Aanbiedingen Tsjechoreizen, Hotels.com en Center Parcs

1.3 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Puur op reisHet zijn weer voordeelweken bij Tsjechoreizen, Hotels.com en Center Parcs. Boek nu en profiteer van krokusaanbiedingen in de sneeuw, korting in de meivakantie, schrikkelkortingen en Frankrijkaanbod.

Tsjechoreizen

Tsjechoreizen.nl heeft lastminute kortingen op een aantal leuke accommodaties. Vanaf 27 februari geldt een krokusaanbieding voor Appartementen Yellow Ski en zijn er flinke last-minute kortingen op de volgende accommodaties in het grootste skigebied Spindleruv Mlyn:  • 6, 9 en 10 Persoons Appartementen Monika;  • Hotel Bedriska ***; • Hotel Snezka ***;  • Hotel Esprit ***;  • Hotel Astra ***. Ook voor Snezka Residence geldt een leuke actieprijs. Tsjecho Reizen is dé specialist voor winter en zomer vakanties naar Tsjechië/Praag en Slowakije per auto, vliegtuig of bus.

Kijk hier voor alle aanbiedingen van Tsjechoreizen.nl

 

Center Parcs

Bij Center Parcs is de Meivakantie 10-daagse gestart. Tien dagen lang profiteren van extra voordeel op een weekend, midweek- of weekverblijf in de periode van 22 april t/m 13 mei 2016. Vanaf € 269,- voor 4 personen/3 nachten inclusief verplichte kosten.
De boekperiode is van 23 februari t/m 3 maart 2016 en de verblijfperiode: 22 april t/m 13 mei 2016.
Liever de zomervakantie? De vroegboekkorting van 20 procent geldt nog tot 29 februari.

Hotels.com 

Het schrikkeljaar wordt gevierd! Op 29 februari viert Hotels.com het schrikkeljaar en krijg je de hele dag 50 procent korting. Daarnaast zijn er kortingen voor hotelovernachtingen in Frankrijk. Maar liefst 10 procent!

Boek hier je schrikkeldagkorting bij Hotels.com

Boek hier je Frankrijkkorting

Gebruik code: 1FRSUM2016 voor boekingen van 22 februari - 4 maart met een reisdatum van 1 juni - 31 juli

Gebruik code: 2FRSUM2016 voor boekingen van 14 maart - 25 maart met een reisdatum van 1 juni - 31 juli

Gebruik code: 3FRSUM2016 voor boekingen van 4 april - 25 april met een reisdatum van 1 juni - 31 juli

Vakantie? Voorkom woninginbraak

Vakantie? Voorkom woninginbraak

Vakantie, weekendje weg, avondje uit. Voor dieven ideaal om hun slag te slaan in je huis. Woninginbraak heeft een grote impact op je gevoel van veiligheid. Het is niet alleen het gemis van waardevolle, en soms niet waardevolle, maar dierbare spullen, maar juist ook het idee dat vreemden binnen zijn geweest, door je kasten hebben gesnuffeld en al je persoonlijke bezittingen hebben bekeken.

Lees verder

Duitse gerechten ontdekt tijdens je reis? Maak ze zelf!

Duitse gerechten ontdekt tijdens je reis? Maak ze zelf!

Duitsland, onze grote oosterbuur, is een bijzonder land, ook op culinair gebied. Binnen Europa kent eigenlijk ieder land zijn eigen keuken. Natuurlijk zijn er overeenkomsten, maar er bestaan ook grote verschillen, zelfs als je buren bent zoals Nederland en Duitsland. Ben jij in Duitsland op vakantie geweest en heb je hier lekkere gerechten ontdekt die je thuis ook wel zou willen maken? Lees dan snel verder.

Lees verder

Ontdek de andere kanten van Ibiza

Ontdek de andere kanten van Ibiza

Van alle eilanden in de Balearen staat Ibiza bekend als ‘feesteiland’. Vooral het zuiden van dit Spaanse eiland heeft die reputatie. Maar Ibiza heeft ook een oosten, westen, midden en noorden. Letterlijk de andere kanten. Tijd om die te ontdekken!

Lees verder

Nederlander graag met auto naar het buitenland

Nederlander graag met auto naar het buitenland

Meer en meer Nederlanders vieren dit jaar de zomervakantie weer in het buitenland. De belangstelling voor een verblijf in eigen land blijft weliswaar groot, maar de hang naar avontuur over de grens wordt groter en groter, zo wees onderzoek van bureau Trends & Tourism uit.

Lees verder

Droombestemming Amerika

Droombestemming Amerika

Vraag naar iemands favoriete reisbestemmingen en bijna zeker wordt Amerika genoemd. De Verenigde Staten oefenen op vakantiegangers een magische aantrekkingskracht uit, simpelweg vanwege het ongekende aanbod voor jong en oud. Hoog tijd dus om Amerika ook eens op jouw bucketlist te zetten.

Lees verder

Dagje uit: 7 tips voor leuke trips

Dagje uit: 7 tips voor leuke trips

Dagje uit? Het kan weer nu attracties, pretparken, dierentuinen en musea weer open zijn. Samen, of met familie of vrienden een dagje weg. Wat waren in 2021 populaire uitjes en zijn ook in 2022 de moeite waard. Inspiratie nodig? Lees deze zeven tips.

Lees verder