Cruisen naar de highlights in Antarctica

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Antarctica
Antarctica
Tussen november 2013 en januari 2014 vaart cruiserederij Seabourn met het schip Seabourn Quest op schitterende landingsplaatsen nabij de highlights van Antartica aanmeren. Heerlijk aan boord genieten van alle luxe van de Quest en aan wal de bezienswaardigheden die Antarctica en de omliggende eilanden te bieden hebben.

Seabourn is één van de weinige cruisemaatschappijen waarmee je naar Antarctica kunt cruisen. Op slechts 1,5 dag varen vanaf het zuidelijkste puntje van Zuid-Amerika doemt het continent al op. Door de geringe grote van het schip kan het dichtbij land komen en ga je het laatste stukje naar Antartica met de speciale zodiac boten.

5 keer aan land
 

Onder begeleiding van een ervaren expeditieteam kun je 5 keer een uniek bezoek aan land brengen en leert het expeditie team je alles over het dit meest ongerepte stukje natuur van de wereld.  Zo kun je verschillende diersoorten waaronder pinguïns, zeehonden en walvissen in het echt te zien en vele historische en wetenschappelijk interessante plekken bezoeken. Gasten genieten al varend van spectaculaire waterwegen en passages.

“Kapitein Bjarne Larsen en expeditieleider Robin West ontwikkelde een lijst met bijzondere landingsplaatsen waarvan we zeker weten dat onze gasten hier zullen genieten van een uniek bezoek,” zegt Richard Meadows, directeur van Seabourn. “Ons team heeft jarenlange kennis en  ervaring opgebouwd en dat heeft geresulteerd in een uitgebreide hoeveelheid aan mogelijkheden voor een onvergetelijk Antarctica avontuur.’’

Over de Seabourn Quest

De Seabourn Quest, het nieuwste schip van de rederij en heeft een capaciteit van slechts 450 passagiers. Het cruiseschip is als voorbereiding op het Antarctica avontuur, onlangs geheel gemodificeerd. De cruises vertrekken vanuit verschillende havens en duren minimaal 21 dagen. De 5 verschillende landingsplaatsen variëren elke cruise en zijn afhankelijk van de weer- en ijsomstandigheden.

In de watten gelegd

Bij Seabourn is alles verzorgd en inclusief, van eten en drankjes tot de en met de fooien. Je wordt aan boord heerlijk in de watten gelegd en wie met Seabourn reist, voelt zich zeker thuis in de ruime, zorgvuldig ingerichte suites. Er zijn open bars, goede wijnen bij de lunch en het diner en er heerst een ontspannen, gezellige sfeer.

Boek zo'n schitterende Antarcticacruise, of een van de andere cruises van Seabourn

 

Ook interessant...

Tips voor het meenemen van je smartphone op reis

Tips voor het meenemen van je smartphone op reis

Uiteraard neem je je smartphone mee op reis en die heb je natuurlijk in een telefoonhoesje. Want wat moet je doen zonder mobiel? Je wilt immers in contact blijven met iedereen en de smartphone gebruik je vaak ook als camera. Het is wijs om vooraf bepaalde apps te downloaden.

Lees verder

Handige dingen voor op reis

Handige dingen voor op reis

Reizen is voorbereiden, het is veel meer dan het inpakken van een koffer of rugzak. Want… wat neem je precies mee? Paspoort, geld en kleding zijn wel de bekendste zaken; er zijn echter ook handige accessoires die jouw trip veel aangenamer kunnen maken. We geven wat tips en suggesties.

Lees verder

Blijf de hitte de baas: handige tips

Blijf de hitte de baas: handige tips

Tropisch warm in Nederland? Jazeker, het komt eigenlijk best vaak voor. Vorig jaar hadden we een tropische periode Ook komende week stijgen de temperaturen tot boven de 30 graden en is het hitteplan van RIVM actief. We weten allemaal dat we moeten zorgen voor afkoeling, zowel voor onszelf als voor onze huisdieren. Veel drinken is tip nummer 1. Maar wat kun je, zeker in deze coronatijd, nog meer doen?

Lees verder

Vertrouw je op een goed schoongemaakte hotelkamer?

Vertrouw je op een goed schoongemaakte hotelkamer?

Juist in deze corona-tijd is het heel belangrijk dat (hotel)kamers goed worden schoongemaakt en gedesinfecteerd. Veel hotels en accommodaties zorgen daar goed voor, maar er zijn er ook die nogal wat steken laten vallen, zo blijkt uit recent onderzoek van Inside Edition.

Lees verder

Kroatië: veilige vaarvakanties naar de mooiste plekjes

Kroatië: veilige vaarvakanties naar de mooiste plekjes

De grenzen van Kroatië zijn weer geopend. Het land heeft sinds de corona-uitbraak maar weinig besmettingen: op 1 juli 2020 staat de teller op net iets meer dan 2800 gevallen. Niets staat een heerlijke vakantie in Kroatië dan ook in de weg. En zeker niet als je dat doet op een schip of boot.

Lees verder

Autoverzekeringen en reizen: waar moet je op letten?

Autoverzekeringen en reizen: waar moet je op letten?

Door de coronacrisis kiezen veel meer mensen voor een autovakantie. Op deze manier ben je immers niet afhankelijk van vliegmaatschappijen en het openbaar vervoer en kan je gaan en staan waar je wil. Toch zijn er wel enkele dingen waar je op moet letten als je dit jaar ervoor kiest om met de auto op vakantie te gaan. Ben je bijvoorbeeld wel goed verzekerd? Wat te doen bij pech in het buitenland? En wat moet je checken voor je vertrekt?

Lees verder