• Puuropreis
  • Nieuws
  • Verloren weddenschap: Sir Richard Branson speelt voor stewardess

Verloren weddenschap: Sir Richard Branson speelt voor stewardess

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Richard Branson speelt voor stewardessKitesurfen over Het Kanaal, vliegen in speciale ballons. Sir Richard Branson, de baas van luchtvaartmaatschappij Virgin Atlantic, schuwt de publiciteit niet. Zondag 12 mei voegt de Brit aan die serie een nieuw onderdeel toe, als hij – verkleed als stewardess – drankjes en hapjes zal serveren tijdens een vlucht van Air Asia van Perth (Australië) naar Kuala Lumpur (Maleisië). De klus voor de concurrent komt voort uit een weddenschap met Tony Fernandes, de eigenaar van Air Asia.

Branson en Fernandes hebben naast een luchtvaartmaatschappij beiden ook een team in de Formule 1. In 2010 sloten de eigenaren de volgende weddenschap: wie in de titelrace van dat jaar de meeste punten zou behalen, kreeg voor één keer de concurrent als stewardess aan boord. Beide teams behaalden in 2010 geen punten, maar Lotus Racing won het op basis van klasseringen van Virgin Racing Formula One.

Make-up, hoge hakken en onthaarde benen

En zo moet Branson (62) morgen aan de bak tijdens vlucht D7 237, gekleed in een uniform, lopend op hoge hakken en de benen keurig onthaard. Ook make-up zal dit keer niet ontbreken op het gezicht van de Virgin-baas, zo heeft Fernandes (48) bedongen. De Maleisiër heeft gezegd dat Branson allerlei taken moet verrichten, zoals ‘het aanbieden van koffie, thee en andere levensmiddelen aan de gasten, tijdens de zes uur durende vlucht’.
De weddenschap dient overigens wel een goed doel. De opbrengst van de tickets gaat naar de stichting Starlight Children’s in Australië.

Zien hoe Sir Richard het deed als stewardess?

 


 

Wellness en luxe, ook voor een nachtje weg

Wellness en luxe, ook voor een nachtje weg

Voor veel mensen is een hotelkamer vooral om in te slapen. Zeker bij een stedentrip of weekendje weg is de overnachting vaak ondergeschikt aan de bestemming. Maar een fijn hotel, luxe kamer en een heerlijk bed dragen zeker bij aan het plezier van het nachtje of weekendje weg. En dat hoeft echt niet duur te zijn.

Lees verder

Win kaarten voor de Vakantiebeurs in 2023

Win kaarten voor de Vakantiebeurs in 2023

De Jaarbeurs in Utrecht is van 12 tot en met 15 januari 2023 weer het toneel van de Vakantiebeurs. De echte reisliefhebber heeft die data uiteraard al in zijn of haar agenda staan, want voor het eerst sinds 2020 is er weer sprake van een fysiek evenement. In 2021 en 2022 ging de Vakantiebeurs vanwege corona niet door of was er sprake van een online editie.

Lees verder

Win een boek over blijvend geluk

Win een boek over blijvend geluk

Geluk... wat 'Hygge' is voor Denemarken en 'Ikigai' voor Japan, is 'Haengbog' voor Zuid-Korea. En the Korean Wave zal waarschijnlijk niet veel mensen ontgaan zijn; van literatuur, films en keramiek tot restaurantjes en K-pop. Zuid-Korea is het land waar de mensen samen eten, familie belangrijk is, de natuur wordt omarmd en schoonheid een groot goed is.

Lees verder

Kerstmarkten in Europa: zeven tips

Kerstmarkten in Europa: zeven tips
Kerstmarkten. Voor veel mensen betekent dat sfeer en gezelligheid. Stap in de auto, neem de bus of pak de trein naar een van deze kerstmarkten in Europa. Van klein tot groot, van ondergronds tot op het water, kerstmarktliefhebbers kunnen dit jaar hun hart weer ophalen.

Lees verder

De vele voordelen van een vakantiehuis

De vele voordelen van een vakantiehuis

Nederlanders gaan steeds vaker op vakantie in eigen land of in een van onze buurlanden. Dichtbij en duurzaam zijn hierbij de sleutelwoorden, al spelen ook luxe en ligging duidelijk mee. Daarbij kiezen steeds meer mensen voor het gemak van een vakantiehuis op een vakantiepark.

Lees verder

Welke fietsendrager heb je nodig op vakantie?

Welke fietsendrager heb je nodig op vakantie?

Wil je graag je eigen fiets meenemen op vakantie met de auto? Dan kun je het beste een fietsendrager aanschaffen en monteren. Met een fietsendrager kun je namelijk alle kanten op. Zeker als je veel met de auto onderweg bent voor langere tijd of voor een vakantie, is een fietsdrager de ideale manier om je fiets mee te nemen. Toch is niet iedere fietsendrager geschikt voor elke fiets of elke auto. Daarom in dit artikel tips om de juiste fietsendrager te kiezen.

Lees verder