Flevo-Natuur viert verjaardag met Natupop

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Natupop op Flevo Natuur Naturistenpark en camping Flevo-Natuur, gelegen aan de rand van de Flevopolder, bestaat 35 jaar. Die verjaardag wordt zaterdag 20 juli gevierd met het gratis muziekfestival Natupop. Het evenement duurt van 14 tot 24 uur, maar belangstellenden kunnen al vanaf 13 uur voor niets naar binnen. Naar de NFN-kaart wordt niet gevraagd, bezoekers moeten zich vooraf wel even inschrijven via www.flevonatuur.nl.

Het festival heeft plaats op het eiland van Flevo-Natuur. Daar komt een tent met podium te staan, waar onder anderen The Sleazy Woodrockers, Diss Nie Okay, The Beezer Experience en Danny Panadero zullen optreden. Allemaal Nederlandse bands, die een mix van stijlen spelen, zoals blues, rock en pop. De organisatie heeft ruimte voor 2500 bezoekers. “Maar of dat aantal wordt gehaald, hangt eigenlijk volledig af van het weer.” Naast muziek zijn er op het festivalterrein ook activiteiten voor jong en oud, waaronder massages.
 

Vakantie? Voorkom woninginbraak

Vakantie? Voorkom woninginbraak

Vakantie, weekendje weg, avondje uit. Voor dieven ideaal om hun slag te slaan in je huis. Woninginbraak heeft een grote impact op je gevoel van veiligheid. Het is niet alleen het gemis van waardevolle, en soms niet waardevolle, maar dierbare spullen, maar juist ook het idee dat vreemden binnen zijn geweest, door je kasten hebben gesnuffeld en al je persoonlijke bezittingen hebben bekeken.

Lees verder

Duitse gerechten ontdekt tijdens je reis? Maak ze zelf!

Duitse gerechten ontdekt tijdens je reis? Maak ze zelf!

Duitsland, onze grote oosterbuur, is een bijzonder land, ook op culinair gebied. Binnen Europa kent eigenlijk ieder land zijn eigen keuken. Natuurlijk zijn er overeenkomsten, maar er bestaan ook grote verschillen, zelfs als je buren bent zoals Nederland en Duitsland. Ben jij in Duitsland op vakantie geweest en heb je hier lekkere gerechten ontdekt die je thuis ook wel zou willen maken? Lees dan snel verder.

Lees verder

Ontdek de andere kanten van Ibiza

Ontdek de andere kanten van Ibiza

Van alle eilanden in de Balearen staat Ibiza bekend als ‘feesteiland’. Vooral het zuiden van dit Spaanse eiland heeft die reputatie. Maar Ibiza heeft ook een oosten, westen, midden en noorden. Letterlijk de andere kanten. Tijd om die te ontdekken!

Lees verder

Nederlander graag met auto naar het buitenland

Nederlander graag met auto naar het buitenland

Meer en meer Nederlanders vieren dit jaar de zomervakantie weer in het buitenland. De belangstelling voor een verblijf in eigen land blijft weliswaar groot, maar de hang naar avontuur over de grens wordt groter en groter, zo wees onderzoek van bureau Trends & Tourism uit.

Lees verder

Droombestemming Amerika

Droombestemming Amerika

Vraag naar iemands favoriete reisbestemmingen en bijna zeker wordt Amerika genoemd. De Verenigde Staten oefenen op vakantiegangers een magische aantrekkingskracht uit, simpelweg vanwege het ongekende aanbod voor jong en oud. Hoog tijd dus om Amerika ook eens op jouw bucketlist te zetten.

Lees verder

Dagje uit: 7 tips voor leuke trips

Dagje uit: 7 tips voor leuke trips

Dagje uit? Het kan weer nu attracties, pretparken, dierentuinen en musea weer open zijn. Samen, of met familie of vrienden een dagje weg. Wat waren in 2021 populaire uitjes en zijn ook in 2022 de moeite waard. Inspiratie nodig? Lees deze zeven tips.

Lees verder