De wereld in één dag bij Sawadee

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Reizen met Sawadee naar Costa RicaReizen naar bijna alle werelddelen komen zaterdag 16 augustus voorbij tijdens een informatiedag van Sawadee. De reisorganisatie zet daarvoor van 11 tot ongeveer 17 uur haar kantoor aan de Sarphatistraat 650 open voor reizigers, avonturiers en andere belangstellenden. Aanmelden voor de dag kan op de website van Sawadee.

Reisexperts nemen je die dag mee naar zeker 16 bestemmingen. Ze vertellen onder meer alles over de aspecten van de rondreizen, poolreizen, wandelreizen, fietsreizen en reizen voor singles en families, die via Sawadee zijn te maken. Ook kun je dat mensen tegenkomen die al eerder met de organisatie een reis hebben gemaakt en op die manier ervaringen uitwisselen.

De 16 landen die in Amsterdam op de agenda staan om uitgebreid te worden besproken, zijn achtereenvolgens Nepal en Marokko (11 uur), Indochina en Uganda (11.45 uur), Patagonië en Costa Rica (12.30 uur), de hoogtepunten van India, Nepal, Kenia en Tanzania (13.15 uur), Myanmar en Madagascar (14 uur), Zuidelijk Afrika en Sri Lanka (14.45 uur), Trans-Midden-Amerika en Nieuw-Zeeland (15.30 uur) en Colombia en Jordanië (16.15 uur.

Boek je reis bij Sawadee

Op dit artikel kun je niet (meer) reageren.

Vakantie? Voorkom woninginbraak

Vakantie? Voorkom woninginbraak

Vakantie, weekendje weg, avondje uit. Voor dieven ideaal om hun slag te slaan in je huis. Woninginbraak heeft een grote impact op je gevoel van veiligheid. Het is niet alleen het gemis van waardevolle, en soms niet waardevolle, maar dierbare spullen, maar juist ook het idee dat vreemden binnen zijn geweest, door je kasten hebben gesnuffeld en al je persoonlijke bezittingen hebben bekeken.

Lees verder

Duitse gerechten ontdekt tijdens je reis? Maak ze zelf!

Duitse gerechten ontdekt tijdens je reis? Maak ze zelf!

Duitsland, onze grote oosterbuur, is een bijzonder land, ook op culinair gebied. Binnen Europa kent eigenlijk ieder land zijn eigen keuken. Natuurlijk zijn er overeenkomsten, maar er bestaan ook grote verschillen, zelfs als je buren bent zoals Nederland en Duitsland. Ben jij in Duitsland op vakantie geweest en heb je hier lekkere gerechten ontdekt die je thuis ook wel zou willen maken? Lees dan snel verder.

Lees verder

Ontdek de andere kanten van Ibiza

Ontdek de andere kanten van Ibiza

Van alle eilanden in de Balearen staat Ibiza bekend als ‘feesteiland’. Vooral het zuiden van dit Spaanse eiland heeft die reputatie. Maar Ibiza heeft ook een oosten, westen, midden en noorden. Letterlijk de andere kanten. Tijd om die te ontdekken!

Lees verder

Nederlander graag met auto naar het buitenland

Nederlander graag met auto naar het buitenland

Meer en meer Nederlanders vieren dit jaar de zomervakantie weer in het buitenland. De belangstelling voor een verblijf in eigen land blijft weliswaar groot, maar de hang naar avontuur over de grens wordt groter en groter, zo wees onderzoek van bureau Trends & Tourism uit.

Lees verder

Droombestemming Amerika

Droombestemming Amerika

Vraag naar iemands favoriete reisbestemmingen en bijna zeker wordt Amerika genoemd. De Verenigde Staten oefenen op vakantiegangers een magische aantrekkingskracht uit, simpelweg vanwege het ongekende aanbod voor jong en oud. Hoog tijd dus om Amerika ook eens op jouw bucketlist te zetten.

Lees verder

Dagje uit: 7 tips voor leuke trips

Dagje uit: 7 tips voor leuke trips

Dagje uit? Het kan weer nu attracties, pretparken, dierentuinen en musea weer open zijn. Samen, of met familie of vrienden een dagje weg. Wat waren in 2021 populaire uitjes en zijn ook in 2022 de moeite waard. Inspiratie nodig? Lees deze zeven tips.

Lees verder