Zesdaagse actie bij Air Berlin

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Spectaculaire actie bij Air BerlinLuchtvaartmaatschappij Air Berlin is een zesdaagse prijsactie begonnen vanaf Düsseldorf Airport. Tot en met 30 september kunnen tickets worden gekocht voor zeer aantrekkelijke prijzen. Voor de reisperiode van 1 november t/m 31 maart 2015 geldt bijvoorbeeld binnen Europa het actietarief van 89 euro all-in, voor bestemmingen als Hamburg, Wenen en Zürich.

 

De tijdelijke actie kent talloze steden- en winterzonroutes naar Italië (99 euro), Spanje (109 euro), Turkije (159 euro), Tunesië (179 euro), Canarische Eilanden (199 euro), Israël (249 euro) en de Verenigde Arabische Emiraten (519 euro). Voor nonstopvluchten van Düsseldorf naar New York en Miami geldt tijdelijk het retourtarief van 459 euro. Bij de Duitse luchtvaartmaatschappij is ook op Europese routes het vervoer van ruimbagage tot 23 kilo, handbagage tot 8 kilo en de service aan boord (snack, koffie/thee/softdrinks) in de prijs inbegrepen. Actievluchten zijn tot en met 30 september te boeken via airberlin.com.

Pak snel je voordeel bij Air Berlin!

Tips voor een lange auto- of vliegreis

Tips voor een lange auto- of vliegreis

De meeste mensen zien op tegen een lange(re) vlieg- of autoreis. Natuurlijk is het vooruitzicht van vakantie heerlijk, maar je wilt zo uitgerust mogelijk aankomen. En zeker als je economy vliegt zijn de stoelen krap, is de zitting dun en kun je amper achterover met de rugleuning. Ook in de auto kunnen stoelen oncomfortabel worden als je er langere tijd in moet zitten. We geven wat tips voor een lange auto- of vliegreis. 

Lees verder

Kerstmarkten in Europa: negen tips

Kerstmarkten in Europa: negen tips

Kerstmarkten. Voor veel mensen betekent dat sfeer en gezelligheid. Stap in de auto, neem de bus of pak de trein naar een van deze kerstmarkten in Europa. Van klein tot groot, van ondergronds tot op het water, kerstmarktliefhebbers kunnen dit jaar hun hart weer ophalen.

Lees verder

5 Mooie plekken waar je het noorderlicht goed kunt zien

5 Mooie plekken waar je het noorderlicht goed kunt zien

Noorderlicht: dit natuurfenomeen met je eigen ogen zien staat bij veel mensen op hun verlanglijstje. Maar waar kun je nu het beste het noorderlicht zien. Wordt het Zweden? Of toch IJsland? We geven je vijf mooie plekken, die overigens ook zonder het noorderlicht zeer de moeite waard zijn

Lees verder

Met de elektrische auto op weg naar Frankrijk

Met de elektrische auto op weg naar Frankrijk

Nederland telt inmiddels 3,4 miljoen E-bikes en 350.000 elektrische auto’s. Prettige vervoermiddelen, al kunnen de actieradius en het laden nog wel dingetjes zijn. Puur op reis trekt voor het eerst met een elektrische auto van Nederland naar het zuiden van Frankrijk. Een verslag van onthaasten 2.0, dat kunnen we alvast voorspellen.

Lees verder

Tips om korte en langere vliegreizen aangenamer te maken

Tips om korte en langere vliegreizen aangenamer te maken

Wat zou het heerlijk zijn om altijd businessclass of eersteklas te vliegen. Zeker op langere vluchten is dat zoveel comfortabeler dan in economy class. Helaas hangt daar ook een behoorlijk prijskaartje aan. En niet iedereen kan, of wil, zich dat extra bedrag veroorloven. Toch kun je ook voor minder geld je een aantal dingen doen om de vliegreis ook in economy een stuk aangenamer te maken.Trouwens, deze tips zijn ook zeer bruikbaar voor langere auto- bus- of treinreizen.

Lees verder

Afrikaanse kunst in het Afrika Museum

Afrikaanse kunst in het Afrika Museum
Adrikaanse kunst: met de tentoonstelling In Schitterend Licht geeft het Afrika Museum in Berg en Dal een platform aan hedendaagse kunst uit Afrika. De tentoonstelling vormt een dynamische dialoog tussen heden en het recente verleden en viert de rijkdom en diversiteit van Afrikaanse kunst en de verspreiding daarvan. 

Lees verder