Boek nu je ticket voor de AutoSlaap Trein

4 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

AutotreinOok in 2015 kun je weer heel gemakkelijk met de AutoSlaap Trein naar Livorno in Toscane, Alessandria in Noord-Italië en Koper in Slovenië. Het treinseizoen start op 1 mei (meivakantie) en eindigt in de eerste week van oktober. Naast auto’s en motoren is er in 2015 meer aandacht voor het meenemen van fietsen met de AutoSlaap Trein: door de stijgende vraag is het aantal fietsplaatsen per vertrek en bestemming uitgebreid. En ook passagiers zonder auto kunnen 'slapend' op reis.

Zonder auto op- en uitstappen kan in Milaan (station Lambrate) en Ljubljana in Slovenië. Wat een relaxte manier om op je vakantiebestemming te komen!

Optimale vertrektijden

De vertrek- en reistijden voor 2015 zijn geoptimaliseerd. Alle vertrekken voor alle bestemmingen zijn op vrijdagmiddag vanuit ’s Hertogenbosch en de aankomsten op de bestemming op zaterdagochtend.
Lekker eten aan boord? Dat kan. Naast het bijzonder populaire 3-gangenmenu wordt ’s ochtends koffie met appeltaart geserveerd om meer passagiers de kans te geven van het fraaie restauratierijtuig gebruik te maken.

Boek hier je reis bij en met de AutoSlaap Trein!

Voor een aantal vertrekken tot half juli zijn er aanbiedingen waarbij de auto, motor of fiets gratis mee terug reist. Je betaalt dan alleen voor de coupé. 
Steeds meer mensen maken graag gebruik van deze aangename manier van reizen. Geen lange, vermoeiende autoreis, geen overvolle wegen... Tijdig reserveren is  dan ook aan te bevelen want vol = vol!

Ontdek de andere kant van de wereld in Australië en Nieuw-Zeeland

Ontdek de andere kant van de wereld in Australië en Nieuw-Zeeland

Breng een bezoek aan de andere kant van de wereld, door een reis naar Australië of Nieuw-Zeeland te boeken. Beide landen hebben je ontzettend veel te bieden op het gebied van natuur en cultuur. Daarbij hoef je niet bang te zijn dat je er niet kunt ontspannen na een drukke periode op het werk of tijdens je studie; beide landen beschikken over tal van fraaie stranden. In dit artikel lees je meer over wat het reizen naar Australië en Nieuw-Zeeland zo de moeite waard maakt.

Lees verder

Wellness en luxe, ook voor een nachtje weg

Wellness en luxe, ook voor een nachtje weg

Voor veel mensen is een hotelkamer vooral om in te slapen. Zeker bij een stedentrip of weekendje weg is de overnachting vaak ondergeschikt aan de bestemming. Maar een fijn hotel, luxe kamer en een heerlijk bed dragen zeker bij aan het plezier van het nachtje of weekendje weg. En dat hoeft echt niet duur te zijn.

Lees verder

Kerstmarkten in Europa: zeven tips

Kerstmarkten in Europa: zeven tips
Kerstmarkten. Voor veel mensen betekent dat sfeer en gezelligheid. Stap in de auto, neem de bus of pak de trein naar een van deze kerstmarkten in Europa. Van klein tot groot, van ondergronds tot op het water, kerstmarktliefhebbers kunnen dit jaar hun hart weer ophalen.

Lees verder

De vele voordelen van een vakantiehuis

De vele voordelen van een vakantiehuis

Nederlanders gaan steeds vaker op vakantie in eigen land of in een van onze buurlanden. Dichtbij en duurzaam zijn hierbij de sleutelwoorden, al spelen ook luxe en ligging duidelijk mee. Daarbij kiezen steeds meer mensen voor het gemak van een vakantiehuis op een vakantiepark.

Lees verder

Welke fietsendrager heb je nodig op vakantie?

Welke fietsendrager heb je nodig op vakantie?

Wil je graag je eigen fiets meenemen op vakantie met de auto? Dan kun je het beste een fietsendrager aanschaffen en monteren. Met een fietsendrager kun je namelijk alle kanten op. Zeker als je veel met de auto onderweg bent voor langere tijd of voor een vakantie, is een fietsdrager de ideale manier om je fiets mee te nemen. Toch is niet iedere fietsendrager geschikt voor elke fiets of elke auto. Daarom in dit artikel tips om de juiste fietsendrager te kiezen.

Lees verder

Volop genieten in luxe en natuur

Volop genieten in luxe en natuur

Hoe is het om vakantie te vieren in een huisje op een recreatiepark? Het antwoord daarop kun je niet zo een, twee, drie geven. Het hangt er namelijk nogal vanaf welk park je kiest. Zelf hou ik van parken die niet ‘standaard’ zijn. Waar je verdwaalt in de eindeloze rij dezelfde huisjes. Wat ik wel wil is een park waar luxe en natuur wel standaard zijn. Op naar Limburg dus…

Lees verder