Hoge kortingen tijdens de ebookers.nl discountdagen

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

HotelbedTijdens de ebookers.nl discountdagen kun je profiteren van hoge kortingen op hotels en pakketreizen. De kortingen kunnen oplopen tot wel 40 procent! Boek vanaf vandaag tot en met 3 augustus een hotel (behalve hotelketens) of pakketreis op ebookers.nl voor een reis tot en met 15 juni 2015, gebruik de kortingscode en ontvang direct de korting op je reservering.

 

Hotelkortingen van 15 procent

Boek een deelnemend hotel en krijg 15% korting op je reservering. De korting wordt berekend op de hotelprijs, exclusief belastingen. Deze aanbieding is beperkt tot één korting per kamer en per reservering. Deze aanbieding is niet geldig op combinatie-reizen en hotels in Hong Kong en Bangkok. Kijk voor de voorwaarden, een lijst van deelnemende hotels en om te boeken hier op ebookers.nl. Kortingscode voor de hotelreservering is: VAKANTIE15

Pakketreis met 40 procent korting

Boek een deelnemende pakketreis van minimaal drie nachten (vlucht + hotel, autohuur + hotel, vlucht + hotel + autohuur) en je krijgt direct 40 procent korting op de pakketprijs, exclusief belastingen. Deze aanbieding is beperkt tot een korting per kamer en per reservering. Kijk voor de voorwaarden, de beschikbare pakketreizen en om te bioeken hier op ebookers.nl.  Kortingscode voor de pakketreis is: LETSGO40.

Duitse gerechten ontdekt tijdens je reis? Maak ze zelf!

Duitse gerechten ontdekt tijdens je reis? Maak ze zelf!

Duitsland, onze grote oosterbuur, is een bijzonder land, ook op culinair gebied. Binnen Europa kent eigenlijk ieder land zijn eigen keuken. Natuurlijk zijn er overeenkomsten, maar er bestaan ook grote verschillen, zelfs als je buren bent zoals Nederland en Duitsland. Ben jij in Duitsland op vakantie geweest en heb je hier lekkere gerechten ontdekt die je thuis ook wel zou willen maken? Lees dan snel verder.

Lees verder

Ontdek de andere kanten van Ibiza

Ontdek de andere kanten van Ibiza

Van alle eilanden in de Balearen staat Ibiza bekend als ‘feesteiland’. Vooral het zuiden van dit Spaanse eiland heeft die reputatie. Maar Ibiza heeft ook een oosten, westen, midden en noorden. Letterlijk de andere kanten. Tijd om die te ontdekken!

Lees verder

Nederlander graag met auto naar het buitenland

Nederlander graag met auto naar het buitenland

Meer en meer Nederlanders vieren dit jaar de zomervakantie weer in het buitenland. De belangstelling voor een verblijf in eigen land blijft weliswaar groot, maar de hang naar avontuur over de grens wordt groter en groter, zo wees onderzoek van bureau Trends & Tourism uit.

Lees verder

Droombestemming Amerika

Droombestemming Amerika

Vraag naar iemands favoriete reisbestemmingen en bijna zeker wordt Amerika genoemd. De Verenigde Staten oefenen op vakantiegangers een magische aantrekkingskracht uit, simpelweg vanwege het ongekende aanbod voor jong en oud. Hoog tijd dus om Amerika ook eens op jouw bucketlist te zetten.

Lees verder

Dagje uit: 7 tips voor leuke trips

Dagje uit: 7 tips voor leuke trips

Dagje uit? Het kan weer nu attracties, pretparken, dierentuinen en musea weer open zijn. Samen, of met familie of vrienden een dagje weg. Wat waren in 2021 populaire uitjes en zijn ook in 2022 de moeite waard. Inspiratie nodig? Lees deze zeven tips.

Lees verder

Van PCR tot boosteren: reizen in tijden van corona

Van PCR tot boosteren: reizen in tijden van corona

Corona en coronamaatregelen. Het ene land wil dit, het andere dat. Reizen naar jouw favoriete vakantiebestemming is nog nooit zo lastig geweest, met al die verschillende voorwaarden rond corona. Want er zijn er nogal wat, variërend van PCR tot boosteren en een goed ingevuld gele vaccinatieboekje. Puur op reis komt met een overzicht.

Lees verder