Voor een koopje met de trein

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Thalys
Thalys
Altijd al goedkoop naar Antwerpen of Brussel gewild met de trein? Dat kan met de unieke actie van Thalys. Of je nu een zaken- of vakantiereis maakt, een weekendje weg gaat of een rondreis door Europa maakt; met de trein is het comfortabel, gemakkelijk en snel reizen naar het hart van de belangrijkste Europese steden. De trein is zo een uitstekend alternatief voor auto of vliegtuig. Geen files, parkeerproblemen of lange inchecktijden.

De actie van Thalys

Boek nu tot en met 10 maart een Thalys treintickets naar Antwerpen en Brussel: 2 voor de prijs van 1! Met Thalys reis je naar naar Antwerpen en Brussel al vanaf € 15,- Comfort 2 (2e klas) per persoon en vanaf € 25,- (Comfort 1) 1e klas per persoon. Hoe relaxt: in Comfort 1 heb je extra comfortabele stoelen, gratis catering aan de zitplaats en gratis WiFi.

Kijk hier voor de actietarieven!

Voor een aantrekkelijk tarief reis je met NS Hispeed rechtstreeks naar het centrum van de stad. Bijvoorbeeld:
• Antwerpen vanaf 25,- enkele reis
• Berlijn vanaf 49,- enkele reis
• Brussel vanaf 25,- enkele reis
• Düsseldorf vanaf 29,- enkele reis
• Frankfurt vanaf 49,- enkele reis
• Keulen vanaf 29,- enkele reis
• Londen vanaf 50,- enkele reis
• Parijs vanaf  35,- enkele reis

Boek hier je stedentrip!

 

Duitse gerechten ontdekt tijdens je reis? Maak ze zelf!

Duitse gerechten ontdekt tijdens je reis? Maak ze zelf!

Duitsland, onze grote oosterbuur, is een bijzonder land, ook op culinair gebied. Binnen Europa kent eigenlijk ieder land zijn eigen keuken. Natuurlijk zijn er overeenkomsten, maar er bestaan ook grote verschillen, zelfs als je buren bent zoals Nederland en Duitsland. Ben jij in Duitsland op vakantie geweest en heb je hier lekkere gerechten ontdekt die je thuis ook wel zou willen maken? Lees dan snel verder.

Lees verder

Ontdek de andere kanten van Ibiza

Ontdek de andere kanten van Ibiza

Van alle eilanden in de Balearen staat Ibiza bekend als ‘feesteiland’. Vooral het zuiden van dit Spaanse eiland heeft die reputatie. Maar Ibiza heeft ook een oosten, westen, midden en noorden. Letterlijk de andere kanten. Tijd om die te ontdekken!

Lees verder

Nederlander graag met auto naar het buitenland

Nederlander graag met auto naar het buitenland

Meer en meer Nederlanders vieren dit jaar de zomervakantie weer in het buitenland. De belangstelling voor een verblijf in eigen land blijft weliswaar groot, maar de hang naar avontuur over de grens wordt groter en groter, zo wees onderzoek van bureau Trends & Tourism uit.

Lees verder

Droombestemming Amerika

Droombestemming Amerika

Vraag naar iemands favoriete reisbestemmingen en bijna zeker wordt Amerika genoemd. De Verenigde Staten oefenen op vakantiegangers een magische aantrekkingskracht uit, simpelweg vanwege het ongekende aanbod voor jong en oud. Hoog tijd dus om Amerika ook eens op jouw bucketlist te zetten.

Lees verder

Dagje uit: 7 tips voor leuke trips

Dagje uit: 7 tips voor leuke trips

Dagje uit? Het kan weer nu attracties, pretparken, dierentuinen en musea weer open zijn. Samen, of met familie of vrienden een dagje weg. Wat waren in 2021 populaire uitjes en zijn ook in 2022 de moeite waard. Inspiratie nodig? Lees deze zeven tips.

Lees verder

Van PCR tot boosteren: reizen in tijden van corona

Van PCR tot boosteren: reizen in tijden van corona

Corona en coronamaatregelen. Het ene land wil dit, het andere dat. Reizen naar jouw favoriete vakantiebestemming is nog nooit zo lastig geweest, met al die verschillende voorwaarden rond corona. Want er zijn er nogal wat, variërend van PCR tot boosteren en een goed ingevuld gele vaccinatieboekje. Puur op reis komt met een overzicht.

Lees verder