Brits stel zet vliegtuig op stelten

3.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Rel in toestel easyJetEen stel uit Groot-Brittannië heeft zich tijdens een vlucht van Faro naar Londen Southend dermate misdragen, dat de politie zich genoodzaakt zag de man van 42 en de vrouw van 23 te arresteren. Ze worden onder meer beschuldigd van het ‘in levensgevaar brengen van de andere passagiers’.

 

 

De vlucht van easyJet vanuit Portugal liep zaterdag door technische problemen een vertraging op van 7 uur. De Britten doodden de tijd in de bar van de luchthaven, onder meer met de nodige alcoholische versnaperingen. Eenmaal aan boord besloot de vrouw, naar eigen zeggen lerares, geregeld de stewards en stewardessen op hun billen te slaan, daarbij ook schuttingtaal gebruikend.

Vloeken

In Britse media is een verklaring van een medepassagier opgedoken. ,,We moesten niet alleen de ellende doorstaan van die lange vertraging, op de koop toe waren er twee luidruchtige, dronken passagiers die de boel op stelten zetten en de hele tijd vloekte. Die vrouw bleef maar herhalen dat ze lerares was. Dat kan ik moeilijk geloven, gezien het taaltje dat ze gebruikte in het bijzijn van mijn kinderen,” aldus de inzittende. Die moest ook nog eens een getuigenis afleggen bij de politie, die in Londen aan boord kwam en het stel arresteerde.

Op dit artikel kun je niet (meer) reageren.

Vakantie? Voorkom woninginbraak

Vakantie? Voorkom woninginbraak

Vakantie, weekendje weg, avondje uit. Voor dieven ideaal om hun slag te slaan in je huis. Woninginbraak heeft een grote impact op je gevoel van veiligheid. Het is niet alleen het gemis van waardevolle, en soms niet waardevolle, maar dierbare spullen, maar juist ook het idee dat vreemden binnen zijn geweest, door je kasten hebben gesnuffeld en al je persoonlijke bezittingen hebben bekeken.

Lees verder

Duitse gerechten ontdekt tijdens je reis? Maak ze zelf!

Duitse gerechten ontdekt tijdens je reis? Maak ze zelf!

Duitsland, onze grote oosterbuur, is een bijzonder land, ook op culinair gebied. Binnen Europa kent eigenlijk ieder land zijn eigen keuken. Natuurlijk zijn er overeenkomsten, maar er bestaan ook grote verschillen, zelfs als je buren bent zoals Nederland en Duitsland. Ben jij in Duitsland op vakantie geweest en heb je hier lekkere gerechten ontdekt die je thuis ook wel zou willen maken? Lees dan snel verder.

Lees verder

Ontdek de andere kanten van Ibiza

Ontdek de andere kanten van Ibiza

Van alle eilanden in de Balearen staat Ibiza bekend als ‘feesteiland’. Vooral het zuiden van dit Spaanse eiland heeft die reputatie. Maar Ibiza heeft ook een oosten, westen, midden en noorden. Letterlijk de andere kanten. Tijd om die te ontdekken!

Lees verder

Nederlander graag met auto naar het buitenland

Nederlander graag met auto naar het buitenland

Meer en meer Nederlanders vieren dit jaar de zomervakantie weer in het buitenland. De belangstelling voor een verblijf in eigen land blijft weliswaar groot, maar de hang naar avontuur over de grens wordt groter en groter, zo wees onderzoek van bureau Trends & Tourism uit.

Lees verder

Droombestemming Amerika

Droombestemming Amerika

Vraag naar iemands favoriete reisbestemmingen en bijna zeker wordt Amerika genoemd. De Verenigde Staten oefenen op vakantiegangers een magische aantrekkingskracht uit, simpelweg vanwege het ongekende aanbod voor jong en oud. Hoog tijd dus om Amerika ook eens op jouw bucketlist te zetten.

Lees verder

Dagje uit: 7 tips voor leuke trips

Dagje uit: 7 tips voor leuke trips

Dagje uit? Het kan weer nu attracties, pretparken, dierentuinen en musea weer open zijn. Samen, of met familie of vrienden een dagje weg. Wat waren in 2021 populaire uitjes en zijn ook in 2022 de moeite waard. Inspiratie nodig? Lees deze zeven tips.

Lees verder