WT-winterpakket bij Sunny Cars

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Sunny Cars
Sunny Cars
Wie bij Sunny Cars een auto huurt in landen waar winterbanden in de wintermaanden verplicht zijn ontvangt een speciaal  WT-servicepakket. Naast alle verzekeringen zijn in dit pakket ook de winterbanden bij de prijs inbegrepen. Het pakket is geheel in lijn met de standaard all-inclusive formule van de autohuurbemiddelaar. Het WT-pakket kun je  tijdens het boekingsproces herkennen aan de toevoeging ‘WT’ aan het all-inclusive servicepakket.  Zo ben je in een keer klaar en kun je veilig de winter in. Landen waar het pakket geldt zijn Oostenrijk, Zwitserland en Duitsland.

Huurauto op wintersportlocatie 
Hans Knottnerus, general manager voor Nederland en België: “Steeds meer wintersporters kiezen ervoor om naar hun bestemming te vliegen en vanaf de luchthaven met een huurauto verder naar het wintersportgebied te rijden. Om ervoor te zorgen dat je als huurder niet ter plaatse te maken krijgen met extra kosten voor de verplichte winterbanden, hebben we het WT-pakket samengesteld. Transparant en geen verrassingen achteraf, net zoals ons standaard all-inclusive tarief waarbij alle verzekeringen zijn inbegrepen."
Transparantie
Dat er behoefte is aan transparantie bleek al uit recent onderzoek waarin maar liefst bijna 95 procent van de respondenten aangaf het bij het boeken van een huurauto belangrijk of zeer belangrijk te vinden dat alle verzekeringen bij de prijs zijn inbegrepen. Als specialist in autohuur weet Sunny Cars als geen ander in welke landen een winteruitrusting verplicht is. Zo kan de maatschappij haar klanten uitstekend adviseren en de juiste benodigdheden aanbieden.

Boek bij Sunny Cars
Gelijk een auto boeken bij Sunny Cars? Profiteer van het WT-pakket in Oostenrijk, Zwitserland en Duitsland. Maar ook in andere landen heeft Sunny Cars bijzondere aanbiedingen.

Vliegticket boeken
Goedkope vliegtickets naar de wintersport boek je bij Vliegtickets.nl. Wie nu boekt ontvangt 2 vouchers ter waarde van € 15,-- per stuk.

Duitse gerechten ontdekt tijdens je reis? Maak ze zelf!

Duitse gerechten ontdekt tijdens je reis? Maak ze zelf!

Duitsland, onze grote oosterbuur, is een bijzonder land, ook op culinair gebied. Binnen Europa kent eigenlijk ieder land zijn eigen keuken. Natuurlijk zijn er overeenkomsten, maar er bestaan ook grote verschillen, zelfs als je buren bent zoals Nederland en Duitsland. Ben jij in Duitsland op vakantie geweest en heb je hier lekkere gerechten ontdekt die je thuis ook wel zou willen maken? Lees dan snel verder.

Lees verder

Ontdek de andere kanten van Ibiza

Ontdek de andere kanten van Ibiza

Van alle eilanden in de Balearen staat Ibiza bekend als ‘feesteiland’. Vooral het zuiden van dit Spaanse eiland heeft die reputatie. Maar Ibiza heeft ook een oosten, westen, midden en noorden. Letterlijk de andere kanten. Tijd om die te ontdekken!

Lees verder

Nederlander graag met auto naar het buitenland

Nederlander graag met auto naar het buitenland

Meer en meer Nederlanders vieren dit jaar de zomervakantie weer in het buitenland. De belangstelling voor een verblijf in eigen land blijft weliswaar groot, maar de hang naar avontuur over de grens wordt groter en groter, zo wees onderzoek van bureau Trends & Tourism uit.

Lees verder

Droombestemming Amerika

Droombestemming Amerika

Vraag naar iemands favoriete reisbestemmingen en bijna zeker wordt Amerika genoemd. De Verenigde Staten oefenen op vakantiegangers een magische aantrekkingskracht uit, simpelweg vanwege het ongekende aanbod voor jong en oud. Hoog tijd dus om Amerika ook eens op jouw bucketlist te zetten.

Lees verder

Dagje uit: 7 tips voor leuke trips

Dagje uit: 7 tips voor leuke trips

Dagje uit? Het kan weer nu attracties, pretparken, dierentuinen en musea weer open zijn. Samen, of met familie of vrienden een dagje weg. Wat waren in 2021 populaire uitjes en zijn ook in 2022 de moeite waard. Inspiratie nodig? Lees deze zeven tips.

Lees verder

Van PCR tot boosteren: reizen in tijden van corona

Van PCR tot boosteren: reizen in tijden van corona

Corona en coronamaatregelen. Het ene land wil dit, het andere dat. Reizen naar jouw favoriete vakantiebestemming is nog nooit zo lastig geweest, met al die verschillende voorwaarden rond corona. Want er zijn er nogal wat, variërend van PCR tot boosteren en een goed ingevuld gele vaccinatieboekje. Puur op reis komt met een overzicht.

Lees verder