• Puuropreis
  • Nieuws
  • Verloren weddenschap: Sir Richard Branson speelt voor stewardess

Verloren weddenschap: Sir Richard Branson speelt voor stewardess

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Richard Branson speelt voor stewardessKitesurfen over Het Kanaal, vliegen in speciale ballons. Sir Richard Branson, de baas van luchtvaartmaatschappij Virgin Atlantic, schuwt de publiciteit niet. Zondag 12 mei voegt de Brit aan die serie een nieuw onderdeel toe, als hij – verkleed als stewardess – drankjes en hapjes zal serveren tijdens een vlucht van Air Asia van Perth (Australië) naar Kuala Lumpur (Maleisië). De klus voor de concurrent komt voort uit een weddenschap met Tony Fernandes, de eigenaar van Air Asia.

Branson en Fernandes hebben naast een luchtvaartmaatschappij beiden ook een team in de Formule 1. In 2010 sloten de eigenaren de volgende weddenschap: wie in de titelrace van dat jaar de meeste punten zou behalen, kreeg voor één keer de concurrent als stewardess aan boord. Beide teams behaalden in 2010 geen punten, maar Lotus Racing won het op basis van klasseringen van Virgin Racing Formula One.

Make-up, hoge hakken en onthaarde benen

En zo moet Branson (62) morgen aan de bak tijdens vlucht D7 237, gekleed in een uniform, lopend op hoge hakken en de benen keurig onthaard. Ook make-up zal dit keer niet ontbreken op het gezicht van de Virgin-baas, zo heeft Fernandes (48) bedongen. De Maleisiër heeft gezegd dat Branson allerlei taken moet verrichten, zoals ‘het aanbieden van koffie, thee en andere levensmiddelen aan de gasten, tijdens de zes uur durende vlucht’.
De weddenschap dient overigens wel een goed doel. De opbrengst van de tickets gaat naar de stichting Starlight Children’s in Australië.

Zien hoe Sir Richard het deed als stewardess?

 


 

Van PCR tot boosteren: reizen in tijden van corona

Van PCR tot boosteren: reizen in tijden van corona

Corona en coronamaatregelen. Het ene land wil dit, het andere dat. Reizen naar jouw favoriete vakantiebestemming is nog nooit zo lastig geweest, met al die verschillende voorwaarden rond corona. Want er zijn er nogal wat, variërend van PCR tot boosteren en een goed ingevuld gele vaccinatieboekje. Puur op reis komt met een overzicht.

Lees verder

Canada, van alles te doen in elk seizoen

Canada, van alles te doen in elk seizoen

Hou je van de prachtige kleuren van de herfst? Geniet je van ontluikend groen in de lente? Smelt je bij witte landschappen of word je vrolijk van zon en warmte? Wat je voorkeur ook is, Canada heeft het.

Lees verder

Achterhoek: topper in eigen land

Achterhoek: topper in eigen land

Vakantie in eigen land is populair als vanouds, mede door de aanhoudende discussies in het buitenland over coronamaatregelen. Met zo’n 26 miljoen aankomsten van landgenoten in logiesaccommodaties in Nederland bereikt 2021 weer het niveau van 2019, het laatste jaar voor de pandemie, aldus het Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen.

Lees verder

Relaxen in een hotelkamer met eigen bubbelbad

Relaxen in een hotelkamer met eigen bubbelbad

Veel hotels hebben wellnessvoorzieningen zoals een publieke sauna, een whirlpool, bubbelbad of stoombad. Maar hoe lekker is het om je kamer niet uit te hoeven en toch te genieten van een ontspannende privé-wellnesservaring.

Lees verder

Hoe verminder je de winterdip? Lees de tips

Hoe verminder je de winterdip? Lees de tips

Ben jij in de winter ook vermoeider en heb je een neerslachtig gevoel? Is futloos met grote letters boven je hoofd geschreven en is dat niet te wijten aan je gezondheid? Dan zou je wel eens last kunnen hebben van de winterblues of winterdip. En zeker nu in coronatijd hebben nog meer mensen last van negatieve gevoelens die de winterdip versterken.

Lees verder

Een vakantie vol luxe: voor het echte ‘wowgevoel’

Een vakantie vol luxe: voor het echte ‘wowgevoel’

Echt even alles kunnen loslaten, of populairder gezegd, lekker de boel de boel laten. En dan is het natuurlijk extra prettig als jouw vakantieverblijf van alle gemakken is voorzien. Gewoon, relaxen in alle luxe, zoals in het privézwembad in de voortuin. Wow!

Lees verder