Kerst in Landal: boek met 30 procent korting!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Landal
Landal
Feeërieke verlichting, dennengeur, cadeautjes onder de boom. Vanaf 7 december kun je genieten van kerstsfeer op de parken van Landal. Kerstvakantie met familie of vrienden: er is voldoende te beleven. En nu boeken betekent tot 30 procent kerstvakantiekorting!

De korting geldt op een verblijf in de periode van 20 december 2013 tot 3 januari 2014. Kijk bijvoorbeeld voor een gezellige midweek in een 4-persoonsbungalow vanaf € 329* (23 december 2013, Heideheuvel).
Natuurlijk is er op en rondom de parken van Landal GreenParks van alles te doen met activiteiten voor zowel jong als oud. Kijk maar eens op de site bij het park van je keuze en je ziet dat 'vervelen' niet aan de orde is!

* Prijzen zijn excl. € 23 reserveringskosten (vanaf 2014: € 23,50) (Het Vennenbos, De Lommerbergen, Hof van Saksen: € 24,50), verplichte bedlinnen € 6,95 p.p. (vanaf 2014: € 7,25) (Hof van Saksen inclusief bedlinnen), toeristenbelasting.

Geen vuurwerk?
En voor wie niet van vuurwerk houdt: op diverse parken van Landal GreenParks wordt tijdens de jaarwisseling geen vuurwerk afgestoken.

Boek nu je kerstvakantie bij Landal GreenParks en profiteer van de korting tot 30 procent!

Relaxen in een hotelkamer met eigen bubbelbad

Relaxen in een hotelkamer met eigen bubbelbad

Veel hotels hebben wellnessvoorzieningen zoals een publieke sauna, een whirlpool, bubbelbad of stoombad. Maar hoe lekker is het om je kamer niet uit te hoeven en toch te genieten van een ontspannende privé-wellnesservaring.

Lees verder

Hoe verminder je de winterdip? Lees de tips

Hoe verminder je de winterdip? Lees de tips

Ben jij in de winter ook vermoeider en heb je een neerslachtig gevoel? Is futloos met grote letters boven je hoofd geschreven en is dat niet te wijten aan je gezondheid? Dan zou je wel eens last kunnen hebben van de winterblues of winterdip. En zeker nu in coronatijd hebben nog meer mensen last van negatieve gevoelens die de winterdip versterken.

Lees verder

Een vakantie vol luxe: voor het echte ‘wowgevoel’

Een vakantie vol luxe: voor het echte ‘wowgevoel’

Echt even alles kunnen loslaten, of populairder gezegd, lekker de boel de boel laten. En dan is het natuurlijk extra prettig als jouw vakantieverblijf van alle gemakken is voorzien. Gewoon, relaxen in alle luxe, zoals in het privézwembad in de voortuin. Wow!

Lees verder

17 Stedentrips: van bekend tot betoverend

17 Stedentrips: van bekend tot betoverend

Steden hebben nog altijd een bijzondere aantrekkingskracht op reizigers. Voor een romantisch weekendje weg, enkele dagen shoppen of een langere ontdekkingsreis langs cultuur en architectuur. Puur op reis doet 17 suggesties voor Europese stedentrips. Naar bekende en minder bekende steden, naar de hoofdsteden van wijn en smaak, en naar enkele echte hoofdsteden. Ze zijn allemaal per vliegtuig, en sommige ook per trein, te bereiken.

Lees verder

Sneek ontdekken per boot

Sneek ontdekken per boot

Zeg Friesland en je denkt meteen aan water en waterrecreatie. Zeg Sneek en je denkt meteen aan de Sneekweek en het Sneekermeer. Logisch toch om Sneek te ontdekken vanaf het water. En daarvoor hoef je niet eens een fanatiek watersporter te zijn of een eigen boot te hebben!

Lees verder

5 Mooie plekken waar je het noorderlicht goed kunt zien

5 Mooie plekken waar je het noorderlicht goed kunt zien

Het noorderlicht met eigen ogen zien. Bij veel mensen staat het op hun verlanglijstje. En met het opheffen van de reisbeperkingen is een reis naar het noorderlicht ook weer mogelijk. Maar wat zijn nu de mooiste of beste plekken om dit fenomeen te kunnen zien?

Lees verder