Puur genieten op Jamaica

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Trident Castle, Port Antonio, JamaicaStijlvolle studio’s, privéstrand, een speciaal terras voor yogaoefeningen en een zwembad bovenop een rots, met uitzicht op zee. Port Antonio, de havenplaats in het noordoosten van Jamaica, krijgt er binnenkort twee bijzondere accommodaties bij. De opening van het Trident Castle en het Trident Hotel staan gepland voor 15 maart 2013.


Beide accommodaties zijn overgenomen door de Geejam Collection. Het Trident Castle, dat tot op heden alleen in zijn geheel kon worden gehuurd, is verbouwd tot een exclusief hotel met acht kamers. Het heeft een zwembad op de rotsen gekregen met uitzicht op zee, een feestzaal, een landingsplek voor helikopters en een eigen trouwkapel. Trident Castle, in 1979 gebouwd als privéresidentie, is een van de landschappelijke symbolen van Port Antonio.
Het volledig gerenoveerde Trident Hotel beschikt onder meer over 13 ruime en stijlvol ingerichte studio’s, een zwembad, een ‘yogaterras’, een spa en een privéstrand. Een Steinway-piano uit 1917 in het hotel-restaurant en een biljarttafel uit 1930 dragen bij aan de nostalgische atmosfeer.

Boek hier je ticket naar Jamaica met WTC!

Blauwe lagune

Geejam Collection heeft voor 2013 nog een derde opening gepland van een luxe accommodatie in Port Antonio. Aan de bekende blauwe lagune ten oosten van de hoofdstad van de parish Portland gaat dit jaar ook Blue Lagoon Restaurant & Villas open. De opening heeft alles te maken met de plannen om de lagune, die momenteel alleen per boot bereikbaar is, voor toeristen nog aantrekkelijker te maken. Gedacht wordt onder meer aan de bouw van villa’s en een museum en de aanleg van een botanische tuin en een openbaar strand.

Musea in Nederland: 12 tips voor een museum in elke provincie

Musea in Nederland: 12 tips voor een museum in elke provincie

Musea in Nederland. We hebben een lijstje gemaakt van 12 musea in Nederland, in elke provincie een, die misschien wat onbekender zijn, maar absoluut de moeite waard. Van kunst en geschiedenis, tot wetenschap of cultureel erfgoed, je vindt het in deze musea.

Lees verder

Ik ga op kampeervakantie en ik neem mee...

Ik ga op kampeervakantie en ik neem mee...

Of je nu een kampeervakantie onderneemt in een tent, caravan of camper, er zijn enkele essentiële zaken die je niet mag vergeten om je vakantie soepel en plezierig te laten verlopen. Hier zijn enkele belangrijke dingen die zeker niet mogen ontbreken.

Lees verder

Ontdek de andere kant van de wereld in Australië en Nieuw-Zeeland

Ontdek de andere kant van de wereld in Australië en Nieuw-Zeeland

Breng een bezoek aan de andere kant van de wereld, door een reis naar Australië of Nieuw-Zeeland te boeken. Beide landen hebben je ontzettend veel te bieden op het gebied van natuur en cultuur. Daarbij hoef je niet bang te zijn dat je er niet kunt ontspannen na een drukke periode op het werk of tijdens je studie; beide landen beschikken over tal van fraaie stranden. In dit artikel lees je meer over wat het reizen naar Australië en Nieuw-Zeeland zo de moeite waard maakt.

Lees verder

Wellness en luxe, ook voor een nachtje weg

Wellness en luxe, ook voor een nachtje weg

Voor veel mensen is een hotelkamer vooral om in te slapen. Zeker bij een stedentrip of weekendje weg is de overnachting vaak ondergeschikt aan de bestemming. Maar een fijn hotel, luxe kamer en een heerlijk bed dragen zeker bij aan het plezier van het nachtje of weekendje weg. En dat hoeft echt niet duur te zijn.

Lees verder

Kerstmarkten in Europa: zeven tips

Kerstmarkten in Europa: zeven tips
Kerstmarkten. Voor veel mensen betekent dat sfeer en gezelligheid. Stap in de auto, neem de bus of pak de trein naar een van deze kerstmarkten in Europa. Van klein tot groot, van ondergronds tot op het water, kerstmarktliefhebbers kunnen dit jaar hun hart weer ophalen.

Lees verder

De vele voordelen van een vakantiehuis

De vele voordelen van een vakantiehuis

Nederlanders gaan steeds vaker op vakantie in eigen land of in een van onze buurlanden. Dichtbij en duurzaam zijn hierbij de sleutelwoorden, al spelen ook luxe en ligging duidelijk mee. Daarbij kiezen steeds meer mensen voor het gemak van een vakantiehuis op een vakantiepark.

Lees verder