Reisbeurs Amsterdam scoort

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Tweede editie van Amsterdamse reisbeurs een succesDe tweede editie van de Amsterdamse Vakantiebeurs voor Bijzondere Reizen is beter bezocht dan de primeur in 2012. Zaterdag 5 en zondag 6 januari kwamen meer dan 6000 bezoekers naar de Beurs van Berlage, een groei van 35 procent in vergelijking met vorig jaar. Uitgeverij Byblos, organisator van de beurs, is dan ook heel tevreden over het verloop van het reisevenement.


De organisatie is vooral blij dat afgelopen weekeinde ‘het juiste doelpubliek’ naar de hoofdstad is gekomen: 'geen mensen die vrijblijvend op zoek waren naar koopjes, maar mensen die goed voorbereid op zoek gingen naar hun actieve droomreis'. “Verder zorgden de goed bezochte presentaties en het culturele programma met onder meer wereldmuziek en schrijvers voor een inhoudelijke verdieping, die door het beurspubliek enorm werd gewaardeerd”, aldus Boudewijn Richel van Uitgeverij Byblos.

Beurs in Antwerpen

Richel kijkt dan ook met vertrouwen uit naar de Antwerpse Vakantiebeurs voor Bijzondere Reizen, die op zaterdag 19 en zondag 20 januari in de Waagnatie in de Scheldestad wordt gehouden. De beurs is op zaterdag open van 11 tot 21 uur en op zondag van 10 tot 19 uur.


Met de trein naar de bijzondere reisbeurs in Antwerpen? Boek hier!

Ontdek de andere kant van de wereld in Australië en Nieuw-Zeeland

Ontdek de andere kant van de wereld in Australië en Nieuw-Zeeland

Breng een bezoek aan de andere kant van de wereld, door een reis naar Australië of Nieuw-Zeeland te boeken. Beide landen hebben je ontzettend veel te bieden op het gebied van natuur en cultuur. Daarbij hoef je niet bang te zijn dat je er niet kunt ontspannen na een drukke periode op het werk of tijdens je studie; beide landen beschikken over tal van fraaie stranden. In dit artikel lees je meer over wat het reizen naar Australië en Nieuw-Zeeland zo de moeite waard maakt.

Lees verder

Wellness en luxe, ook voor een nachtje weg

Wellness en luxe, ook voor een nachtje weg

Voor veel mensen is een hotelkamer vooral om in te slapen. Zeker bij een stedentrip of weekendje weg is de overnachting vaak ondergeschikt aan de bestemming. Maar een fijn hotel, luxe kamer en een heerlijk bed dragen zeker bij aan het plezier van het nachtje of weekendje weg. En dat hoeft echt niet duur te zijn.

Lees verder

Kerstmarkten in Europa: zeven tips

Kerstmarkten in Europa: zeven tips
Kerstmarkten. Voor veel mensen betekent dat sfeer en gezelligheid. Stap in de auto, neem de bus of pak de trein naar een van deze kerstmarkten in Europa. Van klein tot groot, van ondergronds tot op het water, kerstmarktliefhebbers kunnen dit jaar hun hart weer ophalen.

Lees verder

De vele voordelen van een vakantiehuis

De vele voordelen van een vakantiehuis

Nederlanders gaan steeds vaker op vakantie in eigen land of in een van onze buurlanden. Dichtbij en duurzaam zijn hierbij de sleutelwoorden, al spelen ook luxe en ligging duidelijk mee. Daarbij kiezen steeds meer mensen voor het gemak van een vakantiehuis op een vakantiepark.

Lees verder

Welke fietsendrager heb je nodig op vakantie?

Welke fietsendrager heb je nodig op vakantie?

Wil je graag je eigen fiets meenemen op vakantie met de auto? Dan kun je het beste een fietsendrager aanschaffen en monteren. Met een fietsendrager kun je namelijk alle kanten op. Zeker als je veel met de auto onderweg bent voor langere tijd of voor een vakantie, is een fietsdrager de ideale manier om je fiets mee te nemen. Toch is niet iedere fietsendrager geschikt voor elke fiets of elke auto. Daarom in dit artikel tips om de juiste fietsendrager te kiezen.

Lees verder

Volop genieten in luxe en natuur

Volop genieten in luxe en natuur

Hoe is het om vakantie te vieren in een huisje op een recreatiepark? Het antwoord daarop kun je niet zo een, twee, drie geven. Het hangt er namelijk nogal vanaf welk park je kiest. Zelf hou ik van parken die niet ‘standaard’ zijn. Waar je verdwaalt in de eindeloze rij dezelfde huisjes. Wat ik wel wil is een park waar luxe en natuur wel standaard zijn. Op naar Limburg dus…

Lees verder