Langer entertainment aan boord bij KLM

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Langer entertainment bij KLMMoest je vroeger wachten tot het KLM-vliegtuig in de lucht was om te genieten van Inflight Entertainment, binnenkort kun je al films bekijken en muziek beluisteren vanaf het moment dat je bent ingestapt. En het entertainment gaat door tot je uitstapt, want het gebruikelijke uitzetten voor de landing heeft eveneens de langste tijd gehad. Op intercontinentale vluchten betekent dit tot een uur langer kijk- en luisterplezier, aldus de luchtvaartmaatschappij.

Het systeem van Inflight Entertainment wordt inmiddels in KLM’s intercontinentale vloot aangepast. Die werkzaamheden duren tot eind november. Behalve de extra beschikbaarheid is ook het gebruik van het systeem aantrekkelijker gemaakt door minder tekst maar meer visuele navigatie in te zetten.

Programmering van 1000 uur

Passagiers kunnen tijdens de vlucht kiezen uit meer dan 1000 uur programmering, aangeboden in tot 12 talen. Naast de audiovisuele media biedt KLM aan boord ook het magazine Holland Herald en verschillende kranten aan.
Al voor hun vlucht kunnen passagiers bekijken welke programmering aan boord beschikbaar is. Dat kan op de KLM-website en via de KLM movies & more app. Deze is beschikbaar voor zowel Apple als Android smartphones en binnenkort ook voor iPad.

Vliegticket boeken bij de KLM?
 

Win kaarten voor de Vakantiebeurs in 2023

Win kaarten voor de Vakantiebeurs in 2023

De Jaarbeurs in Utrecht is van 12 tot en met 15 januari 2023 weer het toneel van de Vakantiebeurs. De echte reisliefhebber heeft die data uiteraard al in zijn of haar agenda staan, want voor het eerst sinds 2020 is er weer sprake van een fysiek evenement. In 2021 en 2022 ging de Vakantiebeurs vanwege corona niet door of was er sprake van een online editie.

Lees verder

Win een boek over blijvend geluk

Win een boek over blijvend geluk

Geluk... wat 'Hygge' is voor Denemarken en 'Ikigai' voor Japan, is 'Haengbog' voor Zuid-Korea. En the Korean Wave zal waarschijnlijk niet veel mensen ontgaan zijn; van literatuur, films en keramiek tot restaurantjes en K-pop. Zuid-Korea is het land waar de mensen samen eten, familie belangrijk is, de natuur wordt omarmd en schoonheid een groot goed is.

Lees verder

Kerstmarkten in Europa: zeven tips

Kerstmarkten in Europa: zeven tips
Kerstmarkten. Voor veel mensen betekent dat sfeer en gezelligheid. Stap in de auto, neem de bus of pak de trein naar een van deze kerstmarkten in Europa. Van klein tot groot, van ondergronds tot op het water, kerstmarktliefhebbers kunnen dit jaar hun hart weer ophalen.

Lees verder

De vele voordelen van een vakantiehuis

De vele voordelen van een vakantiehuis

Nederlanders gaan steeds vaker op vakantie in eigen land of in een van onze buurlanden. Dichtbij en duurzaam zijn hierbij de sleutelwoorden, al spelen ook luxe en ligging duidelijk mee. Daarbij kiezen steeds meer mensen voor het gemak van een vakantiehuis op een vakantiepark.

Lees verder

Welke fietsendrager heb je nodig op vakantie?

Welke fietsendrager heb je nodig op vakantie?

Wil je graag je eigen fiets meenemen op vakantie met de auto? Dan kun je het beste een fietsendrager aanschaffen en monteren. Met een fietsendrager kun je namelijk alle kanten op. Zeker als je veel met de auto onderweg bent voor langere tijd of voor een vakantie, is een fietsdrager de ideale manier om je fiets mee te nemen. Toch is niet iedere fietsendrager geschikt voor elke fiets of elke auto. Daarom in dit artikel tips om de juiste fietsendrager te kiezen.

Lees verder

Volop genieten in luxe en natuur

Volop genieten in luxe en natuur

Hoe is het om vakantie te vieren in een huisje op een recreatiepark? Het antwoord daarop kun je niet zo een, twee, drie geven. Het hangt er namelijk nogal vanaf welk park je kiest. Zelf hou ik van parken die niet ‘standaard’ zijn. Waar je verdwaalt in de eindeloze rij dezelfde huisjes. Wat ik wel wil is een park waar luxe en natuur wel standaard zijn. Op naar Limburg dus…

Lees verder