Reisbeurs Amsterdam scoort

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Tweede editie van Amsterdamse reisbeurs een succesDe tweede editie van de Amsterdamse Vakantiebeurs voor Bijzondere Reizen is beter bezocht dan de primeur in 2012. Zaterdag 5 en zondag 6 januari kwamen meer dan 6000 bezoekers naar de Beurs van Berlage, een groei van 35 procent in vergelijking met vorig jaar. Uitgeverij Byblos, organisator van de beurs, is dan ook heel tevreden over het verloop van het reisevenement.


De organisatie is vooral blij dat afgelopen weekeinde ‘het juiste doelpubliek’ naar de hoofdstad is gekomen: 'geen mensen die vrijblijvend op zoek waren naar koopjes, maar mensen die goed voorbereid op zoek gingen naar hun actieve droomreis'. “Verder zorgden de goed bezochte presentaties en het culturele programma met onder meer wereldmuziek en schrijvers voor een inhoudelijke verdieping, die door het beurspubliek enorm werd gewaardeerd”, aldus Boudewijn Richel van Uitgeverij Byblos.

Beurs in Antwerpen

Richel kijkt dan ook met vertrouwen uit naar de Antwerpse Vakantiebeurs voor Bijzondere Reizen, die op zaterdag 19 en zondag 20 januari in de Waagnatie in de Scheldestad wordt gehouden. De beurs is op zaterdag open van 11 tot 21 uur en op zondag van 10 tot 19 uur.


Met de trein naar de bijzondere reisbeurs in Antwerpen? Boek hier!

Relaxen in een hotelkamer met eigen bubbelbad

Relaxen in een hotelkamer met eigen bubbelbad

Veel hotels hebben wellnessvoorzieningen zoals een publieke sauna, een whirlpool, bubbelbad of stoombad. Maar hoe lekker is het om je kamer niet uit te hoeven en toch te genieten van een ontspannende privé-wellnesservaring.

Lees verder

Hoe verminder je de winterdip? Lees de tips

Hoe verminder je de winterdip? Lees de tips

Ben jij in de winter ook vermoeider en heb je een neerslachtig gevoel? Is futloos met grote letters boven je hoofd geschreven en is dat niet te wijten aan je gezondheid? Dan zou je wel eens last kunnen hebben van de winterblues of winterdip. En zeker nu in coronatijd hebben nog meer mensen last van negatieve gevoelens die de winterdip versterken.

Lees verder

Een vakantie vol luxe: voor het echte ‘wowgevoel’

Een vakantie vol luxe: voor het echte ‘wowgevoel’

Echt even alles kunnen loslaten, of populairder gezegd, lekker de boel de boel laten. En dan is het natuurlijk extra prettig als jouw vakantieverblijf van alle gemakken is voorzien. Gewoon, relaxen in alle luxe, zoals in het privézwembad in de voortuin. Wow!

Lees verder

17 Stedentrips: van bekend tot betoverend

17 Stedentrips: van bekend tot betoverend

Steden hebben nog altijd een bijzondere aantrekkingskracht op reizigers. Voor een romantisch weekendje weg, enkele dagen shoppen of een langere ontdekkingsreis langs cultuur en architectuur. Puur op reis doet 17 suggesties voor Europese stedentrips. Naar bekende en minder bekende steden, naar de hoofdsteden van wijn en smaak, en naar enkele echte hoofdsteden. Ze zijn allemaal per vliegtuig, en sommige ook per trein, te bereiken.

Lees verder

Sneek ontdekken per boot

Sneek ontdekken per boot

Zeg Friesland en je denkt meteen aan water en waterrecreatie. Zeg Sneek en je denkt meteen aan de Sneekweek en het Sneekermeer. Logisch toch om Sneek te ontdekken vanaf het water. En daarvoor hoef je niet eens een fanatiek watersporter te zijn of een eigen boot te hebben!

Lees verder

5 Mooie plekken waar je het noorderlicht goed kunt zien

5 Mooie plekken waar je het noorderlicht goed kunt zien

Het noorderlicht met eigen ogen zien. Bij veel mensen staat het op hun verlanglijstje. En met het opheffen van de reisbeperkingen is een reis naar het noorderlicht ook weer mogelijk. Maar wat zijn nu de mooiste of beste plekken om dit fenomeen te kunnen zien?

Lees verder