Hotelkamer boeken bij Andy Murray

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Andy Murray wordt hotelierDe Schotse tennisser Andy Murray opent in april 2014 zijn hotel Cromlix. De luxe accommodatie met 15 kamers is ondergebracht in het Victoriaanse kasteel Cromlix House, dat in 1874 bij Dunblane werd gebouwd, de latere geboorteplaats van de tenniskampioen. Murray kocht Cromlix House en het bijbehorende park van 20 hectare in februari van dit jaar, waarop direct werd begonnen met een volledige renovatie.

Het vijfsterrenhotel van de winnaar van de Wimbledontitel in 2013 krijgt overigens ook een hoogstaand restaurant. De bekende Franse chef-kok Albert Roux zal in het zuidoosten van Schotland het restaurant ‘Chez Roux’ gaan runnen. Het beheer van het geheel geeft Murray overigens in handen van Inverlochy Castle Management International. Cromlix House was lang een gerenommeerd hotel, maar werd in 2011 gesloten.

'Nieuwe bezoekers'

Andy Murray is blij dat hij Cromlix House, een karakteristieke plek in zijn geboortestreek, heeft kunnen verwerven. “Ik kijk ernaar uit om het geheel weer op te bouwen tot een succesvol bedrijf. Door van Cromlix House weer een toonaangevend hotel in het hart van de gemeenschap van Dunblane te maken, kunnen we nieuwe bezoekers naar de regio trekken, een aantal nieuwe banen creëren en lokale leveranciers nieuwe mogelijkheden bieden. Ik ben blij om de gemeenschap waarin ik ben opgegroeid iets terug te kunnen geven.”

Ontdek de andere kant van de wereld in Australië en Nieuw-Zeeland

Ontdek de andere kant van de wereld in Australië en Nieuw-Zeeland

Breng een bezoek aan de andere kant van de wereld, door een reis naar Australië of Nieuw-Zeeland te boeken. Beide landen hebben je ontzettend veel te bieden op het gebied van natuur en cultuur. Daarbij hoef je niet bang te zijn dat je er niet kunt ontspannen na een drukke periode op het werk of tijdens je studie; beide landen beschikken over tal van fraaie stranden. In dit artikel lees je meer over wat het reizen naar Australië en Nieuw-Zeeland zo de moeite waard maakt.

Lees verder

Wellness en luxe, ook voor een nachtje weg

Wellness en luxe, ook voor een nachtje weg

Voor veel mensen is een hotelkamer vooral om in te slapen. Zeker bij een stedentrip of weekendje weg is de overnachting vaak ondergeschikt aan de bestemming. Maar een fijn hotel, luxe kamer en een heerlijk bed dragen zeker bij aan het plezier van het nachtje of weekendje weg. En dat hoeft echt niet duur te zijn.

Lees verder

Kerstmarkten in Europa: zeven tips

Kerstmarkten in Europa: zeven tips
Kerstmarkten. Voor veel mensen betekent dat sfeer en gezelligheid. Stap in de auto, neem de bus of pak de trein naar een van deze kerstmarkten in Europa. Van klein tot groot, van ondergronds tot op het water, kerstmarktliefhebbers kunnen dit jaar hun hart weer ophalen.

Lees verder

De vele voordelen van een vakantiehuis

De vele voordelen van een vakantiehuis

Nederlanders gaan steeds vaker op vakantie in eigen land of in een van onze buurlanden. Dichtbij en duurzaam zijn hierbij de sleutelwoorden, al spelen ook luxe en ligging duidelijk mee. Daarbij kiezen steeds meer mensen voor het gemak van een vakantiehuis op een vakantiepark.

Lees verder

Welke fietsendrager heb je nodig op vakantie?

Welke fietsendrager heb je nodig op vakantie?

Wil je graag je eigen fiets meenemen op vakantie met de auto? Dan kun je het beste een fietsendrager aanschaffen en monteren. Met een fietsendrager kun je namelijk alle kanten op. Zeker als je veel met de auto onderweg bent voor langere tijd of voor een vakantie, is een fietsdrager de ideale manier om je fiets mee te nemen. Toch is niet iedere fietsendrager geschikt voor elke fiets of elke auto. Daarom in dit artikel tips om de juiste fietsendrager te kiezen.

Lees verder

Volop genieten in luxe en natuur

Volop genieten in luxe en natuur

Hoe is het om vakantie te vieren in een huisje op een recreatiepark? Het antwoord daarop kun je niet zo een, twee, drie geven. Het hangt er namelijk nogal vanaf welk park je kiest. Zelf hou ik van parken die niet ‘standaard’ zijn. Waar je verdwaalt in de eindeloze rij dezelfde huisjes. Wat ik wel wil is een park waar luxe en natuur wel standaard zijn. Op naar Limburg dus…

Lees verder