Boek nu je ticket voor de AutoSlaap Trein

4 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

AutotreinOok in 2015 kun je weer heel gemakkelijk met de AutoSlaap Trein naar Livorno in Toscane, Alessandria in Noord-Italië en Koper in Slovenië. Het treinseizoen start op 1 mei (meivakantie) en eindigt in de eerste week van oktober. Naast auto’s en motoren is er in 2015 meer aandacht voor het meenemen van fietsen met de AutoSlaap Trein: door de stijgende vraag is het aantal fietsplaatsen per vertrek en bestemming uitgebreid. En ook passagiers zonder auto kunnen 'slapend' op reis.

Zonder auto op- en uitstappen kan in Milaan (station Lambrate) en Ljubljana in Slovenië. Wat een relaxte manier om op je vakantiebestemming te komen!

Optimale vertrektijden

De vertrek- en reistijden voor 2015 zijn geoptimaliseerd. Alle vertrekken voor alle bestemmingen zijn op vrijdagmiddag vanuit ’s Hertogenbosch en de aankomsten op de bestemming op zaterdagochtend.
Lekker eten aan boord? Dat kan. Naast het bijzonder populaire 3-gangenmenu wordt ’s ochtends koffie met appeltaart geserveerd om meer passagiers de kans te geven van het fraaie restauratierijtuig gebruik te maken.

Boek hier je reis bij en met de AutoSlaap Trein!

Voor een aantal vertrekken tot half juli zijn er aanbiedingen waarbij de auto, motor of fiets gratis mee terug reist. Je betaalt dan alleen voor de coupé. 
Steeds meer mensen maken graag gebruik van deze aangename manier van reizen. Geen lange, vermoeiende autoreis, geen overvolle wegen... Tijdig reserveren is  dan ook aan te bevelen want vol = vol!

Van PCR tot boosteren: reizen in tijden van corona

Van PCR tot boosteren: reizen in tijden van corona

Corona en coronamaatregelen. Het ene land wil dit, het andere dat. Reizen naar jouw favoriete vakantiebestemming is nog nooit zo lastig geweest, met al die verschillende voorwaarden rond corona. Want er zijn er nogal wat, variërend van PCR tot boosteren en een goed ingevuld gele vaccinatieboekje. Puur op reis komt met een overzicht.

Lees verder

Canada, van alles te doen in elk seizoen

Canada, van alles te doen in elk seizoen

Hou je van de prachtige kleuren van de herfst? Geniet je van ontluikend groen in de lente? Smelt je bij witte landschappen of word je vrolijk van zon en warmte? Wat je voorkeur ook is, Canada heeft het.

Lees verder

Achterhoek: topper in eigen land

Achterhoek: topper in eigen land

Vakantie in eigen land is populair als vanouds, mede door de aanhoudende discussies in het buitenland over coronamaatregelen. Met zo’n 26 miljoen aankomsten van landgenoten in logiesaccommodaties in Nederland bereikt 2021 weer het niveau van 2019, het laatste jaar voor de pandemie, aldus het Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen.

Lees verder

Relaxen in een hotelkamer met eigen bubbelbad

Relaxen in een hotelkamer met eigen bubbelbad

Veel hotels hebben wellnessvoorzieningen zoals een publieke sauna, een whirlpool, bubbelbad of stoombad. Maar hoe lekker is het om je kamer niet uit te hoeven en toch te genieten van een ontspannende privé-wellnesservaring.

Lees verder

Hoe verminder je de winterdip? Lees de tips

Hoe verminder je de winterdip? Lees de tips

Ben jij in de winter ook vermoeider en heb je een neerslachtig gevoel? Is futloos met grote letters boven je hoofd geschreven en is dat niet te wijten aan je gezondheid? Dan zou je wel eens last kunnen hebben van de winterblues of winterdip. En zeker nu in coronatijd hebben nog meer mensen last van negatieve gevoelens die de winterdip versterken.

Lees verder

Een vakantie vol luxe: voor het echte ‘wowgevoel’

Een vakantie vol luxe: voor het echte ‘wowgevoel’

Echt even alles kunnen loslaten, of populairder gezegd, lekker de boel de boel laten. En dan is het natuurlijk extra prettig als jouw vakantieverblijf van alle gemakken is voorzien. Gewoon, relaxen in alle luxe, zoals in het privézwembad in de voortuin. Wow!

Lees verder