Corendon, Solmar en Landal grijpen de macht bij Zoover

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Zoover AwardsMet een derde van het totaalaantal prijzen mochten Corendon, Solmar en Landal zich de grote winnaars noemen van de Zoover Awards 2014. Bij de prijsuitreiking voor de beste en populairste reisorganisaties sleepten de drie elk drie prijzen in de wacht. In totaal werden in 27 categorieën prijzen verdeeld.

 

 

 • Corendon werd door de consumenten op nummer 1 gezet in de categorieën beste allround touroperator, beste low cost luchtvaartmaatschappij en populairste luchtvaartmaatschappij.
 • Solmar won awards voor beste aanbieder busvakanties, beste aanbieder zonvakanties en de populairste aanbieder zonvakanties.
 • Landal kreeg de overall prijs voor populairste reisorganisatie van Nederland, plus awards voor beste en populairste vakantiesite en populairste aanbieder van bungalowparken.
 • De best beoordeelde organisatie werd dit jaar Sixt Car rental met een gemiddelde waardering van 9,53: het hoogste cijfer van alle genomineerden.
 • Airbnb en Meet & Seat van KLM wonnen in de nieuwe categorie Social Travel.
  CenterParcs haalde voor de eerste keer een award binnen en werd verkozen tot beste aanbieder vakantieparken.
  Ook Roan, Skyscanner, Personal Touch Travel, Emirates, Voigt Travel, NH Hotel Group en Aruba werden voor het eerst met een Zoover Award beloond.
 • Bij de vakantielanden werd Curaçao verkozen tot populairste vakantieland buiten de EU. In dezelfde categorie won Aruba de prijs voor beste vakantieland.
 • Binnen Europa gingen Spanje  en Portugal naar huis met awards. Oostenrijk en Noorwegen wonnen in de categorie autovakantieland.

Op dit artikel kun je niet (meer) reageren.

Duitse gerechten ontdekt tijdens je reis? Maak ze zelf!

Duitse gerechten ontdekt tijdens je reis? Maak ze zelf!

Duitsland, onze grote oosterbuur, is een bijzonder land, ook op culinair gebied. Binnen Europa kent eigenlijk ieder land zijn eigen keuken. Natuurlijk zijn er overeenkomsten, maar er bestaan ook grote verschillen, zelfs als je buren bent zoals Nederland en Duitsland. Ben jij in Duitsland op vakantie geweest en heb je hier lekkere gerechten ontdekt die je thuis ook wel zou willen maken? Lees dan snel verder.

Lees verder

Ontdek de andere kanten van Ibiza

Ontdek de andere kanten van Ibiza

Van alle eilanden in de Balearen staat Ibiza bekend als ‘feesteiland’. Vooral het zuiden van dit Spaanse eiland heeft die reputatie. Maar Ibiza heeft ook een oosten, westen, midden en noorden. Letterlijk de andere kanten. Tijd om die te ontdekken!

Lees verder

Nederlander graag met auto naar het buitenland

Nederlander graag met auto naar het buitenland

Meer en meer Nederlanders vieren dit jaar de zomervakantie weer in het buitenland. De belangstelling voor een verblijf in eigen land blijft weliswaar groot, maar de hang naar avontuur over de grens wordt groter en groter, zo wees onderzoek van bureau Trends & Tourism uit.

Lees verder

Droombestemming Amerika

Droombestemming Amerika

Vraag naar iemands favoriete reisbestemmingen en bijna zeker wordt Amerika genoemd. De Verenigde Staten oefenen op vakantiegangers een magische aantrekkingskracht uit, simpelweg vanwege het ongekende aanbod voor jong en oud. Hoog tijd dus om Amerika ook eens op jouw bucketlist te zetten.

Lees verder

Dagje uit: 7 tips voor leuke trips

Dagje uit: 7 tips voor leuke trips

Dagje uit? Het kan weer nu attracties, pretparken, dierentuinen en musea weer open zijn. Samen, of met familie of vrienden een dagje weg. Wat waren in 2021 populaire uitjes en zijn ook in 2022 de moeite waard. Inspiratie nodig? Lees deze zeven tips.

Lees verder

Van PCR tot boosteren: reizen in tijden van corona

Van PCR tot boosteren: reizen in tijden van corona

Corona en coronamaatregelen. Het ene land wil dit, het andere dat. Reizen naar jouw favoriete vakantiebestemming is nog nooit zo lastig geweest, met al die verschillende voorwaarden rond corona. Want er zijn er nogal wat, variërend van PCR tot boosteren en een goed ingevuld gele vaccinatieboekje. Puur op reis komt met een overzicht.

Lees verder