Puur genieten op Jamaica

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Trident Castle, Port Antonio, JamaicaStijlvolle studio’s, privéstrand, een speciaal terras voor yogaoefeningen en een zwembad bovenop een rots, met uitzicht op zee. Port Antonio, de havenplaats in het noordoosten van Jamaica, krijgt er binnenkort twee bijzondere accommodaties bij. De opening van het Trident Castle en het Trident Hotel staan gepland voor 15 maart 2013.


Beide accommodaties zijn overgenomen door de Geejam Collection. Het Trident Castle, dat tot op heden alleen in zijn geheel kon worden gehuurd, is verbouwd tot een exclusief hotel met acht kamers. Het heeft een zwembad op de rotsen gekregen met uitzicht op zee, een feestzaal, een landingsplek voor helikopters en een eigen trouwkapel. Trident Castle, in 1979 gebouwd als privéresidentie, is een van de landschappelijke symbolen van Port Antonio.
Het volledig gerenoveerde Trident Hotel beschikt onder meer over 13 ruime en stijlvol ingerichte studio’s, een zwembad, een ‘yogaterras’, een spa en een privéstrand. Een Steinway-piano uit 1917 in het hotel-restaurant en een biljarttafel uit 1930 dragen bij aan de nostalgische atmosfeer.

Boek hier je ticket naar Jamaica met WTC!

Blauwe lagune

Geejam Collection heeft voor 2013 nog een derde opening gepland van een luxe accommodatie in Port Antonio. Aan de bekende blauwe lagune ten oosten van de hoofdstad van de parish Portland gaat dit jaar ook Blue Lagoon Restaurant & Villas open. De opening heeft alles te maken met de plannen om de lagune, die momenteel alleen per boot bereikbaar is, voor toeristen nog aantrekkelijker te maken. Gedacht wordt onder meer aan de bouw van villa’s en een museum en de aanleg van een botanische tuin en een openbaar strand.

Duitse gerechten ontdekt tijdens je reis? Maak ze zelf!

Duitse gerechten ontdekt tijdens je reis? Maak ze zelf!

Duitsland, onze grote oosterbuur, is een bijzonder land, ook op culinair gebied. Binnen Europa kent eigenlijk ieder land zijn eigen keuken. Natuurlijk zijn er overeenkomsten, maar er bestaan ook grote verschillen, zelfs als je buren bent zoals Nederland en Duitsland. Ben jij in Duitsland op vakantie geweest en heb je hier lekkere gerechten ontdekt die je thuis ook wel zou willen maken? Lees dan snel verder.

Lees verder

Ontdek de andere kanten van Ibiza

Ontdek de andere kanten van Ibiza

Van alle eilanden in de Balearen staat Ibiza bekend als ‘feesteiland’. Vooral het zuiden van dit Spaanse eiland heeft die reputatie. Maar Ibiza heeft ook een oosten, westen, midden en noorden. Letterlijk de andere kanten. Tijd om die te ontdekken!

Lees verder

Nederlander graag met auto naar het buitenland

Nederlander graag met auto naar het buitenland

Meer en meer Nederlanders vieren dit jaar de zomervakantie weer in het buitenland. De belangstelling voor een verblijf in eigen land blijft weliswaar groot, maar de hang naar avontuur over de grens wordt groter en groter, zo wees onderzoek van bureau Trends & Tourism uit.

Lees verder

Droombestemming Amerika

Droombestemming Amerika

Vraag naar iemands favoriete reisbestemmingen en bijna zeker wordt Amerika genoemd. De Verenigde Staten oefenen op vakantiegangers een magische aantrekkingskracht uit, simpelweg vanwege het ongekende aanbod voor jong en oud. Hoog tijd dus om Amerika ook eens op jouw bucketlist te zetten.

Lees verder

Dagje uit: 7 tips voor leuke trips

Dagje uit: 7 tips voor leuke trips

Dagje uit? Het kan weer nu attracties, pretparken, dierentuinen en musea weer open zijn. Samen, of met familie of vrienden een dagje weg. Wat waren in 2021 populaire uitjes en zijn ook in 2022 de moeite waard. Inspiratie nodig? Lees deze zeven tips.

Lees verder

Van PCR tot boosteren: reizen in tijden van corona

Van PCR tot boosteren: reizen in tijden van corona

Corona en coronamaatregelen. Het ene land wil dit, het andere dat. Reizen naar jouw favoriete vakantiebestemming is nog nooit zo lastig geweest, met al die verschillende voorwaarden rond corona. Want er zijn er nogal wat, variërend van PCR tot boosteren en een goed ingevuld gele vaccinatieboekje. Puur op reis komt met een overzicht.

Lees verder