Corendon, Solmar en Landal grijpen de macht bij Zoover

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Zoover AwardsMet een derde van het totaalaantal prijzen mochten Corendon, Solmar en Landal zich de grote winnaars noemen van de Zoover Awards 2014. Bij de prijsuitreiking voor de beste en populairste reisorganisaties sleepten de drie elk drie prijzen in de wacht. In totaal werden in 27 categorieën prijzen verdeeld.

 

 

 • Corendon werd door de consumenten op nummer 1 gezet in de categorieën beste allround touroperator, beste low cost luchtvaartmaatschappij en populairste luchtvaartmaatschappij.
 • Solmar won awards voor beste aanbieder busvakanties, beste aanbieder zonvakanties en de populairste aanbieder zonvakanties.
 • Landal kreeg de overall prijs voor populairste reisorganisatie van Nederland, plus awards voor beste en populairste vakantiesite en populairste aanbieder van bungalowparken.
 • De best beoordeelde organisatie werd dit jaar Sixt Car rental met een gemiddelde waardering van 9,53: het hoogste cijfer van alle genomineerden.
 • Airbnb en Meet & Seat van KLM wonnen in de nieuwe categorie Social Travel.
  CenterParcs haalde voor de eerste keer een award binnen en werd verkozen tot beste aanbieder vakantieparken.
  Ook Roan, Skyscanner, Personal Touch Travel, Emirates, Voigt Travel, NH Hotel Group en Aruba werden voor het eerst met een Zoover Award beloond.
 • Bij de vakantielanden werd Curaçao verkozen tot populairste vakantieland buiten de EU. In dezelfde categorie won Aruba de prijs voor beste vakantieland.
 • Binnen Europa gingen Spanje  en Portugal naar huis met awards. Oostenrijk en Noorwegen wonnen in de categorie autovakantieland.

Op dit artikel kun je niet (meer) reageren.

Win kaarten voor de Vakantiebeurs in 2023

Win kaarten voor de Vakantiebeurs in 2023

De Jaarbeurs in Utrecht is van 12 tot en met 15 januari 2023 weer het toneel van de Vakantiebeurs. De echte reisliefhebber heeft die data uiteraard al in zijn of haar agenda staan, want voor het eerst sinds 2020 is er weer sprake van een fysiek evenement. In 2021 en 2022 ging de Vakantiebeurs vanwege corona niet door of was er sprake van een online editie.

Lees verder

Win een boek over blijvend geluk

Win een boek over blijvend geluk

Geluk... wat 'Hygge' is voor Denemarken en 'Ikigai' voor Japan, is 'Haengbog' voor Zuid-Korea. En the Korean Wave zal waarschijnlijk niet veel mensen ontgaan zijn; van literatuur, films en keramiek tot restaurantjes en K-pop. Zuid-Korea is het land waar de mensen samen eten, familie belangrijk is, de natuur wordt omarmd en schoonheid een groot goed is.

Lees verder

Kerstmarkten in Europa: zeven tips

Kerstmarkten in Europa: zeven tips
Kerstmarkten. Voor veel mensen betekent dat sfeer en gezelligheid. Stap in de auto, neem de bus of pak de trein naar een van deze kerstmarkten in Europa. Van klein tot groot, van ondergronds tot op het water, kerstmarktliefhebbers kunnen dit jaar hun hart weer ophalen.

Lees verder

De vele voordelen van een vakantiehuis

De vele voordelen van een vakantiehuis

Nederlanders gaan steeds vaker op vakantie in eigen land of in een van onze buurlanden. Dichtbij en duurzaam zijn hierbij de sleutelwoorden, al spelen ook luxe en ligging duidelijk mee. Daarbij kiezen steeds meer mensen voor het gemak van een vakantiehuis op een vakantiepark.

Lees verder

Welke fietsendrager heb je nodig op vakantie?

Welke fietsendrager heb je nodig op vakantie?

Wil je graag je eigen fiets meenemen op vakantie met de auto? Dan kun je het beste een fietsendrager aanschaffen en monteren. Met een fietsendrager kun je namelijk alle kanten op. Zeker als je veel met de auto onderweg bent voor langere tijd of voor een vakantie, is een fietsdrager de ideale manier om je fiets mee te nemen. Toch is niet iedere fietsendrager geschikt voor elke fiets of elke auto. Daarom in dit artikel tips om de juiste fietsendrager te kiezen.

Lees verder

Volop genieten in luxe en natuur

Volop genieten in luxe en natuur

Hoe is het om vakantie te vieren in een huisje op een recreatiepark? Het antwoord daarop kun je niet zo een, twee, drie geven. Het hangt er namelijk nogal vanaf welk park je kiest. Zelf hou ik van parken die niet ‘standaard’ zijn. Waar je verdwaalt in de eindeloze rij dezelfde huisjes. Wat ik wel wil is een park waar luxe en natuur wel standaard zijn. Op naar Limburg dus…

Lees verder