Flevo-Natuur viert verjaardag met Natupop

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Natupop op Flevo Natuur Naturistenpark en camping Flevo-Natuur, gelegen aan de rand van de Flevopolder, bestaat 35 jaar. Die verjaardag wordt zaterdag 20 juli gevierd met het gratis muziekfestival Natupop. Het evenement duurt van 14 tot 24 uur, maar belangstellenden kunnen al vanaf 13 uur voor niets naar binnen. Naar de NFN-kaart wordt niet gevraagd, bezoekers moeten zich vooraf wel even inschrijven via www.flevonatuur.nl.

Het festival heeft plaats op het eiland van Flevo-Natuur. Daar komt een tent met podium te staan, waar onder anderen The Sleazy Woodrockers, Diss Nie Okay, The Beezer Experience en Danny Panadero zullen optreden. Allemaal Nederlandse bands, die een mix van stijlen spelen, zoals blues, rock en pop. De organisatie heeft ruimte voor 2500 bezoekers. “Maar of dat aantal wordt gehaald, hangt eigenlijk volledig af van het weer.” Naast muziek zijn er op het festivalterrein ook activiteiten voor jong en oud, waaronder massages.
 

Relaxen in een hotelkamer met eigen bubbelbad

Relaxen in een hotelkamer met eigen bubbelbad

Veel hotels hebben wellnessvoorzieningen zoals een publieke sauna, een whirlpool, bubbelbad of stoombad. Maar hoe lekker is het om je kamer niet uit te hoeven en toch te genieten van een ontspannende privé-wellnesservaring.

Lees verder

Hoe verminder je de winterdip? Lees de tips

Hoe verminder je de winterdip? Lees de tips

Ben jij in de winter ook vermoeider en heb je een neerslachtig gevoel? Is futloos met grote letters boven je hoofd geschreven en is dat niet te wijten aan je gezondheid? Dan zou je wel eens last kunnen hebben van de winterblues of winterdip. En zeker nu in coronatijd hebben nog meer mensen last van negatieve gevoelens die de winterdip versterken.

Lees verder

Een vakantie vol luxe: voor het echte ‘wowgevoel’

Een vakantie vol luxe: voor het echte ‘wowgevoel’

Echt even alles kunnen loslaten, of populairder gezegd, lekker de boel de boel laten. En dan is het natuurlijk extra prettig als jouw vakantieverblijf van alle gemakken is voorzien. Gewoon, relaxen in alle luxe, zoals in het privézwembad in de voortuin. Wow!

Lees verder

17 Stedentrips: van bekend tot betoverend

17 Stedentrips: van bekend tot betoverend

Steden hebben nog altijd een bijzondere aantrekkingskracht op reizigers. Voor een romantisch weekendje weg, enkele dagen shoppen of een langere ontdekkingsreis langs cultuur en architectuur. Puur op reis doet 17 suggesties voor Europese stedentrips. Naar bekende en minder bekende steden, naar de hoofdsteden van wijn en smaak, en naar enkele echte hoofdsteden. Ze zijn allemaal per vliegtuig, en sommige ook per trein, te bereiken.

Lees verder

Sneek ontdekken per boot

Sneek ontdekken per boot

Zeg Friesland en je denkt meteen aan water en waterrecreatie. Zeg Sneek en je denkt meteen aan de Sneekweek en het Sneekermeer. Logisch toch om Sneek te ontdekken vanaf het water. En daarvoor hoef je niet eens een fanatiek watersporter te zijn of een eigen boot te hebben!

Lees verder

5 Mooie plekken waar je het noorderlicht goed kunt zien

5 Mooie plekken waar je het noorderlicht goed kunt zien

Het noorderlicht met eigen ogen zien. Bij veel mensen staat het op hun verlanglijstje. En met het opheffen van de reisbeperkingen is een reis naar het noorderlicht ook weer mogelijk. Maar wat zijn nu de mooiste of beste plekken om dit fenomeen te kunnen zien?

Lees verder