Sawadee biedt avontuur met comfort

4.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Ecolodge in JordaniëEen avontuurlijke groepsreis, maar dan wel eentje met meer luxe en comfort dan gewoonlijk. Voor die groep reizigers introduceert Sawadee Reizen de zogeheten Comfort-Plus reizen. De overnachtingen tijdens deze groepsrondreizen all over the world zijn bijvoorbeeld in accommodaties met vier sterren.

In elke comfortreis van Sawadee is bovendien ten minste één overnachting in een bijzondere accommodatie opgenomen, zoals een boutique hotel, een hotel op een originele plek of met een bijzondere uitstraling. Naast de luxere accommodaties wordt er gereisd in kleine groepen van maximaal 18 deelnemers, is bij elke reis een welkomstdiner in de reissom inbegrepen en wordt er waar mogelijk gekozen voor extra comfortabel vervoer, zoals 4-wheeldrives, privéauto’s of een extra ruime privé-bus.

Safari, woestijn, oude hoofdstad

Sawadee biedt Comfort-Plus reizen naar 16 bestemmingen. Zo kan de reiziger op safari in Zuid-Afrika, overnachten in een bijzondere ecolodge in de woestijn van Jordanië of fietsen families met kinderen door Sukothai, de oude hoofdstad van Thailand. Berend Simons, manager touroperating & CSR bij Sawadee Reizen: "Met dit nieuwe reisconcept springen wij in op de vraag van onze klanten. Een steeds grotere groep reizigers heeft naast de actieve en avontuurlijke elementen in onze reizen behoefte aan meer comfort.”

Sawadee organiseert al sinds 1983 avontuurlijke groepsrondreizen naar alle delen van de wereld. Voor mensen die alleen op reis gaan, met een (reis)partner of met het gezin. In de reizen staat beleving van natuur en cultuur centraal, met aandacht voor duurzaamheid en de lokale bevolking.

Ga ook comfortabel op avontuur met Sawadee

Duitse gerechten ontdekt tijdens je reis? Maak ze zelf!

Duitse gerechten ontdekt tijdens je reis? Maak ze zelf!

Duitsland, onze grote oosterbuur, is een bijzonder land, ook op culinair gebied. Binnen Europa kent eigenlijk ieder land zijn eigen keuken. Natuurlijk zijn er overeenkomsten, maar er bestaan ook grote verschillen, zelfs als je buren bent zoals Nederland en Duitsland. Ben jij in Duitsland op vakantie geweest en heb je hier lekkere gerechten ontdekt die je thuis ook wel zou willen maken? Lees dan snel verder.

Lees verder

Ontdek de andere kanten van Ibiza

Ontdek de andere kanten van Ibiza

Van alle eilanden in de Balearen staat Ibiza bekend als ‘feesteiland’. Vooral het zuiden van dit Spaanse eiland heeft die reputatie. Maar Ibiza heeft ook een oosten, westen, midden en noorden. Letterlijk de andere kanten. Tijd om die te ontdekken!

Lees verder

Nederlander graag met auto naar het buitenland

Nederlander graag met auto naar het buitenland

Meer en meer Nederlanders vieren dit jaar de zomervakantie weer in het buitenland. De belangstelling voor een verblijf in eigen land blijft weliswaar groot, maar de hang naar avontuur over de grens wordt groter en groter, zo wees onderzoek van bureau Trends & Tourism uit.

Lees verder

Droombestemming Amerika

Droombestemming Amerika

Vraag naar iemands favoriete reisbestemmingen en bijna zeker wordt Amerika genoemd. De Verenigde Staten oefenen op vakantiegangers een magische aantrekkingskracht uit, simpelweg vanwege het ongekende aanbod voor jong en oud. Hoog tijd dus om Amerika ook eens op jouw bucketlist te zetten.

Lees verder

Dagje uit: 7 tips voor leuke trips

Dagje uit: 7 tips voor leuke trips

Dagje uit? Het kan weer nu attracties, pretparken, dierentuinen en musea weer open zijn. Samen, of met familie of vrienden een dagje weg. Wat waren in 2021 populaire uitjes en zijn ook in 2022 de moeite waard. Inspiratie nodig? Lees deze zeven tips.

Lees verder

Van PCR tot boosteren: reizen in tijden van corona

Van PCR tot boosteren: reizen in tijden van corona

Corona en coronamaatregelen. Het ene land wil dit, het andere dat. Reizen naar jouw favoriete vakantiebestemming is nog nooit zo lastig geweest, met al die verschillende voorwaarden rond corona. Want er zijn er nogal wat, variërend van PCR tot boosteren en een goed ingevuld gele vaccinatieboekje. Puur op reis komt met een overzicht.

Lees verder