Sawadee en Baobab gaan samen verder

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Indonesië
Indonesië
Vandaag maakt Sawadee Reizen bekend dat zij het merk Baobab Reizen voortzet. Baobab en zusterbedrijf Summum, onderdeel van Terra Travel, moesten eind augustus financieel onvermogen melden bij de SGR. Sawadee Reizen, al 30 jaar een gevestigde naam op het gebied van avontuurlijke rondreizen, en Baobab hebben veel gemeen. Beide geven de klant unieke reiservaringen en zijn koploper op het gebied van duurzaam toerisme. Volgens een persverklaring is het dan ook een logische ontwikkeling dat de twee nu verder gaan onder één paraplu.

Passie
Floris Fluitsma, CEO van Sawadee Reizen: “Sawadee en Baobab liggen dicht bij elkaar. Bij ons staat de reiziger, passie voor reizen en duurzaamheid centraal. Deze overeenkomsten zullen maken dat de Baobab reiziger zich nog steeds thuis zal voelen. De afgelopen week hebben veel Baobab klanten ons op eigen initiatief weten te vinden, dit bevestigt dat de twee merken bij elkaar passen.”
 
Deskundigheid en stabiliteit
“Door digitalisering neemt ook in de reiswereld het contact tussen de klant en de organisatie af”, gaat Fluitsma verder. “Bij Sawadee geloven we juist in persoonlijk advies en professionele reisbegeleiding. Dit was zeker ook bij Baobab het geval. Wij hechten er daarom ook veel waarde aan dat we een aantal medewerkers van Baobab kunnen behouden. Sawadee is onderdeel van PEAK Adventure Travel Group, wereldwijd leidend op het gebied van avontuurlijke reizen. Daardoor weten we dat we ook dit avontuur goed aankunnen."

Uitgebreider aanbod
Gezamenlijk bieden de merken meer dan 180 rondreizen naar 70 bestemmingen. Dit aanbod is het meest veelzijdige in de avontuurlijke vakantiemarkt. Om de reizigers die eerder bij Baobab geboekt hebben een passend alternatief te bieden, heeft Sawadee extra vertrekdata gepland.

Sawadee Reizen
Sawadee Reizen, onderdeel van de PEAK Adventure Travel Group Ltd, organiseert sinds 1983 avontuurlijke groepsrondreizen naar bijzondere bestemmingen waarbij beleving van natuur en cultuur centraal staat. Kijk maar eens naar het aanbod van Sawadee!

Musea in Nederland: 12 tips voor een museum in elke provincie

Musea in Nederland: 12 tips voor een museum in elke provincie

Musea in Nederland. We hebben een lijstje gemaakt van 12 musea in Nederland, in elke provincie een, die misschien wat onbekender zijn, maar absoluut de moeite waard. Van kunst en geschiedenis, tot wetenschap of cultureel erfgoed, je vindt het in deze musea.

Lees verder

Ik ga op kampeervakantie en ik neem mee...

Ik ga op kampeervakantie en ik neem mee...

Of je nu een kampeervakantie onderneemt in een tent, caravan of camper, er zijn enkele essentiële zaken die je niet mag vergeten om je vakantie soepel en plezierig te laten verlopen. Hier zijn enkele belangrijke dingen die zeker niet mogen ontbreken.

Lees verder

Ontdek de andere kant van de wereld in Australië en Nieuw-Zeeland

Ontdek de andere kant van de wereld in Australië en Nieuw-Zeeland

Breng een bezoek aan de andere kant van de wereld, door een reis naar Australië of Nieuw-Zeeland te boeken. Beide landen hebben je ontzettend veel te bieden op het gebied van natuur en cultuur. Daarbij hoef je niet bang te zijn dat je er niet kunt ontspannen na een drukke periode op het werk of tijdens je studie; beide landen beschikken over tal van fraaie stranden. In dit artikel lees je meer over wat het reizen naar Australië en Nieuw-Zeeland zo de moeite waard maakt.

Lees verder

Wellness en luxe, ook voor een nachtje weg

Wellness en luxe, ook voor een nachtje weg

Voor veel mensen is een hotelkamer vooral om in te slapen. Zeker bij een stedentrip of weekendje weg is de overnachting vaak ondergeschikt aan de bestemming. Maar een fijn hotel, luxe kamer en een heerlijk bed dragen zeker bij aan het plezier van het nachtje of weekendje weg. En dat hoeft echt niet duur te zijn.

Lees verder

Kerstmarkten in Europa: zeven tips

Kerstmarkten in Europa: zeven tips
Kerstmarkten. Voor veel mensen betekent dat sfeer en gezelligheid. Stap in de auto, neem de bus of pak de trein naar een van deze kerstmarkten in Europa. Van klein tot groot, van ondergronds tot op het water, kerstmarktliefhebbers kunnen dit jaar hun hart weer ophalen.

Lees verder

De vele voordelen van een vakantiehuis

De vele voordelen van een vakantiehuis

Nederlanders gaan steeds vaker op vakantie in eigen land of in een van onze buurlanden. Dichtbij en duurzaam zijn hierbij de sleutelwoorden, al spelen ook luxe en ligging duidelijk mee. Daarbij kiezen steeds meer mensen voor het gemak van een vakantiehuis op een vakantiepark.

Lees verder