Sawadee biedt avontuur met comfort

4.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Ecolodge in JordaniëEen avontuurlijke groepsreis, maar dan wel eentje met meer luxe en comfort dan gewoonlijk. Voor die groep reizigers introduceert Sawadee Reizen de zogeheten Comfort-Plus reizen. De overnachtingen tijdens deze groepsrondreizen all over the world zijn bijvoorbeeld in accommodaties met vier sterren.

In elke comfortreis van Sawadee is bovendien ten minste één overnachting in een bijzondere accommodatie opgenomen, zoals een boutique hotel, een hotel op een originele plek of met een bijzondere uitstraling. Naast de luxere accommodaties wordt er gereisd in kleine groepen van maximaal 18 deelnemers, is bij elke reis een welkomstdiner in de reissom inbegrepen en wordt er waar mogelijk gekozen voor extra comfortabel vervoer, zoals 4-wheeldrives, privéauto’s of een extra ruime privé-bus.

Safari, woestijn, oude hoofdstad

Sawadee biedt Comfort-Plus reizen naar 16 bestemmingen. Zo kan de reiziger op safari in Zuid-Afrika, overnachten in een bijzondere ecolodge in de woestijn van Jordanië of fietsen families met kinderen door Sukothai, de oude hoofdstad van Thailand. Berend Simons, manager touroperating & CSR bij Sawadee Reizen: "Met dit nieuwe reisconcept springen wij in op de vraag van onze klanten. Een steeds grotere groep reizigers heeft naast de actieve en avontuurlijke elementen in onze reizen behoefte aan meer comfort.”

Sawadee organiseert al sinds 1983 avontuurlijke groepsrondreizen naar alle delen van de wereld. Voor mensen die alleen op reis gaan, met een (reis)partner of met het gezin. In de reizen staat beleving van natuur en cultuur centraal, met aandacht voor duurzaamheid en de lokale bevolking.

Ga ook comfortabel op avontuur met Sawadee

Tips voor het meenemen van je smartphone op reis

Tips voor het meenemen van je smartphone op reis

Uiteraard neem je je smartphone mee op reis en die heb je natuurlijk in een telefoonhoesje. Want wat moet je doen zonder mobiel? Je wilt immers in contact blijven met iedereen en de smartphone gebruik je vaak ook als camera. Het is wijs om vooraf bepaalde apps te downloaden.

Lees verder

Handige dingen voor op reis

Handige dingen voor op reis

Reizen is voorbereiden, het is veel meer dan het inpakken van een koffer of rugzak. Want… wat neem je precies mee? Paspoort, geld en kleding zijn wel de bekendste zaken; er zijn echter ook handige accessoires die jouw trip veel aangenamer kunnen maken. We geven wat tips en suggesties.

Lees verder

Blijf de hitte de baas: handige tips

Blijf de hitte de baas: handige tips

Tropisch warm in Nederland? Jazeker, het komt eigenlijk best vaak voor. Vorig jaar hadden we een tropische periode Ook komende week stijgen de temperaturen tot boven de 30 graden en is het hitteplan van RIVM actief. We weten allemaal dat we moeten zorgen voor afkoeling, zowel voor onszelf als voor onze huisdieren. Veel drinken is tip nummer 1. Maar wat kun je, zeker in deze coronatijd, nog meer doen?

Lees verder

Vertrouw je op een goed schoongemaakte hotelkamer?

Vertrouw je op een goed schoongemaakte hotelkamer?

Juist in deze corona-tijd is het heel belangrijk dat (hotel)kamers goed worden schoongemaakt en gedesinfecteerd. Veel hotels en accommodaties zorgen daar goed voor, maar er zijn er ook die nogal wat steken laten vallen, zo blijkt uit recent onderzoek van Inside Edition.

Lees verder

Kroatië: veilige vaarvakanties naar de mooiste plekjes

Kroatië: veilige vaarvakanties naar de mooiste plekjes

De grenzen van Kroatië zijn weer geopend. Het land heeft sinds de corona-uitbraak maar weinig besmettingen: op 1 juli 2020 staat de teller op net iets meer dan 2800 gevallen. Niets staat een heerlijke vakantie in Kroatië dan ook in de weg. En zeker niet als je dat doet op een schip of boot.

Lees verder

Autoverzekeringen en reizen: waar moet je op letten?

Autoverzekeringen en reizen: waar moet je op letten?

Door de coronacrisis kiezen veel meer mensen voor een autovakantie. Op deze manier ben je immers niet afhankelijk van vliegmaatschappijen en het openbaar vervoer en kan je gaan en staan waar je wil. Toch zijn er wel enkele dingen waar je op moet letten als je dit jaar ervoor kiest om met de auto op vakantie te gaan. Ben je bijvoorbeeld wel goed verzekerd? Wat te doen bij pech in het buitenland? En wat moet je checken voor je vertrekt?

Lees verder