Nazomeren met Eliza’s Lange Tafel in het Gras

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Nazomeren met Eliza was hereVakantieverhalen delen, om op die manier het zomergevoel van 2013 zo lang mogelijk vast te houden. Dat hebben vorige maand meer dan 200 reizigers gedaan tijdens het evenement Lange Tafel in het Gras van Eliza was here. De reisorganisatie nodigde hen daarbij uit voor een culinair buitendiner op vijf verrassende locaties. Onder de genodigden waren voor Eliza bekende en minder bekende reisgenoten.

Interactie

“Geen mooier moment dan september om samen met onze klanten het vakantiegevoel nog even vast te houden,” stelt Nicole Scheerens, senior marketeer bij Eliza was here. “Veel van onze gasten zijn net terug van hun vakantie. Op onontdekte plekjes in Nederland proefden we de heerlijkste lokale producten en werden de mooiste vakantieverhalen en -tips gedeeld. Wij vinden de interactie met onze klanten, het centraal stellen van onze ambassadeurs en de persoonlijke ontmoeting heel belangrijk. We willen horen wat hen beweegt en ervaren wat hen bezig houdt.”

Engagement

Persoonlijke betrokkenheid van de klant, ofwel ‘engagement’, speelt een belangrijke rol in het concept van reisorganisatie Eliza was here, zegt Scheerens. “Het is voor ons geen eenmalige handeling, maar een doorlopend proces. Door bijzondere ontmoetingsmomenten te creëren, zoeken wij aansluiting bij de emoties van onze klanten en vertalen dit in een uniek belevingsconcept. Net als bij Eliza zit het in de genen van onze ambassadeurs om onderscheidend te zijn. Niet voor niets slaat Eliza linksaf, waar anderen rechtsaf slaan. Buiten de gebaande paden treden, past bij Eliza én bij onze klanten.”

Lanceren nieuwe website

Om te onderstrepen dat Eliza was here naar haar klanten wil luisteren, lanceert de reisorganisatie binnenkort een nieuwe website boordevol innovaties. “Wij willen onderscheidend blijven in de reisbranche en gaan ons nog meer identificeren met de klant,” aldus Scheerens. “Ontdekken staat centraal en de beleving begint al voordat je op reis gaat. Naast Eliza gaan de klant en de eigenaren van onze accommodaties een grotere rol spelen. Actuele updates en relevante content zijn daarbij essentieel.”

Zelf op vakantie met Eliza was here?

Van PCR tot boosteren: reizen in tijden van corona

Van PCR tot boosteren: reizen in tijden van corona

Corona en coronamaatregelen. Het ene land wil dit, het andere dat. Reizen naar jouw favoriete vakantiebestemming is nog nooit zo lastig geweest, met al die verschillende voorwaarden rond corona. Want er zijn er nogal wat, variërend van PCR tot boosteren en een goed ingevuld gele vaccinatieboekje. Puur op reis komt met een overzicht.

Lees verder

Canada, van alles te doen in elk seizoen

Canada, van alles te doen in elk seizoen

Hou je van de prachtige kleuren van de herfst? Geniet je van ontluikend groen in de lente? Smelt je bij witte landschappen of word je vrolijk van zon en warmte? Wat je voorkeur ook is, Canada heeft het.

Lees verder

Achterhoek: topper in eigen land

Achterhoek: topper in eigen land

Vakantie in eigen land is populair als vanouds, mede door de aanhoudende discussies in het buitenland over coronamaatregelen. Met zo’n 26 miljoen aankomsten van landgenoten in logiesaccommodaties in Nederland bereikt 2021 weer het niveau van 2019, het laatste jaar voor de pandemie, aldus het Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen.

Lees verder

Relaxen in een hotelkamer met eigen bubbelbad

Relaxen in een hotelkamer met eigen bubbelbad

Veel hotels hebben wellnessvoorzieningen zoals een publieke sauna, een whirlpool, bubbelbad of stoombad. Maar hoe lekker is het om je kamer niet uit te hoeven en toch te genieten van een ontspannende privé-wellnesservaring.

Lees verder

Hoe verminder je de winterdip? Lees de tips

Hoe verminder je de winterdip? Lees de tips

Ben jij in de winter ook vermoeider en heb je een neerslachtig gevoel? Is futloos met grote letters boven je hoofd geschreven en is dat niet te wijten aan je gezondheid? Dan zou je wel eens last kunnen hebben van de winterblues of winterdip. En zeker nu in coronatijd hebben nog meer mensen last van negatieve gevoelens die de winterdip versterken.

Lees verder

Een vakantie vol luxe: voor het echte ‘wowgevoel’

Een vakantie vol luxe: voor het echte ‘wowgevoel’

Echt even alles kunnen loslaten, of populairder gezegd, lekker de boel de boel laten. En dan is het natuurlijk extra prettig als jouw vakantieverblijf van alle gemakken is voorzien. Gewoon, relaxen in alle luxe, zoals in het privézwembad in de voortuin. Wow!

Lees verder