De beste hotels wereldwijd volgens Expedia reizigers

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Hilton Den Haag
Puur op reis: Hilton Den Haag
De beroemde jaarlijkse Insiders’ Select™ lijst van de Expedia® groep, de grootste online reisorganisatie ter wereld, is weer bekend. De lijst bevat 650 van de beste hotels op de website van Expedia en is voornamelijk bepaald door Expedia reizigers. Het Hilton hotel in Den Haag staat op een 1e plaats voor Nederland. Wereldwijd doet dit hotel met een 21e plaats het ook erg goed.

Ook het Crowne Plaza Amsterdam South is opgenomen in de lijst en eindigde op nummer 251. Hotels op de Insiders’ Select™ lijst worden beoordeeld op een aantal factoren. De belangrijkste zijn de scores van meer dan één miljoen geverifieerde Expedia recensies van reizigers uit 2012. Op de lijst is slechts plaats voor 650 hotels, geselecteerd uit een totaal van meer dan 205.000 hotels die op de Expedia websites aangeboden worden.

Makkelijk het juiste hotel kiezen

De lijst is opgezet om beter te kunnen kiezen voor het juiste hotel in de door jou gekozen bestemming. Door de uitstekende beoordelingen op het gebied van gastvrijheid en kwaliteit krijgen je als reiziger een goed totaal beeld van de hotels die op de lijst staan. Ook voor de hotels is het zeer de moeite waard om een plekje op de lijst te bemachtigen omdat ze extra marketing en aandacht van Expedia krijgen, plus de onderscheiding dat ze een van de beste hotels zijn op de wereldwijde Expedia websites.

Online reviews

“Reizigers zijn steeds meer gesteld op online reviews en deze zijn dan ook vaak van cruciaal belang bij de keuze voor een hotel. Het is volgens ons meer dan ooit belangrijk om de gasten een bijzondere ervaring mee te geven. Daarnaast is uit onderzoek gebleken dat dankzij goede beoordelingen de vraag naar bepaalde hotels toeneemt en mensen ook bereid zijn om een hogere prijs per kamer te betalen. Deze ontwikkelingen zijn natuurlijk zeer positief voor de hotels”, aldus Olivier Pernoud, directeur Market Management in de Benelux voor Expedia. “We zijn verheugd om het Hilton hotel in Den Haag en het Crowne Plaza Amsterdam een award uit te mogen reiken – dit is dan ook mede namens een groot aantal internationale hotelgasten een prachtig eerbetoon voor deze hotels.”

In totaal zijn er vijf hotels uit de Benelux opgenomen in de Insiders’ Select™ lijst. Naast de twee Nederlandse hotels; Hilton hotel Den Haag en het Crowne Plaza Amsterdam South zijn ook drie Belgische hotels goed beoordeeld door reizigers; Hotel Prinsenhof, Hotel Dukes’ Palace Bruges en Hotel Relais Bourgondisch Cruyce – A Luxe Worldwide Hotel. Alle drie de hotels zijn gevestigd in Brugge.

Top 3

Nummer één op de wereldwijde lijst is dit jaar het 5-sterren hotel One&Only Palmilla Resort in San Jose Del Cabo, Mexico. Het hotel werd op de voet gevolgd door Arenas del Mar Beachfront & Rainforest Resort in Costa Rica. Het Marrol’s Boutique Hotel in Bratislava eindigde op de derde plaats. Over Insiders’ Select™ 2013:De Insiders’ Select™ lijst is een wereldwijde ranking van hotels over de hele wereld die verschillende accommodaties aan bieden en variëren in aantal sterren voor de classificatie. In de lijst van dit jaar zijn maar liefst 650 hotels opgenomen die gevestigd zijn in meer dan 450 steden verdeel over 70 landen. 

Musea in Nederland: 12 tips voor een museum in elke provincie

Musea in Nederland: 12 tips voor een museum in elke provincie

Musea in Nederland. We hebben een lijstje gemaakt van 12 musea in Nederland, in elke provincie een, die misschien wat onbekender zijn, maar absoluut de moeite waard. Van kunst en geschiedenis, tot wetenschap of cultureel erfgoed, je vindt het in deze musea.

Lees verder

Ik ga op kampeervakantie en ik neem mee...

Ik ga op kampeervakantie en ik neem mee...

Of je nu een kampeervakantie onderneemt in een tent, caravan of camper, er zijn enkele essentiële zaken die je niet mag vergeten om je vakantie soepel en plezierig te laten verlopen. Hier zijn enkele belangrijke dingen die zeker niet mogen ontbreken.

Lees verder

Ontdek de andere kant van de wereld in Australië en Nieuw-Zeeland

Ontdek de andere kant van de wereld in Australië en Nieuw-Zeeland

Breng een bezoek aan de andere kant van de wereld, door een reis naar Australië of Nieuw-Zeeland te boeken. Beide landen hebben je ontzettend veel te bieden op het gebied van natuur en cultuur. Daarbij hoef je niet bang te zijn dat je er niet kunt ontspannen na een drukke periode op het werk of tijdens je studie; beide landen beschikken over tal van fraaie stranden. In dit artikel lees je meer over wat het reizen naar Australië en Nieuw-Zeeland zo de moeite waard maakt.

Lees verder

Wellness en luxe, ook voor een nachtje weg

Wellness en luxe, ook voor een nachtje weg

Voor veel mensen is een hotelkamer vooral om in te slapen. Zeker bij een stedentrip of weekendje weg is de overnachting vaak ondergeschikt aan de bestemming. Maar een fijn hotel, luxe kamer en een heerlijk bed dragen zeker bij aan het plezier van het nachtje of weekendje weg. En dat hoeft echt niet duur te zijn.

Lees verder

Kerstmarkten in Europa: zeven tips

Kerstmarkten in Europa: zeven tips
Kerstmarkten. Voor veel mensen betekent dat sfeer en gezelligheid. Stap in de auto, neem de bus of pak de trein naar een van deze kerstmarkten in Europa. Van klein tot groot, van ondergronds tot op het water, kerstmarktliefhebbers kunnen dit jaar hun hart weer ophalen.

Lees verder

De vele voordelen van een vakantiehuis

De vele voordelen van een vakantiehuis

Nederlanders gaan steeds vaker op vakantie in eigen land of in een van onze buurlanden. Dichtbij en duurzaam zijn hierbij de sleutelwoorden, al spelen ook luxe en ligging duidelijk mee. Daarbij kiezen steeds meer mensen voor het gemak van een vakantiehuis op een vakantiepark.

Lees verder