Air New Zealand schiet een bok met bikini-video

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Omstreden video van Air New ZealandHobbits die de veiligheidsinstructies via het tv-kanaal in de vliegtuigcabine verzorgen: leuk. Jonge vrouwen die in bikini hetzelfde doen: niet leuk. Althans, dat vinden meer dan 6000 mensen die op internet een petitie hebben ondertekend vanwege het seksistische karakter van het filmpje. De bedenker, Air New Zealand, heeft zich inmiddels bedacht: de uiting wordt niet meer vertoond in de toestellen van de nationale luchtvaartmaatschappij van Nieuw-Zeeland.

Een zegsman van Air New Zealand ontkent overigens dat de petitie de aanleiding is om het gewraakte werkstuk uit het reizigerscircuit te halen. Helaas voor de luchtvaartmaatschappij staat het filmpje nog op YouTube, waar het inmiddels bijna 5,5 miljoen keer is bekeken. Wil jij ook kijken?

Boek je vliegtickets bij Vliegwinkel.nl

Reacties

 
#1 Hanneke 05-07-2014 21:56
Ik vind het gewoon een leuk filmpje. Jemig zeg, vallen we tegenwoordig overal over? Een knipoog, humor en ja, mooie vrouwen in bikini. Nou én?
Melden aan beheerder
 

Op dit artikel kun je niet (meer) reageren.

Fiets en Wandelbeurs komt eraan! Win entreekaarten

Fiets en Wandelbeurs komt eraan! Win entreekaarten

De leukste beurs voor fietsers en wandelaars wordt in 2023 gehouden op 24, 25 en 26 februari in de Jaarbeurs in Utrecht. Op de beurs weer allerlei nieuws en info over fiets- en wandelbestemmingen, en de bekendmaking van de winnaar van de ‘beste fietsroute van 2023’. En om het helemaal een feestje te maken geven we in samenwerking met de Fiets en Wandelbeurs entreekaarten weg.

Lees verder

Wellness en luxe, ook voor een nachtje weg

Wellness en luxe, ook voor een nachtje weg

Voor veel mensen is een hotelkamer vooral om in te slapen. Zeker bij een stedentrip of weekendje weg is de overnachting vaak ondergeschikt aan de bestemming. Maar een fijn hotel, luxe kamer en een heerlijk bed dragen zeker bij aan het plezier van het nachtje of weekendje weg. En dat hoeft echt niet duur te zijn.

Lees verder

Win kaarten voor de Vakantiebeurs in 2023

Win kaarten voor de Vakantiebeurs in 2023

De Jaarbeurs in Utrecht is van 12 tot en met 15 januari 2023 weer het toneel van de Vakantiebeurs. De echte reisliefhebber heeft die data uiteraard al in zijn of haar agenda staan, want voor het eerst sinds 2020 is er weer sprake van een fysiek evenement. In 2021 en 2022 ging de Vakantiebeurs vanwege corona niet door of was er sprake van een online editie.

Lees verder

Win een boek over blijvend geluk

Win een boek over blijvend geluk

Geluk... wat 'Hygge' is voor Denemarken en 'Ikigai' voor Japan, is 'Haengbog' voor Zuid-Korea. En the Korean Wave zal waarschijnlijk niet veel mensen ontgaan zijn; van literatuur, films en keramiek tot restaurantjes en K-pop. Zuid-Korea is het land waar de mensen samen eten, familie belangrijk is, de natuur wordt omarmd en schoonheid een groot goed is.

Lees verder

Kerstmarkten in Europa: zeven tips

Kerstmarkten in Europa: zeven tips
Kerstmarkten. Voor veel mensen betekent dat sfeer en gezelligheid. Stap in de auto, neem de bus of pak de trein naar een van deze kerstmarkten in Europa. Van klein tot groot, van ondergronds tot op het water, kerstmarktliefhebbers kunnen dit jaar hun hart weer ophalen.

Lees verder

De vele voordelen van een vakantiehuis

De vele voordelen van een vakantiehuis

Nederlanders gaan steeds vaker op vakantie in eigen land of in een van onze buurlanden. Dichtbij en duurzaam zijn hierbij de sleutelwoorden, al spelen ook luxe en ligging duidelijk mee. Daarbij kiezen steeds meer mensen voor het gemak van een vakantiehuis op een vakantiepark.

Lees verder