Reizen naar Aruba populair

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Puur op reis: Oranjestad
Puur op reis: Oranjestad
Steeds meer mensen reizen naar Aruba, zo meldt de Expedia groep. De boekingscijfers van deze online reisorganisatie onthullen dat de vraag naar reizen naar Aruba in het eerste kwartaal van 2013 steeg met 15 procent. De meeste reizigers zijn nog steeds afkomstig uit de Verenigde Staten maar ook reizigers uit Venezuela, Brazilië, Canada, Colombia, Nederland en Italië reizen steeds vaker af naar Aruba.


Betrokkenheid van Expedia

Onlangs nam het markt management team van de Expedia groep deel aan het grootste reisbranche evenement van Aruba: de jaarlijkse Toerisme Conferentie Aruba (ATCA). Hier werden de banden van de bedrijfsleiders van diverse bedrijven met hun partners op het eiland nog eens extra aangehaald. “De intensieve promotie aan ons wereldwijde reizigerspubliek heeft er voor gezorgd dat Aruba momenteel een van de populairste bestemmingen in het Caribisch gebied is voor de Expedia groep”, verklaarde Demetrius Canton, directeur van het Expedia markt management team in het Caribisch gebied. “Wij zijn vastbesloten om nauw samen te blijven werken met onze partners in Aruba en de rest van het Caribisch gebied om op die manier een nieuw publiek aan te trekken." 

Win kaarten voor de Vakantiebeurs in 2023

Win kaarten voor de Vakantiebeurs in 2023

De Jaarbeurs in Utrecht is van 12 tot en met 15 januari 2023 weer het toneel van de Vakantiebeurs. De echte reisliefhebber heeft die data uiteraard al in zijn of haar agenda staan, want voor het eerst sinds 2020 is er weer sprake van een fysiek evenement. In 2021 en 2022 ging de Vakantiebeurs vanwege corona niet door of was er sprake van een online editie.

Lees verder

Win een boek over blijvend geluk

Win een boek over blijvend geluk

Geluk... wat 'Hygge' is voor Denemarken en 'Ikigai' voor Japan, is 'Haengbog' voor Zuid-Korea. En the Korean Wave zal waarschijnlijk niet veel mensen ontgaan zijn; van literatuur, films en keramiek tot restaurantjes en K-pop. Zuid-Korea is het land waar de mensen samen eten, familie belangrijk is, de natuur wordt omarmd en schoonheid een groot goed is.

Lees verder

Kerstmarkten in Europa: zeven tips

Kerstmarkten in Europa: zeven tips
Kerstmarkten. Voor veel mensen betekent dat sfeer en gezelligheid. Stap in de auto, neem de bus of pak de trein naar een van deze kerstmarkten in Europa. Van klein tot groot, van ondergronds tot op het water, kerstmarktliefhebbers kunnen dit jaar hun hart weer ophalen.

Lees verder

De vele voordelen van een vakantiehuis

De vele voordelen van een vakantiehuis

Nederlanders gaan steeds vaker op vakantie in eigen land of in een van onze buurlanden. Dichtbij en duurzaam zijn hierbij de sleutelwoorden, al spelen ook luxe en ligging duidelijk mee. Daarbij kiezen steeds meer mensen voor het gemak van een vakantiehuis op een vakantiepark.

Lees verder

Welke fietsendrager heb je nodig op vakantie?

Welke fietsendrager heb je nodig op vakantie?

Wil je graag je eigen fiets meenemen op vakantie met de auto? Dan kun je het beste een fietsendrager aanschaffen en monteren. Met een fietsendrager kun je namelijk alle kanten op. Zeker als je veel met de auto onderweg bent voor langere tijd of voor een vakantie, is een fietsdrager de ideale manier om je fiets mee te nemen. Toch is niet iedere fietsendrager geschikt voor elke fiets of elke auto. Daarom in dit artikel tips om de juiste fietsendrager te kiezen.

Lees verder

Volop genieten in luxe en natuur

Volop genieten in luxe en natuur

Hoe is het om vakantie te vieren in een huisje op een recreatiepark? Het antwoord daarop kun je niet zo een, twee, drie geven. Het hangt er namelijk nogal vanaf welk park je kiest. Zelf hou ik van parken die niet ‘standaard’ zijn. Waar je verdwaalt in de eindeloze rij dezelfde huisjes. Wat ik wel wil is een park waar luxe en natuur wel standaard zijn. Op naar Limburg dus…

Lees verder