WT-winterpakket bij Sunny Cars

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Sunny Cars
Sunny Cars
Wie bij Sunny Cars een auto huurt in landen waar winterbanden in de wintermaanden verplicht zijn ontvangt een speciaal  WT-servicepakket. Naast alle verzekeringen zijn in dit pakket ook de winterbanden bij de prijs inbegrepen. Het pakket is geheel in lijn met de standaard all-inclusive formule van de autohuurbemiddelaar. Het WT-pakket kun je  tijdens het boekingsproces herkennen aan de toevoeging ‘WT’ aan het all-inclusive servicepakket.  Zo ben je in een keer klaar en kun je veilig de winter in. Landen waar het pakket geldt zijn Oostenrijk, Zwitserland en Duitsland.

Huurauto op wintersportlocatie 
Hans Knottnerus, general manager voor Nederland en België: “Steeds meer wintersporters kiezen ervoor om naar hun bestemming te vliegen en vanaf de luchthaven met een huurauto verder naar het wintersportgebied te rijden. Om ervoor te zorgen dat je als huurder niet ter plaatse te maken krijgen met extra kosten voor de verplichte winterbanden, hebben we het WT-pakket samengesteld. Transparant en geen verrassingen achteraf, net zoals ons standaard all-inclusive tarief waarbij alle verzekeringen zijn inbegrepen."
Transparantie
Dat er behoefte is aan transparantie bleek al uit recent onderzoek waarin maar liefst bijna 95 procent van de respondenten aangaf het bij het boeken van een huurauto belangrijk of zeer belangrijk te vinden dat alle verzekeringen bij de prijs zijn inbegrepen. Als specialist in autohuur weet Sunny Cars als geen ander in welke landen een winteruitrusting verplicht is. Zo kan de maatschappij haar klanten uitstekend adviseren en de juiste benodigdheden aanbieden.

Boek bij Sunny Cars
Gelijk een auto boeken bij Sunny Cars? Profiteer van het WT-pakket in Oostenrijk, Zwitserland en Duitsland. Maar ook in andere landen heeft Sunny Cars bijzondere aanbiedingen.

Vliegticket boeken
Goedkope vliegtickets naar de wintersport boek je bij Vliegtickets.nl. Wie nu boekt ontvangt 2 vouchers ter waarde van € 15,-- per stuk.

Tips voor het meenemen van je smartphone op reis

Tips voor het meenemen van je smartphone op reis

Uiteraard neem je je smartphone mee op reis en die heb je natuurlijk in een telefoonhoesje. Want wat moet je doen zonder mobiel? Je wilt immers in contact blijven met iedereen en de smartphone gebruik je vaak ook als camera. Het is wijs om vooraf bepaalde apps te downloaden.

Lees verder

Handige dingen voor op reis

Handige dingen voor op reis

Reizen is voorbereiden, het is veel meer dan het inpakken van een koffer of rugzak. Want… wat neem je precies mee? Paspoort, geld en kleding zijn wel de bekendste zaken; er zijn echter ook handige accessoires die jouw trip veel aangenamer kunnen maken. We geven wat tips en suggesties.

Lees verder

Blijf de hitte de baas: handige tips

Blijf de hitte de baas: handige tips

Tropisch warm in Nederland? Jazeker, het komt eigenlijk best vaak voor. Vorig jaar hadden we een tropische periode Ook komende week stijgen de temperaturen tot boven de 30 graden en is het hitteplan van RIVM actief. We weten allemaal dat we moeten zorgen voor afkoeling, zowel voor onszelf als voor onze huisdieren. Veel drinken is tip nummer 1. Maar wat kun je, zeker in deze coronatijd, nog meer doen?

Lees verder

Vertrouw je op een goed schoongemaakte hotelkamer?

Vertrouw je op een goed schoongemaakte hotelkamer?

Juist in deze corona-tijd is het heel belangrijk dat (hotel)kamers goed worden schoongemaakt en gedesinfecteerd. Veel hotels en accommodaties zorgen daar goed voor, maar er zijn er ook die nogal wat steken laten vallen, zo blijkt uit recent onderzoek van Inside Edition.

Lees verder

Kroatië: veilige vaarvakanties naar de mooiste plekjes

Kroatië: veilige vaarvakanties naar de mooiste plekjes

De grenzen van Kroatië zijn weer geopend. Het land heeft sinds de corona-uitbraak maar weinig besmettingen: op 1 juli 2020 staat de teller op net iets meer dan 2800 gevallen. Niets staat een heerlijke vakantie in Kroatië dan ook in de weg. En zeker niet als je dat doet op een schip of boot.

Lees verder

Autoverzekeringen en reizen: waar moet je op letten?

Autoverzekeringen en reizen: waar moet je op letten?

Door de coronacrisis kiezen veel meer mensen voor een autovakantie. Op deze manier ben je immers niet afhankelijk van vliegmaatschappijen en het openbaar vervoer en kan je gaan en staan waar je wil. Toch zijn er wel enkele dingen waar je op moet letten als je dit jaar ervoor kiest om met de auto op vakantie te gaan. Ben je bijvoorbeeld wel goed verzekerd? Wat te doen bij pech in het buitenland? En wat moet je checken voor je vertrekt?

Lees verder