Cruisen naar de highlights in Antarctica

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Antarctica
Antarctica
Tussen november 2013 en januari 2014 vaart cruiserederij Seabourn met het schip Seabourn Quest op schitterende landingsplaatsen nabij de highlights van Antartica aanmeren. Heerlijk aan boord genieten van alle luxe van de Quest en aan wal de bezienswaardigheden die Antarctica en de omliggende eilanden te bieden hebben.

Seabourn is één van de weinige cruisemaatschappijen waarmee je naar Antarctica kunt cruisen. Op slechts 1,5 dag varen vanaf het zuidelijkste puntje van Zuid-Amerika doemt het continent al op. Door de geringe grote van het schip kan het dichtbij land komen en ga je het laatste stukje naar Antartica met de speciale zodiac boten.

5 keer aan land
 

Onder begeleiding van een ervaren expeditieteam kun je 5 keer een uniek bezoek aan land brengen en leert het expeditie team je alles over het dit meest ongerepte stukje natuur van de wereld.  Zo kun je verschillende diersoorten waaronder pinguïns, zeehonden en walvissen in het echt te zien en vele historische en wetenschappelijk interessante plekken bezoeken. Gasten genieten al varend van spectaculaire waterwegen en passages.

“Kapitein Bjarne Larsen en expeditieleider Robin West ontwikkelde een lijst met bijzondere landingsplaatsen waarvan we zeker weten dat onze gasten hier zullen genieten van een uniek bezoek,” zegt Richard Meadows, directeur van Seabourn. “Ons team heeft jarenlange kennis en  ervaring opgebouwd en dat heeft geresulteerd in een uitgebreide hoeveelheid aan mogelijkheden voor een onvergetelijk Antarctica avontuur.’’

Over de Seabourn Quest

De Seabourn Quest, het nieuwste schip van de rederij en heeft een capaciteit van slechts 450 passagiers. Het cruiseschip is als voorbereiding op het Antarctica avontuur, onlangs geheel gemodificeerd. De cruises vertrekken vanuit verschillende havens en duren minimaal 21 dagen. De 5 verschillende landingsplaatsen variëren elke cruise en zijn afhankelijk van de weer- en ijsomstandigheden.

In de watten gelegd

Bij Seabourn is alles verzorgd en inclusief, van eten en drankjes tot de en met de fooien. Je wordt aan boord heerlijk in de watten gelegd en wie met Seabourn reist, voelt zich zeker thuis in de ruime, zorgvuldig ingerichte suites. Er zijn open bars, goede wijnen bij de lunch en het diner en er heerst een ontspannen, gezellige sfeer.

Boek zo'n schitterende Antarcticacruise, of een van de andere cruises van Seabourn

 

Ook interessant...

Relaxen in een hotelkamer met eigen bubbelbad

Relaxen in een hotelkamer met eigen bubbelbad

Veel hotels hebben wellnessvoorzieningen zoals een publieke sauna, een whirlpool, bubbelbad of stoombad. Maar hoe lekker is het om je kamer niet uit te hoeven en toch te genieten van een ontspannende privé-wellnesservaring.

Lees verder

Hoe verminder je de winterdip? Lees de tips

Hoe verminder je de winterdip? Lees de tips

Ben jij in de winter ook vermoeider en heb je een neerslachtig gevoel? Is futloos met grote letters boven je hoofd geschreven en is dat niet te wijten aan je gezondheid? Dan zou je wel eens last kunnen hebben van de winterblues of winterdip. En zeker nu in coronatijd hebben nog meer mensen last van negatieve gevoelens die de winterdip versterken.

Lees verder

Een vakantie vol luxe: voor het echte ‘wowgevoel’

Een vakantie vol luxe: voor het echte ‘wowgevoel’

Echt even alles kunnen loslaten, of populairder gezegd, lekker de boel de boel laten. En dan is het natuurlijk extra prettig als jouw vakantieverblijf van alle gemakken is voorzien. Gewoon, relaxen in alle luxe, zoals in het privézwembad in de voortuin. Wow!

Lees verder

17 Stedentrips: van bekend tot betoverend

17 Stedentrips: van bekend tot betoverend

Steden hebben nog altijd een bijzondere aantrekkingskracht op reizigers. Voor een romantisch weekendje weg, enkele dagen shoppen of een langere ontdekkingsreis langs cultuur en architectuur. Puur op reis doet 17 suggesties voor Europese stedentrips. Naar bekende en minder bekende steden, naar de hoofdsteden van wijn en smaak, en naar enkele echte hoofdsteden. Ze zijn allemaal per vliegtuig, en sommige ook per trein, te bereiken.

Lees verder

Sneek ontdekken per boot

Sneek ontdekken per boot

Zeg Friesland en je denkt meteen aan water en waterrecreatie. Zeg Sneek en je denkt meteen aan de Sneekweek en het Sneekermeer. Logisch toch om Sneek te ontdekken vanaf het water. En daarvoor hoef je niet eens een fanatiek watersporter te zijn of een eigen boot te hebben!

Lees verder

5 Mooie plekken waar je het noorderlicht goed kunt zien

5 Mooie plekken waar je het noorderlicht goed kunt zien

Het noorderlicht met eigen ogen zien. Bij veel mensen staat het op hun verlanglijstje. En met het opheffen van de reisbeperkingen is een reis naar het noorderlicht ook weer mogelijk. Maar wat zijn nu de mooiste of beste plekken om dit fenomeen te kunnen zien?

Lees verder