De wereld in één dag bij Sawadee

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Reizen met Sawadee naar Costa RicaReizen naar bijna alle werelddelen komen zaterdag 16 augustus voorbij tijdens een informatiedag van Sawadee. De reisorganisatie zet daarvoor van 11 tot ongeveer 17 uur haar kantoor aan de Sarphatistraat 650 open voor reizigers, avonturiers en andere belangstellenden. Aanmelden voor de dag kan op de website van Sawadee.

Reisexperts nemen je die dag mee naar zeker 16 bestemmingen. Ze vertellen onder meer alles over de aspecten van de rondreizen, poolreizen, wandelreizen, fietsreizen en reizen voor singles en families, die via Sawadee zijn te maken. Ook kun je dat mensen tegenkomen die al eerder met de organisatie een reis hebben gemaakt en op die manier ervaringen uitwisselen.

De 16 landen die in Amsterdam op de agenda staan om uitgebreid te worden besproken, zijn achtereenvolgens Nepal en Marokko (11 uur), Indochina en Uganda (11.45 uur), Patagonië en Costa Rica (12.30 uur), de hoogtepunten van India, Nepal, Kenia en Tanzania (13.15 uur), Myanmar en Madagascar (14 uur), Zuidelijk Afrika en Sri Lanka (14.45 uur), Trans-Midden-Amerika en Nieuw-Zeeland (15.30 uur) en Colombia en Jordanië (16.15 uur.

Boek je reis bij Sawadee

Op dit artikel kun je niet (meer) reageren.

Relaxen in een hotelkamer met eigen bubbelbad

Relaxen in een hotelkamer met eigen bubbelbad

Veel hotels hebben wellnessvoorzieningen zoals een publieke sauna, een whirlpool, bubbelbad of stoombad. Maar hoe lekker is het om je kamer niet uit te hoeven en toch te genieten van een ontspannende privé-wellnesservaring.

Lees verder

Hoe verminder je de winterdip? Lees de tips

Hoe verminder je de winterdip? Lees de tips

Ben jij in de winter ook vermoeider en heb je een neerslachtig gevoel? Is futloos met grote letters boven je hoofd geschreven en is dat niet te wijten aan je gezondheid? Dan zou je wel eens last kunnen hebben van de winterblues of winterdip. En zeker nu in coronatijd hebben nog meer mensen last van negatieve gevoelens die de winterdip versterken.

Lees verder

Een vakantie vol luxe: voor het echte ‘wowgevoel’

Een vakantie vol luxe: voor het echte ‘wowgevoel’

Echt even alles kunnen loslaten, of populairder gezegd, lekker de boel de boel laten. En dan is het natuurlijk extra prettig als jouw vakantieverblijf van alle gemakken is voorzien. Gewoon, relaxen in alle luxe, zoals in het privézwembad in de voortuin. Wow!

Lees verder

17 Stedentrips: van bekend tot betoverend

17 Stedentrips: van bekend tot betoverend

Steden hebben nog altijd een bijzondere aantrekkingskracht op reizigers. Voor een romantisch weekendje weg, enkele dagen shoppen of een langere ontdekkingsreis langs cultuur en architectuur. Puur op reis doet 17 suggesties voor Europese stedentrips. Naar bekende en minder bekende steden, naar de hoofdsteden van wijn en smaak, en naar enkele echte hoofdsteden. Ze zijn allemaal per vliegtuig, en sommige ook per trein, te bereiken.

Lees verder

Sneek ontdekken per boot

Sneek ontdekken per boot

Zeg Friesland en je denkt meteen aan water en waterrecreatie. Zeg Sneek en je denkt meteen aan de Sneekweek en het Sneekermeer. Logisch toch om Sneek te ontdekken vanaf het water. En daarvoor hoef je niet eens een fanatiek watersporter te zijn of een eigen boot te hebben!

Lees verder

5 Mooie plekken waar je het noorderlicht goed kunt zien

5 Mooie plekken waar je het noorderlicht goed kunt zien

Het noorderlicht met eigen ogen zien. Bij veel mensen staat het op hun verlanglijstje. En met het opheffen van de reisbeperkingen is een reis naar het noorderlicht ook weer mogelijk. Maar wat zijn nu de mooiste of beste plekken om dit fenomeen te kunnen zien?

Lees verder