• Puuropreis

Britse vrouwen massaal topless

0.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Topless
Topless
Alhoewel dit eigenlijk een half-naturistisch bericht is - al bestaat zoiets natuurlijk net zo min als een beetje zwanger - willen we je het toch niet onthouden. Verreweg de meeste Britse vrouwen zonnen in de vakantie topless; liefst 93 procent zegt in een onderzoek van de Engelse reissite Skyscanner zonder topje te zonnen en te zwemmen. Overigens worden ook Amerikaanse vrouwen steeds minder preuts. Een onderzoek van de Huffington Post toont aan dat bijna driekwart (72 procent) op vakantie topless prefereert boven een volledige bikini.

De reden voor het achterwege laten van het bikinitopje verschilt per persoon. Als voornaamste worden genoemd: een hekel hebben aan vochtig textiel na het zwemmen, de blote boezem willen tonen aan de partner en naadloos bruin willen worden.

Kate Middleton

De resultaten van het Skyscanner-onderzoek komen op een moment dat in Groot-Brittannië veel te doen is over de topless foto’s van Kate Middleton, de vrouw van prins William. Zij werd tijdens haar vakantie in Frankrijk met ontbloot bovenlijf gespot, en die beelden werden afgedrukt door het Franse tijdschrift Closer.
Volgens de Britse site Mediaweek zijn de onthullende foto’s van Kate op een of andere manier door één op de vijf Britten gezien. Vooral mannen blijken benieuwd naar de Koninklijke borsten. Van de mannen bekeek 25 procent de foto’s, van de vrouwen was 15 procent geïnteresseerd.

Tips om korte en langere vliegreizen aangenamer te maken

Tips om korte en langere vliegreizen aangenamer te maken

Wat zou het heerlijk zijn om altijd businessclass of eersteklas te vliegen. Zeker op langere vluchten is dat zoveel comfortabeler dan in economy class. Helaas hangt daar ook een behoorlijk prijskaartje aan. En niet iedereen kan, of wil, zich dat extra bedrag veroorloven. Toch kun je ook voor minder geld je een aantal dingen doen om de vliegreis ook in economy een stuk aangenamer te maken.Trouwens, deze tips zijn ook zeer bruikbaar voor langere auto- bus- of treinreizen.

Lees verder

Tips voor het boeken van een B&B

Tips voor het boeken van een B&B

Je wilt lekker een weekendje weg. Dan kun je natuurlijk een mooi hotel of appartement boeken, maar wat dacht je van een bed and breakfast? Gezellig, knus én een heerlijk ontbijtje op de koop toe. We geven je wat tips voor het boeken van een B&B, want al hebben ze kleinschaligheid en een ontbijt met elkaar gemeen, toch zijn er best wel verschillen.

Lees verder

Verminder je stress

Verminder je stress

Net terug van vakantie of de vakantie nog in het verschiet? Stress ligt ook tijdens ogenschijnlijk ontspannen dagen, altijd op de loer. Maar wat is stress? En moet en kun je er altijd iets aan doen?  We geven je wat tips om ‘gewone’ stressvolle situaties het hoofd te bieden.

Lees verder

Wat mag je meenemen aan handbagage?

Wat mag je meenemen aan handbagage?

Steeds meer airlines vragen geld voor het inchecken van ruimbagage. Ga je langere tijd op reis dan ontkom je daar vaak niet aan. Maar ga je bijvoorbeeld op stedentrip dan kun je met wat handige inpaktips meestal prima volstaan met handbagage, al blijft ondanks alle slimme inpaktrucs, het gewicht van een paar schoenen gewoon het gewicht. Maar slim inpakken loont altijd.

Lees verder

Reistips voor 50Plussers

Reistips voor 50Plussers

Zijn reistips voor een 50Plusser anders dan die voor een 30Plusser? Ja en nee. De ‘algemene’ tips, zoals het hebben van een goede reis- en ongevallenverzekering en tips voor het gebruik van creditcards bijvoorbeeld, zijn voor iedere reiziger. Maar ben je geen 30 meer, dan zijn er een paar andere dingen om rekening mee te houden. En die zetten we op een rijtje.

Lees verder

Top 11 lekkerste musea van Nederland en België

Top 11 lekkerste musea van Nederland en België

Met instellingen als het Rijksmuseum en het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten hebben Nederland en België zich een plek verworven op de internationale cultuurkaart. Maar de lage landen doen niet alleen in hoge kunsten; ze hebben ook een scala aan heerlijke, vooral smakelijke musea. Puur op reis kiest de 11 lekkerste.

Lees verder