Geef wellness cadeau met de feestdagen

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

opgieting
Opgieting
Regen, kou, herfst...het is weer saunatijd. Wie geregeld naar de sauna gaat merkt de weldadige uitwerking van totale ontspanning. Na een dagje sauna voel je je als herboren. Bovendien kan een geregeld bezoek aan de sauna bijdragen tot verhogen van de weerstand. Kortom, redenen genoeg om jezelf eens te verwennen met lekkere saunadag. En...natuurlijk is het ook leuk om een ander eens te laten genieten van zo'n ontspannen kuurdagje.

Kom voor de feestdagen ook eens origineel uit de hoek en geef de Nederlandse Sauna Cadeaubon als geschenk. Een verwenmoment waar iedereen wel voor te porren is. Want zoveel zinnen, zoveel sauna's waar je de bon kunt inleveren. Heerlijk om te geven, maar vooral dus ook om te krijgen. Met de Nederlandse Sauna Cadeaubon geef je een moment van ontspanning. En in de vele deelnemende wellnesscentra en sauna's kun je kiezen uit veel wellness-faciliteiten: van een professionele aufguss, heerlijke beautybehandeling of massage, culinair verwennen in de restaurants of zelf overnachten in één van de wellnessresorts.

Binnen 24 uur na betaling ontvang je dit weldagige geschenkje in een luxe cadeauverpakking. BESTEL HIER!

Ontdek de andere kant van de wereld in Australië en Nieuw-Zeeland

Ontdek de andere kant van de wereld in Australië en Nieuw-Zeeland

Breng een bezoek aan de andere kant van de wereld, door een reis naar Australië of Nieuw-Zeeland te boeken. Beide landen hebben je ontzettend veel te bieden op het gebied van natuur en cultuur. Daarbij hoef je niet bang te zijn dat je er niet kunt ontspannen na een drukke periode op het werk of tijdens je studie; beide landen beschikken over tal van fraaie stranden. In dit artikel lees je meer over wat het reizen naar Australië en Nieuw-Zeeland zo de moeite waard maakt.

Lees verder

Wellness en luxe, ook voor een nachtje weg

Wellness en luxe, ook voor een nachtje weg

Voor veel mensen is een hotelkamer vooral om in te slapen. Zeker bij een stedentrip of weekendje weg is de overnachting vaak ondergeschikt aan de bestemming. Maar een fijn hotel, luxe kamer en een heerlijk bed dragen zeker bij aan het plezier van het nachtje of weekendje weg. En dat hoeft echt niet duur te zijn.

Lees verder

Kerstmarkten in Europa: zeven tips

Kerstmarkten in Europa: zeven tips
Kerstmarkten. Voor veel mensen betekent dat sfeer en gezelligheid. Stap in de auto, neem de bus of pak de trein naar een van deze kerstmarkten in Europa. Van klein tot groot, van ondergronds tot op het water, kerstmarktliefhebbers kunnen dit jaar hun hart weer ophalen.

Lees verder

De vele voordelen van een vakantiehuis

De vele voordelen van een vakantiehuis

Nederlanders gaan steeds vaker op vakantie in eigen land of in een van onze buurlanden. Dichtbij en duurzaam zijn hierbij de sleutelwoorden, al spelen ook luxe en ligging duidelijk mee. Daarbij kiezen steeds meer mensen voor het gemak van een vakantiehuis op een vakantiepark.

Lees verder

Welke fietsendrager heb je nodig op vakantie?

Welke fietsendrager heb je nodig op vakantie?

Wil je graag je eigen fiets meenemen op vakantie met de auto? Dan kun je het beste een fietsendrager aanschaffen en monteren. Met een fietsendrager kun je namelijk alle kanten op. Zeker als je veel met de auto onderweg bent voor langere tijd of voor een vakantie, is een fietsdrager de ideale manier om je fiets mee te nemen. Toch is niet iedere fietsendrager geschikt voor elke fiets of elke auto. Daarom in dit artikel tips om de juiste fietsendrager te kiezen.

Lees verder

Volop genieten in luxe en natuur

Volop genieten in luxe en natuur

Hoe is het om vakantie te vieren in een huisje op een recreatiepark? Het antwoord daarop kun je niet zo een, twee, drie geven. Het hangt er namelijk nogal vanaf welk park je kiest. Zelf hou ik van parken die niet ‘standaard’ zijn. Waar je verdwaalt in de eindeloze rij dezelfde huisjes. Wat ik wel wil is een park waar luxe en natuur wel standaard zijn. Op naar Limburg dus…

Lees verder