Voordeel voor snelle beslissers

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

787dreamliner.jpgWie nog deze maand bij Expedia een vliegreis of hotel boekt, kan veel voordeel halen. De korting bedraagt 100 euro op een complete reis, en 10 procent op een hotelverblijf. De speciale aanbiedingen kun je boeken tot 25 april 2013. Daarnaast zijn ook de voorjaarskortingen van Expedia, met voordeel tot wel 40 procent, nog tot het eind van de maand geldig. Ook KLM heeft leuke voordeelacties!

Waarom Expedia?

  •  Meer dan 140.000 hotels in alle delen van de wereld;
  •  Vliegtickets van meer dan 450 luchtvaartmaatschappijen;
  •  Huurauto’s van de beste verhuurbedrijven;
  •  De mogelijkheid om te besparen op de combinatie vlucht + hotel of huurauto;
  •  Diverse pakketvakanties.

Nieuwe bestemmingen KLM

KLM vliegt sinds kort op drie nieuwe steden: van Amsterdam naar Fukuoka in Japan, van Amsterdam - Manston Kent Airport in het Verenigd Koninkrijk en van Amsterdam naar Ålesund, Noorwegen, vanaf 199 euro.  Ontdek een van deze nieuwe lijndienstbestemmingen of boek een ticket naar een van de honderden andere bestemmingen van de ‘Koninklijke’.

Je voordeel:

  • € 100,- korting op een reis (vlucht + hotel). Boekbaar van 11 april tot en met 25 april 2013. Kortingscode: EPACKAPR13NL
  • 10% korting op een hotelverblijf. Boekbaar van 18 april tot en met 25 april 2013. Kortingscode: HOTELEXPAPR13NL

KLM Nederland
KLM Nederland

Tips voor het meenemen van je smartphone op reis

Tips voor het meenemen van je smartphone op reis

Uiteraard neem je je smartphone mee op reis en die heb je natuurlijk in een telefoonhoesje. Want wat moet je doen zonder mobiel? Je wilt immers in contact blijven met iedereen en de smartphone gebruik je vaak ook als camera. Het is wijs om vooraf bepaalde apps te downloaden.

Lees verder

Handige dingen voor op reis

Handige dingen voor op reis

Reizen is voorbereiden, het is veel meer dan het inpakken van een koffer of rugzak. Want… wat neem je precies mee? Paspoort, geld en kleding zijn wel de bekendste zaken; er zijn echter ook handige accessoires die jouw trip veel aangenamer kunnen maken. We geven wat tips en suggesties.

Lees verder

Blijf de hitte de baas: handige tips

Blijf de hitte de baas: handige tips

Tropisch warm in Nederland? Jazeker, het komt eigenlijk best vaak voor. Vorig jaar hadden we een tropische periode Ook komende week stijgen de temperaturen tot boven de 30 graden en is het hitteplan van RIVM actief. We weten allemaal dat we moeten zorgen voor afkoeling, zowel voor onszelf als voor onze huisdieren. Veel drinken is tip nummer 1. Maar wat kun je, zeker in deze coronatijd, nog meer doen?

Lees verder

Vertrouw je op een goed schoongemaakte hotelkamer?

Vertrouw je op een goed schoongemaakte hotelkamer?

Juist in deze corona-tijd is het heel belangrijk dat (hotel)kamers goed worden schoongemaakt en gedesinfecteerd. Veel hotels en accommodaties zorgen daar goed voor, maar er zijn er ook die nogal wat steken laten vallen, zo blijkt uit recent onderzoek van Inside Edition.

Lees verder

Kroatië: veilige vaarvakanties naar de mooiste plekjes

Kroatië: veilige vaarvakanties naar de mooiste plekjes

De grenzen van Kroatië zijn weer geopend. Het land heeft sinds de corona-uitbraak maar weinig besmettingen: op 1 juli 2020 staat de teller op net iets meer dan 2800 gevallen. Niets staat een heerlijke vakantie in Kroatië dan ook in de weg. En zeker niet als je dat doet op een schip of boot.

Lees verder

Autoverzekeringen en reizen: waar moet je op letten?

Autoverzekeringen en reizen: waar moet je op letten?

Door de coronacrisis kiezen veel meer mensen voor een autovakantie. Op deze manier ben je immers niet afhankelijk van vliegmaatschappijen en het openbaar vervoer en kan je gaan en staan waar je wil. Toch zijn er wel enkele dingen waar je op moet letten als je dit jaar ervoor kiest om met de auto op vakantie te gaan. Ben je bijvoorbeeld wel goed verzekerd? Wat te doen bij pech in het buitenland? En wat moet je checken voor je vertrekt?

Lees verder