Arke valt in de prijzen

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Griekenland
Griekenland
Met het mooie rapportcijfer 7,4 laat Arke andere reisorganisaties achter zich in het WUA! onderzoek naar gezinsvakanties in Griekenland. Dat blijkt uit de Web Performance Scan die WUA! in juli uitvoerde. De online vindbaarheid van Arke scoorde een 7,6, ook thema’s als vertrouwen, webimago en voorkeur haalden hoge cijfers.

Jeroen Linssen, Manager Channels Arke: ‘We zijn erg trots op de uitkomst van het onderzoek. Op zeven van de tien elementen behaalde Arke.nl de hoogste score ten opzichte van de overige aanbieders. In januari hadden we het beste onderzoeksresultaat met betrekking tot gezinsvakanties Turkije en nu dus Griekenland. Het bewijst dat we goed bezig zijn. Vindbaarheid en vertrouwen zijn essentiële succesfactoren, net als dat bezoekers doorgaan op onze site. Dit laatste scoorde zelfs een 8,9! We zijn dan ook heel tevreden met de onderzoeksresultaten van deze scan en blijven werken aan het optimaliseren van de website.’

Boek bij het prijswinnende Arke!

 

 

 

Ook interessant...

Duitse gerechten ontdekt tijdens je reis? Maak ze zelf!

Duitse gerechten ontdekt tijdens je reis? Maak ze zelf!

Duitsland, onze grote oosterbuur, is een bijzonder land, ook op culinair gebied. Binnen Europa kent eigenlijk ieder land zijn eigen keuken. Natuurlijk zijn er overeenkomsten, maar er bestaan ook grote verschillen, zelfs als je buren bent zoals Nederland en Duitsland. Ben jij in Duitsland op vakantie geweest en heb je hier lekkere gerechten ontdekt die je thuis ook wel zou willen maken? Lees dan snel verder.

Lees verder

Ontdek de andere kanten van Ibiza

Ontdek de andere kanten van Ibiza

Van alle eilanden in de Balearen staat Ibiza bekend als ‘feesteiland’. Vooral het zuiden van dit Spaanse eiland heeft die reputatie. Maar Ibiza heeft ook een oosten, westen, midden en noorden. Letterlijk de andere kanten. Tijd om die te ontdekken!

Lees verder

Nederlander graag met auto naar het buitenland

Nederlander graag met auto naar het buitenland

Meer en meer Nederlanders vieren dit jaar de zomervakantie weer in het buitenland. De belangstelling voor een verblijf in eigen land blijft weliswaar groot, maar de hang naar avontuur over de grens wordt groter en groter, zo wees onderzoek van bureau Trends & Tourism uit.

Lees verder

Droombestemming Amerika

Droombestemming Amerika

Vraag naar iemands favoriete reisbestemmingen en bijna zeker wordt Amerika genoemd. De Verenigde Staten oefenen op vakantiegangers een magische aantrekkingskracht uit, simpelweg vanwege het ongekende aanbod voor jong en oud. Hoog tijd dus om Amerika ook eens op jouw bucketlist te zetten.

Lees verder

Dagje uit: 7 tips voor leuke trips

Dagje uit: 7 tips voor leuke trips

Dagje uit? Het kan weer nu attracties, pretparken, dierentuinen en musea weer open zijn. Samen, of met familie of vrienden een dagje weg. Wat waren in 2021 populaire uitjes en zijn ook in 2022 de moeite waard. Inspiratie nodig? Lees deze zeven tips.

Lees verder

Van PCR tot boosteren: reizen in tijden van corona

Van PCR tot boosteren: reizen in tijden van corona

Corona en coronamaatregelen. Het ene land wil dit, het andere dat. Reizen naar jouw favoriete vakantiebestemming is nog nooit zo lastig geweest, met al die verschillende voorwaarden rond corona. Want er zijn er nogal wat, variërend van PCR tot boosteren en een goed ingevuld gele vaccinatieboekje. Puur op reis komt met een overzicht.

Lees verder