Weg met Pasen

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Paaseitjes
Paaseitjes
Even een paar dagen weg, met bijzondere arrangementen met korting en/of extra's. Kies je Paasuitstapje naar Frankrijk, Oostenrijk of Nederland. Zit je bestemming hier niet bij, kijk dan bij een van de vele andere vakantie- en reisaanbieders op Puur op reis. En die paaseitjes neem je gewoon mee!

 

In Nederland

In het heuvelachtige landschap van Zuid-Limburg vind je Hotel SnowWorld. Dit luxe 4-sterren hotel is vooral bijzonder dankzij ’s werelds grootste indoor skipiste, wat Hotel SnowWorld tot een uniek wintersportresort maakt. Zowel de beginnende als de gevorderde wintersporter kan zich vermaken. Geniet van een weekend weg met Hotelmoment in dit 2-daagse Paasarrangement vanaf € 54,95 per persoon.

1 x overnachting in een comfortkamer
1 x Paasbrunch
Inclusief 2-uur skipas exclusief materiaal
Gratis WiFi 

Boek hier dit arrangement!


In Oostenrijk

Ontdek de parel van Tirol in deze 8 daags More Inclusive in Chaletdorp Cordial in Achenkirch vanaf € 299 per persoon. Een reis van Pharos Reizen.

Centraal in Tirol
Als vakantiedorp opgezet hotel
Nabij de mooie Achensee
Kids t/m 10 jaar gratis

Boek hier deze reis naar Oostenrijk

  •  

In Frankrijk

Met Eliza was here ontdek je altijd een bijzondere accommodaties. Je kunt bij Eliza terecht voor vliegreizen inclusief auto, of met eigen vervoer. Zoals naar de Aquitaine in Frankrijk. In hotellerie La Petite Couronne in St. Cricq Chalosse kun je je prima vermaken tijdens een lang paasweekend. Maar ook in de meivakantie is er een special actie, bijvoorbeeld 5 mei vertrek, 4 dagen vanaf € 125 per persoon.

Zwembad en airco
Supermarkt en dorp op 5 km, restaurant op 2 km
Logies & ontbijt
Glutenvrije maaltijden op aanvraag

Boek hier deze reis naar de Aquitaine

Vakantie? Voorkom woninginbraak

Vakantie? Voorkom woninginbraak

Vakantie, weekendje weg, avondje uit. Voor dieven ideaal om hun slag te slaan in je huis. Woninginbraak heeft een grote impact op je gevoel van veiligheid. Het is niet alleen het gemis van waardevolle, en soms niet waardevolle, maar dierbare spullen, maar juist ook het idee dat vreemden binnen zijn geweest, door je kasten hebben gesnuffeld en al je persoonlijke bezittingen hebben bekeken.

Lees verder

Duitse gerechten ontdekt tijdens je reis? Maak ze zelf!

Duitse gerechten ontdekt tijdens je reis? Maak ze zelf!

Duitsland, onze grote oosterbuur, is een bijzonder land, ook op culinair gebied. Binnen Europa kent eigenlijk ieder land zijn eigen keuken. Natuurlijk zijn er overeenkomsten, maar er bestaan ook grote verschillen, zelfs als je buren bent zoals Nederland en Duitsland. Ben jij in Duitsland op vakantie geweest en heb je hier lekkere gerechten ontdekt die je thuis ook wel zou willen maken? Lees dan snel verder.

Lees verder

Ontdek de andere kanten van Ibiza

Ontdek de andere kanten van Ibiza

Van alle eilanden in de Balearen staat Ibiza bekend als ‘feesteiland’. Vooral het zuiden van dit Spaanse eiland heeft die reputatie. Maar Ibiza heeft ook een oosten, westen, midden en noorden. Letterlijk de andere kanten. Tijd om die te ontdekken!

Lees verder

Nederlander graag met auto naar het buitenland

Nederlander graag met auto naar het buitenland

Meer en meer Nederlanders vieren dit jaar de zomervakantie weer in het buitenland. De belangstelling voor een verblijf in eigen land blijft weliswaar groot, maar de hang naar avontuur over de grens wordt groter en groter, zo wees onderzoek van bureau Trends & Tourism uit.

Lees verder

Droombestemming Amerika

Droombestemming Amerika

Vraag naar iemands favoriete reisbestemmingen en bijna zeker wordt Amerika genoemd. De Verenigde Staten oefenen op vakantiegangers een magische aantrekkingskracht uit, simpelweg vanwege het ongekende aanbod voor jong en oud. Hoog tijd dus om Amerika ook eens op jouw bucketlist te zetten.

Lees verder

Dagje uit: 7 tips voor leuke trips

Dagje uit: 7 tips voor leuke trips

Dagje uit? Het kan weer nu attracties, pretparken, dierentuinen en musea weer open zijn. Samen, of met familie of vrienden een dagje weg. Wat waren in 2021 populaire uitjes en zijn ook in 2022 de moeite waard. Inspiratie nodig? Lees deze zeven tips.

Lees verder