Corendon, Solmar en Landal grijpen de macht bij Zoover

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Zoover AwardsMet een derde van het totaalaantal prijzen mochten Corendon, Solmar en Landal zich de grote winnaars noemen van de Zoover Awards 2014. Bij de prijsuitreiking voor de beste en populairste reisorganisaties sleepten de drie elk drie prijzen in de wacht. In totaal werden in 27 categorieën prijzen verdeeld.

 

 

 • Corendon werd door de consumenten op nummer 1 gezet in de categorieën beste allround touroperator, beste low cost luchtvaartmaatschappij en populairste luchtvaartmaatschappij.
 • Solmar won awards voor beste aanbieder busvakanties, beste aanbieder zonvakanties en de populairste aanbieder zonvakanties.
 • Landal kreeg de overall prijs voor populairste reisorganisatie van Nederland, plus awards voor beste en populairste vakantiesite en populairste aanbieder van bungalowparken.
 • De best beoordeelde organisatie werd dit jaar Sixt Car rental met een gemiddelde waardering van 9,53: het hoogste cijfer van alle genomineerden.
 • Airbnb en Meet & Seat van KLM wonnen in de nieuwe categorie Social Travel.
  CenterParcs haalde voor de eerste keer een award binnen en werd verkozen tot beste aanbieder vakantieparken.
  Ook Roan, Skyscanner, Personal Touch Travel, Emirates, Voigt Travel, NH Hotel Group en Aruba werden voor het eerst met een Zoover Award beloond.
 • Bij de vakantielanden werd Curaçao verkozen tot populairste vakantieland buiten de EU. In dezelfde categorie won Aruba de prijs voor beste vakantieland.
 • Binnen Europa gingen Spanje  en Portugal naar huis met awards. Oostenrijk en Noorwegen wonnen in de categorie autovakantieland.

Op dit artikel kun je niet (meer) reageren.

Musea in Nederland: 12 tips voor een museum in elke provincie

Musea in Nederland: 12 tips voor een museum in elke provincie

Musea in Nederland. We hebben een lijstje gemaakt van 12 musea in Nederland, in elke provincie een, die misschien wat onbekender zijn, maar absoluut de moeite waard. Van kunst en geschiedenis, tot wetenschap of cultureel erfgoed, je vindt het in deze musea.

Lees verder

Ik ga op kampeervakantie en ik neem mee...

Ik ga op kampeervakantie en ik neem mee...

Of je nu een kampeervakantie onderneemt in een tent, caravan of camper, er zijn enkele essentiële zaken die je niet mag vergeten om je vakantie soepel en plezierig te laten verlopen. Hier zijn enkele belangrijke dingen die zeker niet mogen ontbreken.

Lees verder

Ontdek de andere kant van de wereld in Australië en Nieuw-Zeeland

Ontdek de andere kant van de wereld in Australië en Nieuw-Zeeland

Breng een bezoek aan de andere kant van de wereld, door een reis naar Australië of Nieuw-Zeeland te boeken. Beide landen hebben je ontzettend veel te bieden op het gebied van natuur en cultuur. Daarbij hoef je niet bang te zijn dat je er niet kunt ontspannen na een drukke periode op het werk of tijdens je studie; beide landen beschikken over tal van fraaie stranden. In dit artikel lees je meer over wat het reizen naar Australië en Nieuw-Zeeland zo de moeite waard maakt.

Lees verder

Wellness en luxe, ook voor een nachtje weg

Wellness en luxe, ook voor een nachtje weg

Voor veel mensen is een hotelkamer vooral om in te slapen. Zeker bij een stedentrip of weekendje weg is de overnachting vaak ondergeschikt aan de bestemming. Maar een fijn hotel, luxe kamer en een heerlijk bed dragen zeker bij aan het plezier van het nachtje of weekendje weg. En dat hoeft echt niet duur te zijn.

Lees verder

Kerstmarkten in Europa: zeven tips

Kerstmarkten in Europa: zeven tips
Kerstmarkten. Voor veel mensen betekent dat sfeer en gezelligheid. Stap in de auto, neem de bus of pak de trein naar een van deze kerstmarkten in Europa. Van klein tot groot, van ondergronds tot op het water, kerstmarktliefhebbers kunnen dit jaar hun hart weer ophalen.

Lees verder

De vele voordelen van een vakantiehuis

De vele voordelen van een vakantiehuis

Nederlanders gaan steeds vaker op vakantie in eigen land of in een van onze buurlanden. Dichtbij en duurzaam zijn hierbij de sleutelwoorden, al spelen ook luxe en ligging duidelijk mee. Daarbij kiezen steeds meer mensen voor het gemak van een vakantiehuis op een vakantiepark.

Lees verder