Wellness en massages op MASSAGEvakBEURS

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Massagevakbeurs
Massagevakbeurs
Werk je als (fysio)therapeut, sportmasseur, sportverzorger, schoonheidsspecialiste, pedicure of therapeut? Heb je een massagepraktijk, sauna of wellnessbedrijf?  Ben je van plan om iets te gaan doen in een van deze branches? Of ben je een consument met interesse in massages en wellness? Dan is de MASSAGEvakBEURS 2013 iets voor jou. De beurs wordt gehouden op vrijdag 12 en zaterdag 13 april  in Hoevelaken en Puur op reis geeft entreekaarten weg voor deze boeiende beurs waar je ook nog eens heerlijk gemasseerd kunt worden.

 

En er zijn nog veel meer redenen om naar de MASSAGEvakBEURS te komen:

  • Mogelijkheid tot deelname aan 3 workshops voor de (toekomstige) professionals (voorinschrijving verplicht)
  • Kennismaken met diverse massagetechnieken in de stands
  • Sfeervolle locatie
  • Gratis parkeren
  • Groothandels in massage-apparatuur
  • Massage-oliën en dergelijke verzorgingsproducten
  • Massagekleding, doeken, hoezen e.d.
  • Voorlichting en informatie over diverse technieken en behandelmethoden.

Wat moet je doen om kaarten te winnen?

A. Meld je, als je dat nog niet gedaan hebt, aan voor onze nieuwsmailing. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws, de leukste vakantiereizen en informatieve artikelen, reportages en prijsvragen. Aanmelden kan hier!

B. Beantwoord de volgende vragen:

1. Waar wordt de MASSAGEvakBEURS Belgie gehouden?
2. Waar komt de bamboemassage vandaan?

Stuur de antwoorden per email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld ook je naam en adres! Inzenden kan tot en met 4 april 2013. Prijswinnaars krijgen automatisch bericht.

Adres MASSAGEvakBEURS: Koninginneweg 1, 3871 JZ, Hoevelaken.

Relaxen in een hotelkamer met eigen bubbelbad

Relaxen in een hotelkamer met eigen bubbelbad

Veel hotels hebben wellnessvoorzieningen zoals een publieke sauna, een whirlpool, bubbelbad of stoombad. Maar hoe lekker is het om je kamer niet uit te hoeven en toch te genieten van een ontspannende privé-wellnesservaring.

Lees verder

Hoe verminder je de winterdip? Lees de tips

Hoe verminder je de winterdip? Lees de tips

Ben jij in de winter ook vermoeider en heb je een neerslachtig gevoel? Is futloos met grote letters boven je hoofd geschreven en is dat niet te wijten aan je gezondheid? Dan zou je wel eens last kunnen hebben van de winterblues of winterdip. En zeker nu in coronatijd hebben nog meer mensen last van negatieve gevoelens die de winterdip versterken.

Lees verder

Een vakantie vol luxe: voor het echte ‘wowgevoel’

Een vakantie vol luxe: voor het echte ‘wowgevoel’

Echt even alles kunnen loslaten, of populairder gezegd, lekker de boel de boel laten. En dan is het natuurlijk extra prettig als jouw vakantieverblijf van alle gemakken is voorzien. Gewoon, relaxen in alle luxe, zoals in het privézwembad in de voortuin. Wow!

Lees verder

17 Stedentrips: van bekend tot betoverend

17 Stedentrips: van bekend tot betoverend

Steden hebben nog altijd een bijzondere aantrekkingskracht op reizigers. Voor een romantisch weekendje weg, enkele dagen shoppen of een langere ontdekkingsreis langs cultuur en architectuur. Puur op reis doet 17 suggesties voor Europese stedentrips. Naar bekende en minder bekende steden, naar de hoofdsteden van wijn en smaak, en naar enkele echte hoofdsteden. Ze zijn allemaal per vliegtuig, en sommige ook per trein, te bereiken.

Lees verder

Sneek ontdekken per boot

Sneek ontdekken per boot

Zeg Friesland en je denkt meteen aan water en waterrecreatie. Zeg Sneek en je denkt meteen aan de Sneekweek en het Sneekermeer. Logisch toch om Sneek te ontdekken vanaf het water. En daarvoor hoef je niet eens een fanatiek watersporter te zijn of een eigen boot te hebben!

Lees verder

5 Mooie plekken waar je het noorderlicht goed kunt zien

5 Mooie plekken waar je het noorderlicht goed kunt zien

Het noorderlicht met eigen ogen zien. Bij veel mensen staat het op hun verlanglijstje. En met het opheffen van de reisbeperkingen is een reis naar het noorderlicht ook weer mogelijk. Maar wat zijn nu de mooiste of beste plekken om dit fenomeen te kunnen zien?

Lees verder