Zonnige zondag acties... ook geldig op alle andere dagen!

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Fikse korting, geen reserveringskosten... Puur op reis heeft een paar mooie acties bij elkaar gezocht. Zo kun je op deze zonnige zondag, of op elke andere dag van de week, je vakantie of reis heel voordelig boeken. Of misschien misschien heb je wel nieuwe kampeerspullen nodig. Ook daarvoor hebben we een actie!  Kijk, kies, boek en profiteer. Want waarom een dief zijn van je eigen portemonnee. Door voordelig te boeken houd je lekker wat over om tijdens je vakantie uit te kunnen geven. En wie wil dat nou niet?

Smart op pad met Neckermann

Neckermann ReizenTijdens de Smartline 10-daagse, die duurt tot en met dinsdag 24 februari, kun je bij Neckermann profiteren van een korting van maar liefst € 100 per persoon. Voorwaarden is: boeken via de Smartlines, vertrekken voor juli 2015 en een verblijf van minimaal 8 dagen. Boeken via Smartlines gaat heel eenvoudig door op de banner naast deze tekst te klikken!

Nog een leuke actie van Neckermann

Betaal tijdelijk geen reserveringskosten op autovakanties, wintersport en citytrips! Deze actie geldt voor autovakanties, wintersport vakanties en citytrips en is geldig tot 15 juli 2015. Nu tijdelijk geen reserveringskosten op autovakanties, wintersport en citytrips!

 


Naar het noorden of het zuiden met Voigt Travel

Prachtige individuele ontdekkingsreizen, naar het pure Noorden en het ware Zuiden: dat zijn de reizen van Voigt Travel. Met decennialang ervaring, unieke producten en het organiseren van directe vluchten naar Fins Lapland in de zomer, is Voigt Travel aangaande Noord-Europa de trendsetter op de Nederlandse reismarkt. Noordkaap expres fly & drive

Ook de reizen van Voigt Travel naar Sardinië én Sicilië zijn uniek. In de complete pakketreizen is op de kleine details gelet. Denk aan een gratis bootovertocht met de auto, stop-over hotels of tolvignetten. Auto rondreis Sicilië

 


Late Valentijn bij Fox

 Vergeten een Valentijnscadeautje voor je lief te kopen? Of geen zin in Valentijn, maar wel in een gratis weekendje weg? Boek dan nu een reis bij FOX Verre Reizen. Wie tot en met 18 februari een reis boekt krijgt daar gewoon helemaal voor niks een gratis weekend weg bij. Klik op de banner naast deze tekst en kijk welke reis jij graag wilt maken.

 

 

 

 


 

Fikse korting op kampeeruitrusting

Rugzakken, kampeeruitrusting, kookstoestellen...maar ook tenten, slaapzakken en andere handige gadgets vind je met fikse korting op DealExtreme. Tijdelijk nu ook een extra kortingcoupon voor 2Camping5. Geldig tot 28 februari 2015. Kampeeruitrusting tot wel 70% KORTING + 5% extra KORTING op 2Camping5
 

 

Vakantie? Voorkom woninginbraak

Vakantie? Voorkom woninginbraak

Vakantie, weekendje weg, avondje uit. Voor dieven ideaal om hun slag te slaan in je huis. Woninginbraak heeft een grote impact op je gevoel van veiligheid. Het is niet alleen het gemis van waardevolle, en soms niet waardevolle, maar dierbare spullen, maar juist ook het idee dat vreemden binnen zijn geweest, door je kasten hebben gesnuffeld en al je persoonlijke bezittingen hebben bekeken.

Lees verder

Duitse gerechten ontdekt tijdens je reis? Maak ze zelf!

Duitse gerechten ontdekt tijdens je reis? Maak ze zelf!

Duitsland, onze grote oosterbuur, is een bijzonder land, ook op culinair gebied. Binnen Europa kent eigenlijk ieder land zijn eigen keuken. Natuurlijk zijn er overeenkomsten, maar er bestaan ook grote verschillen, zelfs als je buren bent zoals Nederland en Duitsland. Ben jij in Duitsland op vakantie geweest en heb je hier lekkere gerechten ontdekt die je thuis ook wel zou willen maken? Lees dan snel verder.

Lees verder

Ontdek de andere kanten van Ibiza

Ontdek de andere kanten van Ibiza

Van alle eilanden in de Balearen staat Ibiza bekend als ‘feesteiland’. Vooral het zuiden van dit Spaanse eiland heeft die reputatie. Maar Ibiza heeft ook een oosten, westen, midden en noorden. Letterlijk de andere kanten. Tijd om die te ontdekken!

Lees verder

Nederlander graag met auto naar het buitenland

Nederlander graag met auto naar het buitenland

Meer en meer Nederlanders vieren dit jaar de zomervakantie weer in het buitenland. De belangstelling voor een verblijf in eigen land blijft weliswaar groot, maar de hang naar avontuur over de grens wordt groter en groter, zo wees onderzoek van bureau Trends & Tourism uit.

Lees verder

Droombestemming Amerika

Droombestemming Amerika

Vraag naar iemands favoriete reisbestemmingen en bijna zeker wordt Amerika genoemd. De Verenigde Staten oefenen op vakantiegangers een magische aantrekkingskracht uit, simpelweg vanwege het ongekende aanbod voor jong en oud. Hoog tijd dus om Amerika ook eens op jouw bucketlist te zetten.

Lees verder

Dagje uit: 7 tips voor leuke trips

Dagje uit: 7 tips voor leuke trips

Dagje uit? Het kan weer nu attracties, pretparken, dierentuinen en musea weer open zijn. Samen, of met familie of vrienden een dagje weg. Wat waren in 2021 populaire uitjes en zijn ook in 2022 de moeite waard. Inspiratie nodig? Lees deze zeven tips.

Lees verder