Cruisen naar de highlights in Antarctica

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Antarctica
Antarctica
Tussen november 2013 en januari 2014 vaart cruiserederij Seabourn met het schip Seabourn Quest op schitterende landingsplaatsen nabij de highlights van Antartica aanmeren. Heerlijk aan boord genieten van alle luxe van de Quest en aan wal de bezienswaardigheden die Antarctica en de omliggende eilanden te bieden hebben.

Seabourn is één van de weinige cruisemaatschappijen waarmee je naar Antarctica kunt cruisen. Op slechts 1,5 dag varen vanaf het zuidelijkste puntje van Zuid-Amerika doemt het continent al op. Door de geringe grote van het schip kan het dichtbij land komen en ga je het laatste stukje naar Antartica met de speciale zodiac boten.

5 keer aan land
 

Onder begeleiding van een ervaren expeditieteam kun je 5 keer een uniek bezoek aan land brengen en leert het expeditie team je alles over het dit meest ongerepte stukje natuur van de wereld.  Zo kun je verschillende diersoorten waaronder pinguïns, zeehonden en walvissen in het echt te zien en vele historische en wetenschappelijk interessante plekken bezoeken. Gasten genieten al varend van spectaculaire waterwegen en passages.

“Kapitein Bjarne Larsen en expeditieleider Robin West ontwikkelde een lijst met bijzondere landingsplaatsen waarvan we zeker weten dat onze gasten hier zullen genieten van een uniek bezoek,” zegt Richard Meadows, directeur van Seabourn. “Ons team heeft jarenlange kennis en  ervaring opgebouwd en dat heeft geresulteerd in een uitgebreide hoeveelheid aan mogelijkheden voor een onvergetelijk Antarctica avontuur.’’

Over de Seabourn Quest

De Seabourn Quest, het nieuwste schip van de rederij en heeft een capaciteit van slechts 450 passagiers. Het cruiseschip is als voorbereiding op het Antarctica avontuur, onlangs geheel gemodificeerd. De cruises vertrekken vanuit verschillende havens en duren minimaal 21 dagen. De 5 verschillende landingsplaatsen variëren elke cruise en zijn afhankelijk van de weer- en ijsomstandigheden.

In de watten gelegd

Bij Seabourn is alles verzorgd en inclusief, van eten en drankjes tot de en met de fooien. Je wordt aan boord heerlijk in de watten gelegd en wie met Seabourn reist, voelt zich zeker thuis in de ruime, zorgvuldig ingerichte suites. Er zijn open bars, goede wijnen bij de lunch en het diner en er heerst een ontspannen, gezellige sfeer.

Boek zo'n schitterende Antarcticacruise, of een van de andere cruises van Seabourn

 

Ook interessant...

Vakantie? Voorkom woninginbraak

Vakantie? Voorkom woninginbraak

Vakantie, weekendje weg, avondje uit. Voor dieven ideaal om hun slag te slaan in je huis. Woninginbraak heeft een grote impact op je gevoel van veiligheid. Het is niet alleen het gemis van waardevolle, en soms niet waardevolle, maar dierbare spullen, maar juist ook het idee dat vreemden binnen zijn geweest, door je kasten hebben gesnuffeld en al je persoonlijke bezittingen hebben bekeken.

Lees verder

Duitse gerechten ontdekt tijdens je reis? Maak ze zelf!

Duitse gerechten ontdekt tijdens je reis? Maak ze zelf!

Duitsland, onze grote oosterbuur, is een bijzonder land, ook op culinair gebied. Binnen Europa kent eigenlijk ieder land zijn eigen keuken. Natuurlijk zijn er overeenkomsten, maar er bestaan ook grote verschillen, zelfs als je buren bent zoals Nederland en Duitsland. Ben jij in Duitsland op vakantie geweest en heb je hier lekkere gerechten ontdekt die je thuis ook wel zou willen maken? Lees dan snel verder.

Lees verder

Ontdek de andere kanten van Ibiza

Ontdek de andere kanten van Ibiza

Van alle eilanden in de Balearen staat Ibiza bekend als ‘feesteiland’. Vooral het zuiden van dit Spaanse eiland heeft die reputatie. Maar Ibiza heeft ook een oosten, westen, midden en noorden. Letterlijk de andere kanten. Tijd om die te ontdekken!

Lees verder

Nederlander graag met auto naar het buitenland

Nederlander graag met auto naar het buitenland

Meer en meer Nederlanders vieren dit jaar de zomervakantie weer in het buitenland. De belangstelling voor een verblijf in eigen land blijft weliswaar groot, maar de hang naar avontuur over de grens wordt groter en groter, zo wees onderzoek van bureau Trends & Tourism uit.

Lees verder

Droombestemming Amerika

Droombestemming Amerika

Vraag naar iemands favoriete reisbestemmingen en bijna zeker wordt Amerika genoemd. De Verenigde Staten oefenen op vakantiegangers een magische aantrekkingskracht uit, simpelweg vanwege het ongekende aanbod voor jong en oud. Hoog tijd dus om Amerika ook eens op jouw bucketlist te zetten.

Lees verder

Dagje uit: 7 tips voor leuke trips

Dagje uit: 7 tips voor leuke trips

Dagje uit? Het kan weer nu attracties, pretparken, dierentuinen en musea weer open zijn. Samen, of met familie of vrienden een dagje weg. Wat waren in 2021 populaire uitjes en zijn ook in 2022 de moeite waard. Inspiratie nodig? Lees deze zeven tips.

Lees verder