De beste accommodaties van Nederland

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Puuropreis: Kogerstaete
Puuropreis: Kogerstaete
De Zoover Awards voor vakantieaccommodaties zijn bekend. In Nederland gaat de Award voor beste hotel van Nederland naar hotel Kogerstaete. Vorig jaar sleepte het hotel op Texel ook al de Award in de wacht. Opvallend: de volgens de Nederlanse consumenten top-3 beste hotels staan allemaal op een Waddeneiland.

Gastvrijheid en hygiëne

Bij de winnende hotels worden vriendelijk personeel, persoonlijke service en schone kamers veelal geprezen.  Winnaar Hotel Kogerstaete op Texel mag zich voor het tweede jaar op rij scharen in de categorie beste hotels. De gasten zijn onverminderd tevreden, blijkt uit de ongewijzigde 9.6. Op Zoover wordt het hotel vooral geroemd om bovengenoemde zaken. Een bezoeker: ‘Fantastisch gelegen hotel waar je je meteen thuis voelt. Super uitgebreid ontbijt en een heel persoonlijke en fijne benadering. Echt een aanrader!’

De Zoover Awards worden in 5 categorieën uitgereikt.  Per categorie winnen maximaal 25 accommodaties in Nederland een Zoover Award.  De nummer 1 per categorie mag zich “beste” in zijn categorie van Nederland noemen.

Top 3 Hotels Nederland 2013

 1. Kogerstaete (Texel, Noord-Holland)                                                              Boek hier voor hotel Kogerstaete
 2. Hotel Zee van Tijd (Ameland, Friesland)                                                       Boek hier voor hotel Zee van Tijd
 3. Hotel Airport Texel (Texel, Noord-Holland)                                                   Boek hier voor Hotel Airport Texel

Top 3 Bed & Breakfasts 2013

 1. Villa Oldenhoff (Abcoude, Utrecht)
 2. Townhouse 51 (Maastricht, Limburg)
 3. Dalauro (Eys, Limburg)

Top 3 Campings 2013

 1. Janse (Zoutelande, Zeeland)
 2.  Minicamping De Visser (Zoutelande, Zeeland)
 3.  De Kleine Wolf (Ommen, Overijssel)

Top 3 Appartementen 2013

 1. Residence aan de Kust (Noordwijk aan Zee, Zuid-Holland)
 2. Landgoed Karsveld (Gulpen, Limburg)
 3. Dependance (Rotterdam, Zuid-Holland)

Top 3 Vakantieparken 2013

 1. Landal Beach Resort Ooghduyne – strandhuis (Julianadorp, Noord-Holland)          Boek hier Landal Beach Resort Ooghduyne
 2. Bosrijk de Kuluut (Overloon, Noord-Brabant)
 3. Waterpark Terherne (Terherne, Friesland)

Zoover, dé onafhankelijke vakantiebeoordelingssite van Europa beloont goed beoordeelde accommodaties voor de vierde keer op rij met een Zoover Award of een (highly) Recommended. Deze worden uitgereikt in alle Europese landen en een aantal populaire bestemmingen buiten Europa. De beste accommodaties per land zullen een Zoover Award 2012 ontvangen. Accommodaties die bijzonder goed scoren (minimaal een 8.5)  ontvangen een Zoover Higly Recommended certificaat. De groep accommodaties die op Zoover zeer verdienstelijk scoort, wordt ook beloond. Deze accommodaties verdienen met een score van minimaal een 7.5 het keurmerk Zoover Recommended. 

Ook interessant...

Relaxen in een hotelkamer met eigen bubbelbad

Relaxen in een hotelkamer met eigen bubbelbad

Veel hotels hebben wellnessvoorzieningen zoals een publieke sauna, een whirlpool, bubbelbad of stoombad. Maar hoe lekker is het om je kamer niet uit te hoeven en toch te genieten van een ontspannende privé-wellnesservaring.

Lees verder

Hoe verminder je de winterdip? Lees de tips

Hoe verminder je de winterdip? Lees de tips

Ben jij in de winter ook vermoeider en heb je een neerslachtig gevoel? Is futloos met grote letters boven je hoofd geschreven en is dat niet te wijten aan je gezondheid? Dan zou je wel eens last kunnen hebben van de winterblues of winterdip. En zeker nu in coronatijd hebben nog meer mensen last van negatieve gevoelens die de winterdip versterken.

Lees verder

Een vakantie vol luxe: voor het echte ‘wowgevoel’

Een vakantie vol luxe: voor het echte ‘wowgevoel’

Echt even alles kunnen loslaten, of populairder gezegd, lekker de boel de boel laten. En dan is het natuurlijk extra prettig als jouw vakantieverblijf van alle gemakken is voorzien. Gewoon, relaxen in alle luxe, zoals in het privézwembad in de voortuin. Wow!

Lees verder

17 Stedentrips: van bekend tot betoverend

17 Stedentrips: van bekend tot betoverend

Steden hebben nog altijd een bijzondere aantrekkingskracht op reizigers. Voor een romantisch weekendje weg, enkele dagen shoppen of een langere ontdekkingsreis langs cultuur en architectuur. Puur op reis doet 17 suggesties voor Europese stedentrips. Naar bekende en minder bekende steden, naar de hoofdsteden van wijn en smaak, en naar enkele echte hoofdsteden. Ze zijn allemaal per vliegtuig, en sommige ook per trein, te bereiken.

Lees verder

Sneek ontdekken per boot

Sneek ontdekken per boot

Zeg Friesland en je denkt meteen aan water en waterrecreatie. Zeg Sneek en je denkt meteen aan de Sneekweek en het Sneekermeer. Logisch toch om Sneek te ontdekken vanaf het water. En daarvoor hoef je niet eens een fanatiek watersporter te zijn of een eigen boot te hebben!

Lees verder

5 Mooie plekken waar je het noorderlicht goed kunt zien

5 Mooie plekken waar je het noorderlicht goed kunt zien

Het noorderlicht met eigen ogen zien. Bij veel mensen staat het op hun verlanglijstje. En met het opheffen van de reisbeperkingen is een reis naar het noorderlicht ook weer mogelijk. Maar wat zijn nu de mooiste of beste plekken om dit fenomeen te kunnen zien?

Lees verder