Langer entertainment aan boord bij KLM

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Langer entertainment bij KLMMoest je vroeger wachten tot het KLM-vliegtuig in de lucht was om te genieten van Inflight Entertainment, binnenkort kun je al films bekijken en muziek beluisteren vanaf het moment dat je bent ingestapt. En het entertainment gaat door tot je uitstapt, want het gebruikelijke uitzetten voor de landing heeft eveneens de langste tijd gehad. Op intercontinentale vluchten betekent dit tot een uur langer kijk- en luisterplezier, aldus de luchtvaartmaatschappij.

Het systeem van Inflight Entertainment wordt inmiddels in KLM’s intercontinentale vloot aangepast. Die werkzaamheden duren tot eind november. Behalve de extra beschikbaarheid is ook het gebruik van het systeem aantrekkelijker gemaakt door minder tekst maar meer visuele navigatie in te zetten.

Programmering van 1000 uur

Passagiers kunnen tijdens de vlucht kiezen uit meer dan 1000 uur programmering, aangeboden in tot 12 talen. Naast de audiovisuele media biedt KLM aan boord ook het magazine Holland Herald en verschillende kranten aan.
Al voor hun vlucht kunnen passagiers bekijken welke programmering aan boord beschikbaar is. Dat kan op de KLM-website en via de KLM movies & more app. Deze is beschikbaar voor zowel Apple als Android smartphones en binnenkort ook voor iPad.

Vliegticket boeken bij de KLM?
 

Duitse gerechten ontdekt tijdens je reis? Maak ze zelf!

Duitse gerechten ontdekt tijdens je reis? Maak ze zelf!

Duitsland, onze grote oosterbuur, is een bijzonder land, ook op culinair gebied. Binnen Europa kent eigenlijk ieder land zijn eigen keuken. Natuurlijk zijn er overeenkomsten, maar er bestaan ook grote verschillen, zelfs als je buren bent zoals Nederland en Duitsland. Ben jij in Duitsland op vakantie geweest en heb je hier lekkere gerechten ontdekt die je thuis ook wel zou willen maken? Lees dan snel verder.

Lees verder

Ontdek de andere kanten van Ibiza

Ontdek de andere kanten van Ibiza

Van alle eilanden in de Balearen staat Ibiza bekend als ‘feesteiland’. Vooral het zuiden van dit Spaanse eiland heeft die reputatie. Maar Ibiza heeft ook een oosten, westen, midden en noorden. Letterlijk de andere kanten. Tijd om die te ontdekken!

Lees verder

Nederlander graag met auto naar het buitenland

Nederlander graag met auto naar het buitenland

Meer en meer Nederlanders vieren dit jaar de zomervakantie weer in het buitenland. De belangstelling voor een verblijf in eigen land blijft weliswaar groot, maar de hang naar avontuur over de grens wordt groter en groter, zo wees onderzoek van bureau Trends & Tourism uit.

Lees verder

Droombestemming Amerika

Droombestemming Amerika

Vraag naar iemands favoriete reisbestemmingen en bijna zeker wordt Amerika genoemd. De Verenigde Staten oefenen op vakantiegangers een magische aantrekkingskracht uit, simpelweg vanwege het ongekende aanbod voor jong en oud. Hoog tijd dus om Amerika ook eens op jouw bucketlist te zetten.

Lees verder

Dagje uit: 7 tips voor leuke trips

Dagje uit: 7 tips voor leuke trips

Dagje uit? Het kan weer nu attracties, pretparken, dierentuinen en musea weer open zijn. Samen, of met familie of vrienden een dagje weg. Wat waren in 2021 populaire uitjes en zijn ook in 2022 de moeite waard. Inspiratie nodig? Lees deze zeven tips.

Lees verder

Van PCR tot boosteren: reizen in tijden van corona

Van PCR tot boosteren: reizen in tijden van corona

Corona en coronamaatregelen. Het ene land wil dit, het andere dat. Reizen naar jouw favoriete vakantiebestemming is nog nooit zo lastig geweest, met al die verschillende voorwaarden rond corona. Want er zijn er nogal wat, variërend van PCR tot boosteren en een goed ingevuld gele vaccinatieboekje. Puur op reis komt met een overzicht.

Lees verder