Hotelkamer boeken bij Andy Murray

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Andy Murray wordt hotelierDe Schotse tennisser Andy Murray opent in april 2014 zijn hotel Cromlix. De luxe accommodatie met 15 kamers is ondergebracht in het Victoriaanse kasteel Cromlix House, dat in 1874 bij Dunblane werd gebouwd, de latere geboorteplaats van de tenniskampioen. Murray kocht Cromlix House en het bijbehorende park van 20 hectare in februari van dit jaar, waarop direct werd begonnen met een volledige renovatie.

Het vijfsterrenhotel van de winnaar van de Wimbledontitel in 2013 krijgt overigens ook een hoogstaand restaurant. De bekende Franse chef-kok Albert Roux zal in het zuidoosten van Schotland het restaurant ‘Chez Roux’ gaan runnen. Het beheer van het geheel geeft Murray overigens in handen van Inverlochy Castle Management International. Cromlix House was lang een gerenommeerd hotel, maar werd in 2011 gesloten.

'Nieuwe bezoekers'

Andy Murray is blij dat hij Cromlix House, een karakteristieke plek in zijn geboortestreek, heeft kunnen verwerven. “Ik kijk ernaar uit om het geheel weer op te bouwen tot een succesvol bedrijf. Door van Cromlix House weer een toonaangevend hotel in het hart van de gemeenschap van Dunblane te maken, kunnen we nieuwe bezoekers naar de regio trekken, een aantal nieuwe banen creëren en lokale leveranciers nieuwe mogelijkheden bieden. Ik ben blij om de gemeenschap waarin ik ben opgegroeid iets terug te kunnen geven.”

Van PCR tot boosteren: reizen in tijden van corona

Van PCR tot boosteren: reizen in tijden van corona

Corona en coronamaatregelen. Het ene land wil dit, het andere dat. Reizen naar jouw favoriete vakantiebestemming is nog nooit zo lastig geweest, met al die verschillende voorwaarden rond corona. Want er zijn er nogal wat, variërend van PCR tot boosteren en een goed ingevuld gele vaccinatieboekje. Puur op reis komt met een overzicht.

Lees verder

Canada, van alles te doen in elk seizoen

Canada, van alles te doen in elk seizoen

Hou je van de prachtige kleuren van de herfst? Geniet je van ontluikend groen in de lente? Smelt je bij witte landschappen of word je vrolijk van zon en warmte? Wat je voorkeur ook is, Canada heeft het.

Lees verder

Achterhoek: topper in eigen land

Achterhoek: topper in eigen land

Vakantie in eigen land is populair als vanouds, mede door de aanhoudende discussies in het buitenland over coronamaatregelen. Met zo’n 26 miljoen aankomsten van landgenoten in logiesaccommodaties in Nederland bereikt 2021 weer het niveau van 2019, het laatste jaar voor de pandemie, aldus het Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen.

Lees verder

Relaxen in een hotelkamer met eigen bubbelbad

Relaxen in een hotelkamer met eigen bubbelbad

Veel hotels hebben wellnessvoorzieningen zoals een publieke sauna, een whirlpool, bubbelbad of stoombad. Maar hoe lekker is het om je kamer niet uit te hoeven en toch te genieten van een ontspannende privé-wellnesservaring.

Lees verder

Hoe verminder je de winterdip? Lees de tips

Hoe verminder je de winterdip? Lees de tips

Ben jij in de winter ook vermoeider en heb je een neerslachtig gevoel? Is futloos met grote letters boven je hoofd geschreven en is dat niet te wijten aan je gezondheid? Dan zou je wel eens last kunnen hebben van de winterblues of winterdip. En zeker nu in coronatijd hebben nog meer mensen last van negatieve gevoelens die de winterdip versterken.

Lees verder

Een vakantie vol luxe: voor het echte ‘wowgevoel’

Een vakantie vol luxe: voor het echte ‘wowgevoel’

Echt even alles kunnen loslaten, of populairder gezegd, lekker de boel de boel laten. En dan is het natuurlijk extra prettig als jouw vakantieverblijf van alle gemakken is voorzien. Gewoon, relaxen in alle luxe, zoals in het privézwembad in de voortuin. Wow!

Lees verder