Tirol zoekt het onder fietsers

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Vakantieregio Tirol
Vakantieregio Tirol
Zo’n 30.000 fietsers in zes grote Nederlandse steden rijden binnenkort rond met een zadelhoes van Tirol. De Oostenrijkse vakantieregio deelt de hoezen deze en volgende week uit in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Maastricht. ‘Winter in de bergen’ heet de actie, waarmee de populaire bestemming voor wintersporters onder de aandacht wordt gebracht.

Ook wie geen zadelhoes van Tirol weet te bemachtigen, kan komend seizoen wellicht gratis plezier beleven in de Oostenrijkse skiregio. Ga naar www.vakantie.tirol.at/win en maak kans op een reis voor twee personen op basis van halfpension in een 4-sterrenhotel. De actie loopt tot 1 januari 2013.
Tirol is met 3500 kilometer aan pistes al jaren een populaire bestemming onder wintersporters; van jong tot oud, van beginner tot expert. Naast auto, trein en bus is de regio ook goed bereikbaar met het vliegtuig. Zo gaan er dit winterseizoen tot 26 rechtstreekse vluchten per week naar Innsbruck vanaf de luchthavens van Amsterdam, Rotterdam-Den Haag, Eindhoven en Groningen.


Wintersport in Tirol
Wintersport in Tirol
Op wintersport naar Tirol!


 

Treinen met NS Hispeed 

Comfortabel en zonder stress naar de wintersport in Oostenrijk? Boek een treinticket via NS Hispeed. De ICE International of City Night Line brengen je snel naar Tirol. En als je de ICE vroeg boekt, kun je ook nog eens voordelig reizen.

 
 

Geheel verzorgd

Liever een geheel verzorgde reis naar Tirol? D-reizen heeft een gevarieerd aanbod naar de populaire Oostenrijkse vakantieregio, met onder meer 4-sterrenhotels met wellnessvoorzieningen. En ook met kinderen is het prettig toeven in dit deel van Oostenrijk, getuige de vele familiehotels.

Blijf de hitte de baas: handige tips

Blijf de hitte de baas: handige tips

Tropisch warm in Nederland? Jazeker, het komt eigenlijk best vaak voor. Vorig jaar hadden we een tropische periode Ook komende week stijgen de temperaturen tot boven de 30 graden en is het hitteplan van RIVM actief. We weten allemaal dat we moeten zorgen voor afkoeling, zowel voor onszelf als voor onze huisdieren. Veel drinken is tip nummer 1. Maar wat kun je, zeker in deze coronatijd, nog meer doen?

Lees verder

Vertrouw je op een goed schoongemaakte hotelkamer?

Vertrouw je op een goed schoongemaakte hotelkamer?

Juist in deze corona-tijd is het heel belangrijk dat (hotel)kamers goed worden schoongemaakt en gedesinfecteerd. Veel hotels en accommodaties zorgen daar goed voor, maar er zijn er ook die nogal wat steken laten vallen, zo blijkt uit recent onderzoek van Inside Edition.

Lees verder

Kroatië: veilige vaarvakanties naar de mooiste plekjes

Kroatië: veilige vaarvakanties naar de mooiste plekjes

De grenzen van Kroatië zijn weer geopend. Het land heeft sinds de corona-uitbraak maar weinig besmettingen: op 1 juli 2020 staat de teller op net iets meer dan 2800 gevallen. Niets staat een heerlijke vakantie in Kroatië dan ook in de weg. En zeker niet als je dat doet op een schip of boot.

Lees verder

Autoverzekeringen en reizen: waar moet je op letten?

Autoverzekeringen en reizen: waar moet je op letten?

Door de coronacrisis kiezen veel meer mensen voor een autovakantie. Op deze manier ben je immers niet afhankelijk van vliegmaatschappijen en het openbaar vervoer en kan je gaan en staan waar je wil. Toch zijn er wel enkele dingen waar je op moet letten als je dit jaar ervoor kiest om met de auto op vakantie te gaan. Ben je bijvoorbeeld wel goed verzekerd? Wat te doen bij pech in het buitenland? En wat moet je checken voor je vertrekt?

Lees verder

Win het Amerika Only Magabook 6

Win het Amerika Only Magabook 6

Op dit moment zijn door de coronapandemie de grenzen tussen Nederland en Amerika nog gesloten en zijn de berichten in het nieuws niet echt gezellig te noemen. Maar dat betekent niet dat er helemaal niets leuks te melden is over het land. Kijk maar eens in het nieuwe Amerika Only Magabook 6. Puur op reis geeft in samenwerking met de uitgever een boek weg, dus doe mee met de winactie.

Lees verder

Vakantie met restrictie

Vakantie met restrictie

Eerst een tent, dan een caravan, uiteindelijk een stacaravan. Die laatste caravan blijft staan. De hang naar onthaasting. Even geen werk, geen stress, geen doordenderende 24 uurseconomie. Veel nieuwe en Tweedehands stacaravans staan op campings waarvan er velen zijn in Nederland. Volgens Recron, brancheorganisatie voor recreatiebedrijven, gebruiken duizenden Nederlanders deze recreatievoorziening.

Lees verder