Aanbiedingen Tsjechoreizen, Hotels.com en Center Parcs

1.3571428571429 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Puur op reis
Puur op reis
Het zijn weer voordeelweken bij Tsjechoreizen, Hotels.com en Center Parcs. Boek nu en profiteer van krokusaanbiedingen in de sneeuw, korting in de meivakantie, schrikkelkortingen en Frankrijkaanbod.

Tsjechoreizen

Tsjechoreizen.nl heeft lastminute kortingen op een aantal leuke accommodaties. Vanaf 27 februari geldt een krokusaanbieding voor Appartementen Yellow Ski en zijn er flinke last-minute kortingen op de volgende accommodaties in het grootste skigebied Spindleruv Mlyn:  • 6, 9 en 10 Persoons Appartementen Monika;  • Hotel Bedriska ***; • Hotel Snezka ***;  • Hotel Esprit ***;  • Hotel Astra ***. Ook voor Snezka Residence geldt een leuke actieprijs. Tsjecho Reizen is dé specialist voor winter en zomer vakanties naar Tsjechië/Praag en Slowakije per auto, vliegtuig of bus.

Kijk hier voor alle aanbiedingen van Tsjechoreizen.nl

 

Center Parcs

Bij Center Parcs is de Meivakantie 10-daagse gestart. Tien dagen lang profiteren van extra voordeel op een weekend, midweek- of weekverblijf in de periode van 22 april t/m 13 mei 2016. Vanaf € 269,- voor 4 personen/3 nachten inclusief verplichte kosten.
De boekperiode is van 23 februari t/m 3 maart 2016 en de verblijfperiode: 22 april t/m 13 mei 2016.
Liever de zomervakantie? De vroegboekkorting van 20 procent geldt nog tot 29 februari.

Hotels.com 

Het schrikkeljaar wordt gevierd! Op 29 februari viert Hotels.com het schrikkeljaar en krijg je de hele dag 50 procent korting. Daarnaast zijn er kortingen voor hotelovernachtingen in Frankrijk. Maar liefst 10 procent!

Boek hier je schrikkeldagkorting bij Hotels.com

Boek hier je Frankrijkkorting

Gebruik code: 1FRSUM2016 voor boekingen van 22 februari - 4 maart met een reisdatum van 1 juni - 31 juli

Gebruik code: 2FRSUM2016 voor boekingen van 14 maart - 25 maart met een reisdatum van 1 juni - 31 juli

Gebruik code: 3FRSUM2016 voor boekingen van 4 april - 25 april met een reisdatum van 1 juni - 31 juli

Van druk, druk, druk naar even niets

Van druk, druk, druk naar even niets

Het is heerlijk om lekker bezig te zijn. Reizen te plannen en te maken. Werken, de dagelijkse dingen te doen. Maar soms wordt het allemaal wat veel omdat er meer op je bordje ligt dan je wilt. Je slaapt steeds slechter, bent overdag geïrriteerd. En nee, het is niet de overgang: je hebt het te druk, druk, druk. Dan is het verstandig om eens een keertje helemaal niets te doen. Echt niets.

Lees verder

Nederlandse televisie kijken op reis? Het kan met een VPN

Nederlandse televisie kijken op reis? Het kan met een VPN

Een VPN gebruiken voor een veilige verbinding tussen je telefoon/laptop en openbaar internet is alleen al om cybercriminaliteit tegen te gaan een goed idee. Maar wist je dat je met een VPN in het buitenland ook Nederlandse televisie en Netflix kunt kijken? Zo hoef je niets meer  te missen als je zin hebt in een filmpje of terugkijken via uitzending gemist.

Lees verder

Hoe wordt je vliegreis prettiger?

Hoe wordt je vliegreis prettiger?

De een vindt vliegen geweldig, voor de ander is het een oncomfortabele manier, tenzij je businessclass vliegt natuurlijk, om van de ene plek naar de andere te komen wanneer dat niet met trein, schip of auto kan. Wat kun je doen om de vlucht net iets prettiger te maken?

Lees verder

De leukste weetjes over Turkije

De leukste weetjes over Turkije

Zand, strand, blauwe zee, maar ook prachtige natuur in de binnenlanden en bijzondere cultuurschatten. Turkije is zo gevarieerd dat je er voor elke soort vakantie terecht kunt. We hebben een aantal bijzondere weetjes over Turkije voor je verzameld.

Lees verder

Vroegboekkorting of toch een last minute-aanbieding?

Vroegboekkorting of toch een last minute-aanbieding?

Januari en februari zijn bij uitstek maanden om een volgende vakantie te plannen. De Vakantiebeurs in Utrecht is voor veel mensen een inspiratiebron, net als onze reisreportages. Maar wat is nou wijsheid? Moet je er vroeg bij zijn, of juist last minute boeken om een zo gunstig mogelijke prijs te krijgen? Dat hangt van een aantal factoren af.

Lees verder

Tips die helpen bij winterdips

Tips die helpen bij winterdips

Ben jij in de winter ook vermoeider en heb je een neerslachtig gevoel? Is futloos met grote letters boven je hoofd geschreven en is dat niet te wijten aan je gezondheid? Dan zou je wel eens last kunnen hebben van de winterblues of winterdip.

Lees verder