Voordeel voor snelle beslissers

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

787dreamliner.jpgWie nog deze maand bij Expedia een vliegreis of hotel boekt, kan veel voordeel halen. De korting bedraagt 100 euro op een complete reis, en 10 procent op een hotelverblijf. De speciale aanbiedingen kun je boeken tot 25 april 2013. Daarnaast zijn ook de voorjaarskortingen van Expedia, met voordeel tot wel 40 procent, nog tot het eind van de maand geldig. Ook KLM heeft leuke voordeelacties!

Waarom Expedia?

  •  Meer dan 140.000 hotels in alle delen van de wereld;
  •  Vliegtickets van meer dan 450 luchtvaartmaatschappijen;
  •  Huurauto’s van de beste verhuurbedrijven;
  •  De mogelijkheid om te besparen op de combinatie vlucht + hotel of huurauto;
  •  Diverse pakketvakanties.

Nieuwe bestemmingen KLM

KLM vliegt sinds kort op drie nieuwe steden: van Amsterdam naar Fukuoka in Japan, van Amsterdam - Manston Kent Airport in het Verenigd Koninkrijk en van Amsterdam naar Ålesund, Noorwegen, vanaf 199 euro.  Ontdek een van deze nieuwe lijndienstbestemmingen of boek een ticket naar een van de honderden andere bestemmingen van de ‘Koninklijke’.

Je voordeel:

  • € 100,- korting op een reis (vlucht + hotel). Boekbaar van 11 april tot en met 25 april 2013. Kortingscode: EPACKAPR13NL
  • 10% korting op een hotelverblijf. Boekbaar van 18 april tot en met 25 april 2013. Kortingscode: HOTELEXPAPR13NL

KLM Nederland
KLM Nederland

Relaxen in een hotelkamer met eigen bubbelbad

Relaxen in een hotelkamer met eigen bubbelbad

Veel hotels hebben wellnessvoorzieningen zoals een publieke sauna, een whirlpool, bubbelbad of stoombad. Maar hoe lekker is het om je kamer niet uit te hoeven en toch te genieten van een ontspannende privé-wellnesservaring.

Lees verder

Hoe verminder je de winterdip? Lees de tips

Hoe verminder je de winterdip? Lees de tips

Ben jij in de winter ook vermoeider en heb je een neerslachtig gevoel? Is futloos met grote letters boven je hoofd geschreven en is dat niet te wijten aan je gezondheid? Dan zou je wel eens last kunnen hebben van de winterblues of winterdip. En zeker nu in coronatijd hebben nog meer mensen last van negatieve gevoelens die de winterdip versterken.

Lees verder

Een vakantie vol luxe: voor het echte ‘wowgevoel’

Een vakantie vol luxe: voor het echte ‘wowgevoel’

Echt even alles kunnen loslaten, of populairder gezegd, lekker de boel de boel laten. En dan is het natuurlijk extra prettig als jouw vakantieverblijf van alle gemakken is voorzien. Gewoon, relaxen in alle luxe, zoals in het privézwembad in de voortuin. Wow!

Lees verder

17 Stedentrips: van bekend tot betoverend

17 Stedentrips: van bekend tot betoverend

Steden hebben nog altijd een bijzondere aantrekkingskracht op reizigers. Voor een romantisch weekendje weg, enkele dagen shoppen of een langere ontdekkingsreis langs cultuur en architectuur. Puur op reis doet 17 suggesties voor Europese stedentrips. Naar bekende en minder bekende steden, naar de hoofdsteden van wijn en smaak, en naar enkele echte hoofdsteden. Ze zijn allemaal per vliegtuig, en sommige ook per trein, te bereiken.

Lees verder

Sneek ontdekken per boot

Sneek ontdekken per boot

Zeg Friesland en je denkt meteen aan water en waterrecreatie. Zeg Sneek en je denkt meteen aan de Sneekweek en het Sneekermeer. Logisch toch om Sneek te ontdekken vanaf het water. En daarvoor hoef je niet eens een fanatiek watersporter te zijn of een eigen boot te hebben!

Lees verder

5 Mooie plekken waar je het noorderlicht goed kunt zien

5 Mooie plekken waar je het noorderlicht goed kunt zien

Het noorderlicht met eigen ogen zien. Bij veel mensen staat het op hun verlanglijstje. En met het opheffen van de reisbeperkingen is een reis naar het noorderlicht ook weer mogelijk. Maar wat zijn nu de mooiste of beste plekken om dit fenomeen te kunnen zien?

Lees verder