Aanbiedingen tijdens de werelddagen van Air Berlin

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Aanbiedingen bij Air BerlinDe KLM kent de wereldweken, Air Berlin heeft werelddagen. Voor beide gevallen geldt dat je tegen zeer aantrekkelijke prijzen naar bestemmingen over de hele wereld kunt vliegen. Air Berlin stelt elf dagen speciale voordeeltickets beschikbaar voor vluchten binnen Europa, maar ook naar Amerika en Azië. Je moet wel snel beslissen, want de boekingsperiode duurt tot en met 19 september. De reis moet worden gemaakt tussen 23 oktober en 27 maart 2015.

De luchtvaartmaatschappij spreekt zelf van een 'grote actie met kleine prijzen', want alle prijzen zijn per retour en inclusief het vervoer van 23 kg ruimbagage en service aan boord. Enkele voorbeelden? Zürich, Berlijn en Wenen vanaf 99 euro, non-stop naar New York en Miami vanaf 479 euro. Liever naar Azië? Naar Bangkok kon worden gevlogen vanaf 559 euro. De luchthaven van vertrek is overigens in alle gevallen Düsseldorf Airport, die zeker voor Nederlandse reizigers in het grensgebied steeds aantrekkelijker wordt.

Boeken tijdens de wereldweken van KLM

Grijp je kans tijdens de werelddagen van Air Berlin

Vakantie? Voorkom woninginbraak

Vakantie? Voorkom woninginbraak

Vakantie, weekendje weg, avondje uit. Voor dieven ideaal om hun slag te slaan in je huis. Woninginbraak heeft een grote impact op je gevoel van veiligheid. Het is niet alleen het gemis van waardevolle, en soms niet waardevolle, maar dierbare spullen, maar juist ook het idee dat vreemden binnen zijn geweest, door je kasten hebben gesnuffeld en al je persoonlijke bezittingen hebben bekeken.

Lees verder

Duitse gerechten ontdekt tijdens je reis? Maak ze zelf!

Duitse gerechten ontdekt tijdens je reis? Maak ze zelf!

Duitsland, onze grote oosterbuur, is een bijzonder land, ook op culinair gebied. Binnen Europa kent eigenlijk ieder land zijn eigen keuken. Natuurlijk zijn er overeenkomsten, maar er bestaan ook grote verschillen, zelfs als je buren bent zoals Nederland en Duitsland. Ben jij in Duitsland op vakantie geweest en heb je hier lekkere gerechten ontdekt die je thuis ook wel zou willen maken? Lees dan snel verder.

Lees verder

Ontdek de andere kanten van Ibiza

Ontdek de andere kanten van Ibiza

Van alle eilanden in de Balearen staat Ibiza bekend als ‘feesteiland’. Vooral het zuiden van dit Spaanse eiland heeft die reputatie. Maar Ibiza heeft ook een oosten, westen, midden en noorden. Letterlijk de andere kanten. Tijd om die te ontdekken!

Lees verder

Nederlander graag met auto naar het buitenland

Nederlander graag met auto naar het buitenland

Meer en meer Nederlanders vieren dit jaar de zomervakantie weer in het buitenland. De belangstelling voor een verblijf in eigen land blijft weliswaar groot, maar de hang naar avontuur over de grens wordt groter en groter, zo wees onderzoek van bureau Trends & Tourism uit.

Lees verder

Droombestemming Amerika

Droombestemming Amerika

Vraag naar iemands favoriete reisbestemmingen en bijna zeker wordt Amerika genoemd. De Verenigde Staten oefenen op vakantiegangers een magische aantrekkingskracht uit, simpelweg vanwege het ongekende aanbod voor jong en oud. Hoog tijd dus om Amerika ook eens op jouw bucketlist te zetten.

Lees verder

Dagje uit: 7 tips voor leuke trips

Dagje uit: 7 tips voor leuke trips

Dagje uit? Het kan weer nu attracties, pretparken, dierentuinen en musea weer open zijn. Samen, of met familie of vrienden een dagje weg. Wat waren in 2021 populaire uitjes en zijn ook in 2022 de moeite waard. Inspiratie nodig? Lees deze zeven tips.

Lees verder