Ontdek de wereld met je kinderen

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

puuropreis.nl costarica@riksjatravel
puuropreis.nl: Costa rica @riksjatravel
Voor alle ouders die samen met hun kinderen de wereld willen ontdekken is er op 3 november de 'Verre reizen met kinderen beurs' in het Archeon in Alphen aan den Rijn. De dag is bedoeld voor alle soorten reizigers. Voor hen die het liefst op de bonnefooi reizen, maar ook voor ouders die hun reis liever helemaal laten regelen.

 

De beurs is dan ook ingericht op deze voorkeuren: reis je het liefst op de bonnefooi, heb je vrijheid tijdens het reizen hoog in het vaandel staan? Bezoek dan de reismarkt op de bovenverdieping waar je tientallen ouders (én grotere kinderen) met reiservaring het hemd van het lijf kunt vragen.
Vind je het juist prettig om je reis door specialisten te laten organiseren, helemaal naar eigen wens? Of kies je voor een groepsreis zodat je kinderen altijd vriendjes hebben om mee te spelen? In de grote zaal beneden staan 15 kramen van organisaties die je graag laten zien welke mogelijkheden zij jouw gezin te bieden hebben.

Langdurig op reis
Ook gezinnen die langdurig op reis willen zijn van harte welkom. Op de reismarkt zijn veel gezinnen die drie, vier maanden en soms wel langer op reis zijn geweest. Reizen met leerplichtige kinderen? De Wereldschool kan je alles vertellen over lesgeven op reis.
 
Presentaties
Woon een presentatie bij! Bevlogen ouders vertellen je over hun ervaringen tijdens het reizen met hun kinderen. Ze trokken met een baby door Amerika en Zuid Afrika, of reisden met hun vijf kinderen door Azië en Tanzania. Prachtige verhalen. Ook de presentaties van de reisspecialisten mag je niet missen. Zij delen graag hun kennis met je en vertellen je over de nieuwste trends op het gebied van familiereizen.
 
Kinderactiviteiten
Naast alle informatie en inspiratie die er te halen valt op de VRMK-beurs, is er ook ruimte voor vermaak. De deelnemende organisaties hebben ontzettend leuke activiteiten bedacht voor de kinderen. Knutsel je eigen reisherinneringspotje, maak van afval kunst, ga verkleed op de foto bij een Riksja, maak een collage over je droombestemming, doe mee met een wedstrijd, ontvang iets lekkers...


Kijk hier alvast naar het aanbod van Riksjakids!

 
Archeon
En zijn je kinderen alle drukte even zat? Het Archeon is een heerlijk groot park waar je in alle rust doorheen kunt slenteren. Even spelen in de speeltuin, dwalen in het doolhof of ontdekken in het Romeins museum. Het kan allemaal. En als ze gewoon lekker moe zijn en even niets meer willen... Dan is er in de Herberg een relaxte lounge ruimte waar ze kunnen wegdromen bij een animatiefilm over verre landen en exotische oorden.
 

Wat heeft SNP natuurreizen te bieden? Bekijk het hier!

Fiets en Wandelbeurs komt eraan! Win entreekaarten

Fiets en Wandelbeurs komt eraan! Win entreekaarten

De leukste beurs voor fietsers en wandelaars wordt in 2023 gehouden op 24, 25 en 26 februari in de Jaarbeurs in Utrecht. Op de beurs weer allerlei nieuws en info over fiets- en wandelbestemmingen, en de bekendmaking van de winnaar van de ‘beste fietsroute van 2023’. En om het helemaal een feestje te maken geven we in samenwerking met de Fiets en Wandelbeurs entreekaarten weg.

Lees verder

Wellness en luxe, ook voor een nachtje weg

Wellness en luxe, ook voor een nachtje weg

Voor veel mensen is een hotelkamer vooral om in te slapen. Zeker bij een stedentrip of weekendje weg is de overnachting vaak ondergeschikt aan de bestemming. Maar een fijn hotel, luxe kamer en een heerlijk bed dragen zeker bij aan het plezier van het nachtje of weekendje weg. En dat hoeft echt niet duur te zijn.

Lees verder

Win kaarten voor de Vakantiebeurs in 2023

Win kaarten voor de Vakantiebeurs in 2023

De Jaarbeurs in Utrecht is van 12 tot en met 15 januari 2023 weer het toneel van de Vakantiebeurs. De echte reisliefhebber heeft die data uiteraard al in zijn of haar agenda staan, want voor het eerst sinds 2020 is er weer sprake van een fysiek evenement. In 2021 en 2022 ging de Vakantiebeurs vanwege corona niet door of was er sprake van een online editie.

Lees verder

Win een boek over blijvend geluk

Win een boek over blijvend geluk

Geluk... wat 'Hygge' is voor Denemarken en 'Ikigai' voor Japan, is 'Haengbog' voor Zuid-Korea. En the Korean Wave zal waarschijnlijk niet veel mensen ontgaan zijn; van literatuur, films en keramiek tot restaurantjes en K-pop. Zuid-Korea is het land waar de mensen samen eten, familie belangrijk is, de natuur wordt omarmd en schoonheid een groot goed is.

Lees verder

Kerstmarkten in Europa: zeven tips

Kerstmarkten in Europa: zeven tips
Kerstmarkten. Voor veel mensen betekent dat sfeer en gezelligheid. Stap in de auto, neem de bus of pak de trein naar een van deze kerstmarkten in Europa. Van klein tot groot, van ondergronds tot op het water, kerstmarktliefhebbers kunnen dit jaar hun hart weer ophalen.

Lees verder

De vele voordelen van een vakantiehuis

De vele voordelen van een vakantiehuis

Nederlanders gaan steeds vaker op vakantie in eigen land of in een van onze buurlanden. Dichtbij en duurzaam zijn hierbij de sleutelwoorden, al spelen ook luxe en ligging duidelijk mee. Daarbij kiezen steeds meer mensen voor het gemak van een vakantiehuis op een vakantiepark.

Lees verder