Zonnige zondag acties... ook geldig op alle andere dagen!

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Fikse korting, geen reserveringskosten... Puur op reis heeft een paar mooie acties bij elkaar gezocht. Zo kun je op deze zonnige zondag, of op elke andere dag van de week, je vakantie of reis heel voordelig boeken. Of misschien misschien heb je wel nieuwe kampeerspullen nodig. Ook daarvoor hebben we een actie!  Kijk, kies, boek en profiteer. Want waarom een dief zijn van je eigen portemonnee. Door voordelig te boeken houd je lekker wat over om tijdens je vakantie uit te kunnen geven. En wie wil dat nou niet?

Smart op pad met Neckermann

Neckermann ReizenTijdens de Smartline 10-daagse, die duurt tot en met dinsdag 24 februari, kun je bij Neckermann profiteren van een korting van maar liefst € 100 per persoon. Voorwaarden is: boeken via de Smartlines, vertrekken voor juli 2015 en een verblijf van minimaal 8 dagen. Boeken via Smartlines gaat heel eenvoudig door op de banner naast deze tekst te klikken!

Nog een leuke actie van Neckermann

Betaal tijdelijk geen reserveringskosten op autovakanties, wintersport en citytrips! Deze actie geldt voor autovakanties, wintersport vakanties en citytrips en is geldig tot 15 juli 2015. Nu tijdelijk geen reserveringskosten op autovakanties, wintersport en citytrips!

 


Naar het noorden of het zuiden met Voigt Travel

Prachtige individuele ontdekkingsreizen, naar het pure Noorden en het ware Zuiden: dat zijn de reizen van Voigt Travel. Met decennialang ervaring, unieke producten en het organiseren van directe vluchten naar Fins Lapland in de zomer, is Voigt Travel aangaande Noord-Europa de trendsetter op de Nederlandse reismarkt. Noordkaap expres fly & drive

Ook de reizen van Voigt Travel naar Sardinië én Sicilië zijn uniek. In de complete pakketreizen is op de kleine details gelet. Denk aan een gratis bootovertocht met de auto, stop-over hotels of tolvignetten. Auto rondreis Sicilië

 


Late Valentijn bij Fox

 Vergeten een Valentijnscadeautje voor je lief te kopen? Of geen zin in Valentijn, maar wel in een gratis weekendje weg? Boek dan nu een reis bij FOX Verre Reizen. Wie tot en met 18 februari een reis boekt krijgt daar gewoon helemaal voor niks een gratis weekend weg bij. Klik op de banner naast deze tekst en kijk welke reis jij graag wilt maken.

 

 

 

 


 

Fikse korting op kampeeruitrusting

Rugzakken, kampeeruitrusting, kookstoestellen...maar ook tenten, slaapzakken en andere handige gadgets vind je met fikse korting op DealExtreme. Tijdelijk nu ook een extra kortingcoupon voor 2Camping5. Geldig tot 28 februari 2015. Kampeeruitrusting tot wel 70% KORTING + 5% extra KORTING op 2Camping5
 

 

Handige dingen voor op reis

Handige dingen voor op reis

Reizen is voorbereiden, het is veel meer dan het inpakken van een koffer of rugzak. Want… wat neem je precies mee? Paspoort, geld en kleding zijn wel de bekendste zaken; er zijn echter ook handige accessoires die jouw trip veel aangenamer kunnen maken. We geven wat tips en suggesties.

Lees verder

Blijf de hitte de baas: handige tips

Blijf de hitte de baas: handige tips

Tropisch warm in Nederland? Jazeker, het komt eigenlijk best vaak voor. Vorig jaar hadden we een tropische periode Ook komende week stijgen de temperaturen tot boven de 30 graden en is het hitteplan van RIVM actief. We weten allemaal dat we moeten zorgen voor afkoeling, zowel voor onszelf als voor onze huisdieren. Veel drinken is tip nummer 1. Maar wat kun je, zeker in deze coronatijd, nog meer doen?

Lees verder

Vertrouw je op een goed schoongemaakte hotelkamer?

Vertrouw je op een goed schoongemaakte hotelkamer?

Juist in deze corona-tijd is het heel belangrijk dat (hotel)kamers goed worden schoongemaakt en gedesinfecteerd. Veel hotels en accommodaties zorgen daar goed voor, maar er zijn er ook die nogal wat steken laten vallen, zo blijkt uit recent onderzoek van Inside Edition.

Lees verder

Kroatië: veilige vaarvakanties naar de mooiste plekjes

Kroatië: veilige vaarvakanties naar de mooiste plekjes

De grenzen van Kroatië zijn weer geopend. Het land heeft sinds de corona-uitbraak maar weinig besmettingen: op 1 juli 2020 staat de teller op net iets meer dan 2800 gevallen. Niets staat een heerlijke vakantie in Kroatië dan ook in de weg. En zeker niet als je dat doet op een schip of boot.

Lees verder

Autoverzekeringen en reizen: waar moet je op letten?

Autoverzekeringen en reizen: waar moet je op letten?

Door de coronacrisis kiezen veel meer mensen voor een autovakantie. Op deze manier ben je immers niet afhankelijk van vliegmaatschappijen en het openbaar vervoer en kan je gaan en staan waar je wil. Toch zijn er wel enkele dingen waar je op moet letten als je dit jaar ervoor kiest om met de auto op vakantie te gaan. Ben je bijvoorbeeld wel goed verzekerd? Wat te doen bij pech in het buitenland? En wat moet je checken voor je vertrekt?

Lees verder

Win het Amerika Only Magabook 6

Win het Amerika Only Magabook 6

Op dit moment zijn door de coronapandemie de grenzen tussen Nederland en Amerika nog gesloten en zijn de berichten in het nieuws niet echt gezellig te noemen. Maar dat betekent niet dat er helemaal niets leuks te melden is over het land. Kijk maar eens in het nieuwe Amerika Only Magabook 6. Puur op reis geeft in samenwerking met de uitgever een boek weg, dus doe mee met de winactie.

Lees verder