Aanbiedingen Tsjechoreizen, Hotels.com en Center Parcs

1.3 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Puur op reisHet zijn weer voordeelweken bij Tsjechoreizen, Hotels.com en Center Parcs. Boek nu en profiteer van krokusaanbiedingen in de sneeuw, korting in de meivakantie, schrikkelkortingen en Frankrijkaanbod.

Tsjechoreizen

Tsjechoreizen.nl heeft lastminute kortingen op een aantal leuke accommodaties. Vanaf 27 februari geldt een krokusaanbieding voor Appartementen Yellow Ski en zijn er flinke last-minute kortingen op de volgende accommodaties in het grootste skigebied Spindleruv Mlyn:  • 6, 9 en 10 Persoons Appartementen Monika;  • Hotel Bedriska ***; • Hotel Snezka ***;  • Hotel Esprit ***;  • Hotel Astra ***. Ook voor Snezka Residence geldt een leuke actieprijs. Tsjecho Reizen is dé specialist voor winter en zomer vakanties naar Tsjechië/Praag en Slowakije per auto, vliegtuig of bus.

Kijk hier voor alle aanbiedingen van Tsjechoreizen.nl

 

Center Parcs

Bij Center Parcs is de Meivakantie 10-daagse gestart. Tien dagen lang profiteren van extra voordeel op een weekend, midweek- of weekverblijf in de periode van 22 april t/m 13 mei 2016. Vanaf € 269,- voor 4 personen/3 nachten inclusief verplichte kosten.
De boekperiode is van 23 februari t/m 3 maart 2016 en de verblijfperiode: 22 april t/m 13 mei 2016.
Liever de zomervakantie? De vroegboekkorting van 20 procent geldt nog tot 29 februari.

Hotels.com 

Het schrikkeljaar wordt gevierd! Op 29 februari viert Hotels.com het schrikkeljaar en krijg je de hele dag 50 procent korting. Daarnaast zijn er kortingen voor hotelovernachtingen in Frankrijk. Maar liefst 10 procent!

Boek hier je schrikkeldagkorting bij Hotels.com

Boek hier je Frankrijkkorting

Gebruik code: 1FRSUM2016 voor boekingen van 22 februari - 4 maart met een reisdatum van 1 juni - 31 juli

Gebruik code: 2FRSUM2016 voor boekingen van 14 maart - 25 maart met een reisdatum van 1 juni - 31 juli

Gebruik code: 3FRSUM2016 voor boekingen van 4 april - 25 april met een reisdatum van 1 juni - 31 juli

Tips voor culturele uitjes in de Auvergne-Rhône-Alpes

Tips voor culturele uitjes in de Auvergne-Rhône-Alpes

De regio Auvergne-Rhône-Alpes in het zuidoosten van Frankrijk is heel divers: van berglandschappen tussen natuurparken, van wellness in Aix-les-Bains, Brides-les-Bains of Vichy tot cultuur in dorpen en steden als Annecy, Chambéry, Clermont-Ferrand, Grenoble en Lyon. Niet alleen de steden ademen geschiedenis, ook de diverse musea laten je kennis maken met de historie en bijzonderheden van de stad, de natuur en/of het gebied. We geven tien tips voor een interessante middag of dag.

Lees verder

Wintersportvakantie: ga goed voorbereid op reis

Wintersportvakantie: ga goed voorbereid op reis

Beenbreuken, knieletsel en hersenschuddingen. Jaarlijks ontvangt alarmcentrale Eurocross Assistance 1.600 meldingen over ongevallen op de piste. Veel van deze ongevallen kunnen worden voorkomen door de juiste voorbereiding, maar ook door je werkelijke niveau te kennen. Uit onderzoek van Eurocross blijkt namelijk dat 80% van de wintersporters het eigen skiniveau overschat, waardoor zij mogelijk pistes en omstandigheden kiezen die niet aansluiten op hun werkelijke niveau.

Lees verder

Wat zijn de beste fietsroutes van 2024?

Wat zijn de beste fietsroutes van 2024?

Vijf trajecten in zes Europese landen zijn in de race voor de titel ‘beste fietsroute van 2024’. Nederland heeft dit jaar concurrentie te duchten van Duitsland, Frankrijk, Noorwegen, Oostenrijk en Zweden. De winnaar wordt vrijdag 23 februari bekend op de eerste dag van de Fiets en Wandelbeurs in Jaarbeurs Utrecht. Lees verder hoe je entreekaarten kunt winnen voor deze beurs.

Lees verder

5 Mooie plekken waar je het noorderlicht goed kunt zien

5 Mooie plekken waar je het noorderlicht goed kunt zien

Noorderlicht: dit natuurfenomeen met je eigen ogen zien staat bij veel mensen op hun verlanglijstje. Maar waar kun je nu het beste het noorderlicht zien. Wordt het Zweden? Of toch IJsland? We geven je vijf mooie plekken, die overigens ook zonder het noorderlicht zeer de moeite waard zijn

Lees verder

Wandelen gezond is gezond, maar wel op goede wandelschoenen

Wandelen gezond is gezond, maar wel op goede wandelschoenen

Wandelen is niet alleen een geweldige manier om in beweging te blijven en kan ook enorm plezierig zijn, of je nu graag een ommetje maakt in het park, een stevige wandeling in de natuur maakt of op een meerdaagse trektocht gaat. En daarvoor zijn goede wandelschoenen essentieel voor jouw comfort en gezondheid.

Lees verder

Alles wat je wilt weten over de sauna

Alles wat je wilt weten over de sauna

Naar de sauna gaan iets uit onze tijd? Nee hoor, het idee van een sauna is al zo oud als de steentijd. De Romeinen hadden hele badsessies in de thermen en de indianen in Noord-Amerika ontdeden zich van stof en vuil in de tipi. Natuurlijk zagen de sauna’s er toen wel iets anders uit: men nam de zweetbaden in een met gloeiende stenen verhitte tent of hut. Het principe van de sauna is echter nog precies hetzelfde: het verhitten van het lichaam en dat vervolgens afkoelen met koud water. Een sauna is simpelweg een vorm van baden.

Lees verder