Aanbiedingen tijdens de werelddagen van Air Berlin

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Aanbiedingen bij Air BerlinDe KLM kent de wereldweken, Air Berlin heeft werelddagen. Voor beide gevallen geldt dat je tegen zeer aantrekkelijke prijzen naar bestemmingen over de hele wereld kunt vliegen. Air Berlin stelt elf dagen speciale voordeeltickets beschikbaar voor vluchten binnen Europa, maar ook naar Amerika en Azië. Je moet wel snel beslissen, want de boekingsperiode duurt tot en met 19 september. De reis moet worden gemaakt tussen 23 oktober en 27 maart 2015.

De luchtvaartmaatschappij spreekt zelf van een 'grote actie met kleine prijzen', want alle prijzen zijn per retour en inclusief het vervoer van 23 kg ruimbagage en service aan boord. Enkele voorbeelden? Zürich, Berlijn en Wenen vanaf 99 euro, non-stop naar New York en Miami vanaf 479 euro. Liever naar Azië? Naar Bangkok kon worden gevlogen vanaf 559 euro. De luchthaven van vertrek is overigens in alle gevallen Düsseldorf Airport, die zeker voor Nederlandse reizigers in het grensgebied steeds aantrekkelijker wordt.

Boeken tijdens de wereldweken van KLM

Grijp je kans tijdens de werelddagen van Air Berlin

Relaxen in een hotelkamer met eigen bubbelbad

Relaxen in een hotelkamer met eigen bubbelbad

Veel hotels hebben wellnessvoorzieningen zoals een publieke sauna, een whirlpool, bubbelbad of stoombad. Maar hoe lekker is het om je kamer niet uit te hoeven en toch te genieten van een ontspannende privé-wellnesservaring.

Lees verder

Hoe verminder je de winterdip? Lees de tips

Hoe verminder je de winterdip? Lees de tips

Ben jij in de winter ook vermoeider en heb je een neerslachtig gevoel? Is futloos met grote letters boven je hoofd geschreven en is dat niet te wijten aan je gezondheid? Dan zou je wel eens last kunnen hebben van de winterblues of winterdip. En zeker nu in coronatijd hebben nog meer mensen last van negatieve gevoelens die de winterdip versterken.

Lees verder

Een vakantie vol luxe: voor het echte ‘wowgevoel’

Een vakantie vol luxe: voor het echte ‘wowgevoel’

Echt even alles kunnen loslaten, of populairder gezegd, lekker de boel de boel laten. En dan is het natuurlijk extra prettig als jouw vakantieverblijf van alle gemakken is voorzien. Gewoon, relaxen in alle luxe, zoals in het privézwembad in de voortuin. Wow!

Lees verder

17 Stedentrips: van bekend tot betoverend

17 Stedentrips: van bekend tot betoverend

Steden hebben nog altijd een bijzondere aantrekkingskracht op reizigers. Voor een romantisch weekendje weg, enkele dagen shoppen of een langere ontdekkingsreis langs cultuur en architectuur. Puur op reis doet 17 suggesties voor Europese stedentrips. Naar bekende en minder bekende steden, naar de hoofdsteden van wijn en smaak, en naar enkele echte hoofdsteden. Ze zijn allemaal per vliegtuig, en sommige ook per trein, te bereiken.

Lees verder

Sneek ontdekken per boot

Sneek ontdekken per boot

Zeg Friesland en je denkt meteen aan water en waterrecreatie. Zeg Sneek en je denkt meteen aan de Sneekweek en het Sneekermeer. Logisch toch om Sneek te ontdekken vanaf het water. En daarvoor hoef je niet eens een fanatiek watersporter te zijn of een eigen boot te hebben!

Lees verder

5 Mooie plekken waar je het noorderlicht goed kunt zien

5 Mooie plekken waar je het noorderlicht goed kunt zien

Het noorderlicht met eigen ogen zien. Bij veel mensen staat het op hun verlanglijstje. En met het opheffen van de reisbeperkingen is een reis naar het noorderlicht ook weer mogelijk. Maar wat zijn nu de mooiste of beste plekken om dit fenomeen te kunnen zien?

Lees verder