Weg met Pasen

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Paaseitjes
Paaseitjes
Even een paar dagen weg, met bijzondere arrangementen met korting en/of extra's. Kies je Paasuitstapje naar Frankrijk, Oostenrijk of Nederland. Zit je bestemming hier niet bij, kijk dan bij een van de vele andere vakantie- en reisaanbieders op Puur op reis. En die paaseitjes neem je gewoon mee!

 

In Nederland

In het heuvelachtige landschap van Zuid-Limburg vind je Hotel SnowWorld. Dit luxe 4-sterren hotel is vooral bijzonder dankzij ’s werelds grootste indoor skipiste, wat Hotel SnowWorld tot een uniek wintersportresort maakt. Zowel de beginnende als de gevorderde wintersporter kan zich vermaken. Geniet van een weekend weg met Hotelmoment in dit 2-daagse Paasarrangement vanaf € 54,95 per persoon.

1 x overnachting in een comfortkamer
1 x Paasbrunch
Inclusief 2-uur skipas exclusief materiaal
Gratis WiFi 

Boek hier dit arrangement!


In Oostenrijk

Ontdek de parel van Tirol in deze 8 daags More Inclusive in Chaletdorp Cordial in Achenkirch vanaf € 299 per persoon. Een reis van Pharos Reizen.

Centraal in Tirol
Als vakantiedorp opgezet hotel
Nabij de mooie Achensee
Kids t/m 10 jaar gratis

Boek hier deze reis naar Oostenrijk

  •  

In Frankrijk

Met Eliza was here ontdek je altijd een bijzondere accommodaties. Je kunt bij Eliza terecht voor vliegreizen inclusief auto, of met eigen vervoer. Zoals naar de Aquitaine in Frankrijk. In hotellerie La Petite Couronne in St. Cricq Chalosse kun je je prima vermaken tijdens een lang paasweekend. Maar ook in de meivakantie is er een special actie, bijvoorbeeld 5 mei vertrek, 4 dagen vanaf € 125 per persoon.

Zwembad en airco
Supermarkt en dorp op 5 km, restaurant op 2 km
Logies & ontbijt
Glutenvrije maaltijden op aanvraag

Boek hier deze reis naar de Aquitaine

Van Gogh Drenthe beste fietsroute van 2024

Van Gogh Drenthe beste fietsroute van 2024

De Van Gogh Drenthe is verkozen tot de beste fietsroute van 2024. De Nederlandse kanshebber troefde vier andere Europese kandidaten af: La Vélobuissonnière (Frankrijk), Unionsleden (Noorwegen en Zweden), Lech Radweg (Duitsland en Oostenrijk) en de Cykelleden Skåne (Zweden). De bekendmaking was op de eerste dag van de Fiets en Wandelbeurs in Utrecht.

Lees verder

Tips voor culturele uitjes in de Auvergne-Rhône-Alpes

Tips voor culturele uitjes in de Auvergne-Rhône-Alpes

De regio Auvergne-Rhône-Alpes in het zuidoosten van Frankrijk is heel divers: van berglandschappen tussen natuurparken, van wellness in Aix-les-Bains, Brides-les-Bains of Vichy tot cultuur in dorpen en steden als Annecy, Chambéry, Clermont-Ferrand, Grenoble en Lyon. Niet alleen de steden ademen geschiedenis, ook de diverse musea laten je kennis maken met de historie en bijzonderheden van de stad, de natuur en/of het gebied. We geven tien tips voor een interessante middag of dag.

Lees verder

Wintersportvakantie: ga goed voorbereid op reis

Wintersportvakantie: ga goed voorbereid op reis

Beenbreuken, knieletsel en hersenschuddingen. Jaarlijks ontvangt alarmcentrale Eurocross Assistance 1.600 meldingen over ongevallen op de piste. Veel van deze ongevallen kunnen worden voorkomen door de juiste voorbereiding, maar ook door je werkelijke niveau te kennen. Uit onderzoek van Eurocross blijkt namelijk dat 80% van de wintersporters het eigen skiniveau overschat, waardoor zij mogelijk pistes en omstandigheden kiezen die niet aansluiten op hun werkelijke niveau.

Lees verder

5 Mooie plekken waar je het noorderlicht goed kunt zien

5 Mooie plekken waar je het noorderlicht goed kunt zien

Noorderlicht: dit natuurfenomeen met je eigen ogen zien staat bij veel mensen op hun verlanglijstje. Maar waar kun je nu het beste het noorderlicht zien. Wordt het Zweden? Of toch IJsland? We geven je vijf mooie plekken, die overigens ook zonder het noorderlicht zeer de moeite waard zijn

Lees verder

Wandelen gezond is gezond, maar wel op goede wandelschoenen

Wandelen gezond is gezond, maar wel op goede wandelschoenen

Wandelen is niet alleen een geweldige manier om in beweging te blijven en kan ook enorm plezierig zijn, of je nu graag een ommetje maakt in het park, een stevige wandeling in de natuur maakt of op een meerdaagse trektocht gaat. En daarvoor zijn goede wandelschoenen essentieel voor jouw comfort en gezondheid.

Lees verder

Alles wat je wilt weten over de sauna

Alles wat je wilt weten over de sauna

Naar de sauna gaan iets uit onze tijd? Nee hoor, het idee van een sauna is al zo oud als de steentijd. De Romeinen hadden hele badsessies in de thermen en de indianen in Noord-Amerika ontdeden zich van stof en vuil in de tipi. Natuurlijk zagen de sauna’s er toen wel iets anders uit: men nam de zweetbaden in een met gloeiende stenen verhitte tent of hut. Het principe van de sauna is echter nog precies hetzelfde: het verhitten van het lichaam en dat vervolgens afkoelen met koud water. Een sauna is simpelweg een vorm van baden.

Lees verder