Brits stel zet vliegtuig op stelten

3.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Rel in toestel easyJetEen stel uit Groot-Brittannië heeft zich tijdens een vlucht van Faro naar Londen Southend dermate misdragen, dat de politie zich genoodzaakt zag de man van 42 en de vrouw van 23 te arresteren. Ze worden onder meer beschuldigd van het ‘in levensgevaar brengen van de andere passagiers’.

 

 

De vlucht van easyJet vanuit Portugal liep zaterdag door technische problemen een vertraging op van 7 uur. De Britten doodden de tijd in de bar van de luchthaven, onder meer met de nodige alcoholische versnaperingen. Eenmaal aan boord besloot de vrouw, naar eigen zeggen lerares, geregeld de stewards en stewardessen op hun billen te slaan, daarbij ook schuttingtaal gebruikend.

Vloeken

In Britse media is een verklaring van een medepassagier opgedoken. ,,We moesten niet alleen de ellende doorstaan van die lange vertraging, op de koop toe waren er twee luidruchtige, dronken passagiers die de boel op stelten zetten en de hele tijd vloekte. Die vrouw bleef maar herhalen dat ze lerares was. Dat kan ik moeilijk geloven, gezien het taaltje dat ze gebruikte in het bijzijn van mijn kinderen,” aldus de inzittende. Die moest ook nog eens een getuigenis afleggen bij de politie, die in Londen aan boord kwam en het stel arresteerde.

Op dit artikel kun je niet (meer) reageren.

Van PCR tot boosteren: reizen in tijden van corona

Van PCR tot boosteren: reizen in tijden van corona

Corona en coronamaatregelen. Het ene land wil dit, het andere dat. Reizen naar jouw favoriete vakantiebestemming is nog nooit zo lastig geweest, met al die verschillende voorwaarden rond corona. Want er zijn er nogal wat, variërend van PCR tot boosteren en een goed ingevuld gele vaccinatieboekje. Puur op reis komt met een overzicht.

Lees verder

Canada, van alles te doen in elk seizoen

Canada, van alles te doen in elk seizoen

Hou je van de prachtige kleuren van de herfst? Geniet je van ontluikend groen in de lente? Smelt je bij witte landschappen of word je vrolijk van zon en warmte? Wat je voorkeur ook is, Canada heeft het.

Lees verder

Achterhoek: topper in eigen land

Achterhoek: topper in eigen land

Vakantie in eigen land is populair als vanouds, mede door de aanhoudende discussies in het buitenland over coronamaatregelen. Met zo’n 26 miljoen aankomsten van landgenoten in logiesaccommodaties in Nederland bereikt 2021 weer het niveau van 2019, het laatste jaar voor de pandemie, aldus het Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen.

Lees verder

Relaxen in een hotelkamer met eigen bubbelbad

Relaxen in een hotelkamer met eigen bubbelbad

Veel hotels hebben wellnessvoorzieningen zoals een publieke sauna, een whirlpool, bubbelbad of stoombad. Maar hoe lekker is het om je kamer niet uit te hoeven en toch te genieten van een ontspannende privé-wellnesservaring.

Lees verder

Hoe verminder je de winterdip? Lees de tips

Hoe verminder je de winterdip? Lees de tips

Ben jij in de winter ook vermoeider en heb je een neerslachtig gevoel? Is futloos met grote letters boven je hoofd geschreven en is dat niet te wijten aan je gezondheid? Dan zou je wel eens last kunnen hebben van de winterblues of winterdip. En zeker nu in coronatijd hebben nog meer mensen last van negatieve gevoelens die de winterdip versterken.

Lees verder

Een vakantie vol luxe: voor het echte ‘wowgevoel’

Een vakantie vol luxe: voor het echte ‘wowgevoel’

Echt even alles kunnen loslaten, of populairder gezegd, lekker de boel de boel laten. En dan is het natuurlijk extra prettig als jouw vakantieverblijf van alle gemakken is voorzien. Gewoon, relaxen in alle luxe, zoals in het privézwembad in de voortuin. Wow!

Lees verder