Ryanair vliegt, ook zonder werkend toilet

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Vliegen zonder toilet bij RyanairMet stijgende verbazing vernamen reizigers op de luchthaven van Göteborg de mededelingen namens Ryanair, die hen naar Malaga in het zuiden van Spanje zou vliegen. Via de omroepinstallatie van het vliegveld kregen de passagiers het dringende advies om op de luchthaven naar het toilet te gaan aangezien de toiletten in het betreffende vliegtuig niet functioneerden.

Veel reizigers vonden dat maar niks, zij gingen naar huis. Daags ervoor hadden dezelfde mensen al bijna vier uur in het toestel van de Ierse prijsvechter doorgebracht. Het vliegtuig kampte met een storing en de mensen werden uiteindelijk naar huis gestuurd. Vandaag troffen ze het niet veel beter, aldus de Zweedse krant Expressen.

Als genoegdoening kregen de passagiers die vanuit Zweden toch besloten om mee te gaan in het vliegtuig zonder toiletten een pakje drinken: tenminste houdbaar tot januari 2014...

Comment of Ryanair

 

“A Ryanair flight from Gothenburg to Malaga (24 June) was delayed ahead of take-off due to a technical issue. Customers disembarked the aircraft and were provided with overnight hotel accommodation and refreshment vouchers, while a Ryanair engineer inspected the aircraft and cleared it to return to service the following day. Ryanair sincerely apologised to all customers affected by this delay.”

Duitse gerechten ontdekt tijdens je reis? Maak ze zelf!

Duitse gerechten ontdekt tijdens je reis? Maak ze zelf!

Duitsland, onze grote oosterbuur, is een bijzonder land, ook op culinair gebied. Binnen Europa kent eigenlijk ieder land zijn eigen keuken. Natuurlijk zijn er overeenkomsten, maar er bestaan ook grote verschillen, zelfs als je buren bent zoals Nederland en Duitsland. Ben jij in Duitsland op vakantie geweest en heb je hier lekkere gerechten ontdekt die je thuis ook wel zou willen maken? Lees dan snel verder.

Lees verder

Ontdek de andere kanten van Ibiza

Ontdek de andere kanten van Ibiza

Van alle eilanden in de Balearen staat Ibiza bekend als ‘feesteiland’. Vooral het zuiden van dit Spaanse eiland heeft die reputatie. Maar Ibiza heeft ook een oosten, westen, midden en noorden. Letterlijk de andere kanten. Tijd om die te ontdekken!

Lees verder

Nederlander graag met auto naar het buitenland

Nederlander graag met auto naar het buitenland

Meer en meer Nederlanders vieren dit jaar de zomervakantie weer in het buitenland. De belangstelling voor een verblijf in eigen land blijft weliswaar groot, maar de hang naar avontuur over de grens wordt groter en groter, zo wees onderzoek van bureau Trends & Tourism uit.

Lees verder

Droombestemming Amerika

Droombestemming Amerika

Vraag naar iemands favoriete reisbestemmingen en bijna zeker wordt Amerika genoemd. De Verenigde Staten oefenen op vakantiegangers een magische aantrekkingskracht uit, simpelweg vanwege het ongekende aanbod voor jong en oud. Hoog tijd dus om Amerika ook eens op jouw bucketlist te zetten.

Lees verder

Dagje uit: 7 tips voor leuke trips

Dagje uit: 7 tips voor leuke trips

Dagje uit? Het kan weer nu attracties, pretparken, dierentuinen en musea weer open zijn. Samen, of met familie of vrienden een dagje weg. Wat waren in 2021 populaire uitjes en zijn ook in 2022 de moeite waard. Inspiratie nodig? Lees deze zeven tips.

Lees verder

Van PCR tot boosteren: reizen in tijden van corona

Van PCR tot boosteren: reizen in tijden van corona

Corona en coronamaatregelen. Het ene land wil dit, het andere dat. Reizen naar jouw favoriete vakantiebestemming is nog nooit zo lastig geweest, met al die verschillende voorwaarden rond corona. Want er zijn er nogal wat, variërend van PCR tot boosteren en een goed ingevuld gele vaccinatieboekje. Puur op reis komt met een overzicht.

Lees verder