Toerist overlijdt op vliegtuigtrap

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Man overlijdt op vliegtuigtrap
Man overlijdt op vliegtuigtrap
Een combinatie van opwinding en angst over het missen van zijn vlucht is een Spaanse toerist waarschijnlijk noodlottig geworden. De 25-jarige man overleed op de trap naar het toestel, dat hem zaterdagochtend vroeg naar huis had moeten brengen. Het cabinepersoneel weigerde hem de toegang, omdat hij geen boarding pass kon tonen voor de bewuste vlucht.


De Spanjaard was laat voor zijn vlucht vanaf de Romeinse luchthaven Ciampino naar het zuiden van Italië en besloot hierop om langs de veiligheidscontrole te glippen en naar het gereedstaande vliegtuig te rennen. Op de trap werd hij tegengehouden. Tijdens de verhitte discussie met het personeel zakte de man plotseling in elkaar. Medewerkers van de hulpdiensten konden slechts de dood constateren.

Kalmeringsmiddelen

Verscheidene media maken melding van het feit dat de man, die buiten zinnen zou zijn geweest, kalmeringsmiddelen toegediend heeft gekregen door de hulpdiensten. Die zouden hem, in combinatie met zijn staat van opwinding, fataal zijn geworden. De man moest een vlucht naar Barcelona hebben, maar zou zich hebben vergist. Hij meldde zich opgewonden bij een vliegtuig van Ryanair, dat klaar stond voor een vlucht naar Bari.

Vakantie? Voorkom woninginbraak

Vakantie? Voorkom woninginbraak

Vakantie, weekendje weg, avondje uit. Voor dieven ideaal om hun slag te slaan in je huis. Woninginbraak heeft een grote impact op je gevoel van veiligheid. Het is niet alleen het gemis van waardevolle, en soms niet waardevolle, maar dierbare spullen, maar juist ook het idee dat vreemden binnen zijn geweest, door je kasten hebben gesnuffeld en al je persoonlijke bezittingen hebben bekeken.

Lees verder

Duitse gerechten ontdekt tijdens je reis? Maak ze zelf!

Duitse gerechten ontdekt tijdens je reis? Maak ze zelf!

Duitsland, onze grote oosterbuur, is een bijzonder land, ook op culinair gebied. Binnen Europa kent eigenlijk ieder land zijn eigen keuken. Natuurlijk zijn er overeenkomsten, maar er bestaan ook grote verschillen, zelfs als je buren bent zoals Nederland en Duitsland. Ben jij in Duitsland op vakantie geweest en heb je hier lekkere gerechten ontdekt die je thuis ook wel zou willen maken? Lees dan snel verder.

Lees verder

Ontdek de andere kanten van Ibiza

Ontdek de andere kanten van Ibiza

Van alle eilanden in de Balearen staat Ibiza bekend als ‘feesteiland’. Vooral het zuiden van dit Spaanse eiland heeft die reputatie. Maar Ibiza heeft ook een oosten, westen, midden en noorden. Letterlijk de andere kanten. Tijd om die te ontdekken!

Lees verder

Nederlander graag met auto naar het buitenland

Nederlander graag met auto naar het buitenland

Meer en meer Nederlanders vieren dit jaar de zomervakantie weer in het buitenland. De belangstelling voor een verblijf in eigen land blijft weliswaar groot, maar de hang naar avontuur over de grens wordt groter en groter, zo wees onderzoek van bureau Trends & Tourism uit.

Lees verder

Droombestemming Amerika

Droombestemming Amerika

Vraag naar iemands favoriete reisbestemmingen en bijna zeker wordt Amerika genoemd. De Verenigde Staten oefenen op vakantiegangers een magische aantrekkingskracht uit, simpelweg vanwege het ongekende aanbod voor jong en oud. Hoog tijd dus om Amerika ook eens op jouw bucketlist te zetten.

Lees verder

Dagje uit: 7 tips voor leuke trips

Dagje uit: 7 tips voor leuke trips

Dagje uit? Het kan weer nu attracties, pretparken, dierentuinen en musea weer open zijn. Samen, of met familie of vrienden een dagje weg. Wat waren in 2021 populaire uitjes en zijn ook in 2022 de moeite waard. Inspiratie nodig? Lees deze zeven tips.

Lees verder