Oceania Cruises speelt in op groen, blauw en soloreizigers

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Cruises: ook naar museum Munchmuseet
Met Oceania Cruises ook naar museum Munchmuseet ©Munchmuseet

Cruisemaatschappij Oceania Cruises introduceert Go Green en Beyond Blueprints tours. Deze tours bieden een unieke kijk achter de schermen van duurzaam opererende lokale ondernemingen en iconische bouwwerken. Ook komen er meer Staterooms beschikbaar voor alleenreizenden.

Nieuwe Go Green tours

Er zijn wereldwijd meer dan 150 Go Green-tours om uit te kiezen en zo in contact te komen met bewoners en bedrijven die duurzaam ondernemen. Wacht dacht je van een bezoek aan een duurzame wijngaard in Almeria? Of de fascinerende aspecten van hydrocultuur in de regenwouden van St. Kitts. Maar je kunt ook kiezen voor milieubewuste kunst in Buenos Aires. Of proef je liever van de enige rum ter wereld die CO2 neutraal is geproduceerd.

Achter de schermen bij monumenten

Minstens zo uniek zijn de Beyond Blueprints-tours die een zeldzame blik geven achter de schermen bij enkele van 's werelds meest iconische architecturale monumenten bieden, zoals de Koninklijke Bibliotheek en het aquarium The Blue Planet in Kopenhagen, het Equinor-kantoorgebouw, La Villa Mediterranée en MUCEM Marseille en het Munchmuseum in Oslo.
In totaal zijn 10 Beyond Blueprints-tours in Europa voor 2022 en naar verwachting worden later in het jaar nog meer wereldwijde bestemmingen onthuld.

Meer hutten voor soloreizigers

Oceania Cruises vergroot het aanbod voor individuele reizigers met in totaal 56 hutten. Vier schepen zullen beschikken over 14 Solo Oceanview Staterooms. Vanaf 25 september 2022 is dat aan boord van Regatta, gevolgd door Nautica vanaf 26 september 2022 en op de Insignia en Sirena is dat vanaf 1 oktober 2022.  De hutten in rustgevende tinten, luxe meubilair en kunstwerken zijn het perfecte toevluchtsoord voor de soloreiziger. De Staterooms zijn centraal gelegen op dek 6 en bieden comfortabele ruimte om te ontspannen na overdag 's werelds fascinerendste bestemmingen te hebben verkend.

“Een belangrijke succesfactor van Oceania Cruises is dat we niet alleen luisteren naar feedback, maar er ook naar te handelen. Onze gasten en reispartners wilden meer opties voor individuele reizigers en een diverser reisaanbod, en we zijn verheugd deze te kunnen bieden", aldus Howard Sherman, President & CEO van Oceania Cruises.

Boek je cruise bij Oceania Cruises

Enthousiast geworden over de Go Green en Beyond Blueprints tours en/of de mogelijkheden voor de soloreiziger van Oceania Cruises?  Of zoek je een cruise bij een andere maatschappij?
Boek je cruise bij:

Cruisereizen

Cruisewinkel

Lees cruise-ervaringen op de Holland America Line en Royal Caribbean

Vakantie? Voorkom woninginbraak

Vakantie? Voorkom woninginbraak

Vakantie, weekendje weg, avondje uit. Voor dieven ideaal om hun slag te slaan in je huis. Woninginbraak heeft een grote impact op je gevoel van veiligheid. Het is niet alleen het gemis van waardevolle, en soms niet waardevolle, maar dierbare spullen, maar juist ook het idee dat vreemden binnen zijn geweest, door je kasten hebben gesnuffeld en al je persoonlijke bezittingen hebben bekeken.

Lees verder

Duitse gerechten ontdekt tijdens je reis? Maak ze zelf!

Duitse gerechten ontdekt tijdens je reis? Maak ze zelf!

Duitsland, onze grote oosterbuur, is een bijzonder land, ook op culinair gebied. Binnen Europa kent eigenlijk ieder land zijn eigen keuken. Natuurlijk zijn er overeenkomsten, maar er bestaan ook grote verschillen, zelfs als je buren bent zoals Nederland en Duitsland. Ben jij in Duitsland op vakantie geweest en heb je hier lekkere gerechten ontdekt die je thuis ook wel zou willen maken? Lees dan snel verder.

Lees verder

Ontdek de andere kanten van Ibiza

Ontdek de andere kanten van Ibiza

Van alle eilanden in de Balearen staat Ibiza bekend als ‘feesteiland’. Vooral het zuiden van dit Spaanse eiland heeft die reputatie. Maar Ibiza heeft ook een oosten, westen, midden en noorden. Letterlijk de andere kanten. Tijd om die te ontdekken!

Lees verder

Nederlander graag met auto naar het buitenland

Nederlander graag met auto naar het buitenland

Meer en meer Nederlanders vieren dit jaar de zomervakantie weer in het buitenland. De belangstelling voor een verblijf in eigen land blijft weliswaar groot, maar de hang naar avontuur over de grens wordt groter en groter, zo wees onderzoek van bureau Trends & Tourism uit.

Lees verder

Droombestemming Amerika

Droombestemming Amerika

Vraag naar iemands favoriete reisbestemmingen en bijna zeker wordt Amerika genoemd. De Verenigde Staten oefenen op vakantiegangers een magische aantrekkingskracht uit, simpelweg vanwege het ongekende aanbod voor jong en oud. Hoog tijd dus om Amerika ook eens op jouw bucketlist te zetten.

Lees verder

Dagje uit: 7 tips voor leuke trips

Dagje uit: 7 tips voor leuke trips

Dagje uit? Het kan weer nu attracties, pretparken, dierentuinen en musea weer open zijn. Samen, of met familie of vrienden een dagje weg. Wat waren in 2021 populaire uitjes en zijn ook in 2022 de moeite waard. Inspiratie nodig? Lees deze zeven tips.

Lees verder