De ANWB 'Best Erkende Campings 2015' zijn...

4.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

TentIn Europa dragen dit jaar 129 campings de titel ANWB Best Erkende Camping 2015. Daar zijn 15 nieuwe campings bij. Nederland is goed vertegenwoordigd met maar liefst 32 campings en dat is de hoogste score van alle landen. Alle campings in de lijst scoren het maximale aantal van vijf sterren scoren, hebben veel voorzieningen, prachtig sanitair en een geweldig terrein.

Landelijk hebben 32 Nederlandse camping hebben een hoog niveau volgens de onafhankelijke campinginspecties van de ANWB. Italië komt op de tweede plaats met 29, Spanje is derde met 18 campings en Duitsland komt op de vierde plaats met 17 Best Erkende Campings. Het populaire kampeerland Frankrijk zakt in de ranking. Vorig jaar was dit land nog derde, nu staat het op de vijfde plaats met 14 campings in de lijst. Oostenrijk heeft er 7, Kroatië 5 en Denemarken 4. Hongarije, Luxemburg en Zweden hebben er elk één.

ANWB Best Erkende Camping is een kwalificatie voor 1 jaar, gebaseerd op de onafhankelijke campinginspecties door de ANWB. Best Erkende Campings worden elk jaar opnieuw geïnspecteerd.

ANWB Best Erkende Campings 2015 in Nederland zijn:

Camping De Kleine Wolf
Marveld Recreatie
Camping TerSpegelt
Camping De Paal
Vakantiepark Leukermeer
Recreatiecentrum Ackersate
Vakantiepark 't Rheezerwold
Kampeerdorp De Zandstuve
Sprookjescamping De Vechtstreek
Vrijetijdspark Beerze Bulten
Camping Tempelhof
Vakantiepark Het Stoetenslagh
Camping De Papillon
Recreatiecentrum De Vogel
Camping De Wildhoeve
Camping en Bungalowpark De Haeghehorst
Recreatiecentrum De Paalberg
Vakantiepark, Watersport- en Partycentrum De Kuilart
Vakantiepark De Twee Bruggen
Camping de Wijde Blik 
Camping Julianahoeve
Vakantiecentrum De Fruithof
Vakantiepark De Krim
Recreatiecentrum De Schatberg
Camping De Leistert
Familievakantiepark Krieghuusbelten
Vakantiepark De Luttenberg
Camping 't Veld
Campingpark de Bongerd
Kampeerpark De Boshoek
Landal Sluftervallei
Camping De Molenhof

Lekker camperen op luxe campings

Op dit artikel kun je niet (meer) reageren.

Fiets en Wandelbeurs komt eraan! Win entreekaarten

Fiets en Wandelbeurs komt eraan! Win entreekaarten

De leukste beurs voor fietsers en wandelaars wordt in 2023 gehouden op 24, 25 en 26 februari in de Jaarbeurs in Utrecht. Op de beurs weer allerlei nieuws en info over fiets- en wandelbestemmingen, en de bekendmaking van de winnaar van de ‘beste fietsroute van 2023’. En om het helemaal een feestje te maken geven we in samenwerking met de Fiets en Wandelbeurs entreekaarten weg.

Lees verder

Wellness en luxe, ook voor een nachtje weg

Wellness en luxe, ook voor een nachtje weg

Voor veel mensen is een hotelkamer vooral om in te slapen. Zeker bij een stedentrip of weekendje weg is de overnachting vaak ondergeschikt aan de bestemming. Maar een fijn hotel, luxe kamer en een heerlijk bed dragen zeker bij aan het plezier van het nachtje of weekendje weg. En dat hoeft echt niet duur te zijn.

Lees verder

Win kaarten voor de Vakantiebeurs in 2023

Win kaarten voor de Vakantiebeurs in 2023

De Jaarbeurs in Utrecht is van 12 tot en met 15 januari 2023 weer het toneel van de Vakantiebeurs. De echte reisliefhebber heeft die data uiteraard al in zijn of haar agenda staan, want voor het eerst sinds 2020 is er weer sprake van een fysiek evenement. In 2021 en 2022 ging de Vakantiebeurs vanwege corona niet door of was er sprake van een online editie.

Lees verder

Win een boek over blijvend geluk

Win een boek over blijvend geluk

Geluk... wat 'Hygge' is voor Denemarken en 'Ikigai' voor Japan, is 'Haengbog' voor Zuid-Korea. En the Korean Wave zal waarschijnlijk niet veel mensen ontgaan zijn; van literatuur, films en keramiek tot restaurantjes en K-pop. Zuid-Korea is het land waar de mensen samen eten, familie belangrijk is, de natuur wordt omarmd en schoonheid een groot goed is.

Lees verder

Kerstmarkten in Europa: zeven tips

Kerstmarkten in Europa: zeven tips
Kerstmarkten. Voor veel mensen betekent dat sfeer en gezelligheid. Stap in de auto, neem de bus of pak de trein naar een van deze kerstmarkten in Europa. Van klein tot groot, van ondergronds tot op het water, kerstmarktliefhebbers kunnen dit jaar hun hart weer ophalen.

Lees verder

De vele voordelen van een vakantiehuis

De vele voordelen van een vakantiehuis

Nederlanders gaan steeds vaker op vakantie in eigen land of in een van onze buurlanden. Dichtbij en duurzaam zijn hierbij de sleutelwoorden, al spelen ook luxe en ligging duidelijk mee. Daarbij kiezen steeds meer mensen voor het gemak van een vakantiehuis op een vakantiepark.

Lees verder