Voordeel voor snelle beslissers

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

787dreamliner.jpgWie nog deze maand bij Expedia een vliegreis of hotel boekt, kan veel voordeel halen. De korting bedraagt 100 euro op een complete reis, en 10 procent op een hotelverblijf. De speciale aanbiedingen kun je boeken tot 25 april 2013. Daarnaast zijn ook de voorjaarskortingen van Expedia, met voordeel tot wel 40 procent, nog tot het eind van de maand geldig. Ook KLM heeft leuke voordeelacties!

Waarom Expedia?

  •  Meer dan 140.000 hotels in alle delen van de wereld;
  •  Vliegtickets van meer dan 450 luchtvaartmaatschappijen;
  •  Huurauto’s van de beste verhuurbedrijven;
  •  De mogelijkheid om te besparen op de combinatie vlucht + hotel of huurauto;
  •  Diverse pakketvakanties.

Nieuwe bestemmingen KLM

KLM vliegt sinds kort op drie nieuwe steden: van Amsterdam naar Fukuoka in Japan, van Amsterdam - Manston Kent Airport in het Verenigd Koninkrijk en van Amsterdam naar Ålesund, Noorwegen, vanaf 199 euro.  Ontdek een van deze nieuwe lijndienstbestemmingen of boek een ticket naar een van de honderden andere bestemmingen van de ‘Koninklijke’.

Je voordeel:

  • € 100,- korting op een reis (vlucht + hotel). Boekbaar van 11 april tot en met 25 april 2013. Kortingscode: EPACKAPR13NL
  • 10% korting op een hotelverblijf. Boekbaar van 18 april tot en met 25 april 2013. Kortingscode: HOTELEXPAPR13NL

KLM Nederland
KLM Nederland

Musea in Nederland: 12 tips voor een museum in elke provincie

Musea in Nederland: 12 tips voor een museum in elke provincie

Musea in Nederland. We hebben een lijstje gemaakt van 12 musea in Nederland, in elke provincie een, die misschien wat onbekender zijn, maar absoluut de moeite waard. Van kunst en geschiedenis, tot wetenschap of cultureel erfgoed, je vindt het in deze musea.

Lees verder

Ik ga op kampeervakantie en ik neem mee...

Ik ga op kampeervakantie en ik neem mee...

Of je nu een kampeervakantie onderneemt in een tent, caravan of camper, er zijn enkele essentiële zaken die je niet mag vergeten om je vakantie soepel en plezierig te laten verlopen. Hier zijn enkele belangrijke dingen die zeker niet mogen ontbreken.

Lees verder

Ontdek de andere kant van de wereld in Australië en Nieuw-Zeeland

Ontdek de andere kant van de wereld in Australië en Nieuw-Zeeland

Breng een bezoek aan de andere kant van de wereld, door een reis naar Australië of Nieuw-Zeeland te boeken. Beide landen hebben je ontzettend veel te bieden op het gebied van natuur en cultuur. Daarbij hoef je niet bang te zijn dat je er niet kunt ontspannen na een drukke periode op het werk of tijdens je studie; beide landen beschikken over tal van fraaie stranden. In dit artikel lees je meer over wat het reizen naar Australië en Nieuw-Zeeland zo de moeite waard maakt.

Lees verder

Wellness en luxe, ook voor een nachtje weg

Wellness en luxe, ook voor een nachtje weg

Voor veel mensen is een hotelkamer vooral om in te slapen. Zeker bij een stedentrip of weekendje weg is de overnachting vaak ondergeschikt aan de bestemming. Maar een fijn hotel, luxe kamer en een heerlijk bed dragen zeker bij aan het plezier van het nachtje of weekendje weg. En dat hoeft echt niet duur te zijn.

Lees verder

Kerstmarkten in Europa: zeven tips

Kerstmarkten in Europa: zeven tips
Kerstmarkten. Voor veel mensen betekent dat sfeer en gezelligheid. Stap in de auto, neem de bus of pak de trein naar een van deze kerstmarkten in Europa. Van klein tot groot, van ondergronds tot op het water, kerstmarktliefhebbers kunnen dit jaar hun hart weer ophalen.

Lees verder

De vele voordelen van een vakantiehuis

De vele voordelen van een vakantiehuis

Nederlanders gaan steeds vaker op vakantie in eigen land of in een van onze buurlanden. Dichtbij en duurzaam zijn hierbij de sleutelwoorden, al spelen ook luxe en ligging duidelijk mee. Daarbij kiezen steeds meer mensen voor het gemak van een vakantiehuis op een vakantiepark.

Lees verder