We willen vaker samen op reis...

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Op reis met je geliefde
Op reis met je geliefde
De meeste stellen zijn hoogst ontevreden over het aantal keren dat ze op reis gaan. In een onderzoek van Courtyard Marriot zegt 70 procent van de ondervraagde mannen en vrouwen vaker samen op pad te willen. Als er daadwerkelijk getweeën wordt gereisd, is het merendeel van de paren tevreden over de bestemming en tijdsbesteding. Daarentegen klaagt een kwart over het feit dat een trip altijd een zakelijke achtergrond heeft en dat er feitelijk nooit voor recreatieve doeleinden wordt gereisd.

In het onderzoek is ook gekeken naar welk type reis of vakantie de voorkeur uitgaat. Een meerderheid van de geliefden zoekt een reis die in grote mate overeenkomt met de huwelijksreis. Het zien van lokale bezienswaardigheden scoort met 56 procent ook hoog. Voor een op de drie paren is romantiek en het revitalisatie van de relatie een topic in de gezamenlijke vakantie.

Samen op reis

Taj Mahal
Taj Mahal
Romantisch naar de Taj Mahal? Met SUMMUM.nl reis je veilig naar India. Stap in een andere wereld en bewonder het land van de toeterende riksja?s, heilige koeien, prachtige paleizen en kleurrijke mensen. Het hoogtepunt van de reis is de Taj Mahal en SUMMUM zorgt ervoor dat je daar op het mooiste moment van de dag bent: met zonsopgang. Prijzen al vanaf € 1299.00.
Naar aanbieder...

Een reis voor twee naar het romantische Istanbul boek je al vanaf € 299. De stad, met een ongekend werelderfgoed, ligt precies op de grens van Europa en Azië. Geniet van de oosterse, sprookjesachtige sfeer maar ook van het moderne/trendy en hippe westerse leven. Naar SUMMUM...

Handige dingen voor op reis

Handige dingen voor op reis

Reizen is voorbereiden, het is veel meer dan het inpakken van een koffer of rugzak. Want… wat neem je precies mee? Paspoort, geld en kleding zijn wel de bekendste zaken; er zijn echter ook handige accessoires die jouw trip veel aangenamer kunnen maken. We geven wat tips en suggesties.

Lees verder

Blijf de hitte de baas: handige tips

Blijf de hitte de baas: handige tips

Tropisch warm in Nederland? Jazeker, het komt eigenlijk best vaak voor. Vorig jaar hadden we een tropische periode Ook komende week stijgen de temperaturen tot boven de 30 graden en is het hitteplan van RIVM actief. We weten allemaal dat we moeten zorgen voor afkoeling, zowel voor onszelf als voor onze huisdieren. Veel drinken is tip nummer 1. Maar wat kun je, zeker in deze coronatijd, nog meer doen?

Lees verder

Vertrouw je op een goed schoongemaakte hotelkamer?

Vertrouw je op een goed schoongemaakte hotelkamer?

Juist in deze corona-tijd is het heel belangrijk dat (hotel)kamers goed worden schoongemaakt en gedesinfecteerd. Veel hotels en accommodaties zorgen daar goed voor, maar er zijn er ook die nogal wat steken laten vallen, zo blijkt uit recent onderzoek van Inside Edition.

Lees verder

Kroatië: veilige vaarvakanties naar de mooiste plekjes

Kroatië: veilige vaarvakanties naar de mooiste plekjes

De grenzen van Kroatië zijn weer geopend. Het land heeft sinds de corona-uitbraak maar weinig besmettingen: op 1 juli 2020 staat de teller op net iets meer dan 2800 gevallen. Niets staat een heerlijke vakantie in Kroatië dan ook in de weg. En zeker niet als je dat doet op een schip of boot.

Lees verder

Autoverzekeringen en reizen: waar moet je op letten?

Autoverzekeringen en reizen: waar moet je op letten?

Door de coronacrisis kiezen veel meer mensen voor een autovakantie. Op deze manier ben je immers niet afhankelijk van vliegmaatschappijen en het openbaar vervoer en kan je gaan en staan waar je wil. Toch zijn er wel enkele dingen waar je op moet letten als je dit jaar ervoor kiest om met de auto op vakantie te gaan. Ben je bijvoorbeeld wel goed verzekerd? Wat te doen bij pech in het buitenland? En wat moet je checken voor je vertrekt?

Lees verder

Win het Amerika Only Magabook 6

Win het Amerika Only Magabook 6

Op dit moment zijn door de coronapandemie de grenzen tussen Nederland en Amerika nog gesloten en zijn de berichten in het nieuws niet echt gezellig te noemen. Maar dat betekent niet dat er helemaal niets leuks te melden is over het land. Kijk maar eens in het nieuwe Amerika Only Magabook 6. Puur op reis geeft in samenwerking met de uitgever een boek weg, dus doe mee met de winactie.

Lees verder