De beste accommodaties van Nederland

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Puuropreis: Kogerstaete
Puuropreis: Kogerstaete
De Zoover Awards voor vakantieaccommodaties zijn bekend. In Nederland gaat de Award voor beste hotel van Nederland naar hotel Kogerstaete. Vorig jaar sleepte het hotel op Texel ook al de Award in de wacht. Opvallend: de volgens de Nederlanse consumenten top-3 beste hotels staan allemaal op een Waddeneiland.

Gastvrijheid en hygiëne

Bij de winnende hotels worden vriendelijk personeel, persoonlijke service en schone kamers veelal geprezen.  Winnaar Hotel Kogerstaete op Texel mag zich voor het tweede jaar op rij scharen in de categorie beste hotels. De gasten zijn onverminderd tevreden, blijkt uit de ongewijzigde 9.6. Op Zoover wordt het hotel vooral geroemd om bovengenoemde zaken. Een bezoeker: ‘Fantastisch gelegen hotel waar je je meteen thuis voelt. Super uitgebreid ontbijt en een heel persoonlijke en fijne benadering. Echt een aanrader!’

De Zoover Awards worden in 5 categorieën uitgereikt.  Per categorie winnen maximaal 25 accommodaties in Nederland een Zoover Award.  De nummer 1 per categorie mag zich “beste” in zijn categorie van Nederland noemen.

Top 3 Hotels Nederland 2013

 1. Kogerstaete (Texel, Noord-Holland)                                                              Boek hier voor hotel Kogerstaete
 2. Hotel Zee van Tijd (Ameland, Friesland)                                                       Boek hier voor hotel Zee van Tijd
 3. Hotel Airport Texel (Texel, Noord-Holland)                                                   Boek hier voor Hotel Airport Texel

Top 3 Bed & Breakfasts 2013

 1. Villa Oldenhoff (Abcoude, Utrecht)
 2. Townhouse 51 (Maastricht, Limburg)
 3. Dalauro (Eys, Limburg)

Top 3 Campings 2013

 1. Janse (Zoutelande, Zeeland)
 2.  Minicamping De Visser (Zoutelande, Zeeland)
 3.  De Kleine Wolf (Ommen, Overijssel)

Top 3 Appartementen 2013

 1. Residence aan de Kust (Noordwijk aan Zee, Zuid-Holland)
 2. Landgoed Karsveld (Gulpen, Limburg)
 3. Dependance (Rotterdam, Zuid-Holland)

Top 3 Vakantieparken 2013

 1. Landal Beach Resort Ooghduyne – strandhuis (Julianadorp, Noord-Holland)          Boek hier Landal Beach Resort Ooghduyne
 2. Bosrijk de Kuluut (Overloon, Noord-Brabant)
 3. Waterpark Terherne (Terherne, Friesland)

Zoover, dé onafhankelijke vakantiebeoordelingssite van Europa beloont goed beoordeelde accommodaties voor de vierde keer op rij met een Zoover Award of een (highly) Recommended. Deze worden uitgereikt in alle Europese landen en een aantal populaire bestemmingen buiten Europa. De beste accommodaties per land zullen een Zoover Award 2012 ontvangen. Accommodaties die bijzonder goed scoren (minimaal een 8.5)  ontvangen een Zoover Higly Recommended certificaat. De groep accommodaties die op Zoover zeer verdienstelijk scoort, wordt ook beloond. Deze accommodaties verdienen met een score van minimaal een 7.5 het keurmerk Zoover Recommended. 

Ook interessant...

Tips voor het meenemen van je smartphone op reis

Tips voor het meenemen van je smartphone op reis

Uiteraard neem je je smartphone mee op reis en die heb je natuurlijk in een telefoonhoesje. Want wat moet je doen zonder mobiel? Je wilt immers in contact blijven met iedereen en de smartphone gebruik je vaak ook als camera. Het is wijs om vooraf bepaalde apps te downloaden.

Lees verder

Handige dingen voor op reis

Handige dingen voor op reis

Reizen is voorbereiden, het is veel meer dan het inpakken van een koffer of rugzak. Want… wat neem je precies mee? Paspoort, geld en kleding zijn wel de bekendste zaken; er zijn echter ook handige accessoires die jouw trip veel aangenamer kunnen maken. We geven wat tips en suggesties.

Lees verder

Blijf de hitte de baas: handige tips

Blijf de hitte de baas: handige tips

Tropisch warm in Nederland? Jazeker, het komt eigenlijk best vaak voor. Vorig jaar hadden we een tropische periode Ook komende week stijgen de temperaturen tot boven de 30 graden en is het hitteplan van RIVM actief. We weten allemaal dat we moeten zorgen voor afkoeling, zowel voor onszelf als voor onze huisdieren. Veel drinken is tip nummer 1. Maar wat kun je, zeker in deze coronatijd, nog meer doen?

Lees verder

Vertrouw je op een goed schoongemaakte hotelkamer?

Vertrouw je op een goed schoongemaakte hotelkamer?

Juist in deze corona-tijd is het heel belangrijk dat (hotel)kamers goed worden schoongemaakt en gedesinfecteerd. Veel hotels en accommodaties zorgen daar goed voor, maar er zijn er ook die nogal wat steken laten vallen, zo blijkt uit recent onderzoek van Inside Edition.

Lees verder

Kroatië: veilige vaarvakanties naar de mooiste plekjes

Kroatië: veilige vaarvakanties naar de mooiste plekjes

De grenzen van Kroatië zijn weer geopend. Het land heeft sinds de corona-uitbraak maar weinig besmettingen: op 1 juli 2020 staat de teller op net iets meer dan 2800 gevallen. Niets staat een heerlijke vakantie in Kroatië dan ook in de weg. En zeker niet als je dat doet op een schip of boot.

Lees verder

Autoverzekeringen en reizen: waar moet je op letten?

Autoverzekeringen en reizen: waar moet je op letten?

Door de coronacrisis kiezen veel meer mensen voor een autovakantie. Op deze manier ben je immers niet afhankelijk van vliegmaatschappijen en het openbaar vervoer en kan je gaan en staan waar je wil. Toch zijn er wel enkele dingen waar je op moet letten als je dit jaar ervoor kiest om met de auto op vakantie te gaan. Ben je bijvoorbeeld wel goed verzekerd? Wat te doen bij pech in het buitenland? En wat moet je checken voor je vertrekt?

Lees verder