Pure vakantietips!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Het hoge noorden van Europa staat centraal in dit vakantieaanbod. Wat dacht je van een rondreis langs de Deense Kro's? Of een duik in een Noors meer...We selecteerden droom- beleef- en doereizen naar Denemarken, Zweden, Noorweg en Finland met bekende reisorganisaties als Voigt Travel, SNP natuurreizen, Pharos reizen en Expedia. Kijk snel naar het aanbod en boek zo'n reis.

 


Noorwegen

13-daagse rondreis Afwisselden Noorwegen/Stena Line vanaf € 399 per persoon

Mensen bij waterval
Pharosreizen
Deze droomreis vol avontuur en natuur begint al met de overtocht met de boot. Maar ook de autoritten door Noorwegen zijn een feest, bijvoorbeeld die naar Vrådal waar je kunt kanoën, vissen, zwemmen of deelnemen aan een beversafari. En misschien zie je onderweg nog wel wolven, lynxen en wilde zwijnen. Volop natuur dus! Maar ook met kleurrijke stadjes als Bergen. Boek bij Pharosreizen voor 1 maart en krijg € 75 korting op de totale reissom. Zie de voorwaarden op de site van Pharos.
 
 
Noorderlicht
Voigttravel Noorwegen
De groen dansende hemel: ongrijpbaar en onvoorspelbaar? Niet in Tromsø. Er is geen andere plek die zo in het teken staat van het Noorderlicht dan deze bruisende stad. Zo noordelijk, afgelegen en toch het centrale punt om kennis te maken met de Aurora Borealis! Je verblijft in Hotel St. Elisabeth Tromso, Kijk snel op de site van Voigt Travel bnaar meer informatie over deze schitterende reis.
 
 
 

Denemarken

 
Deense kro
Pharos Denemarken
Deze autorondreis is vernoemd naar de Margriet, de nationale bloem van Denemarken en tevens de lievelingsbloem van koningin Margrethe II. De reis voert langs Deense Kro’s en het boerenland van Jutland afgewisseld met verstilde havenstadjes en golvende korenvelden. Kro’s zijn Deense herbergen met een gemoedelijke sfeer, comfortabele kamers en een gezellig restaurant  Boek deze reis bij Pharos reizen.
 

 
 
Denemarken
Denemarken
Maak een fietsexcursie onder leiding van een Engelstalige gids langs alle hoogtepunten van een van de fietsvriendelijkste steden ter wereld. Bezoek Tivoli, peddel over de ‘Green Bike Highway’ via Kopenhagen’s stadsmeren naar kleurrijk Nørrebro en deftig Fredriksberg. Fiets langs statige paleizen, oude havengebieden, hippe designerwinkels en geniet van biologisch smörrebröd met verse vis. Zuig je longen vol frisse lucht en eindig de dag in de wereldberoemde bierbrouwerij van Carlsberg. Deze reis van SNP wordt hoog gewaardeerd.
 

Finland

Winteravontuur in het zuiden van Finland, 9 dagen, eigen auto, logies & ontbijt, vanaf 495 per persoon

Winterlandschap
Voigt Travel
Boek bij Voigt Travel deze schitterende 9-daagse winterreis naar Finland. In één wintervakantie genieten van talrijke hoogtepunten. Je verblijft in een eersteklas hotel gelegen direct aan de oevers van de bevroren rivier Kymi aan de rand van het dorpje Heinola even ten noorden van Lahti. De stad Lahti is een bekende wintersportplaats met skischans en bijbehorend museum. Naar de aanbieding van Voigt Travel!

 

7 overnachtingen, volpension, vliegreis en excursies in Fins Lapland vanaf € 1595 per persoon

Isokasten
Isokasten
Hoe compleet kan een reis zijn: vluchten, accommodatie, volpension en excursies zijn inbegrepen in deze reis door schitterend Fins Lapland. Je logeert aan de oever van het Heikijärvi meer in houten lodge, Isokenkäisten Klubi. De zussen Sirpa en Katja Kämäräinen werken met locale producten van boeren en jagers uit de omgeving en zetten u dagelijks de heerlijkste gerechten voor, veelal van eigen (geheim) recept. Waarschuwing: je houdt voor altijd heimwee naar deze plek. Boek deze complete reis bij Voigt Travel, dé Laplandspecialist.
 

Zweden

Stockholm
Stockholm
Hotel-pension Reimersholme is de ideale uitvalsbasis voor een paar gezellige dagen Stockholm. Het pension ligt in de buurt van Trekanten, Stadhuis van Stockholm en Stockholms Slott. Andere bezienswaardigheden in de nabije omgeving zijn Museum voor Middeleeuws Stockholm en Koninklijke Zweedse opera. Gasten beoordeelden Reimersholme met gemiddeld 4.2 van de 5 punten. Boek dit, of een ander hotel in Stockholm bij Expedia!

 

10-daagse actieve vakantie naar Zweden vanaf € 695 per persoon

Zweden
Zweden
Een avontuurlijke gezinsvakantie in Värmland, Zweden. Hier vind je meren en rivieren, heidevelden en moerassen, prachtige bebosde heuvels en valleien. Elke dag reis je op een andere manier naar de volgende verblijfplaats. Soms te voet, soms op een familiefiets en dan weer op een vlot of met een kano. Van een GPS-wandeling in het spoor van de berenjagers tot een overnachting op een eiland, in een Lappi-tentenkamp. Ooit in een Lappi-tent geslapen? Deze reis zit boordevol actie en avontuur en...je bagage wordt voor je vervoerd. Kijk voor meer informatie bij Pharos reizen...
 


Vliegtickets

Op stedentrip vanaf Rotterdam Airport

Op stedentrip vanaf Rotterdam Airport

Er zijn erg veel mooie steden te ontdekken in Europa, die een prima bestemming zouden zijn voor een stedentrip. Bezoek de meest indrukwekkende bezienswaardigheden, van historische monumenten tot moderne architectuur. Vliegen kan vanaf verschillende luchthavens, waaronder Rotterdam Airport. Deze luchthaven is compact en daardoor een fijne start voor jouw vliegreis. We vertellen we je in dit artikel meer over stedentrips maken vanaf Rotterdam Airport.

Lees verder

Het Forum Romanum in Rome: een reis door de tijd

Het Forum Romanum in Rome: een reis door de tijd

Ga je naar Rome dan stap je letterlijk terug in de geschiedenis. Rome is geplaveid met historische gebouwen en plekken. Natuurlijk kun je niet om het Colosseum heen, maar het politieke, religieuze en commerciële centrum van het oude Rome mag je ook niet missen: het Forum Romanum. Stap het Forum Romanum binnen en je wandelt terug naar de tijd van keizers, gladiatoren en politieke intriges.  In dit artikel nemen we je mee op een virtuele reis door dit iconische historische complex, en geven we handige tips voor een onvergetelijk bezoek.

Lees verder

Hij komt eraan, de Puur op reis Vakantie Special!

Hij komt eraan, de Puur op reis Vakantie Special!

Eind maart verspreiden we een speciale Vakantie Special onder de abonnees van onze nieuwsbrief. Voor de snelle beslissers hebben wij nog beperkte advertentieruimte. Adverteren kan in de vorm van een banner, een aanbieding of een advertorial waarin een accommodatie, bestemming of reis wordt uitgelicht. Maar de Vakantie Special heeft meer!

Lees verder

Win entreekaarten voor Keukenhof 2024

Win entreekaarten voor Keukenhof 2024

Dit jaar is een extra feestelijk jaar voor Keukenhof: het bloemenpark in Lisse viert in 2024 haar 75-jarig bestaan. Reden voor een feestje en door mee te doen aan onze prijsvraag kun je entreekaarten winnen om dit feestje mee te maken.

Lees verder

Kampeertips voor beginners

Kampeertips voor beginners

Of je nu jong of oud bent, kiest voor een tent of een luxe ingerichte sta-caravan op een camping of vakantiepark, als je voor het eerst gaat kamperen zul je vast iets hebben aan deze kampeertips. Kamperen geeft veel mensen het gevoel van vrijheid. Kamperen is een heel andere beleving dan een hotelkamer of appartement. Je kunt de serene rust van de natuur opzoeken en toch de nabijheid van een stad of leuke toeristische attracties.Heb je zelf kampeertips? Dan kun je andere beginnend kampeerders helpen door deze te delen.

Lees verder

Van Gogh Drenthe beste fietsroute van 2024

Van Gogh Drenthe beste fietsroute van 2024

De Van Gogh Drenthe is verkozen tot de beste fietsroute van 2024. De Nederlandse kanshebber troefde vier andere Europese kandidaten af: La Vélobuissonnière (Frankrijk), Unionsleden (Noorwegen en Zweden), Lech Radweg (Duitsland en Oostenrijk) en de Cykelleden Skåne (Zweden). De bekendmaking was op de eerste dag van de Fiets en Wandelbeurs in Utrecht.

Lees verder