Puur genieten op Jamaica

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Trident Castle, Port Antonio, JamaicaStijlvolle studio’s, privéstrand, een speciaal terras voor yogaoefeningen en een zwembad bovenop een rots, met uitzicht op zee. Port Antonio, de havenplaats in het noordoosten van Jamaica, krijgt er binnenkort twee bijzondere accommodaties bij. De opening van het Trident Castle en het Trident Hotel staan gepland voor 15 maart 2013.


Beide accommodaties zijn overgenomen door de Geejam Collection. Het Trident Castle, dat tot op heden alleen in zijn geheel kon worden gehuurd, is verbouwd tot een exclusief hotel met acht kamers. Het heeft een zwembad op de rotsen gekregen met uitzicht op zee, een feestzaal, een landingsplek voor helikopters en een eigen trouwkapel. Trident Castle, in 1979 gebouwd als privéresidentie, is een van de landschappelijke symbolen van Port Antonio.
Het volledig gerenoveerde Trident Hotel beschikt onder meer over 13 ruime en stijlvol ingerichte studio’s, een zwembad, een ‘yogaterras’, een spa en een privéstrand. Een Steinway-piano uit 1917 in het hotel-restaurant en een biljarttafel uit 1930 dragen bij aan de nostalgische atmosfeer.

Boek hier je ticket naar Jamaica met WTC!

Blauwe lagune

Geejam Collection heeft voor 2013 nog een derde opening gepland van een luxe accommodatie in Port Antonio. Aan de bekende blauwe lagune ten oosten van de hoofdstad van de parish Portland gaat dit jaar ook Blue Lagoon Restaurant & Villas open. De opening heeft alles te maken met de plannen om de lagune, die momenteel alleen per boot bereikbaar is, voor toeristen nog aantrekkelijker te maken. Gedacht wordt onder meer aan de bouw van villa’s en een museum en de aanleg van een botanische tuin en een openbaar strand.

Verzekerd van een mooi auto-avontuur

Verzekerd van een mooi auto-avontuur

Wie heeft er geen herinneringen aan een vakantie met de auto? Waarschijnlijk eerst met je ouders; daarna als jong zelfstandige op avontuur, naar het zuiden van Europa. Voor velen is de auto nog altijd het populairste vakantiemiddel, voor ver weg én dichtbij. Wellicht is het een idee om binnenkort een van de volgende routes in Duitsland, België of Luxemburg te ontdekken.

Lees verder

Groepsvakantie met Pasen? Vergeet deze 3 boekingstips niet

Groepsvakantie met Pasen? Vergeet deze 3 boekingstips niet

De paasdagen zijn een ideale periode voor een groepsvakantie. De scholen hebben vakantie en veel mensen zijn vrij van het werk, wat ervoor zorgt dat iedereen mee kan. En daar moet je natuurlijk gebruik van maken, want niets is zo belangrijk als samen zijn met de mensen om wie je geeft. Of dat nu je familie is, of een vriendengroep. Wil je lekker genieten van een groepsvakantie met Pasen? Lees de onderstaande tips om het onvergetelijk te maken.

Lees verder

Gratis dataroaming blijft nog eens 10 jaar beschikbaar in Europa

Gratis dataroaming blijft nog eens 10 jaar beschikbaar in Europa

Gebruik jij op vakantie graag je telefoon om te internetten en te bellen? Dan kun je dat ook de komende tien jaar in de Europese Unie gratis blijven doen. Sinds 2017 is er in de EU namelijk gratis dataroaming. 

Lees verder

Vakantielanden met meeste kans op verkeersongelukken

Vakantielanden met meeste kans op verkeersongelukken

Waar moet je nu het meeste oppassen in het verkeer als je in een volgepakte auto aan de vakantiereis begint? Het laatste waar je op een ritje naar de zon op zit te wachten is een verkeersongeluk. Het is niet in Italië met het soms temperamentvolle verkeer, of Spanje met zijn beruchte smalle straatjes waar de meeste ongelukken gebeuren. Uit onderzoek van Independer op basis van cijfers van Eurostat* blijkt dat Oostenrijk het Europese land is met de meeste verkeersslachtoffers. Het gaat dan om gewonden en dodelijke slachtoffers (fataal of gewond).

Lees verder

Slovenië wacht op ontdekking

Slovenië wacht op ontdekking

Slovenië is meer en meer in trek als vakantiebestemming. Toch is het nog voor veel West-Europese reizigers slechts een doorgangsland, op weg naar bijvoorbeeld Kroatië of Hongarije. Degenen die in Slovenië niet meer dan een tankstop maken, missen veel, zo ontdekten we zelf.

Lees verder

Vakantie? Voorkom woninginbraak

Vakantie? Voorkom woninginbraak

Vakantie, weekendje weg, avondje uit. Voor dieven ideaal om hun slag te slaan in je huis. Woninginbraak heeft een grote impact op je gevoel van veiligheid. Het is niet alleen het gemis van waardevolle, en soms niet waardevolle, maar dierbare spullen, maar juist ook het idee dat vreemden binnen zijn geweest, door je kasten hebben gesnuffeld en al je persoonlijke bezittingen hebben bekeken.

Lees verder