Stel je droomcruise samen bij MSC cruises

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Butler
Butler
Wil je genieten tegen een aantrekkelijke prijs, zoek je extra comfort of juist pure ontspanning met wellness en spabehandelingen? Bij MSC cruises kun je komend winterseizoen zelf kiezen of je een Bella boekt, je voor Fantastica gaat, Aurea jouw stijl is of je je maximaal in de watten laat leggen in de Yacht Club?


Cruisen op maat

Je kunt niet alleen jouw favoriete type hut, maar ook allerlei andere aspecten van een cruise vanaf winterseizoen 2013-2014 in een aantrekkelijk pakket boeken. Alle twaalf schepen uit de MSC vloot bieden de Bella, Fantastica en Aurea Experience, de Yacht Club is te vinden op de vier schepen in de Fantasia klasse. Afhankelijk van de gekozen experience biedt MSC Cruises de keuze uit een gezellige binnenhut tot een hut met zeezicht, een balkonhut, suite of zelfs een exclusieve Yacht Club Suite – de droomcruises van MSC beginnen al bij de boeking.

Bella experience

Boek je de Bella  Experience dan geniet je aan boord van alle voordelen van reizen met een elegant en modern cruiseschip, tegen een uitstekende prijs. Je krijgt een goed uitgeruste hut, gebruik van de zwembaden, panoramische fitnessruimte en andere sportfaciliteiten aan boord. Daarnaast is er een dagelijks activiteitenprogramma en entertainment, waaronder diverse shows en optredens.
Culinair genieten kun je in een breed scala aan restaurants, waar uitstekende mediterrane en internationale gerechten worden geserveerd. Alle onderdelen van deze cruise zijn van de hoge kwaliteit waar MSC Cruises om bekend staat, voorzien van een aantrekkelijk prijskaartje.

Fantastica experience

Comfort en flexibiliteit zijn de sleutel tot de Fantastica experience. Naast alle voordelen van Bella zijn er extra privileges als keuze uit de meest prestigieuze hutten, waaronder de Super Familie hut. Ook hebben Fantastica reizigers de vrijheid om de boeking aan te passen, van passagiers tot vertrekdata, Ook de annuleringsvoorwaarden zijn coulant. Aan boord geniet je van extra’s als 24-uurs roomservice en keuzevoorrang bij de dinerzitting. Ook zijn activiteiten voor kinderen, van spelletjes in diverse talen tot Master Chef kooksessies, inbegrepen.

Aurea experience

Ultieme ontspanning voor lichaam en geest, dat is de Aurea experience van MSC Cruises. Het zijn de mogelijkheden van Bella en Fantastica, aangevuld met priority boarding, wellness producten en een elegante balkonhut of suite. Je dineert in een speciaal gereserveerd gedeelte in het restaurant met flexibele tijden, en tijdens lunch en diner zijn de drankjes inclusief. Daarnaast geniet je van de exclusiviteit van een eigen zonnedek. Om het helemaal zen te maken is een fantastisch spapakket inbegrepen, inclusief welkomstcocktail, persoonlijk advies, Balinese massage, zonnedouche en onbeperkt gebruik van de spafaciliteiten.

MSC Yacht Club

Het toonbeeld van elegantie en luxe op zee, dat is de MSC Yacht Club. Deze exclusieve club biedt de ultieme cruise-ervaring in een exclusief schip-in-een-schip omgeving boven de brug. Van luxueus ingerichte suites met een 24-uurs butlerservice en privéconciërge, tot à la carte maaltijden gereserveerd in een privérestaurant op het tijdstip dat het jou het beste uitkomt. Daarnaast zijn ook drankjes inbegrepen en heb je exclusieve toegang tot het Yacht Club zonnedek en de Top Sail Lounge. De MSC Yacht Club is de perfecte oplossing als je op zoek bent naar maximale rust en privacy, met de mogelijkheid de drukte op te zoeken.

Boek hier de ervaringscruises van MSC.  

Op stedentrip vanaf Rotterdam Airport

Op stedentrip vanaf Rotterdam Airport

Er zijn erg veel mooie steden te ontdekken in Europa, die een prima bestemming zouden zijn voor een stedentrip. Bezoek de meest indrukwekkende bezienswaardigheden, van historische monumenten tot moderne architectuur. Vliegen kan vanaf verschillende luchthavens, waaronder Rotterdam Airport. Deze luchthaven is compact en daardoor een fijne start voor jouw vliegreis. We vertellen we je in dit artikel meer over stedentrips maken vanaf Rotterdam Airport.

Lees verder

Het Forum Romanum in Rome: een reis door de tijd

Het Forum Romanum in Rome: een reis door de tijd

Ga je naar Rome dan stap je letterlijk terug in de geschiedenis. Rome is geplaveid met historische gebouwen en plekken. Natuurlijk kun je niet om het Colosseum heen, maar het politieke, religieuze en commerciële centrum van het oude Rome mag je ook niet missen: het Forum Romanum. Stap het Forum Romanum binnen en je wandelt terug naar de tijd van keizers, gladiatoren en politieke intriges.  In dit artikel nemen we je mee op een virtuele reis door dit iconische historische complex, en geven we handige tips voor een onvergetelijk bezoek.

Lees verder

Hij komt eraan, de Puur op reis Vakantie Special!

Hij komt eraan, de Puur op reis Vakantie Special!

Eind maart verspreiden we een speciale Vakantie Special onder de abonnees van onze nieuwsbrief. Voor de snelle beslissers hebben wij nog beperkte advertentieruimte. Adverteren kan in de vorm van een banner, een aanbieding of een advertorial waarin een accommodatie, bestemming of reis wordt uitgelicht. Maar de Vakantie Special heeft meer!

Lees verder

Win entreekaarten voor Keukenhof 2024

Win entreekaarten voor Keukenhof 2024

Dit jaar is een extra feestelijk jaar voor Keukenhof: het bloemenpark in Lisse viert in 2024 haar 75-jarig bestaan. Reden voor een feestje en door mee te doen aan onze prijsvraag kun je entreekaarten winnen om dit feestje mee te maken.

Lees verder

Kampeertips voor beginners

Kampeertips voor beginners

Of je nu jong of oud bent, kiest voor een tent of een luxe ingerichte sta-caravan op een camping of vakantiepark, als je voor het eerst gaat kamperen zul je vast iets hebben aan deze kampeertips. Kamperen geeft veel mensen het gevoel van vrijheid. Kamperen is een heel andere beleving dan een hotelkamer of appartement. Je kunt de serene rust van de natuur opzoeken en toch de nabijheid van een stad of leuke toeristische attracties.Heb je zelf kampeertips? Dan kun je andere beginnend kampeerders helpen door deze te delen.

Lees verder

Van Gogh Drenthe beste fietsroute van 2024

Van Gogh Drenthe beste fietsroute van 2024

De Van Gogh Drenthe is verkozen tot de beste fietsroute van 2024. De Nederlandse kanshebber troefde vier andere Europese kandidaten af: La Vélobuissonnière (Frankrijk), Unionsleden (Noorwegen en Zweden), Lech Radweg (Duitsland en Oostenrijk) en de Cykelleden Skåne (Zweden). De bekendmaking was op de eerste dag van de Fiets en Wandelbeurs in Utrecht.

Lees verder