Rugzak met eigendommen Kris en Lisanne ontdekt

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Spullen vermiste Kris en Lisanne ontdektIn Panama zijn in een rugzak spullen gevonden van de vermiste Nederlandse vrouwen Kris Kremers en Lisanne Froon. Hun mobiele telefoons, een verzekeringspasje en een digitale camera zijn aangetroffen in of nabij een rivier op zo'n 8 uur lopen vanaf de stad Boquete. De woordvoerder van de familie heeft dit bevestigd, aldus RTV Utrecht.


Een indiaan ontdekte de rugzak met spullen in de rivier Culebra in de gemeenschap Romero in de provincie Bocas del Toro, zo meldt de omroep. De man was op de hoogte van de vermissing van Kris en Lisanne. Hij zocht na de vondst contact met de buurman van de vrouwen in Boquete, die de lokale autoriteiten waarschuwde.

De families van Kris en Lisanne laten weten dat de spanning door deze nieuwe wending groot is aangezien dit het eerste concrete aanknopingspunt is sinds de verdwijning van de vriendinnen. De komende dagen wordt volgens justtitie in Panama gezocht in de bergen rondom de plek waar de tas was gevonden. De vrouwen worden sinds 1 april vermist. Ze zouden die dag een wandeling maken in de buurt van de stad Boquete.

Vakantie? Voorkom woninginbraak

Vakantie? Voorkom woninginbraak

Vakantie, weekendje weg, avondje uit. Voor dieven ideaal om hun slag te slaan in je huis. Woninginbraak heeft een grote impact op je gevoel van veiligheid. Het is niet alleen het gemis van waardevolle, en soms niet waardevolle, maar dierbare spullen, maar juist ook het idee dat vreemden binnen zijn geweest, door je kasten hebben gesnuffeld en al je persoonlijke bezittingen hebben bekeken.

Lees verder

Duitse gerechten ontdekt tijdens je reis? Maak ze zelf!

Duitse gerechten ontdekt tijdens je reis? Maak ze zelf!

Duitsland, onze grote oosterbuur, is een bijzonder land, ook op culinair gebied. Binnen Europa kent eigenlijk ieder land zijn eigen keuken. Natuurlijk zijn er overeenkomsten, maar er bestaan ook grote verschillen, zelfs als je buren bent zoals Nederland en Duitsland. Ben jij in Duitsland op vakantie geweest en heb je hier lekkere gerechten ontdekt die je thuis ook wel zou willen maken? Lees dan snel verder.

Lees verder

Ontdek de andere kanten van Ibiza

Ontdek de andere kanten van Ibiza

Van alle eilanden in de Balearen staat Ibiza bekend als ‘feesteiland’. Vooral het zuiden van dit Spaanse eiland heeft die reputatie. Maar Ibiza heeft ook een oosten, westen, midden en noorden. Letterlijk de andere kanten. Tijd om die te ontdekken!

Lees verder

Nederlander graag met auto naar het buitenland

Nederlander graag met auto naar het buitenland

Meer en meer Nederlanders vieren dit jaar de zomervakantie weer in het buitenland. De belangstelling voor een verblijf in eigen land blijft weliswaar groot, maar de hang naar avontuur over de grens wordt groter en groter, zo wees onderzoek van bureau Trends & Tourism uit.

Lees verder

Droombestemming Amerika

Droombestemming Amerika

Vraag naar iemands favoriete reisbestemmingen en bijna zeker wordt Amerika genoemd. De Verenigde Staten oefenen op vakantiegangers een magische aantrekkingskracht uit, simpelweg vanwege het ongekende aanbod voor jong en oud. Hoog tijd dus om Amerika ook eens op jouw bucketlist te zetten.

Lees verder

Dagje uit: 7 tips voor leuke trips

Dagje uit: 7 tips voor leuke trips

Dagje uit? Het kan weer nu attracties, pretparken, dierentuinen en musea weer open zijn. Samen, of met familie of vrienden een dagje weg. Wat waren in 2021 populaire uitjes en zijn ook in 2022 de moeite waard. Inspiratie nodig? Lees deze zeven tips.

Lees verder