Puur op reis op Vacanceselect

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Logo
Logo
Waar kun je beter interviews met toonaangevende reissites en reisbloggers houden dan op de Vakantiebeurs. Vacanceselect, specialist in familiecampings, bungalows, vakantiehuizenen en vakantieparken door heel Europa, ging op pad met de camera en vroeg de makers van verschillende reissites van alles over hun favoriete vakantiebestemming, de reistrends 2013 en hoe je je het beste op je vakantie kunt voorbereiden. Ook Puur op reis kwam voor de camera van Vacanceselect. We gaven tips en legden uit wat je bij Puur op reis kunt verwachten.

Bekijk het filmpje op onze informatiepagina!

Over Vacanceselect

Kamperen
Vacanceselect.nl heeft een uitgebreid aanbod van familiecampings in de populairste vakantielanden van Europa. Op al deze campings kunt je kiezen uit verschillende accommodaties. Denk hierbij aan een compleet ingerichte bungalowtent of lodgetent, een comfortabele stacaravan of een luxe cottage.

Een eigen huis of villa
Vacanceselect.nl heeft een breed aanbod van luxe vakantiehuizen door heel Europa. Alle vakantiehuizen zijn compleet ingericht, veelal met zwembad en zoveel mogelijk gebouwd in de stijl van het land waar het vakantiehuis staat.

Gemak op een vakantiepark
Een (korte) vakantie op een vakantiepark wordt steeds populairder en daarom blijft het aanbod vakantieparken in heel Europa groeien bij Vacanceselect.nl. Een verblijf op een vakantiepark biedt vele gemakken, faciliteiten en een mooie omgeving.

Selectcamp
Vacanceselect.nl is de exclusieve aanbieder van luxe Selectcamp kampeervakanties in de landen Italië, Frankrijk, Spanje, Kroatië en Nederland. Het aanbod bestaat uit ongeveer 2.000 compleet ingerichte bungalowtenten, Lodgetenten met eigen sanitair en luxe cottagecaravans

Camp2Relax
Camp2Relax is een unieke kampeerformule voor familiecampings van goede kwaliteit. De sfeervolle Camp2Relax familiecampings vind je in bekende, maar ook in minder bekende gebieden. De campings zijn geselecteerd op de mooie ligging, de rust, de ruimte, de natuur en een sfeervolle ambiance.

Kijk hier voor het totaalaanbod van Vacanceselect!

 

Tips voor het meenemen van je smartphone op reis

Tips voor het meenemen van je smartphone op reis

Uiteraard neem je je smartphone mee op reis en die heb je natuurlijk in een telefoonhoesje. Want wat moet je doen zonder mobiel? Je wilt immers in contact blijven met iedereen en de smartphone gebruik je vaak ook als camera. Het is wijs om vooraf bepaalde apps te downloaden.

Lees verder

Handige dingen voor op reis

Handige dingen voor op reis

Reizen is voorbereiden, het is veel meer dan het inpakken van een koffer of rugzak. Want… wat neem je precies mee? Paspoort, geld en kleding zijn wel de bekendste zaken; er zijn echter ook handige accessoires die jouw trip veel aangenamer kunnen maken. We geven wat tips en suggesties.

Lees verder

Blijf de hitte de baas: handige tips

Blijf de hitte de baas: handige tips

Tropisch warm in Nederland? Jazeker, het komt eigenlijk best vaak voor. Vorig jaar hadden we een tropische periode Ook komende week stijgen de temperaturen tot boven de 30 graden en is het hitteplan van RIVM actief. We weten allemaal dat we moeten zorgen voor afkoeling, zowel voor onszelf als voor onze huisdieren. Veel drinken is tip nummer 1. Maar wat kun je, zeker in deze coronatijd, nog meer doen?

Lees verder

Vertrouw je op een goed schoongemaakte hotelkamer?

Vertrouw je op een goed schoongemaakte hotelkamer?

Juist in deze corona-tijd is het heel belangrijk dat (hotel)kamers goed worden schoongemaakt en gedesinfecteerd. Veel hotels en accommodaties zorgen daar goed voor, maar er zijn er ook die nogal wat steken laten vallen, zo blijkt uit recent onderzoek van Inside Edition.

Lees verder

Kroatië: veilige vaarvakanties naar de mooiste plekjes

Kroatië: veilige vaarvakanties naar de mooiste plekjes

De grenzen van Kroatië zijn weer geopend. Het land heeft sinds de corona-uitbraak maar weinig besmettingen: op 1 juli 2020 staat de teller op net iets meer dan 2800 gevallen. Niets staat een heerlijke vakantie in Kroatië dan ook in de weg. En zeker niet als je dat doet op een schip of boot.

Lees verder

Autoverzekeringen en reizen: waar moet je op letten?

Autoverzekeringen en reizen: waar moet je op letten?

Door de coronacrisis kiezen veel meer mensen voor een autovakantie. Op deze manier ben je immers niet afhankelijk van vliegmaatschappijen en het openbaar vervoer en kan je gaan en staan waar je wil. Toch zijn er wel enkele dingen waar je op moet letten als je dit jaar ervoor kiest om met de auto op vakantie te gaan. Ben je bijvoorbeeld wel goed verzekerd? Wat te doen bij pech in het buitenland? En wat moet je checken voor je vertrekt?

Lees verder