Met een huurcamper door Frankrijk

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Camper
Camper
Steeds meer mensen ontdekken het plezier van de camper. En Frankrijk en kamperen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Wat is er dan leuker om Frankrijk te verkennen met een huurcamper? 


Frankrijk is een ideaal camperland. Zolang je rekening houdt met hoogte en breedte van de camper stuur je moeiteloos door het Franse landschap. Het voorjaar en het najaar zijn de beste periodes om Frankrijk te bezoeken. Ook het  prachtige Corsica roept bijna om een ontdekkingstocht met een camper. Sommige campings langs de kust hebben een bijzondere ligging: voor je camper liggen strand en zee, achter je heb je de bergen. Holiday Campers werkt samen met een camperverhuurder op Corsica en bied verschillende campers aan: van een mini-van voor 2 personen tot een mooie luxe C1 camper, die geschikt is voor maximaal 6 personen.

Voordeel boeken

Wie bij Holiday Campers een camper boekt in Corsica profiteert  van verlaagde prijzen, inclusief 150 gratis kilometers per dag! De camper kan dagelijks tussen 9 en 11 uur 's ochtends en tussen 2 en 5 uur 's middags opgehaald of ingeleverd worden. Ophalen op zondagen is mogelijk tegen een extra toeslag. Goedkoop een transfer regelen is ook mogelijk via Holiday Campers!

Boek hier je campervakantie naar Frankrijk met Holiday Campers.

Van PCR tot boosteren: reizen in tijden van corona

Van PCR tot boosteren: reizen in tijden van corona

Corona en coronamaatregelen. Het ene land wil dit, het andere dat. Reizen naar jouw favoriete vakantiebestemming is nog nooit zo lastig geweest, met al die verschillende voorwaarden rond corona. Want er zijn er nogal wat, variërend van PCR tot boosteren en een goed ingevuld gele vaccinatieboekje. Puur op reis komt met een overzicht.

Lees verder

Canada, van alles te doen in elk seizoen

Canada, van alles te doen in elk seizoen

Hou je van de prachtige kleuren van de herfst? Geniet je van ontluikend groen in de lente? Smelt je bij witte landschappen of word je vrolijk van zon en warmte? Wat je voorkeur ook is, Canada heeft het.

Lees verder

Achterhoek: topper in eigen land

Achterhoek: topper in eigen land

Vakantie in eigen land is populair als vanouds, mede door de aanhoudende discussies in het buitenland over coronamaatregelen. Met zo’n 26 miljoen aankomsten van landgenoten in logiesaccommodaties in Nederland bereikt 2021 weer het niveau van 2019, het laatste jaar voor de pandemie, aldus het Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen.

Lees verder

Relaxen in een hotelkamer met eigen bubbelbad

Relaxen in een hotelkamer met eigen bubbelbad

Veel hotels hebben wellnessvoorzieningen zoals een publieke sauna, een whirlpool, bubbelbad of stoombad. Maar hoe lekker is het om je kamer niet uit te hoeven en toch te genieten van een ontspannende privé-wellnesservaring.

Lees verder

Hoe verminder je de winterdip? Lees de tips

Hoe verminder je de winterdip? Lees de tips

Ben jij in de winter ook vermoeider en heb je een neerslachtig gevoel? Is futloos met grote letters boven je hoofd geschreven en is dat niet te wijten aan je gezondheid? Dan zou je wel eens last kunnen hebben van de winterblues of winterdip. En zeker nu in coronatijd hebben nog meer mensen last van negatieve gevoelens die de winterdip versterken.

Lees verder

Een vakantie vol luxe: voor het echte ‘wowgevoel’

Een vakantie vol luxe: voor het echte ‘wowgevoel’

Echt even alles kunnen loslaten, of populairder gezegd, lekker de boel de boel laten. En dan is het natuurlijk extra prettig als jouw vakantieverblijf van alle gemakken is voorzien. Gewoon, relaxen in alle luxe, zoals in het privézwembad in de voortuin. Wow!

Lees verder