Tirol zoekt het onder fietsers

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Vakantieregio Tirol
Vakantieregio Tirol
Zo’n 30.000 fietsers in zes grote Nederlandse steden rijden binnenkort rond met een zadelhoes van Tirol. De Oostenrijkse vakantieregio deelt de hoezen deze en volgende week uit in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Maastricht. ‘Winter in de bergen’ heet de actie, waarmee de populaire bestemming voor wintersporters onder de aandacht wordt gebracht.

Ook wie geen zadelhoes van Tirol weet te bemachtigen, kan komend seizoen wellicht gratis plezier beleven in de Oostenrijkse skiregio. Ga naar www.vakantie.tirol.at/win en maak kans op een reis voor twee personen op basis van halfpension in een 4-sterrenhotel. De actie loopt tot 1 januari 2013.
Tirol is met 3500 kilometer aan pistes al jaren een populaire bestemming onder wintersporters; van jong tot oud, van beginner tot expert. Naast auto, trein en bus is de regio ook goed bereikbaar met het vliegtuig. Zo gaan er dit winterseizoen tot 26 rechtstreekse vluchten per week naar Innsbruck vanaf de luchthavens van Amsterdam, Rotterdam-Den Haag, Eindhoven en Groningen.


Wintersport in Tirol
Wintersport in Tirol
Op wintersport naar Tirol!


 

Treinen met NS Hispeed 

Comfortabel en zonder stress naar de wintersport in Oostenrijk? Boek een treinticket via NS Hispeed. De ICE International of City Night Line brengen je snel naar Tirol. En als je de ICE vroeg boekt, kun je ook nog eens voordelig reizen.

 
 

Geheel verzorgd

Liever een geheel verzorgde reis naar Tirol? D-reizen heeft een gevarieerd aanbod naar de populaire Oostenrijkse vakantieregio, met onder meer 4-sterrenhotels met wellnessvoorzieningen. En ook met kinderen is het prettig toeven in dit deel van Oostenrijk, getuige de vele familiehotels.

Vakantie? Voorkom woninginbraak

Vakantie? Voorkom woninginbraak

Vakantie, weekendje weg, avondje uit. Voor dieven ideaal om hun slag te slaan in je huis. Woninginbraak heeft een grote impact op je gevoel van veiligheid. Het is niet alleen het gemis van waardevolle, en soms niet waardevolle, maar dierbare spullen, maar juist ook het idee dat vreemden binnen zijn geweest, door je kasten hebben gesnuffeld en al je persoonlijke bezittingen hebben bekeken.

Lees verder

Duitse gerechten ontdekt tijdens je reis? Maak ze zelf!

Duitse gerechten ontdekt tijdens je reis? Maak ze zelf!

Duitsland, onze grote oosterbuur, is een bijzonder land, ook op culinair gebied. Binnen Europa kent eigenlijk ieder land zijn eigen keuken. Natuurlijk zijn er overeenkomsten, maar er bestaan ook grote verschillen, zelfs als je buren bent zoals Nederland en Duitsland. Ben jij in Duitsland op vakantie geweest en heb je hier lekkere gerechten ontdekt die je thuis ook wel zou willen maken? Lees dan snel verder.

Lees verder

Ontdek de andere kanten van Ibiza

Ontdek de andere kanten van Ibiza

Van alle eilanden in de Balearen staat Ibiza bekend als ‘feesteiland’. Vooral het zuiden van dit Spaanse eiland heeft die reputatie. Maar Ibiza heeft ook een oosten, westen, midden en noorden. Letterlijk de andere kanten. Tijd om die te ontdekken!

Lees verder

Nederlander graag met auto naar het buitenland

Nederlander graag met auto naar het buitenland

Meer en meer Nederlanders vieren dit jaar de zomervakantie weer in het buitenland. De belangstelling voor een verblijf in eigen land blijft weliswaar groot, maar de hang naar avontuur over de grens wordt groter en groter, zo wees onderzoek van bureau Trends & Tourism uit.

Lees verder

Droombestemming Amerika

Droombestemming Amerika

Vraag naar iemands favoriete reisbestemmingen en bijna zeker wordt Amerika genoemd. De Verenigde Staten oefenen op vakantiegangers een magische aantrekkingskracht uit, simpelweg vanwege het ongekende aanbod voor jong en oud. Hoog tijd dus om Amerika ook eens op jouw bucketlist te zetten.

Lees verder

Dagje uit: 7 tips voor leuke trips

Dagje uit: 7 tips voor leuke trips

Dagje uit? Het kan weer nu attracties, pretparken, dierentuinen en musea weer open zijn. Samen, of met familie of vrienden een dagje weg. Wat waren in 2021 populaire uitjes en zijn ook in 2022 de moeite waard. Inspiratie nodig? Lees deze zeven tips.

Lees verder