Cruisen naar de highlights in Antarctica

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Antarctica
Antarctica
Tussen november 2013 en januari 2014 vaart cruiserederij Seabourn met het schip Seabourn Quest op schitterende landingsplaatsen nabij de highlights van Antartica aanmeren. Heerlijk aan boord genieten van alle luxe van de Quest en aan wal de bezienswaardigheden die Antarctica en de omliggende eilanden te bieden hebben.

Seabourn is één van de weinige cruisemaatschappijen waarmee je naar Antarctica kunt cruisen. Op slechts 1,5 dag varen vanaf het zuidelijkste puntje van Zuid-Amerika doemt het continent al op. Door de geringe grote van het schip kan het dichtbij land komen en ga je het laatste stukje naar Antartica met de speciale zodiac boten.

5 keer aan land
 

Onder begeleiding van een ervaren expeditieteam kun je 5 keer een uniek bezoek aan land brengen en leert het expeditie team je alles over het dit meest ongerepte stukje natuur van de wereld.  Zo kun je verschillende diersoorten waaronder pinguïns, zeehonden en walvissen in het echt te zien en vele historische en wetenschappelijk interessante plekken bezoeken. Gasten genieten al varend van spectaculaire waterwegen en passages.

“Kapitein Bjarne Larsen en expeditieleider Robin West ontwikkelde een lijst met bijzondere landingsplaatsen waarvan we zeker weten dat onze gasten hier zullen genieten van een uniek bezoek,” zegt Richard Meadows, directeur van Seabourn. “Ons team heeft jarenlange kennis en  ervaring opgebouwd en dat heeft geresulteerd in een uitgebreide hoeveelheid aan mogelijkheden voor een onvergetelijk Antarctica avontuur.’’

Over de Seabourn Quest

De Seabourn Quest, het nieuwste schip van de rederij en heeft een capaciteit van slechts 450 passagiers. Het cruiseschip is als voorbereiding op het Antarctica avontuur, onlangs geheel gemodificeerd. De cruises vertrekken vanuit verschillende havens en duren minimaal 21 dagen. De 5 verschillende landingsplaatsen variëren elke cruise en zijn afhankelijk van de weer- en ijsomstandigheden.

In de watten gelegd

Bij Seabourn is alles verzorgd en inclusief, van eten en drankjes tot de en met de fooien. Je wordt aan boord heerlijk in de watten gelegd en wie met Seabourn reist, voelt zich zeker thuis in de ruime, zorgvuldig ingerichte suites. Er zijn open bars, goede wijnen bij de lunch en het diner en er heerst een ontspannen, gezellige sfeer.

Boek zo'n schitterende Antarcticacruise, of een van de andere cruises van Seabourn

 

Ook interessant...

Musea in Nederland: 12 tips voor een museum in elke provincie

Musea in Nederland: 12 tips voor een museum in elke provincie

Musea in Nederland. We hebben een lijstje gemaakt van 12 musea in Nederland, in elke provincie een, die misschien wat onbekender zijn, maar absoluut de moeite waard. Van kunst en geschiedenis, tot wetenschap of cultureel erfgoed, je vindt het in deze musea.

Lees verder

Ik ga op kampeervakantie en ik neem mee...

Ik ga op kampeervakantie en ik neem mee...

Of je nu een kampeervakantie onderneemt in een tent, caravan of camper, er zijn enkele essentiële zaken die je niet mag vergeten om je vakantie soepel en plezierig te laten verlopen. Hier zijn enkele belangrijke dingen die zeker niet mogen ontbreken.

Lees verder

Ontdek de andere kant van de wereld in Australië en Nieuw-Zeeland

Ontdek de andere kant van de wereld in Australië en Nieuw-Zeeland

Breng een bezoek aan de andere kant van de wereld, door een reis naar Australië of Nieuw-Zeeland te boeken. Beide landen hebben je ontzettend veel te bieden op het gebied van natuur en cultuur. Daarbij hoef je niet bang te zijn dat je er niet kunt ontspannen na een drukke periode op het werk of tijdens je studie; beide landen beschikken over tal van fraaie stranden. In dit artikel lees je meer over wat het reizen naar Australië en Nieuw-Zeeland zo de moeite waard maakt.

Lees verder

Wellness en luxe, ook voor een nachtje weg

Wellness en luxe, ook voor een nachtje weg

Voor veel mensen is een hotelkamer vooral om in te slapen. Zeker bij een stedentrip of weekendje weg is de overnachting vaak ondergeschikt aan de bestemming. Maar een fijn hotel, luxe kamer en een heerlijk bed dragen zeker bij aan het plezier van het nachtje of weekendje weg. En dat hoeft echt niet duur te zijn.

Lees verder

Kerstmarkten in Europa: zeven tips

Kerstmarkten in Europa: zeven tips
Kerstmarkten. Voor veel mensen betekent dat sfeer en gezelligheid. Stap in de auto, neem de bus of pak de trein naar een van deze kerstmarkten in Europa. Van klein tot groot, van ondergronds tot op het water, kerstmarktliefhebbers kunnen dit jaar hun hart weer ophalen.

Lees verder

De vele voordelen van een vakantiehuis

De vele voordelen van een vakantiehuis

Nederlanders gaan steeds vaker op vakantie in eigen land of in een van onze buurlanden. Dichtbij en duurzaam zijn hierbij de sleutelwoorden, al spelen ook luxe en ligging duidelijk mee. Daarbij kiezen steeds meer mensen voor het gemak van een vakantiehuis op een vakantiepark.

Lees verder