Boek nu je ticket voor de AutoSlaap Trein

4 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

AutotreinOok in 2015 kun je weer heel gemakkelijk met de AutoSlaap Trein naar Livorno in Toscane, Alessandria in Noord-Italië en Koper in Slovenië. Het treinseizoen start op 1 mei (meivakantie) en eindigt in de eerste week van oktober. Naast auto’s en motoren is er in 2015 meer aandacht voor het meenemen van fietsen met de AutoSlaap Trein: door de stijgende vraag is het aantal fietsplaatsen per vertrek en bestemming uitgebreid. En ook passagiers zonder auto kunnen 'slapend' op reis.

Zonder auto op- en uitstappen kan in Milaan (station Lambrate) en Ljubljana in Slovenië. Wat een relaxte manier om op je vakantiebestemming te komen!

Optimale vertrektijden

De vertrek- en reistijden voor 2015 zijn geoptimaliseerd. Alle vertrekken voor alle bestemmingen zijn op vrijdagmiddag vanuit ’s Hertogenbosch en de aankomsten op de bestemming op zaterdagochtend.
Lekker eten aan boord? Dat kan. Naast het bijzonder populaire 3-gangenmenu wordt ’s ochtends koffie met appeltaart geserveerd om meer passagiers de kans te geven van het fraaie restauratierijtuig gebruik te maken.

Boek hier je reis bij en met de AutoSlaap Trein!

Voor een aantal vertrekken tot half juli zijn er aanbiedingen waarbij de auto, motor of fiets gratis mee terug reist. Je betaalt dan alleen voor de coupé. 
Steeds meer mensen maken graag gebruik van deze aangename manier van reizen. Geen lange, vermoeiende autoreis, geen overvolle wegen... Tijdig reserveren is  dan ook aan te bevelen want vol = vol!

Vakantie? Voorkom woninginbraak

Vakantie? Voorkom woninginbraak

Vakantie, weekendje weg, avondje uit. Voor dieven ideaal om hun slag te slaan in je huis. Woninginbraak heeft een grote impact op je gevoel van veiligheid. Het is niet alleen het gemis van waardevolle, en soms niet waardevolle, maar dierbare spullen, maar juist ook het idee dat vreemden binnen zijn geweest, door je kasten hebben gesnuffeld en al je persoonlijke bezittingen hebben bekeken.

Lees verder

Duitse gerechten ontdekt tijdens je reis? Maak ze zelf!

Duitse gerechten ontdekt tijdens je reis? Maak ze zelf!

Duitsland, onze grote oosterbuur, is een bijzonder land, ook op culinair gebied. Binnen Europa kent eigenlijk ieder land zijn eigen keuken. Natuurlijk zijn er overeenkomsten, maar er bestaan ook grote verschillen, zelfs als je buren bent zoals Nederland en Duitsland. Ben jij in Duitsland op vakantie geweest en heb je hier lekkere gerechten ontdekt die je thuis ook wel zou willen maken? Lees dan snel verder.

Lees verder

Ontdek de andere kanten van Ibiza

Ontdek de andere kanten van Ibiza

Van alle eilanden in de Balearen staat Ibiza bekend als ‘feesteiland’. Vooral het zuiden van dit Spaanse eiland heeft die reputatie. Maar Ibiza heeft ook een oosten, westen, midden en noorden. Letterlijk de andere kanten. Tijd om die te ontdekken!

Lees verder

Nederlander graag met auto naar het buitenland

Nederlander graag met auto naar het buitenland

Meer en meer Nederlanders vieren dit jaar de zomervakantie weer in het buitenland. De belangstelling voor een verblijf in eigen land blijft weliswaar groot, maar de hang naar avontuur over de grens wordt groter en groter, zo wees onderzoek van bureau Trends & Tourism uit.

Lees verder

Droombestemming Amerika

Droombestemming Amerika

Vraag naar iemands favoriete reisbestemmingen en bijna zeker wordt Amerika genoemd. De Verenigde Staten oefenen op vakantiegangers een magische aantrekkingskracht uit, simpelweg vanwege het ongekende aanbod voor jong en oud. Hoog tijd dus om Amerika ook eens op jouw bucketlist te zetten.

Lees verder

Dagje uit: 7 tips voor leuke trips

Dagje uit: 7 tips voor leuke trips

Dagje uit? Het kan weer nu attracties, pretparken, dierentuinen en musea weer open zijn. Samen, of met familie of vrienden een dagje weg. Wat waren in 2021 populaire uitjes en zijn ook in 2022 de moeite waard. Inspiratie nodig? Lees deze zeven tips.

Lees verder