’s Werelds beste resorts, als het gaat om all-inclusive

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Gran Hotel Paraiso MexicoZeg eens eerlijk: denk jij bij all-inclusive resorts ook niet direct aan graaien bij de buffetten, drankgelagen en goedkope, platte pret? Welnu, het kan ook anders, zo hebben reizigers wereldwijd laten weten via Tripadvisor.  Op basis van hun bevindingen is een top 25 voor 2013 samengesteld, waarin Europa slechts 3 keer voorkomt. Voyage Belek Golf & Spa is volgens de commentaren van de reizigers de Europese topper.

Het zal niemand verbazen dat Midden-Amerika en het Caribisch gebied op het gebied van all-inclusive resorts enorm goed scoort. Mexico spant de kroon: het land komt 11 keer in de lijst van 25 topbestemmingen voor, met Iberostar Gran Hotel Paraiso op nummer 1. Jamaica en de Dominicaanse Republiek doen het ook goed met beide 3 vermeldingen. Na Turkije (2) volgen Cuba, Italië, Madagaskar, Egypte, de Malediven en Saint Lucia met elk 1 vermelding.

Plannen om te gaan relaxen?

Vakantie? Voorkom woninginbraak

Vakantie? Voorkom woninginbraak

Vakantie, weekendje weg, avondje uit. Voor dieven ideaal om hun slag te slaan in je huis. Woninginbraak heeft een grote impact op je gevoel van veiligheid. Het is niet alleen het gemis van waardevolle, en soms niet waardevolle, maar dierbare spullen, maar juist ook het idee dat vreemden binnen zijn geweest, door je kasten hebben gesnuffeld en al je persoonlijke bezittingen hebben bekeken.

Lees verder

Duitse gerechten ontdekt tijdens je reis? Maak ze zelf!

Duitse gerechten ontdekt tijdens je reis? Maak ze zelf!

Duitsland, onze grote oosterbuur, is een bijzonder land, ook op culinair gebied. Binnen Europa kent eigenlijk ieder land zijn eigen keuken. Natuurlijk zijn er overeenkomsten, maar er bestaan ook grote verschillen, zelfs als je buren bent zoals Nederland en Duitsland. Ben jij in Duitsland op vakantie geweest en heb je hier lekkere gerechten ontdekt die je thuis ook wel zou willen maken? Lees dan snel verder.

Lees verder

Ontdek de andere kanten van Ibiza

Ontdek de andere kanten van Ibiza

Van alle eilanden in de Balearen staat Ibiza bekend als ‘feesteiland’. Vooral het zuiden van dit Spaanse eiland heeft die reputatie. Maar Ibiza heeft ook een oosten, westen, midden en noorden. Letterlijk de andere kanten. Tijd om die te ontdekken!

Lees verder

Nederlander graag met auto naar het buitenland

Nederlander graag met auto naar het buitenland

Meer en meer Nederlanders vieren dit jaar de zomervakantie weer in het buitenland. De belangstelling voor een verblijf in eigen land blijft weliswaar groot, maar de hang naar avontuur over de grens wordt groter en groter, zo wees onderzoek van bureau Trends & Tourism uit.

Lees verder

Droombestemming Amerika

Droombestemming Amerika

Vraag naar iemands favoriete reisbestemmingen en bijna zeker wordt Amerika genoemd. De Verenigde Staten oefenen op vakantiegangers een magische aantrekkingskracht uit, simpelweg vanwege het ongekende aanbod voor jong en oud. Hoog tijd dus om Amerika ook eens op jouw bucketlist te zetten.

Lees verder

Dagje uit: 7 tips voor leuke trips

Dagje uit: 7 tips voor leuke trips

Dagje uit? Het kan weer nu attracties, pretparken, dierentuinen en musea weer open zijn. Samen, of met familie of vrienden een dagje weg. Wat waren in 2021 populaire uitjes en zijn ook in 2022 de moeite waard. Inspiratie nodig? Lees deze zeven tips.

Lees verder