Genieten op de Lentiade

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Zin in de lente? Ga dan naar de 4e editie van de voorjaarsfair Lentiade. Trends, country lifestyle, kunst, accessoires, decoratie artikelen, lekkernijen, tuinmeubelen en persoonlijke verzorging…het is er allemaal op deze fair die van 5 tot en met 7 april gehouden wordt in het Lingebos tussen Leerdam en Gorinchem.

Er zijn activiteiten voor jong en oud. Van spectaculaire roofvogeldemonstraties met uilen, zeearenden en gieren, ‘Keep the Sheep’ demo’s schapendrijven met border collies tot aan culinaire proeverijen, kleur- en stijladvies, Slow Cooking Shows en mystery guests. Bekijk de modeshows met de laatste lentemode, laat een haar metamorfose doen bij de kapster in de Haarbus en luister naar dagelijks wisselende live muziek. Moe van het struinen over de fair? Neem dan plaats in de vrolijk gekleurde hangmatten en uitnodigende hangstoelen in de Lentiade Lounge. 

Datum en locatie
Vrijdag 5, zaterdag 6 en zondag 7 april 2013
Het Lingebos, Haarweg 6 te Vuren. 
Honden zijn toegestaan, mits aan de lijn.

Openingstijden
Vrijdag en zaterdag 10.00 - 17.00 uur. 
Zondag 11.00 - 17.00 uur

Toegangsprijzen
Volwassenen € 10.- 
Kinderenen    €   2.50 (4 t/m 12 jaar, kinderen tot 4 jaar gratis)
Toegang is inclusief gratis parkeren ter waarde van  € 2.-. 

Ook interessant...

Vakantie? Voorkom woninginbraak

Vakantie? Voorkom woninginbraak

Vakantie, weekendje weg, avondje uit. Voor dieven ideaal om hun slag te slaan in je huis. Woninginbraak heeft een grote impact op je gevoel van veiligheid. Het is niet alleen het gemis van waardevolle, en soms niet waardevolle, maar dierbare spullen, maar juist ook het idee dat vreemden binnen zijn geweest, door je kasten hebben gesnuffeld en al je persoonlijke bezittingen hebben bekeken.

Lees verder

Duitse gerechten ontdekt tijdens je reis? Maak ze zelf!

Duitse gerechten ontdekt tijdens je reis? Maak ze zelf!

Duitsland, onze grote oosterbuur, is een bijzonder land, ook op culinair gebied. Binnen Europa kent eigenlijk ieder land zijn eigen keuken. Natuurlijk zijn er overeenkomsten, maar er bestaan ook grote verschillen, zelfs als je buren bent zoals Nederland en Duitsland. Ben jij in Duitsland op vakantie geweest en heb je hier lekkere gerechten ontdekt die je thuis ook wel zou willen maken? Lees dan snel verder.

Lees verder

Ontdek de andere kanten van Ibiza

Ontdek de andere kanten van Ibiza

Van alle eilanden in de Balearen staat Ibiza bekend als ‘feesteiland’. Vooral het zuiden van dit Spaanse eiland heeft die reputatie. Maar Ibiza heeft ook een oosten, westen, midden en noorden. Letterlijk de andere kanten. Tijd om die te ontdekken!

Lees verder

Nederlander graag met auto naar het buitenland

Nederlander graag met auto naar het buitenland

Meer en meer Nederlanders vieren dit jaar de zomervakantie weer in het buitenland. De belangstelling voor een verblijf in eigen land blijft weliswaar groot, maar de hang naar avontuur over de grens wordt groter en groter, zo wees onderzoek van bureau Trends & Tourism uit.

Lees verder

Droombestemming Amerika

Droombestemming Amerika

Vraag naar iemands favoriete reisbestemmingen en bijna zeker wordt Amerika genoemd. De Verenigde Staten oefenen op vakantiegangers een magische aantrekkingskracht uit, simpelweg vanwege het ongekende aanbod voor jong en oud. Hoog tijd dus om Amerika ook eens op jouw bucketlist te zetten.

Lees verder

Dagje uit: 7 tips voor leuke trips

Dagje uit: 7 tips voor leuke trips

Dagje uit? Het kan weer nu attracties, pretparken, dierentuinen en musea weer open zijn. Samen, of met familie of vrienden een dagje weg. Wat waren in 2021 populaire uitjes en zijn ook in 2022 de moeite waard. Inspiratie nodig? Lees deze zeven tips.

Lees verder