Meimaand actiemaand voor fietsers bij Pharos Reizen

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Fietsen met PharosIn de maand mei staat al jaren de fiets centraal: de lente is nu eenmaal een prachtige periode om er op de fiets opuit te trekken, van een dagtocht in eigen land tot een compleet verzorgde vakantie in het buitenland. Pharos Reizen, onderdeel van de ANWB, speelt hierop in met speciale aanbiedingen en kortingen voor de meimaand!

Bij Pharos kun je zowel fietsreizen als –vakanties boeken. Bij de eerste rijd je van streek naar streek en van hotel naar hotel, waarbij de bagage voor je wordt vervoerd. Interessante mogelijkheden voor dergelijke reizen zijn in Europa onder meer de Loirestreek in Frankrijk, Toscane in Italië en de Weinstrasse in Duitsland.
Bij een fietsvakantie verken je al fietsend een streek of regio. Je hebt een vaste verblijfplaats, bijvoorbeeld een hotel, van waaruit je de mooiste routes kunt rijden. Limburg, Vlaanderen, Tirol (Oostenrijk) en Picardie (Frankrijk) zijn hierbij favoriete bestemmingen.

Ontdek Europa te fiets met de mooiste fietsreizen!

Spring maar achterop! Want in mei ontvang je maar liefst € 50,- korting op alle fietsvakanties/reizen!
Deze actie geldt t/m 31 mei, bij een boekingsbedrag vanaf €  600. Boek hier je fietsvakantie, gebruik actiecode PH-MMFM en de korting wordt verwerkt.Ontdek Europa te fiets met de mooiste fietsreizen!

Fiets en Wandelbeurs komt eraan! Win entreekaarten

Fiets en Wandelbeurs komt eraan! Win entreekaarten

De leukste beurs voor fietsers en wandelaars wordt in 2023 gehouden op 24, 25 en 26 februari in de Jaarbeurs in Utrecht. Op de beurs weer allerlei nieuws en info over fiets- en wandelbestemmingen, en de bekendmaking van de winnaar van de ‘beste fietsroute van 2023’. En om het helemaal een feestje te maken geven we in samenwerking met de Fiets en Wandelbeurs entreekaarten weg.

Lees verder

Wellness en luxe, ook voor een nachtje weg

Wellness en luxe, ook voor een nachtje weg

Voor veel mensen is een hotelkamer vooral om in te slapen. Zeker bij een stedentrip of weekendje weg is de overnachting vaak ondergeschikt aan de bestemming. Maar een fijn hotel, luxe kamer en een heerlijk bed dragen zeker bij aan het plezier van het nachtje of weekendje weg. En dat hoeft echt niet duur te zijn.

Lees verder

Win kaarten voor de Vakantiebeurs in 2023

Win kaarten voor de Vakantiebeurs in 2023

De Jaarbeurs in Utrecht is van 12 tot en met 15 januari 2023 weer het toneel van de Vakantiebeurs. De echte reisliefhebber heeft die data uiteraard al in zijn of haar agenda staan, want voor het eerst sinds 2020 is er weer sprake van een fysiek evenement. In 2021 en 2022 ging de Vakantiebeurs vanwege corona niet door of was er sprake van een online editie.

Lees verder

Win een boek over blijvend geluk

Win een boek over blijvend geluk

Geluk... wat 'Hygge' is voor Denemarken en 'Ikigai' voor Japan, is 'Haengbog' voor Zuid-Korea. En the Korean Wave zal waarschijnlijk niet veel mensen ontgaan zijn; van literatuur, films en keramiek tot restaurantjes en K-pop. Zuid-Korea is het land waar de mensen samen eten, familie belangrijk is, de natuur wordt omarmd en schoonheid een groot goed is.

Lees verder

Kerstmarkten in Europa: zeven tips

Kerstmarkten in Europa: zeven tips
Kerstmarkten. Voor veel mensen betekent dat sfeer en gezelligheid. Stap in de auto, neem de bus of pak de trein naar een van deze kerstmarkten in Europa. Van klein tot groot, van ondergronds tot op het water, kerstmarktliefhebbers kunnen dit jaar hun hart weer ophalen.

Lees verder

De vele voordelen van een vakantiehuis

De vele voordelen van een vakantiehuis

Nederlanders gaan steeds vaker op vakantie in eigen land of in een van onze buurlanden. Dichtbij en duurzaam zijn hierbij de sleutelwoorden, al spelen ook luxe en ligging duidelijk mee. Daarbij kiezen steeds meer mensen voor het gemak van een vakantiehuis op een vakantiepark.

Lees verder