Voor een koopje met de trein

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Thalys
Thalys
Altijd al goedkoop naar Antwerpen of Brussel gewild met de trein? Dat kan met de unieke actie van Thalys. Of je nu een zaken- of vakantiereis maakt, een weekendje weg gaat of een rondreis door Europa maakt; met de trein is het comfortabel, gemakkelijk en snel reizen naar het hart van de belangrijkste Europese steden. De trein is zo een uitstekend alternatief voor auto of vliegtuig. Geen files, parkeerproblemen of lange inchecktijden.

De actie van Thalys

Boek nu tot en met 10 maart een Thalys treintickets naar Antwerpen en Brussel: 2 voor de prijs van 1! Met Thalys reis je naar naar Antwerpen en Brussel al vanaf € 15,- Comfort 2 (2e klas) per persoon en vanaf € 25,- (Comfort 1) 1e klas per persoon. Hoe relaxt: in Comfort 1 heb je extra comfortabele stoelen, gratis catering aan de zitplaats en gratis WiFi.

Kijk hier voor de actietarieven!

Voor een aantrekkelijk tarief reis je met NS Hispeed rechtstreeks naar het centrum van de stad. Bijvoorbeeld:
• Antwerpen vanaf 25,- enkele reis
• Berlijn vanaf 49,- enkele reis
• Brussel vanaf 25,- enkele reis
• Düsseldorf vanaf 29,- enkele reis
• Frankfurt vanaf 49,- enkele reis
• Keulen vanaf 29,- enkele reis
• Londen vanaf 50,- enkele reis
• Parijs vanaf  35,- enkele reis

Boek hier je stedentrip!

 

Fiets en Wandelbeurs komt eraan! Win entreekaarten

Fiets en Wandelbeurs komt eraan! Win entreekaarten

De leukste beurs voor fietsers en wandelaars wordt in 2023 gehouden op 24, 25 en 26 februari in de Jaarbeurs in Utrecht. Op de beurs weer allerlei nieuws en info over fiets- en wandelbestemmingen, en de bekendmaking van de winnaar van de ‘beste fietsroute van 2023’. En om het helemaal een feestje te maken geven we in samenwerking met de Fiets en Wandelbeurs entreekaarten weg.

Lees verder

Wellness en luxe, ook voor een nachtje weg

Wellness en luxe, ook voor een nachtje weg

Voor veel mensen is een hotelkamer vooral om in te slapen. Zeker bij een stedentrip of weekendje weg is de overnachting vaak ondergeschikt aan de bestemming. Maar een fijn hotel, luxe kamer en een heerlijk bed dragen zeker bij aan het plezier van het nachtje of weekendje weg. En dat hoeft echt niet duur te zijn.

Lees verder

Win kaarten voor de Vakantiebeurs in 2023

Win kaarten voor de Vakantiebeurs in 2023

De Jaarbeurs in Utrecht is van 12 tot en met 15 januari 2023 weer het toneel van de Vakantiebeurs. De echte reisliefhebber heeft die data uiteraard al in zijn of haar agenda staan, want voor het eerst sinds 2020 is er weer sprake van een fysiek evenement. In 2021 en 2022 ging de Vakantiebeurs vanwege corona niet door of was er sprake van een online editie.

Lees verder

Win een boek over blijvend geluk

Win een boek over blijvend geluk

Geluk... wat 'Hygge' is voor Denemarken en 'Ikigai' voor Japan, is 'Haengbog' voor Zuid-Korea. En the Korean Wave zal waarschijnlijk niet veel mensen ontgaan zijn; van literatuur, films en keramiek tot restaurantjes en K-pop. Zuid-Korea is het land waar de mensen samen eten, familie belangrijk is, de natuur wordt omarmd en schoonheid een groot goed is.

Lees verder

Kerstmarkten in Europa: zeven tips

Kerstmarkten in Europa: zeven tips
Kerstmarkten. Voor veel mensen betekent dat sfeer en gezelligheid. Stap in de auto, neem de bus of pak de trein naar een van deze kerstmarkten in Europa. Van klein tot groot, van ondergronds tot op het water, kerstmarktliefhebbers kunnen dit jaar hun hart weer ophalen.

Lees verder

De vele voordelen van een vakantiehuis

De vele voordelen van een vakantiehuis

Nederlanders gaan steeds vaker op vakantie in eigen land of in een van onze buurlanden. Dichtbij en duurzaam zijn hierbij de sleutelwoorden, al spelen ook luxe en ligging duidelijk mee. Daarbij kiezen steeds meer mensen voor het gemak van een vakantiehuis op een vakantiepark.

Lees verder