We willen vaker samen op reis...

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Op reis met je geliefde
Op reis met je geliefde
De meeste stellen zijn hoogst ontevreden over het aantal keren dat ze op reis gaan. In een onderzoek van Courtyard Marriot zegt 70 procent van de ondervraagde mannen en vrouwen vaker samen op pad te willen. Als er daadwerkelijk getweeën wordt gereisd, is het merendeel van de paren tevreden over de bestemming en tijdsbesteding. Daarentegen klaagt een kwart over het feit dat een trip altijd een zakelijke achtergrond heeft en dat er feitelijk nooit voor recreatieve doeleinden wordt gereisd.

In het onderzoek is ook gekeken naar welk type reis of vakantie de voorkeur uitgaat. Een meerderheid van de geliefden zoekt een reis die in grote mate overeenkomt met de huwelijksreis. Het zien van lokale bezienswaardigheden scoort met 56 procent ook hoog. Voor een op de drie paren is romantiek en het revitalisatie van de relatie een topic in de gezamenlijke vakantie.

Samen op reis

Taj Mahal
Taj Mahal
Romantisch naar de Taj Mahal? Met SUMMUM.nl reis je veilig naar India. Stap in een andere wereld en bewonder het land van de toeterende riksja?s, heilige koeien, prachtige paleizen en kleurrijke mensen. Het hoogtepunt van de reis is de Taj Mahal en SUMMUM zorgt ervoor dat je daar op het mooiste moment van de dag bent: met zonsopgang. Prijzen al vanaf € 1299.00.
Naar aanbieder...

Een reis voor twee naar het romantische Istanbul boek je al vanaf € 299. De stad, met een ongekend werelderfgoed, ligt precies op de grens van Europa en Azië. Geniet van de oosterse, sprookjesachtige sfeer maar ook van het moderne/trendy en hippe westerse leven. Naar SUMMUM...

Win entreekaarten voor Keukenhof 2024

Win entreekaarten voor Keukenhof 2024

Dit jaar is een extra feestelijk jaar voor Keukenhof: het bloemenpark in Lisse viert in 2024 haar 75-jarig bestaan. Reden voor een feestje en door mee te doen aan onze prijsvraag kun je entreekaarten winnen om dit feestje mee te maken.

Lees verder

Kampeertips voor beginners

Kampeertips voor beginners

Of je nu jong of oud bent, kiest voor een tent of een luxe ingerichte sta-caravan op een camping of vakantiepark, als je voor het eerst gaat kamperen zul je vast iets hebben aan deze kampeertips. Kamperen geeft veel mensen het gevoel van vrijheid. Kamperen is een heel andere beleving dan een hotelkamer of appartement. Je kunt de serene rust van de natuur opzoeken en toch de nabijheid van een stad of leuke toeristische attracties.Heb je zelf kampeertips? Dan kun je andere beginnend kampeerders helpen door deze te delen.

Lees verder

Van Gogh Drenthe beste fietsroute van 2024

Van Gogh Drenthe beste fietsroute van 2024

De Van Gogh Drenthe is verkozen tot de beste fietsroute van 2024. De Nederlandse kanshebber troefde vier andere Europese kandidaten af: La Vélobuissonnière (Frankrijk), Unionsleden (Noorwegen en Zweden), Lech Radweg (Duitsland en Oostenrijk) en de Cykelleden Skåne (Zweden). De bekendmaking was op de eerste dag van de Fiets en Wandelbeurs in Utrecht.

Lees verder

Tips voor culturele uitjes in de Auvergne-Rhône-Alpes

Tips voor culturele uitjes in de Auvergne-Rhône-Alpes

De regio Auvergne-Rhône-Alpes in het zuidoosten van Frankrijk is heel divers: van berglandschappen tussen natuurparken, van wellness in Aix-les-Bains, Brides-les-Bains of Vichy tot cultuur in dorpen en steden als Annecy, Chambéry, Clermont-Ferrand, Grenoble en Lyon. Niet alleen de steden ademen geschiedenis, ook de diverse musea laten je kennis maken met de historie en bijzonderheden van de stad, de natuur en/of het gebied. We geven tien tips voor een interessante middag of dag.

Lees verder

Wintersportvakantie: ga goed voorbereid op reis

Wintersportvakantie: ga goed voorbereid op reis

Beenbreuken, knieletsel en hersenschuddingen. Jaarlijks ontvangt alarmcentrale Eurocross Assistance 1.600 meldingen over ongevallen op de piste. Veel van deze ongevallen kunnen worden voorkomen door de juiste voorbereiding, maar ook door je werkelijke niveau te kennen. Uit onderzoek van Eurocross blijkt namelijk dat 80% van de wintersporters het eigen skiniveau overschat, waardoor zij mogelijk pistes en omstandigheden kiezen die niet aansluiten op hun werkelijke niveau.

Lees verder

5 Mooie plekken waar je het noorderlicht goed kunt zien

5 Mooie plekken waar je het noorderlicht goed kunt zien

Noorderlicht: dit natuurfenomeen met je eigen ogen zien staat bij veel mensen op hun verlanglijstje. Maar waar kun je nu het beste het noorderlicht zien. Wordt het Zweden? Of toch IJsland? We geven je vijf mooie plekken, die overigens ook zonder het noorderlicht zeer de moeite waard zijn

Lees verder