Nederland naar WK: run op vliegtickets Brazilië

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Brazilië
Brazilië
Na de kwalificatie van het Nederlands elftal voor het WK 2014, en de definitieve loting op 6 december in Costa do Sauipe in de Braziliaanse staat Bahia, verwacht WTC.nl dat het aantal daadwerkelijke boekingen naar de speelsteden van het Nederlands Elftal een vlucht zal nemen. Sinds 6 september is er ten opzichte van dezelfde periode in 2012 al een stijging te zien van maar liefst 73 procent van mensen die zich oriënteren op tickets naar Brazilië. De cijfers komen uit statistieken van reisorganisatie WTC.nl.

 

Favoriete speelsteden

Na het kwalificatieduel Andorra – Nederland, zoeken Nederlanders met name een vliegticket naar één van de 11 speelsteden in hét voetballand van de wereld.  De meest favoriete speelstad is Rio de Janeiro (stijging van 233,3 procent), op de voet gevolg door Sao Paulo (168 procent), Fortaleza (147 procent) en Natal (100 procent).

Zoek hier je tickets naar de bestemmingen in Brazilië bij WTC.nl

Ook de overige 7 speelsteden laten een stijging zien. Maar ook de niet-speelsteden zijn populair: “Naast de vele boekingen naar de steden waar de wedstrijden worden gespeeld, zien wij ook dat veel Nederlanders uitwijken naar andere Braziliaanse steden. Dit is wellicht toe te schrijven aan het feit dat de prijzen van niet-speelsteden lager liggen en men niet altijd een WK-wedstrijd wil bezoeken, maar wel de unieke Braziliaanse voetbalsfeer wilt proeven", aldus Rémi Wouters, Marketing Manager van WTC.NL.

WTC.nl (World Ticket Center) is een van de grootste en zelfstandige reisorganisaties van Nederland en sinds 1983 een van de marktleiders op het gebied van vliegreizen. World Ticket Center biedt naast wereldwijde vliegtickets hotels, autohuur en complete zonvakanties verspreid over vele bestemmingen aan! 

Relaxen in een hotelkamer met eigen bubbelbad

Relaxen in een hotelkamer met eigen bubbelbad

Veel hotels hebben wellnessvoorzieningen zoals een publieke sauna, een whirlpool, bubbelbad of stoombad. Maar hoe lekker is het om je kamer niet uit te hoeven en toch te genieten van een ontspannende privé-wellnesservaring.

Lees verder

Hoe verminder je de winterdip? Lees de tips

Hoe verminder je de winterdip? Lees de tips

Ben jij in de winter ook vermoeider en heb je een neerslachtig gevoel? Is futloos met grote letters boven je hoofd geschreven en is dat niet te wijten aan je gezondheid? Dan zou je wel eens last kunnen hebben van de winterblues of winterdip. En zeker nu in coronatijd hebben nog meer mensen last van negatieve gevoelens die de winterdip versterken.

Lees verder

Een vakantie vol luxe: voor het echte ‘wowgevoel’

Een vakantie vol luxe: voor het echte ‘wowgevoel’

Echt even alles kunnen loslaten, of populairder gezegd, lekker de boel de boel laten. En dan is het natuurlijk extra prettig als jouw vakantieverblijf van alle gemakken is voorzien. Gewoon, relaxen in alle luxe, zoals in het privézwembad in de voortuin. Wow!

Lees verder

17 Stedentrips: van bekend tot betoverend

17 Stedentrips: van bekend tot betoverend

Steden hebben nog altijd een bijzondere aantrekkingskracht op reizigers. Voor een romantisch weekendje weg, enkele dagen shoppen of een langere ontdekkingsreis langs cultuur en architectuur. Puur op reis doet 17 suggesties voor Europese stedentrips. Naar bekende en minder bekende steden, naar de hoofdsteden van wijn en smaak, en naar enkele echte hoofdsteden. Ze zijn allemaal per vliegtuig, en sommige ook per trein, te bereiken.

Lees verder

Sneek ontdekken per boot

Sneek ontdekken per boot

Zeg Friesland en je denkt meteen aan water en waterrecreatie. Zeg Sneek en je denkt meteen aan de Sneekweek en het Sneekermeer. Logisch toch om Sneek te ontdekken vanaf het water. En daarvoor hoef je niet eens een fanatiek watersporter te zijn of een eigen boot te hebben!

Lees verder

5 Mooie plekken waar je het noorderlicht goed kunt zien

5 Mooie plekken waar je het noorderlicht goed kunt zien

Het noorderlicht met eigen ogen zien. Bij veel mensen staat het op hun verlanglijstje. En met het opheffen van de reisbeperkingen is een reis naar het noorderlicht ook weer mogelijk. Maar wat zijn nu de mooiste of beste plekken om dit fenomeen te kunnen zien?

Lees verder