Geef wellness cadeau met de feestdagen

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

opgieting
Opgieting
Regen, kou, herfst...het is weer saunatijd. Wie geregeld naar de sauna gaat merkt de weldadige uitwerking van totale ontspanning. Na een dagje sauna voel je je als herboren. Bovendien kan een geregeld bezoek aan de sauna bijdragen tot verhogen van de weerstand. Kortom, redenen genoeg om jezelf eens te verwennen met lekkere saunadag. En...natuurlijk is het ook leuk om een ander eens te laten genieten van zo'n ontspannen kuurdagje.

Kom voor de feestdagen ook eens origineel uit de hoek en geef de Nederlandse Sauna Cadeaubon als geschenk. Een verwenmoment waar iedereen wel voor te porren is. Want zoveel zinnen, zoveel sauna's waar je de bon kunt inleveren. Heerlijk om te geven, maar vooral dus ook om te krijgen. Met de Nederlandse Sauna Cadeaubon geef je een moment van ontspanning. En in de vele deelnemende wellnesscentra en sauna's kun je kiezen uit veel wellness-faciliteiten: van een professionele aufguss, heerlijke beautybehandeling of massage, culinair verwennen in de restaurants of zelf overnachten in één van de wellnessresorts.

Binnen 24 uur na betaling ontvang je dit weldagige geschenkje in een luxe cadeauverpakking. BESTEL HIER!

Tips voor een lange auto- of vliegreis

Tips voor een lange auto- of vliegreis

De meeste mensen zien op tegen een lange(re) vlieg- of autoreis. Natuurlijk is het vooruitzicht van vakantie heerlijk, maar je wilt zo uitgerust mogelijk aankomen. En zeker als je economy vliegt zijn de stoelen krap, is de zitting dun en kun je amper achterover met de rugleuning. Ook in de auto kunnen stoelen oncomfortabel worden als je er langere tijd in moet zitten. We geven wat tips voor een lange auto- of vliegreis. 

Lees verder

Kerstmarkten in Europa: negen tips

Kerstmarkten in Europa: negen tips

Kerstmarkten. Voor veel mensen betekent dat sfeer en gezelligheid. Stap in de auto, neem de bus of pak de trein naar een van deze kerstmarkten in Europa. Van klein tot groot, van ondergronds tot op het water, kerstmarktliefhebbers kunnen dit jaar hun hart weer ophalen.

Lees verder

5 Mooie plekken waar je het noorderlicht goed kunt zien

5 Mooie plekken waar je het noorderlicht goed kunt zien

Noorderlicht: dit natuurfenomeen met je eigen ogen zien staat bij veel mensen op hun verlanglijstje. Maar waar kun je nu het beste het noorderlicht zien. Wordt het Zweden? Of toch IJsland? We geven je vijf mooie plekken, die overigens ook zonder het noorderlicht zeer de moeite waard zijn

Lees verder

Met de elektrische auto op weg naar Frankrijk

Met de elektrische auto op weg naar Frankrijk

Nederland telt inmiddels 3,4 miljoen E-bikes en 350.000 elektrische auto’s. Prettige vervoermiddelen, al kunnen de actieradius en het laden nog wel dingetjes zijn. Puur op reis trekt voor het eerst met een elektrische auto van Nederland naar het zuiden van Frankrijk. Een verslag van onthaasten 2.0, dat kunnen we alvast voorspellen.

Lees verder

Tips om korte en langere vliegreizen aangenamer te maken

Tips om korte en langere vliegreizen aangenamer te maken

Wat zou het heerlijk zijn om altijd businessclass of eersteklas te vliegen. Zeker op langere vluchten is dat zoveel comfortabeler dan in economy class. Helaas hangt daar ook een behoorlijk prijskaartje aan. En niet iedereen kan, of wil, zich dat extra bedrag veroorloven. Toch kun je ook voor minder geld je een aantal dingen doen om de vliegreis ook in economy een stuk aangenamer te maken.Trouwens, deze tips zijn ook zeer bruikbaar voor langere auto- bus- of treinreizen.

Lees verder

Afrikaanse kunst in het Afrika Museum

Afrikaanse kunst in het Afrika Museum
Adrikaanse kunst: met de tentoonstelling In Schitterend Licht geeft het Afrika Museum in Berg en Dal een platform aan hedendaagse kunst uit Afrika. De tentoonstelling vormt een dynamische dialoog tussen heden en het recente verleden en viert de rijkdom en diversiteit van Afrikaanse kunst en de verspreiding daarvan. 

Lees verder