Wellness en massages op MASSAGEvakBEURS

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Massagevakbeurs
Massagevakbeurs
Werk je als (fysio)therapeut, sportmasseur, sportverzorger, schoonheidsspecialiste, pedicure of therapeut? Heb je een massagepraktijk, sauna of wellnessbedrijf?  Ben je van plan om iets te gaan doen in een van deze branches? Of ben je een consument met interesse in massages en wellness? Dan is de MASSAGEvakBEURS 2013 iets voor jou. De beurs wordt gehouden op vrijdag 12 en zaterdag 13 april  in Hoevelaken en Puur op reis geeft entreekaarten weg voor deze boeiende beurs waar je ook nog eens heerlijk gemasseerd kunt worden.

 

En er zijn nog veel meer redenen om naar de MASSAGEvakBEURS te komen:

  • Mogelijkheid tot deelname aan 3 workshops voor de (toekomstige) professionals (voorinschrijving verplicht)
  • Kennismaken met diverse massagetechnieken in de stands
  • Sfeervolle locatie
  • Gratis parkeren
  • Groothandels in massage-apparatuur
  • Massage-oliën en dergelijke verzorgingsproducten
  • Massagekleding, doeken, hoezen e.d.
  • Voorlichting en informatie over diverse technieken en behandelmethoden.

Wat moet je doen om kaarten te winnen?

A. Meld je, als je dat nog niet gedaan hebt, aan voor onze nieuwsmailing. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws, de leukste vakantiereizen en informatieve artikelen, reportages en prijsvragen. Aanmelden kan hier!

B. Beantwoord de volgende vragen:

1. Waar wordt de MASSAGEvakBEURS Belgie gehouden?
2. Waar komt de bamboemassage vandaan?

Stuur de antwoorden per email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld ook je naam en adres! Inzenden kan tot en met 4 april 2013. Prijswinnaars krijgen automatisch bericht.

Adres MASSAGEvakBEURS: Koninginneweg 1, 3871 JZ, Hoevelaken.

Tips voor het meenemen van je smartphone op reis

Tips voor het meenemen van je smartphone op reis

Uiteraard neem je je smartphone mee op reis en die heb je natuurlijk in een telefoonhoesje. Want wat moet je doen zonder mobiel? Je wilt immers in contact blijven met iedereen en de smartphone gebruik je vaak ook als camera. Het is wijs om vooraf bepaalde apps te downloaden.

Lees verder

Handige dingen voor op reis

Handige dingen voor op reis

Reizen is voorbereiden, het is veel meer dan het inpakken van een koffer of rugzak. Want… wat neem je precies mee? Paspoort, geld en kleding zijn wel de bekendste zaken; er zijn echter ook handige accessoires die jouw trip veel aangenamer kunnen maken. We geven wat tips en suggesties.

Lees verder

Blijf de hitte de baas: handige tips

Blijf de hitte de baas: handige tips

Tropisch warm in Nederland? Jazeker, het komt eigenlijk best vaak voor. Vorig jaar hadden we een tropische periode Ook komende week stijgen de temperaturen tot boven de 30 graden en is het hitteplan van RIVM actief. We weten allemaal dat we moeten zorgen voor afkoeling, zowel voor onszelf als voor onze huisdieren. Veel drinken is tip nummer 1. Maar wat kun je, zeker in deze coronatijd, nog meer doen?

Lees verder

Vertrouw je op een goed schoongemaakte hotelkamer?

Vertrouw je op een goed schoongemaakte hotelkamer?

Juist in deze corona-tijd is het heel belangrijk dat (hotel)kamers goed worden schoongemaakt en gedesinfecteerd. Veel hotels en accommodaties zorgen daar goed voor, maar er zijn er ook die nogal wat steken laten vallen, zo blijkt uit recent onderzoek van Inside Edition.

Lees verder

Kroatië: veilige vaarvakanties naar de mooiste plekjes

Kroatië: veilige vaarvakanties naar de mooiste plekjes

De grenzen van Kroatië zijn weer geopend. Het land heeft sinds de corona-uitbraak maar weinig besmettingen: op 1 juli 2020 staat de teller op net iets meer dan 2800 gevallen. Niets staat een heerlijke vakantie in Kroatië dan ook in de weg. En zeker niet als je dat doet op een schip of boot.

Lees verder

Autoverzekeringen en reizen: waar moet je op letten?

Autoverzekeringen en reizen: waar moet je op letten?

Door de coronacrisis kiezen veel meer mensen voor een autovakantie. Op deze manier ben je immers niet afhankelijk van vliegmaatschappijen en het openbaar vervoer en kan je gaan en staan waar je wil. Toch zijn er wel enkele dingen waar je op moet letten als je dit jaar ervoor kiest om met de auto op vakantie te gaan. Ben je bijvoorbeeld wel goed verzekerd? Wat te doen bij pech in het buitenland? En wat moet je checken voor je vertrekt?

Lees verder