We willen vaker samen op reis...

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Op reis met je geliefde
Op reis met je geliefde
De meeste stellen zijn hoogst ontevreden over het aantal keren dat ze op reis gaan. In een onderzoek van Courtyard Marriot zegt 70 procent van de ondervraagde mannen en vrouwen vaker samen op pad te willen. Als er daadwerkelijk getweeën wordt gereisd, is het merendeel van de paren tevreden over de bestemming en tijdsbesteding. Daarentegen klaagt een kwart over het feit dat een trip altijd een zakelijke achtergrond heeft en dat er feitelijk nooit voor recreatieve doeleinden wordt gereisd.

In het onderzoek is ook gekeken naar welk type reis of vakantie de voorkeur uitgaat. Een meerderheid van de geliefden zoekt een reis die in grote mate overeenkomt met de huwelijksreis. Het zien van lokale bezienswaardigheden scoort met 56 procent ook hoog. Voor een op de drie paren is romantiek en het revitalisatie van de relatie een topic in de gezamenlijke vakantie.

Samen op reis

Taj Mahal
Taj Mahal
Romantisch naar de Taj Mahal? Met SUMMUM.nl reis je veilig naar India. Stap in een andere wereld en bewonder het land van de toeterende riksja?s, heilige koeien, prachtige paleizen en kleurrijke mensen. Het hoogtepunt van de reis is de Taj Mahal en SUMMUM zorgt ervoor dat je daar op het mooiste moment van de dag bent: met zonsopgang. Prijzen al vanaf € 1299.00.
Naar aanbieder...

Een reis voor twee naar het romantische Istanbul boek je al vanaf € 299. De stad, met een ongekend werelderfgoed, ligt precies op de grens van Europa en Azië. Geniet van de oosterse, sprookjesachtige sfeer maar ook van het moderne/trendy en hippe westerse leven. Naar SUMMUM...

Wellness en luxe, ook voor een nachtje weg

Wellness en luxe, ook voor een nachtje weg

Voor veel mensen is een hotelkamer vooral om in te slapen. Zeker bij een stedentrip of weekendje weg is de overnachting vaak ondergeschikt aan de bestemming. Maar een fijn hotel, luxe kamer en een heerlijk bed dragen zeker bij aan het plezier van het nachtje of weekendje weg. En dat hoeft echt niet duur te zijn.

Lees verder

Win kaarten voor de Vakantiebeurs in 2023

Win kaarten voor de Vakantiebeurs in 2023

De Jaarbeurs in Utrecht is van 12 tot en met 15 januari 2023 weer het toneel van de Vakantiebeurs. De echte reisliefhebber heeft die data uiteraard al in zijn of haar agenda staan, want voor het eerst sinds 2020 is er weer sprake van een fysiek evenement. In 2021 en 2022 ging de Vakantiebeurs vanwege corona niet door of was er sprake van een online editie.

Lees verder

Win een boek over blijvend geluk

Win een boek over blijvend geluk

Geluk... wat 'Hygge' is voor Denemarken en 'Ikigai' voor Japan, is 'Haengbog' voor Zuid-Korea. En the Korean Wave zal waarschijnlijk niet veel mensen ontgaan zijn; van literatuur, films en keramiek tot restaurantjes en K-pop. Zuid-Korea is het land waar de mensen samen eten, familie belangrijk is, de natuur wordt omarmd en schoonheid een groot goed is.

Lees verder

Kerstmarkten in Europa: zeven tips

Kerstmarkten in Europa: zeven tips
Kerstmarkten. Voor veel mensen betekent dat sfeer en gezelligheid. Stap in de auto, neem de bus of pak de trein naar een van deze kerstmarkten in Europa. Van klein tot groot, van ondergronds tot op het water, kerstmarktliefhebbers kunnen dit jaar hun hart weer ophalen.

Lees verder

De vele voordelen van een vakantiehuis

De vele voordelen van een vakantiehuis

Nederlanders gaan steeds vaker op vakantie in eigen land of in een van onze buurlanden. Dichtbij en duurzaam zijn hierbij de sleutelwoorden, al spelen ook luxe en ligging duidelijk mee. Daarbij kiezen steeds meer mensen voor het gemak van een vakantiehuis op een vakantiepark.

Lees verder

Welke fietsendrager heb je nodig op vakantie?

Welke fietsendrager heb je nodig op vakantie?

Wil je graag je eigen fiets meenemen op vakantie met de auto? Dan kun je het beste een fietsendrager aanschaffen en monteren. Met een fietsendrager kun je namelijk alle kanten op. Zeker als je veel met de auto onderweg bent voor langere tijd of voor een vakantie, is een fietsdrager de ideale manier om je fiets mee te nemen. Toch is niet iedere fietsendrager geschikt voor elke fiets of elke auto. Daarom in dit artikel tips om de juiste fietsendrager te kiezen.

Lees verder