De beste accommodaties van Nederland

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Puuropreis: Kogerstaete
Puuropreis: Kogerstaete
De Zoover Awards voor vakantieaccommodaties zijn bekend. In Nederland gaat de Award voor beste hotel van Nederland naar hotel Kogerstaete. Vorig jaar sleepte het hotel op Texel ook al de Award in de wacht. Opvallend: de volgens de Nederlanse consumenten top-3 beste hotels staan allemaal op een Waddeneiland.

Gastvrijheid en hygiëne

Bij de winnende hotels worden vriendelijk personeel, persoonlijke service en schone kamers veelal geprezen.  Winnaar Hotel Kogerstaete op Texel mag zich voor het tweede jaar op rij scharen in de categorie beste hotels. De gasten zijn onverminderd tevreden, blijkt uit de ongewijzigde 9.6. Op Zoover wordt het hotel vooral geroemd om bovengenoemde zaken. Een bezoeker: ‘Fantastisch gelegen hotel waar je je meteen thuis voelt. Super uitgebreid ontbijt en een heel persoonlijke en fijne benadering. Echt een aanrader!’

De Zoover Awards worden in 5 categorieën uitgereikt.  Per categorie winnen maximaal 25 accommodaties in Nederland een Zoover Award.  De nummer 1 per categorie mag zich “beste” in zijn categorie van Nederland noemen.

Top 3 Hotels Nederland 2013

 1. Kogerstaete (Texel, Noord-Holland)                                                              Boek hier voor hotel Kogerstaete
 2. Hotel Zee van Tijd (Ameland, Friesland)                                                       Boek hier voor hotel Zee van Tijd
 3. Hotel Airport Texel (Texel, Noord-Holland)                                                   Boek hier voor Hotel Airport Texel

Top 3 Bed & Breakfasts 2013

 1. Villa Oldenhoff (Abcoude, Utrecht)
 2. Townhouse 51 (Maastricht, Limburg)
 3. Dalauro (Eys, Limburg)

Top 3 Campings 2013

 1. Janse (Zoutelande, Zeeland)
 2.  Minicamping De Visser (Zoutelande, Zeeland)
 3.  De Kleine Wolf (Ommen, Overijssel)

Top 3 Appartementen 2013

 1. Residence aan de Kust (Noordwijk aan Zee, Zuid-Holland)
 2. Landgoed Karsveld (Gulpen, Limburg)
 3. Dependance (Rotterdam, Zuid-Holland)

Top 3 Vakantieparken 2013

 1. Landal Beach Resort Ooghduyne – strandhuis (Julianadorp, Noord-Holland)          Boek hier Landal Beach Resort Ooghduyne
 2. Bosrijk de Kuluut (Overloon, Noord-Brabant)
 3. Waterpark Terherne (Terherne, Friesland)

Zoover, dé onafhankelijke vakantiebeoordelingssite van Europa beloont goed beoordeelde accommodaties voor de vierde keer op rij met een Zoover Award of een (highly) Recommended. Deze worden uitgereikt in alle Europese landen en een aantal populaire bestemmingen buiten Europa. De beste accommodaties per land zullen een Zoover Award 2012 ontvangen. Accommodaties die bijzonder goed scoren (minimaal een 8.5)  ontvangen een Zoover Higly Recommended certificaat. De groep accommodaties die op Zoover zeer verdienstelijk scoort, wordt ook beloond. Deze accommodaties verdienen met een score van minimaal een 7.5 het keurmerk Zoover Recommended. 

Ook interessant...

Musea in Nederland: 12 tips voor een museum in elke provincie

Musea in Nederland: 12 tips voor een museum in elke provincie

Musea in Nederland. We hebben een lijstje gemaakt van 12 musea in Nederland, in elke provincie een, die misschien wat onbekender zijn, maar absoluut de moeite waard. Van kunst en geschiedenis, tot wetenschap of cultureel erfgoed, je vindt het in deze musea.

Lees verder

Ik ga op kampeervakantie en ik neem mee...

Ik ga op kampeervakantie en ik neem mee...

Of je nu een kampeervakantie onderneemt in een tent, caravan of camper, er zijn enkele essentiële zaken die je niet mag vergeten om je vakantie soepel en plezierig te laten verlopen. Hier zijn enkele belangrijke dingen die zeker niet mogen ontbreken.

Lees verder

Ontdek de andere kant van de wereld in Australië en Nieuw-Zeeland

Ontdek de andere kant van de wereld in Australië en Nieuw-Zeeland

Breng een bezoek aan de andere kant van de wereld, door een reis naar Australië of Nieuw-Zeeland te boeken. Beide landen hebben je ontzettend veel te bieden op het gebied van natuur en cultuur. Daarbij hoef je niet bang te zijn dat je er niet kunt ontspannen na een drukke periode op het werk of tijdens je studie; beide landen beschikken over tal van fraaie stranden. In dit artikel lees je meer over wat het reizen naar Australië en Nieuw-Zeeland zo de moeite waard maakt.

Lees verder

Wellness en luxe, ook voor een nachtje weg

Wellness en luxe, ook voor een nachtje weg

Voor veel mensen is een hotelkamer vooral om in te slapen. Zeker bij een stedentrip of weekendje weg is de overnachting vaak ondergeschikt aan de bestemming. Maar een fijn hotel, luxe kamer en een heerlijk bed dragen zeker bij aan het plezier van het nachtje of weekendje weg. En dat hoeft echt niet duur te zijn.

Lees verder

Kerstmarkten in Europa: zeven tips

Kerstmarkten in Europa: zeven tips
Kerstmarkten. Voor veel mensen betekent dat sfeer en gezelligheid. Stap in de auto, neem de bus of pak de trein naar een van deze kerstmarkten in Europa. Van klein tot groot, van ondergronds tot op het water, kerstmarktliefhebbers kunnen dit jaar hun hart weer ophalen.

Lees verder

De vele voordelen van een vakantiehuis

De vele voordelen van een vakantiehuis

Nederlanders gaan steeds vaker op vakantie in eigen land of in een van onze buurlanden. Dichtbij en duurzaam zijn hierbij de sleutelwoorden, al spelen ook luxe en ligging duidelijk mee. Daarbij kiezen steeds meer mensen voor het gemak van een vakantiehuis op een vakantiepark.

Lees verder