Meimaand actiemaand voor fietsers bij Pharos Reizen

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Fietsen met PharosIn de maand mei staat al jaren de fiets centraal: de lente is nu eenmaal een prachtige periode om er op de fiets opuit te trekken, van een dagtocht in eigen land tot een compleet verzorgde vakantie in het buitenland. Pharos Reizen, onderdeel van de ANWB, speelt hierop in met speciale aanbiedingen en kortingen voor de meimaand!

Bij Pharos kun je zowel fietsreizen als –vakanties boeken. Bij de eerste rijd je van streek naar streek en van hotel naar hotel, waarbij de bagage voor je wordt vervoerd. Interessante mogelijkheden voor dergelijke reizen zijn in Europa onder meer de Loirestreek in Frankrijk, Toscane in Italië en de Weinstrasse in Duitsland.
Bij een fietsvakantie verken je al fietsend een streek of regio. Je hebt een vaste verblijfplaats, bijvoorbeeld een hotel, van waaruit je de mooiste routes kunt rijden. Limburg, Vlaanderen, Tirol (Oostenrijk) en Picardie (Frankrijk) zijn hierbij favoriete bestemmingen.

Ontdek Europa te fiets met de mooiste fietsreizen!

Spring maar achterop! Want in mei ontvang je maar liefst € 50,- korting op alle fietsvakanties/reizen!
Deze actie geldt t/m 31 mei, bij een boekingsbedrag vanaf €  600. Boek hier je fietsvakantie, gebruik actiecode PH-MMFM en de korting wordt verwerkt.Ontdek Europa te fiets met de mooiste fietsreizen!

Tips voor een lange auto- of vliegreis

Tips voor een lange auto- of vliegreis

De meeste mensen zien op tegen een lange(re) vlieg- of autoreis. Natuurlijk is het vooruitzicht van vakantie heerlijk, maar je wilt zo uitgerust mogelijk aankomen. En zeker als je economy vliegt zijn de stoelen krap, is de zitting dun en kun je amper achterover met de rugleuning. Ook in de auto kunnen stoelen oncomfortabel worden als je er langere tijd in moet zitten. We geven wat tips voor een lange auto- of vliegreis. 

Lees verder

Kerstmarkten in Europa: negen tips

Kerstmarkten in Europa: negen tips

Kerstmarkten. Voor veel mensen betekent dat sfeer en gezelligheid. Stap in de auto, neem de bus of pak de trein naar een van deze kerstmarkten in Europa. Van klein tot groot, van ondergronds tot op het water, kerstmarktliefhebbers kunnen dit jaar hun hart weer ophalen.

Lees verder

5 Mooie plekken waar je het noorderlicht goed kunt zien

5 Mooie plekken waar je het noorderlicht goed kunt zien

Noorderlicht: dit natuurfenomeen met je eigen ogen zien staat bij veel mensen op hun verlanglijstje. Maar waar kun je nu het beste het noorderlicht zien. Wordt het Zweden? Of toch IJsland? We geven je vijf mooie plekken, die overigens ook zonder het noorderlicht zeer de moeite waard zijn

Lees verder

Met de elektrische auto op weg naar Frankrijk

Met de elektrische auto op weg naar Frankrijk

Nederland telt inmiddels 3,4 miljoen E-bikes en 350.000 elektrische auto’s. Prettige vervoermiddelen, al kunnen de actieradius en het laden nog wel dingetjes zijn. Puur op reis trekt voor het eerst met een elektrische auto van Nederland naar het zuiden van Frankrijk. Een verslag van onthaasten 2.0, dat kunnen we alvast voorspellen.

Lees verder

Tips om korte en langere vliegreizen aangenamer te maken

Tips om korte en langere vliegreizen aangenamer te maken

Wat zou het heerlijk zijn om altijd businessclass of eersteklas te vliegen. Zeker op langere vluchten is dat zoveel comfortabeler dan in economy class. Helaas hangt daar ook een behoorlijk prijskaartje aan. En niet iedereen kan, of wil, zich dat extra bedrag veroorloven. Toch kun je ook voor minder geld je een aantal dingen doen om de vliegreis ook in economy een stuk aangenamer te maken.Trouwens, deze tips zijn ook zeer bruikbaar voor langere auto- bus- of treinreizen.

Lees verder

Afrikaanse kunst in het Afrika Museum

Afrikaanse kunst in het Afrika Museum
Adrikaanse kunst: met de tentoonstelling In Schitterend Licht geeft het Afrika Museum in Berg en Dal een platform aan hedendaagse kunst uit Afrika. De tentoonstelling vormt een dynamische dialoog tussen heden en het recente verleden en viert de rijkdom en diversiteit van Afrikaanse kunst en de verspreiding daarvan. 

Lees verder