Met een huurcamper door Frankrijk

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Camper
Camper
Steeds meer mensen ontdekken het plezier van de camper. En Frankrijk en kamperen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Wat is er dan leuker om Frankrijk te verkennen met een huurcamper? 


Frankrijk is een ideaal camperland. Zolang je rekening houdt met hoogte en breedte van de camper stuur je moeiteloos door het Franse landschap. Het voorjaar en het najaar zijn de beste periodes om Frankrijk te bezoeken. Ook het  prachtige Corsica roept bijna om een ontdekkingstocht met een camper. Sommige campings langs de kust hebben een bijzondere ligging: voor je camper liggen strand en zee, achter je heb je de bergen. Holiday Campers werkt samen met een camperverhuurder op Corsica en bied verschillende campers aan: van een mini-van voor 2 personen tot een mooie luxe C1 camper, die geschikt is voor maximaal 6 personen.

Voordeel boeken

Wie bij Holiday Campers een camper boekt in Corsica profiteert  van verlaagde prijzen, inclusief 150 gratis kilometers per dag! De camper kan dagelijks tussen 9 en 11 uur 's ochtends en tussen 2 en 5 uur 's middags opgehaald of ingeleverd worden. Ophalen op zondagen is mogelijk tegen een extra toeslag. Goedkoop een transfer regelen is ook mogelijk via Holiday Campers!

Boek hier je campervakantie naar Frankrijk met Holiday Campers.

Vakantie? Voorkom woninginbraak

Vakantie? Voorkom woninginbraak

Vakantie, weekendje weg, avondje uit. Voor dieven ideaal om hun slag te slaan in je huis. Woninginbraak heeft een grote impact op je gevoel van veiligheid. Het is niet alleen het gemis van waardevolle, en soms niet waardevolle, maar dierbare spullen, maar juist ook het idee dat vreemden binnen zijn geweest, door je kasten hebben gesnuffeld en al je persoonlijke bezittingen hebben bekeken.

Lees verder

Duitse gerechten ontdekt tijdens je reis? Maak ze zelf!

Duitse gerechten ontdekt tijdens je reis? Maak ze zelf!

Duitsland, onze grote oosterbuur, is een bijzonder land, ook op culinair gebied. Binnen Europa kent eigenlijk ieder land zijn eigen keuken. Natuurlijk zijn er overeenkomsten, maar er bestaan ook grote verschillen, zelfs als je buren bent zoals Nederland en Duitsland. Ben jij in Duitsland op vakantie geweest en heb je hier lekkere gerechten ontdekt die je thuis ook wel zou willen maken? Lees dan snel verder.

Lees verder

Ontdek de andere kanten van Ibiza

Ontdek de andere kanten van Ibiza

Van alle eilanden in de Balearen staat Ibiza bekend als ‘feesteiland’. Vooral het zuiden van dit Spaanse eiland heeft die reputatie. Maar Ibiza heeft ook een oosten, westen, midden en noorden. Letterlijk de andere kanten. Tijd om die te ontdekken!

Lees verder

Nederlander graag met auto naar het buitenland

Nederlander graag met auto naar het buitenland

Meer en meer Nederlanders vieren dit jaar de zomervakantie weer in het buitenland. De belangstelling voor een verblijf in eigen land blijft weliswaar groot, maar de hang naar avontuur over de grens wordt groter en groter, zo wees onderzoek van bureau Trends & Tourism uit.

Lees verder

Droombestemming Amerika

Droombestemming Amerika

Vraag naar iemands favoriete reisbestemmingen en bijna zeker wordt Amerika genoemd. De Verenigde Staten oefenen op vakantiegangers een magische aantrekkingskracht uit, simpelweg vanwege het ongekende aanbod voor jong en oud. Hoog tijd dus om Amerika ook eens op jouw bucketlist te zetten.

Lees verder

Dagje uit: 7 tips voor leuke trips

Dagje uit: 7 tips voor leuke trips

Dagje uit? Het kan weer nu attracties, pretparken, dierentuinen en musea weer open zijn. Samen, of met familie of vrienden een dagje weg. Wat waren in 2021 populaire uitjes en zijn ook in 2022 de moeite waard. Inspiratie nodig? Lees deze zeven tips.

Lees verder