Zonnige zondag acties... ook geldig op alle andere dagen!

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Fikse korting, geen reserveringskosten... Puur op reis heeft een paar mooie acties bij elkaar gezocht. Zo kun je op deze zonnige zondag, of op elke andere dag van de week, je vakantie of reis heel voordelig boeken. Of misschien misschien heb je wel nieuwe kampeerspullen nodig. Ook daarvoor hebben we een actie!  Kijk, kies, boek en profiteer. Want waarom een dief zijn van je eigen portemonnee. Door voordelig te boeken houd je lekker wat over om tijdens je vakantie uit te kunnen geven. En wie wil dat nou niet?

Smart op pad met Neckermann

Neckermann ReizenTijdens de Smartline 10-daagse, die duurt tot en met dinsdag 24 februari, kun je bij Neckermann profiteren van een korting van maar liefst € 100 per persoon. Voorwaarden is: boeken via de Smartlines, vertrekken voor juli 2015 en een verblijf van minimaal 8 dagen. Boeken via Smartlines gaat heel eenvoudig door op de banner naast deze tekst te klikken!

Nog een leuke actie van Neckermann

Betaal tijdelijk geen reserveringskosten op autovakanties, wintersport en citytrips! Deze actie geldt voor autovakanties, wintersport vakanties en citytrips en is geldig tot 15 juli 2015. Nu tijdelijk geen reserveringskosten op autovakanties, wintersport en citytrips!

 


Naar het noorden of het zuiden met Voigt Travel

Prachtige individuele ontdekkingsreizen, naar het pure Noorden en het ware Zuiden: dat zijn de reizen van Voigt Travel. Met decennialang ervaring, unieke producten en het organiseren van directe vluchten naar Fins Lapland in de zomer, is Voigt Travel aangaande Noord-Europa de trendsetter op de Nederlandse reismarkt. Noordkaap expres fly & drive

Ook de reizen van Voigt Travel naar Sardinië én Sicilië zijn uniek. In de complete pakketreizen is op de kleine details gelet. Denk aan een gratis bootovertocht met de auto, stop-over hotels of tolvignetten. Auto rondreis Sicilië

 


Late Valentijn bij Fox

 Vergeten een Valentijnscadeautje voor je lief te kopen? Of geen zin in Valentijn, maar wel in een gratis weekendje weg? Boek dan nu een reis bij FOX Verre Reizen. Wie tot en met 18 februari een reis boekt krijgt daar gewoon helemaal voor niks een gratis weekend weg bij. Klik op de banner naast deze tekst en kijk welke reis jij graag wilt maken.

 

 

 

 


 

Fikse korting op kampeeruitrusting

Rugzakken, kampeeruitrusting, kookstoestellen...maar ook tenten, slaapzakken en andere handige gadgets vind je met fikse korting op DealExtreme. Tijdelijk nu ook een extra kortingcoupon voor 2Camping5. Geldig tot 28 februari 2015. Kampeeruitrusting tot wel 70% KORTING + 5% extra KORTING op 2Camping5
 

 

Win kaarten voor de Vakantiebeurs in 2023

Win kaarten voor de Vakantiebeurs in 2023

De Jaarbeurs in Utrecht is van 12 tot en met 15 januari 2023 weer het toneel van de Vakantiebeurs. De echte reisliefhebber heeft die data uiteraard al in zijn of haar agenda staan, want voor het eerst sinds 2020 is er weer sprake van een fysiek evenement. In 2021 en 2022 ging de Vakantiebeurs vanwege corona niet door of was er sprake van een online editie.

Lees verder

Win een boek over blijvend geluk

Win een boek over blijvend geluk

Geluk... wat 'Hygge' is voor Denemarken en 'Ikigai' voor Japan, is 'Haengbog' voor Zuid-Korea. En the Korean Wave zal waarschijnlijk niet veel mensen ontgaan zijn; van literatuur, films en keramiek tot restaurantjes en K-pop. Zuid-Korea is het land waar de mensen samen eten, familie belangrijk is, de natuur wordt omarmd en schoonheid een groot goed is.

Lees verder

Kerstmarkten in Europa: zeven tips

Kerstmarkten in Europa: zeven tips
Kerstmarkten. Voor veel mensen betekent dat sfeer en gezelligheid. Stap in de auto, neem de bus of pak de trein naar een van deze kerstmarkten in Europa. Van klein tot groot, van ondergronds tot op het water, kerstmarktliefhebbers kunnen dit jaar hun hart weer ophalen.

Lees verder

De vele voordelen van een vakantiehuis

De vele voordelen van een vakantiehuis

Nederlanders gaan steeds vaker op vakantie in eigen land of in een van onze buurlanden. Dichtbij en duurzaam zijn hierbij de sleutelwoorden, al spelen ook luxe en ligging duidelijk mee. Daarbij kiezen steeds meer mensen voor het gemak van een vakantiehuis op een vakantiepark.

Lees verder

Welke fietsendrager heb je nodig op vakantie?

Welke fietsendrager heb je nodig op vakantie?

Wil je graag je eigen fiets meenemen op vakantie met de auto? Dan kun je het beste een fietsendrager aanschaffen en monteren. Met een fietsendrager kun je namelijk alle kanten op. Zeker als je veel met de auto onderweg bent voor langere tijd of voor een vakantie, is een fietsdrager de ideale manier om je fiets mee te nemen. Toch is niet iedere fietsendrager geschikt voor elke fiets of elke auto. Daarom in dit artikel tips om de juiste fietsendrager te kiezen.

Lees verder

Volop genieten in luxe en natuur

Volop genieten in luxe en natuur

Hoe is het om vakantie te vieren in een huisje op een recreatiepark? Het antwoord daarop kun je niet zo een, twee, drie geven. Het hangt er namelijk nogal vanaf welk park je kiest. Zelf hou ik van parken die niet ‘standaard’ zijn. Waar je verdwaalt in de eindeloze rij dezelfde huisjes. Wat ik wel wil is een park waar luxe en natuur wel standaard zijn. Op naar Limburg dus…

Lees verder