De beste hotels wereldwijd volgens Expedia reizigers

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Hilton Den Haag
Puur op reis: Hilton Den Haag
De beroemde jaarlijkse Insiders’ Select™ lijst van de Expedia® groep, de grootste online reisorganisatie ter wereld, is weer bekend. De lijst bevat 650 van de beste hotels op de website van Expedia en is voornamelijk bepaald door Expedia reizigers. Het Hilton hotel in Den Haag staat op een 1e plaats voor Nederland. Wereldwijd doet dit hotel met een 21e plaats het ook erg goed.

Ook het Crowne Plaza Amsterdam South is opgenomen in de lijst en eindigde op nummer 251. Hotels op de Insiders’ Select™ lijst worden beoordeeld op een aantal factoren. De belangrijkste zijn de scores van meer dan één miljoen geverifieerde Expedia recensies van reizigers uit 2012. Op de lijst is slechts plaats voor 650 hotels, geselecteerd uit een totaal van meer dan 205.000 hotels die op de Expedia websites aangeboden worden.

Makkelijk het juiste hotel kiezen

De lijst is opgezet om beter te kunnen kiezen voor het juiste hotel in de door jou gekozen bestemming. Door de uitstekende beoordelingen op het gebied van gastvrijheid en kwaliteit krijgen je als reiziger een goed totaal beeld van de hotels die op de lijst staan. Ook voor de hotels is het zeer de moeite waard om een plekje op de lijst te bemachtigen omdat ze extra marketing en aandacht van Expedia krijgen, plus de onderscheiding dat ze een van de beste hotels zijn op de wereldwijde Expedia websites.

Online reviews

“Reizigers zijn steeds meer gesteld op online reviews en deze zijn dan ook vaak van cruciaal belang bij de keuze voor een hotel. Het is volgens ons meer dan ooit belangrijk om de gasten een bijzondere ervaring mee te geven. Daarnaast is uit onderzoek gebleken dat dankzij goede beoordelingen de vraag naar bepaalde hotels toeneemt en mensen ook bereid zijn om een hogere prijs per kamer te betalen. Deze ontwikkelingen zijn natuurlijk zeer positief voor de hotels”, aldus Olivier Pernoud, directeur Market Management in de Benelux voor Expedia. “We zijn verheugd om het Hilton hotel in Den Haag en het Crowne Plaza Amsterdam een award uit te mogen reiken – dit is dan ook mede namens een groot aantal internationale hotelgasten een prachtig eerbetoon voor deze hotels.”

In totaal zijn er vijf hotels uit de Benelux opgenomen in de Insiders’ Select™ lijst. Naast de twee Nederlandse hotels; Hilton hotel Den Haag en het Crowne Plaza Amsterdam South zijn ook drie Belgische hotels goed beoordeeld door reizigers; Hotel Prinsenhof, Hotel Dukes’ Palace Bruges en Hotel Relais Bourgondisch Cruyce – A Luxe Worldwide Hotel. Alle drie de hotels zijn gevestigd in Brugge.

Top 3

Nummer één op de wereldwijde lijst is dit jaar het 5-sterren hotel One&Only Palmilla Resort in San Jose Del Cabo, Mexico. Het hotel werd op de voet gevolgd door Arenas del Mar Beachfront & Rainforest Resort in Costa Rica. Het Marrol’s Boutique Hotel in Bratislava eindigde op de derde plaats. Over Insiders’ Select™ 2013:De Insiders’ Select™ lijst is een wereldwijde ranking van hotels over de hele wereld die verschillende accommodaties aan bieden en variëren in aantal sterren voor de classificatie. In de lijst van dit jaar zijn maar liefst 650 hotels opgenomen die gevestigd zijn in meer dan 450 steden verdeel over 70 landen. 

Tips voor het meenemen van je smartphone op reis

Tips voor het meenemen van je smartphone op reis

Uiteraard neem je je smartphone mee op reis en die heb je natuurlijk in een telefoonhoesje. Want wat moet je doen zonder mobiel? Je wilt immers in contact blijven met iedereen en de smartphone gebruik je vaak ook als camera. Het is wijs om vooraf bepaalde apps te downloaden.

Lees verder

Handige dingen voor op reis

Handige dingen voor op reis

Reizen is voorbereiden, het is veel meer dan het inpakken van een koffer of rugzak. Want… wat neem je precies mee? Paspoort, geld en kleding zijn wel de bekendste zaken; er zijn echter ook handige accessoires die jouw trip veel aangenamer kunnen maken. We geven wat tips en suggesties.

Lees verder

Blijf de hitte de baas: handige tips

Blijf de hitte de baas: handige tips

Tropisch warm in Nederland? Jazeker, het komt eigenlijk best vaak voor. Vorig jaar hadden we een tropische periode Ook komende week stijgen de temperaturen tot boven de 30 graden en is het hitteplan van RIVM actief. We weten allemaal dat we moeten zorgen voor afkoeling, zowel voor onszelf als voor onze huisdieren. Veel drinken is tip nummer 1. Maar wat kun je, zeker in deze coronatijd, nog meer doen?

Lees verder

Vertrouw je op een goed schoongemaakte hotelkamer?

Vertrouw je op een goed schoongemaakte hotelkamer?

Juist in deze corona-tijd is het heel belangrijk dat (hotel)kamers goed worden schoongemaakt en gedesinfecteerd. Veel hotels en accommodaties zorgen daar goed voor, maar er zijn er ook die nogal wat steken laten vallen, zo blijkt uit recent onderzoek van Inside Edition.

Lees verder

Kroatië: veilige vaarvakanties naar de mooiste plekjes

Kroatië: veilige vaarvakanties naar de mooiste plekjes

De grenzen van Kroatië zijn weer geopend. Het land heeft sinds de corona-uitbraak maar weinig besmettingen: op 1 juli 2020 staat de teller op net iets meer dan 2800 gevallen. Niets staat een heerlijke vakantie in Kroatië dan ook in de weg. En zeker niet als je dat doet op een schip of boot.

Lees verder

Autoverzekeringen en reizen: waar moet je op letten?

Autoverzekeringen en reizen: waar moet je op letten?

Door de coronacrisis kiezen veel meer mensen voor een autovakantie. Op deze manier ben je immers niet afhankelijk van vliegmaatschappijen en het openbaar vervoer en kan je gaan en staan waar je wil. Toch zijn er wel enkele dingen waar je op moet letten als je dit jaar ervoor kiest om met de auto op vakantie te gaan. Ben je bijvoorbeeld wel goed verzekerd? Wat te doen bij pech in het buitenland? En wat moet je checken voor je vertrekt?

Lees verder