Wellness en massages op MASSAGEvakBEURS

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Massagevakbeurs
Massagevakbeurs
Werk je als (fysio)therapeut, sportmasseur, sportverzorger, schoonheidsspecialiste, pedicure of therapeut? Heb je een massagepraktijk, sauna of wellnessbedrijf?  Ben je van plan om iets te gaan doen in een van deze branches? Of ben je een consument met interesse in massages en wellness? Dan is de MASSAGEvakBEURS 2013 iets voor jou. De beurs wordt gehouden op vrijdag 12 en zaterdag 13 april  in Hoevelaken en Puur op reis geeft entreekaarten weg voor deze boeiende beurs waar je ook nog eens heerlijk gemasseerd kunt worden.

 

En er zijn nog veel meer redenen om naar de MASSAGEvakBEURS te komen:

  • Mogelijkheid tot deelname aan 3 workshops voor de (toekomstige) professionals (voorinschrijving verplicht)
  • Kennismaken met diverse massagetechnieken in de stands
  • Sfeervolle locatie
  • Gratis parkeren
  • Groothandels in massage-apparatuur
  • Massage-oliën en dergelijke verzorgingsproducten
  • Massagekleding, doeken, hoezen e.d.
  • Voorlichting en informatie over diverse technieken en behandelmethoden.

Wat moet je doen om kaarten te winnen?

A. Meld je, als je dat nog niet gedaan hebt, aan voor onze nieuwsmailing. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws, de leukste vakantiereizen en informatieve artikelen, reportages en prijsvragen. Aanmelden kan hier!

B. Beantwoord de volgende vragen:

1. Waar wordt de MASSAGEvakBEURS Belgie gehouden?
2. Waar komt de bamboemassage vandaan?

Stuur de antwoorden per email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld ook je naam en adres! Inzenden kan tot en met 4 april 2013. Prijswinnaars krijgen automatisch bericht.

Adres MASSAGEvakBEURS: Koninginneweg 1, 3871 JZ, Hoevelaken.

Vakantie? Voorkom woninginbraak

Vakantie? Voorkom woninginbraak

Vakantie, weekendje weg, avondje uit. Voor dieven ideaal om hun slag te slaan in je huis. Woninginbraak heeft een grote impact op je gevoel van veiligheid. Het is niet alleen het gemis van waardevolle, en soms niet waardevolle, maar dierbare spullen, maar juist ook het idee dat vreemden binnen zijn geweest, door je kasten hebben gesnuffeld en al je persoonlijke bezittingen hebben bekeken.

Lees verder

Duitse gerechten ontdekt tijdens je reis? Maak ze zelf!

Duitse gerechten ontdekt tijdens je reis? Maak ze zelf!

Duitsland, onze grote oosterbuur, is een bijzonder land, ook op culinair gebied. Binnen Europa kent eigenlijk ieder land zijn eigen keuken. Natuurlijk zijn er overeenkomsten, maar er bestaan ook grote verschillen, zelfs als je buren bent zoals Nederland en Duitsland. Ben jij in Duitsland op vakantie geweest en heb je hier lekkere gerechten ontdekt die je thuis ook wel zou willen maken? Lees dan snel verder.

Lees verder

Ontdek de andere kanten van Ibiza

Ontdek de andere kanten van Ibiza

Van alle eilanden in de Balearen staat Ibiza bekend als ‘feesteiland’. Vooral het zuiden van dit Spaanse eiland heeft die reputatie. Maar Ibiza heeft ook een oosten, westen, midden en noorden. Letterlijk de andere kanten. Tijd om die te ontdekken!

Lees verder

Nederlander graag met auto naar het buitenland

Nederlander graag met auto naar het buitenland

Meer en meer Nederlanders vieren dit jaar de zomervakantie weer in het buitenland. De belangstelling voor een verblijf in eigen land blijft weliswaar groot, maar de hang naar avontuur over de grens wordt groter en groter, zo wees onderzoek van bureau Trends & Tourism uit.

Lees verder

Droombestemming Amerika

Droombestemming Amerika

Vraag naar iemands favoriete reisbestemmingen en bijna zeker wordt Amerika genoemd. De Verenigde Staten oefenen op vakantiegangers een magische aantrekkingskracht uit, simpelweg vanwege het ongekende aanbod voor jong en oud. Hoog tijd dus om Amerika ook eens op jouw bucketlist te zetten.

Lees verder

Dagje uit: 7 tips voor leuke trips

Dagje uit: 7 tips voor leuke trips

Dagje uit? Het kan weer nu attracties, pretparken, dierentuinen en musea weer open zijn. Samen, of met familie of vrienden een dagje weg. Wat waren in 2021 populaire uitjes en zijn ook in 2022 de moeite waard. Inspiratie nodig? Lees deze zeven tips.

Lees verder