Weg met Pasen

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Paaseitjes
Paaseitjes
Even een paar dagen weg, met bijzondere arrangementen met korting en/of extra's. Kies je Paasuitstapje naar Frankrijk, Oostenrijk of Nederland. Zit je bestemming hier niet bij, kijk dan bij een van de vele andere vakantie- en reisaanbieders op Puur op reis. En die paaseitjes neem je gewoon mee!

 

In Nederland

In het heuvelachtige landschap van Zuid-Limburg vind je Hotel SnowWorld. Dit luxe 4-sterren hotel is vooral bijzonder dankzij ’s werelds grootste indoor skipiste, wat Hotel SnowWorld tot een uniek wintersportresort maakt. Zowel de beginnende als de gevorderde wintersporter kan zich vermaken. Geniet van een weekend weg met Hotelmoment in dit 2-daagse Paasarrangement vanaf € 54,95 per persoon.

1 x overnachting in een comfortkamer
1 x Paasbrunch
Inclusief 2-uur skipas exclusief materiaal
Gratis WiFi 

Boek hier dit arrangement!


In Oostenrijk

Ontdek de parel van Tirol in deze 8 daags More Inclusive in Chaletdorp Cordial in Achenkirch vanaf € 299 per persoon. Een reis van Pharos Reizen.

Centraal in Tirol
Als vakantiedorp opgezet hotel
Nabij de mooie Achensee
Kids t/m 10 jaar gratis

Boek hier deze reis naar Oostenrijk

  •  

In Frankrijk

Met Eliza was here ontdek je altijd een bijzondere accommodaties. Je kunt bij Eliza terecht voor vliegreizen inclusief auto, of met eigen vervoer. Zoals naar de Aquitaine in Frankrijk. In hotellerie La Petite Couronne in St. Cricq Chalosse kun je je prima vermaken tijdens een lang paasweekend. Maar ook in de meivakantie is er een special actie, bijvoorbeeld 5 mei vertrek, 4 dagen vanaf € 125 per persoon.

Zwembad en airco
Supermarkt en dorp op 5 km, restaurant op 2 km
Logies & ontbijt
Glutenvrije maaltijden op aanvraag

Boek hier deze reis naar de Aquitaine

Tips voor het meenemen van je smartphone op reis

Tips voor het meenemen van je smartphone op reis

Uiteraard neem je je smartphone mee op reis en die heb je natuurlijk in een telefoonhoesje. Want wat moet je doen zonder mobiel? Je wilt immers in contact blijven met iedereen en de smartphone gebruik je vaak ook als camera. Het is wijs om vooraf bepaalde apps te downloaden.

Lees verder

Handige dingen voor op reis

Handige dingen voor op reis

Reizen is voorbereiden, het is veel meer dan het inpakken van een koffer of rugzak. Want… wat neem je precies mee? Paspoort, geld en kleding zijn wel de bekendste zaken; er zijn echter ook handige accessoires die jouw trip veel aangenamer kunnen maken. We geven wat tips en suggesties.

Lees verder

Blijf de hitte de baas: handige tips

Blijf de hitte de baas: handige tips

Tropisch warm in Nederland? Jazeker, het komt eigenlijk best vaak voor. Vorig jaar hadden we een tropische periode Ook komende week stijgen de temperaturen tot boven de 30 graden en is het hitteplan van RIVM actief. We weten allemaal dat we moeten zorgen voor afkoeling, zowel voor onszelf als voor onze huisdieren. Veel drinken is tip nummer 1. Maar wat kun je, zeker in deze coronatijd, nog meer doen?

Lees verder

Vertrouw je op een goed schoongemaakte hotelkamer?

Vertrouw je op een goed schoongemaakte hotelkamer?

Juist in deze corona-tijd is het heel belangrijk dat (hotel)kamers goed worden schoongemaakt en gedesinfecteerd. Veel hotels en accommodaties zorgen daar goed voor, maar er zijn er ook die nogal wat steken laten vallen, zo blijkt uit recent onderzoek van Inside Edition.

Lees verder

Kroatië: veilige vaarvakanties naar de mooiste plekjes

Kroatië: veilige vaarvakanties naar de mooiste plekjes

De grenzen van Kroatië zijn weer geopend. Het land heeft sinds de corona-uitbraak maar weinig besmettingen: op 1 juli 2020 staat de teller op net iets meer dan 2800 gevallen. Niets staat een heerlijke vakantie in Kroatië dan ook in de weg. En zeker niet als je dat doet op een schip of boot.

Lees verder

Autoverzekeringen en reizen: waar moet je op letten?

Autoverzekeringen en reizen: waar moet je op letten?

Door de coronacrisis kiezen veel meer mensen voor een autovakantie. Op deze manier ben je immers niet afhankelijk van vliegmaatschappijen en het openbaar vervoer en kan je gaan en staan waar je wil. Toch zijn er wel enkele dingen waar je op moet letten als je dit jaar ervoor kiest om met de auto op vakantie te gaan. Ben je bijvoorbeeld wel goed verzekerd? Wat te doen bij pech in het buitenland? En wat moet je checken voor je vertrekt?

Lees verder