Dubbel aantal vakantieparken Landal GreenParks in Groot-Brittannië

2 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Luxe lodges in Groot-Brittannië
Nieuwe luxe lodges in Groot-Brittannië ©PR Landal GreenParks

Groot-Brittannië is interessant voor Landal GreenParks. Tussen nu en eind volgend jaar worden tien vakantieparken toegevoegd, een verdubbeling van het huidige aantal. De parken zijn een  partnerschap met Luxury Lodges Estates met bestemmingen in Engeland, Wales en Schotland, te weten Landal Barnsoul in de Schotse regio Dumfries & Galloway, Landal Vale of Uskin Monmouthshire (Wales) en Landal North Lakes Lodges in het Engelse Lake District. Voor dit laatste park kun je al boeken voor aankomsten vanaf januari 2022.

In 2017 opende Landal Darwin Forest als eerste Britse park van Landal GreenParks. In vijf jaar tijd heeft de vakantieaanbieder een groei naar 19 bestemmingen gerealiseerd.

“Door onze snelle groei in Groot-Brittannië, met parken van Cornwall tot aan Schotland, staat Landal GreenParks goed op de kaart. Niet alleen Britse vakantiegangers zijn dol op onze bestemmingen midden in de natuur, ons kwalitatief hoogwaardige product en onze gastenfocus. Met de nieuwe toevoegingen maken we een flinke groeispurt in populaire regio’s in Engeland, Wales en Schotland”, aldus Dirk Anbeek, algemeen directeur van Landal GreenParks.

Luxury Lodges Estates(7 locaties): oplevering vanaf januari – december 2022

Verspreid over Engeland, Wales en Schotland liggen 7 vakantieparken met hoogwaardige lodges, cottages en appartementen, die de komende jaren worden uitgebreid om tegemoet te komen aan de gestegen vraag naar deze vakantieaccommodaties. De locaties liggen in Cornwall, Pembrokeshire (Wales), Schotland, het Lake District, County Durham (Northumberland) en Lincolnshire. De zeven locaties komen alle in de loop van 2022 in de verhuur.

Landal Barnsoul: opening eerste fase april-mei 2022

Dumfries & Galloway is het meest zuidwestelijk gelegen deel van Schotland. Galloway Forest Park is een van de drie Nationale Parken in de regio, die gekenmerkt wordt door bergen, meren en bossen. Het nabijgelegen Dumfries is de grootste en oudste stad in het gebied en populair vanwege de geschiedenis, cultuur en activiteiten. Landal Barnsoul is het eerste vakantiepark onder volledig management van Landal. Het gaat om een herontwikkeling van een bestaand caravanpark met 40 onder architectuur ontworpen lodges, dat de komende jaren fasegewijs uitgroeit tot 220 hoogwaardige vakantiecottages, inclusief centrale voorzieningen op het vakantiepark.

Landal North Lakes Lodges opent in januari 2022

Landal North Lakes Lodges ligt in het graafschap Cumbria in het noordwestelijk, meest bergachtige gedeelte van Engeland. Hier ligt ook het Lake District National Park, van oudsher al Engeland’s meestbezochte toeristische bestemming voor outdoor activiteiten gedurende het gehele jaar. Het huidige vakantiepark van 21 luxe lodges met restaurant, wordt gedurende de komende jaren fasegewijs uitgebreid tot 250 luxe vakantiewoningen met faciliteiten.

Landal Vale of Usk

Landal Vale of Usk is gelegen in het graafschap Monmouthshire in Wales, net over de grens met Engeland. In de omgeving liggen Brecon Beacons National Park, Wye Valley Area of Outstanding Natural Beauty en het Forest of Dean. Landal Vale of Usk wordt vanaf de grond af nieuw ontwikkeld tot een prachtige wellnessbestemming met luxe, duurzaam gebouwde designlodges, die in 2022 in de verhuur komen. Er komen ook een golfbaan, spa en wellnessfaciliteiten, een conferentiecentrum, fitness- en vrijetijdsfaciliteiten en een verscheidenheid aan luxe accommodaties, van designlodges tot boomhutten.

Andere parken in Groot-Brittannië

Andere parken van Landal in Groot Brittannië zijn Landal Barton Pines in South Devon, Landal Woodland Lakes Lodges in Yorkshire, Landal Darwin Forest en Landal Sandybrook, beide gelegen aan de rand van het Peak District National Park, Landal Kielder Waterside, gelegen in Northumberland's Kielder Water & Forest Park, Landal Gwel an Mor aan de kust van Cornwall, Landal Kenwick Woods, in Lincolnshire, Landal Rockingham Forest in Northamptonshire, de eerste nieuwbouwlocatie van Landal op Britse bodem, en Landal Piperdam, in Schotland.

Boek je accommodatie in en reis naar Groot-Brittannië

Boek een van deze, of andere parken van LandalGreenParks

Luxe vakantiewoningen boek je bij Belvilla 

Treinreizen naar Groot-Brittannië boek je bij NS International

Boek je vliegticket bij Skyscanner

Lezers zijn ook geïnteresseerd in deze artikelen:

 

Op stedentrip vanaf Rotterdam Airport

Op stedentrip vanaf Rotterdam Airport

Er zijn erg veel mooie steden te ontdekken in Europa, die een prima bestemming zouden zijn voor een stedentrip. Bezoek de meest indrukwekkende bezienswaardigheden, van historische monumenten tot moderne architectuur. Vliegen kan vanaf verschillende luchthavens, waaronder Rotterdam Airport. Deze luchthaven is compact en daardoor een fijne start voor jouw vliegreis. We vertellen we je in dit artikel meer over stedentrips maken vanaf Rotterdam Airport.

Lees verder

Het Forum Romanum in Rome: een reis door de tijd

Het Forum Romanum in Rome: een reis door de tijd

Ga je naar Rome dan stap je letterlijk terug in de geschiedenis. Rome is geplaveid met historische gebouwen en plekken. Natuurlijk kun je niet om het Colosseum heen, maar het politieke, religieuze en commerciële centrum van het oude Rome mag je ook niet missen: het Forum Romanum. Stap het Forum Romanum binnen en je wandelt terug naar de tijd van keizers, gladiatoren en politieke intriges.  In dit artikel nemen we je mee op een virtuele reis door dit iconische historische complex, en geven we handige tips voor een onvergetelijk bezoek.

Lees verder

Hij komt eraan, de Puur op reis Vakantie Special!

Hij komt eraan, de Puur op reis Vakantie Special!

Eind maart verspreiden we een speciale Vakantie Special onder de abonnees van onze nieuwsbrief. Voor de snelle beslissers hebben wij nog beperkte advertentieruimte. Adverteren kan in de vorm van een banner, een aanbieding of een advertorial waarin een accommodatie, bestemming of reis wordt uitgelicht. Maar de Vakantie Special heeft meer!

Lees verder

Win entreekaarten voor Keukenhof 2024

Win entreekaarten voor Keukenhof 2024

Dit jaar is een extra feestelijk jaar voor Keukenhof: het bloemenpark in Lisse viert in 2024 haar 75-jarig bestaan. Reden voor een feestje en door mee te doen aan onze prijsvraag kun je entreekaarten winnen om dit feestje mee te maken.

Lees verder

Kampeertips voor beginners

Kampeertips voor beginners

Of je nu jong of oud bent, kiest voor een tent of een luxe ingerichte sta-caravan op een camping of vakantiepark, als je voor het eerst gaat kamperen zul je vast iets hebben aan deze kampeertips. Kamperen geeft veel mensen het gevoel van vrijheid. Kamperen is een heel andere beleving dan een hotelkamer of appartement. Je kunt de serene rust van de natuur opzoeken en toch de nabijheid van een stad of leuke toeristische attracties.Heb je zelf kampeertips? Dan kun je andere beginnend kampeerders helpen door deze te delen.

Lees verder

Van Gogh Drenthe beste fietsroute van 2024

Van Gogh Drenthe beste fietsroute van 2024

De Van Gogh Drenthe is verkozen tot de beste fietsroute van 2024. De Nederlandse kanshebber troefde vier andere Europese kandidaten af: La Vélobuissonnière (Frankrijk), Unionsleden (Noorwegen en Zweden), Lech Radweg (Duitsland en Oostenrijk) en de Cykelleden Skåne (Zweden). De bekendmaking was op de eerste dag van de Fiets en Wandelbeurs in Utrecht.

Lees verder