Reis je alleen, dan betaal je voor twee

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
50Plussers
50Plussers: alleen weg, dubbel betalen

Onder 50Plussers, en ook onder jongeren trouwens, zijn best wat mensen die alleen reizen/op vakantie gaan, om welke reden dan ook. En iedereen weet wel dat je als solo-reiziger heel vaak een toeslag moet betalen voor een éénpersoonskamer in een hotel of cabine op een cruiseschip, maar deze week kwam ik een ‘aanbieding’ tegen die echt alles sloeg.

Wil je nu weg, exclusief, dan betaal je volgens de aanbieder voor een nacht, of een arrangement, in een exclusief hotel een bodemprijs. Inbegrepen is een ontbijtbuffet, een wandelroute, een mooie shawl en gratis wifi en parkeren. In heel Nederland zijn deze exclusieve hotels tegen gegarandeerd de laagste prijs te boeken.
Wel, dat is interessant, dus maar eens even op de website gekeken. En jawel, de prijs is heel goed te doen voor zo’n mooi hotel. Behalve als je als alleengaande ook zin hebt in zo’n nacht of drie luxe.

Schaamteloos dubbel

50Plussers opgelet: de toeslag voor een eenpersoonskamer is maar liefst 100 procent. Het dubbele dus! Hetzelfde aanbod als 2 halen, 4 betalen. Ze vragen schaamteloos of je voor twee personen wilt betalen terwijl je een kleinere eenpersoonskamer krijgt, maar de helft zoveel van het ontbijtbuffet gebruikt en laten we wel zijn, de gratis wifi, parkeerplek, wandelroute en de shawl zijn, al boek je met zijn tweeën, ook maar voor een persoon.
Je komt met één auto, krijgt één shawl per boeking, en voor de wandelroute maakt het ook al niet uit of je die met een of met twintig mensen tegelijkertijd loopt.

Kijk eens of hier een betere deal is

Kortom, reis je alleen, dan betaal je voor twee. Wil je nu weg dan moet je dat zeker niet bij deze aanbieder doen. Gegarandeerd de laagste prijs? Dat betwijfel ik als je wilt boeken voor één persoon.

En dan willen we natuurlijk jullie ervaringen weten met extra betalen voor minder? Deel het onder dit artikel of op onze Facebookpagina. Dubbel betalen? Anderhalf keer zo veel? We zijn heel benieuwd!

Reactie toevoegen
Reacties zijn van harte welkom. Reclame maken, producten promoten of websites vermelden is niet toegestaan.

Tips voor culturele uitjes in de Auvergne-Rhône-Alpes

Tips voor culturele uitjes in de Auvergne-Rhône-Alpes

De regio Auvergne-Rhône-Alpes in het zuidoosten van Frankrijk is heel divers: van berglandschappen tussen natuurparken, van wellness in Aix-les-Bains, Brides-les-Bains of Vichy tot cultuur in dorpen en steden als Annecy, Chambéry, Clermont-Ferrand, Grenoble en Lyon. Niet alleen de steden ademen geschiedenis, ook de diverse musea laten je kennis maken met de historie en bijzonderheden van de stad, de natuur en/of het gebied. We geven tien tips voor een interessante middag of dag.

Lees verder

Wintersportvakantie: ga goed voorbereid op reis

Wintersportvakantie: ga goed voorbereid op reis

Beenbreuken, knieletsel en hersenschuddingen. Jaarlijks ontvangt alarmcentrale Eurocross Assistance 1.600 meldingen over ongevallen op de piste. Veel van deze ongevallen kunnen worden voorkomen door de juiste voorbereiding, maar ook door je werkelijke niveau te kennen. Uit onderzoek van Eurocross blijkt namelijk dat 80% van de wintersporters het eigen skiniveau overschat, waardoor zij mogelijk pistes en omstandigheden kiezen die niet aansluiten op hun werkelijke niveau.

Lees verder

Wat zijn de beste fietsroutes van 2024?

Wat zijn de beste fietsroutes van 2024?

Vijf trajecten in zes Europese landen zijn in de race voor de titel ‘beste fietsroute van 2024’. Nederland heeft dit jaar concurrentie te duchten van Duitsland, Frankrijk, Noorwegen, Oostenrijk en Zweden. De winnaar wordt vrijdag 23 februari bekend op de eerste dag van de Fiets en Wandelbeurs in Jaarbeurs Utrecht. Lees verder hoe je entreekaarten kunt winnen voor deze beurs.

Lees verder

5 Mooie plekken waar je het noorderlicht goed kunt zien

5 Mooie plekken waar je het noorderlicht goed kunt zien

Noorderlicht: dit natuurfenomeen met je eigen ogen zien staat bij veel mensen op hun verlanglijstje. Maar waar kun je nu het beste het noorderlicht zien. Wordt het Zweden? Of toch IJsland? We geven je vijf mooie plekken, die overigens ook zonder het noorderlicht zeer de moeite waard zijn

Lees verder

Wandelen gezond is gezond, maar wel op goede wandelschoenen

Wandelen gezond is gezond, maar wel op goede wandelschoenen

Wandelen is niet alleen een geweldige manier om in beweging te blijven en kan ook enorm plezierig zijn, of je nu graag een ommetje maakt in het park, een stevige wandeling in de natuur maakt of op een meerdaagse trektocht gaat. En daarvoor zijn goede wandelschoenen essentieel voor jouw comfort en gezondheid.

Lees verder

Alles wat je wilt weten over de sauna

Alles wat je wilt weten over de sauna

Naar de sauna gaan iets uit onze tijd? Nee hoor, het idee van een sauna is al zo oud als de steentijd. De Romeinen hadden hele badsessies in de thermen en de indianen in Noord-Amerika ontdeden zich van stof en vuil in de tipi. Natuurlijk zagen de sauna’s er toen wel iets anders uit: men nam de zweetbaden in een met gloeiende stenen verhitte tent of hut. Het principe van de sauna is echter nog precies hetzelfde: het verhitten van het lichaam en dat vervolgens afkoelen met koud water. Een sauna is simpelweg een vorm van baden.

Lees verder